Delije-caffe.net Форум - До краја Звезди верни!

Добродошли, Гост. Молим вас пријавите се или се региструјте.

Пријавите се корисничким именом, лозинком и дужином сесије

 


Прикажи поруке

Овај одељак вам дозвољава да видите све поруке овог члана. Имајте на уму да можете да видите само поруке из оних области којима имате приступ.


Поруке - Гага

Странице: [1] 2 3 ... 10
1
Пивница / Одг: Слика данашње Србије..
« послато: децембар 03, 2010, 10:41:13 пре подне »
03.12.2010.
Др Јовановић: Злоупотребљен новац ЕУ за пројекте у здравству
Угрожено давалаштво крви јер се често од породице и пријатеља пацијената уочи операције тражи да дају крв„До почетка 2009. године Европска унија је финансирала 108 милиона евра у здравство Србије. Значајан број пројеката које је финансирала Европска унија приказан је као веома успешан, а заправо је базиран на фалсификованим подацима”. Ово су само неки од података које је у име невладине организације „Доктори против корупције”, на јучерашњем округлом столу „Пројекти у здравству финансирани од ЕУ – како коначно постићи циљеве?” изнела председница овог удружења, бивша секретарка за здравство Београда, професорка др Драгана Јовановић.

Неке пројекте је и сама ЕУ препознала као неуспешне и то је довело до дискредитације Србије у Европској унији, тврди Јовановићева.

– Не сме се догодити да исти људи, а то је врло узак круг организован као мрежа, који су током свих ових година радили на пројектима, сада раде на попуњавању питања из Упитника који се односе на област здравства – упозорила је др Јовановић.

Као један од примера неуспешно примењених пројеката које је финансирала ЕУ, Јовановић је навела реформу трансфузиолшке службе у Србији.

– Прво је уложено пет, а затим још милион и по евра у пројекат, који је требало да допринесе увођењу реда у Службу за трансфузију и стимулише добровољно давање крви. Међутим, пројектни циљ је промењен на почетку и укинута је Служба за фракционисање плазме. Уместо да буде подигнут на виши ниво, Национални центар за фракционисање плазме је угашен, а последица тога је да сада сваке године Србија даје око 11 милиона евра за увоз деривата крви, а једнократна помоћ од процењених два милиона била је довољна да се служба постави на ноге – објаснила је др Јовановић.

Она је рекла да данас у Србији имамо угрожено давалаштво крви, јер врло често породица и родбина особе која мора да се оперише, даје крв, па је то заправо постало „породично давалаштво”.

– Недвосмислено постоје подаци да се крв на неки начин продаје. Такође, када нема довољно крви у Београду, позајмљује се из Ниша или Новог Сада. Али, када пацијент добије крв из три извора, не знамо, уколико дође до реакције, који извор ју је изазвао – навела је Јовановићева.

Бивша секретарка за здравство Београда је нарочито замерила што нису спроведени пројекти за палијативно збрињавање за умируће од рака.

Драшко Карађиновић је забринут како ћемо у Упитнику Европске уније одговорити на питање колико издвајамо за здравство када је тај податак непознат. Бивша директорка Фонда је тврдила да је то шест процента од бруто националног дохотка, министар здравља да је то осам одсто, Светска банка – 11 одсто.

Оливера Поповић

-----------------------------------------------

Институт за трансфузију крви: крв се не продаје

– Није тачно да се давалаштво крви свело на породично давалаштво крви, а то поткрепљује податак да од 2006. до 2009. године бележимо пораст давалаштва крви. Зими више скоро и да немамо несташицу крви, док је лети ова несташица специфична и за друге земље због годишњих одмора. Наводи докторке Јовановић да се крв у Србији продаје је ружна инсинуација и вређа достојанство десетине хиљада људи који свакодневно дају крв. Нама такви случајеви нису познати – рекла је јуче за „Политику” Гордана Антуљесков, пи-ар Института за трансфузију крви Србије.

Она је потврдила да се у случају несташице у Београду крв допрема из других градова Србије.

– Служба трансфузиологије функционише као јединствена служба и исти критеријуми важе на целој територији, дакле и у Нишу и у Новом Саду. Тестови, принципи и доктрина трансфузиологије су јединствени у свим центрима. Уобичајено је да се преузимају вишкови крви. Може да се уђе у траг свакој јединици крви, било да долази из Ниша или Војводине – објаснила је Гордана Антуљесков.

------------------------------------------------------

Министарство здравља: немогуће лажирати податке у пројектима са ЕУ

– Министарство здравља са делегацијама Европске уније већ годинама сарађује кроз пројекте и тај начин сарадње је партнерски, што значи да обе стране контролишу ове пројекте и немогуће је фалсификовати било какве податке. Немогуће је лажно приказати успех или неуспех било ког пројекта. Међутим, да су пројекти били неуспешни, они би са нама прекинули сарадњу, а то се није догодило, већ сарадњу настављамо даље кроз ИПА пројекте – коментарисала је за „Политику” наводе са јучерашњег округлог стола, Ана Вуксановић, посебни саветник за медије министра здравља.

објављено: 03.12.2010.

2
Северна трибина / Одг: Ц.Звезда-Војводина, недеља 17часова
« послато: новембар 30, 2010, 04:03:08 поподне »
Деки зајебава. Првобитно је утакмица требала да се игра у недељу. Због његове свадбе. Па сми ми пре месец дана померили за суботу. Сад пошто се он предомислио и жени се у недељу сад ми опет тражимо да померимо утакмицу.
На страну то што би стоки изашли у сусрет и да су сто пута померали једну утакмицу...А нама наравно не. Сад хоће да смене и Бабарогића јер се овај противио смени домаћинстава стоке и Слободе.
Наша лига је смехотресна олимпијада. Овог нема ни у Зимбабвеу..
Зато свима у инат сви на Маракану и да напунимо Север и покажемо још једном ко су најбољи навијачи на свету..

3
Пивница / Одг: Слика данашње Србије..
« послато: новембар 25, 2010, 03:42:58 поподне »
Саопштење поводом извештаја Омбудсмана од 15.новембра 2010. о стању на Институту за онкологију Војводине
Од августа 2009.године широка јавност је преко медија упозната са изузетно забрињавајућом ситуацијом у Институту за онкологију Војводине (ИОВ) где је, према документацији предатој Одбору за здравље и породицу Народне скупштине, као и нашем удружењу, код око 450 иностраних осигураника спроведена радиотерапија на основу међународног Уговора који је неовлашћено потписао директор ове установе са иностраним осигурањем уз високу финансијску надокнаду. Поред наведеног, ИОВ је незаконито примао појединачне пацијенте и из других држава и услуге неовлашћено наплаћивао и на тај начин је листе чекања домаћих болесника повећавао на непримерено дуги рок. Сарадња са страним осигурањем одвијала се уз одобрење Министарства здравља Републике Србије, супротно законским прописима које је управо ово министарство и креирало 2005. године. (хттп://њњњ.хеалтхцареантицорруптион.орг/саопстења.хтмл#одбор.онкологија)

С обзиром на чињеницу да у Србији не постоји довољно радиотерапијских капацитета, реализација оваквог Уговора због постојања листа чекања са недопустиво дугим роком има за последицу истовремено укидање права на благовремено лечење болесника од малигних болести за исти толики број домаћих пацијената, грађана Републике Србије, што резултира повећањем превремених смртних исхода.

Наше удружење је јула о.г. упутило отворено писмо Председнику РС Борису Тадићу, Премијеру Мирку Цветковићу и Министру полиције Ивици Даћићу, као и Одбору за здравље и породицу Народне скупштине са захтевом за утврђивање кривичне и материјалне одговорности свих актера који су својим чињењем или пропуштањем довели до наведеног стања. (хттп://њњњ.хеалтхцареантицорруптион.орг/саопстења.хтмл#отворено_писмо13јул2010) 

Посебно је важно утврђивање одговорности Министра здравља и директора РЗЗО због евентуалног помагања или прећутне сагласности у потписивању и спровођењу горе наведеног међународног уговора од стране директора ИОВ, те да се изврши правна квалификација наведеног поступања, имајући у виду да се ради о рентирању ДЕФИЦИТАРНИХ државних онколошких радиотерапијских капацитета ИОВ страном осигурању упркос постојању недопустиво дугих листа чекања на радиотерапију за домаће болеснике од малигних болести-осигуранике РЗЗО.

У погледу одговорности директора и руководства ИОВ који је неовлашћено тај уговор потписао и реализовао са државним ресурсима и кадровима потребно је утврдити одговорност у погледу постојања кривичног дела злоупотребе службеног положаја из чл. 359, ст.1 и тешког кривичног дела против здравља људи из чл. 259 КЗ Србије, а имајући у виду постојање недопустиво дугих листа чекања на зрачење и трговине истим листама чекања у Институту за онкологију Војводине. (хттп://њњњ.хеалтхцареантицорруптион.орг/саопстења.хтмл#дрбокоров22јул) 

О напред описаном стању ствари је од септембра 2009. године са више страна био писмено упознат у више наврата Заштитник грађана-омбудсман РС, госп. Саша Јанковић, од кога је тражено да поступи у складу са својим Уставом и законом прописаним надлежностима.

На тражење омбудсмана, наше удружење, као и удружење за заштиту права пацијената Клуб здравље, предало је 5.новембра о.г. наше сугестије за допуну нацрта Препорука које на жалост исти није прихватио.

С обзиром на чињеницу да предметни извештај омбудсмана од 15.11.2010.године (хттп://њњњ.омбудсман.рс/индеџ.пхп/ланг-ср_YУ/активности/саопстења/1161-2010-11-15-12-49-40) у делу ОБРАЗЛОЖЕЊЕ садржи приближно тачно утврђено чињенично стање које је утврдио у проведеном поступку имајући у виду достављену документацију и извршени инспекцијски наџор у ИОВ, дате ПРЕПОРУКЕ нису свеобухватне и не одражавају предходно утврђено чињенично стање из разлога :

- што је изостављена сугестија тужилаштву да поступи у складу са својим надлежностима у конкретном случају,

- да се предметним Извештајем препоручује руководству ИОВ, Секретаријату за здравство АПВ и Министарству здравља да у року 60 дана сами утврде своју одговорност, што нема никаквог смисла јер нико сам себе неће прогласити одговорним за евентуално незаконито поступање у описаном случају, а што се већ иступањем у јавним медијима и показало као тачно. (хттп://њњњ.хеалтхцареантицорруптион.орг/ИОВ_одбацује_Омбуд_блиц17.11.2010..хтмл)

Последица таквих пропуста у ПРЕПОРУКАМА је немогућност осигураника РЗЗО који су тешко здравствено и материјално оштећени у описаном конкретном случају због ускраћеног загарантованог права на благовремену и правичну доступност лечења од малигних болести по чл. 45 Закона о здравственом осигурању, да у законом прописаном поступку траже накнаду штете они лично или њихови правни следбеници.

Из напред наведених разлога би Препоруке било неопходно допунити јер би се тиме заштитила ускраћена, а загарантована права осигураника РЗЗО и спречио незаконити допунски рад на ИОВ који у појединачним случајевима траје и до данашњег дана.

Београд, 18.новембар, 2010.

Професор Драгана Јовановић

Професор Зоран Радовановић

Доктори против корупције
Достављено:

-Надлежним органима Републике Србије


4
Пивница / Одг: Слика данашње Србије..
« послато: новембар 25, 2010, 03:39:35 поподне »
Вакцина и профит
ЛИЧНИ СТАВ
Аутор: Проф. др Зоран Радовановић

Нечастиви дух срамне набавке вакцине против новог грипа још увек лебди над нама упркос напорима актера те неподопштине да се истиха упокоји. Та подвала се оправдано издваја у домаћем већ добрано етички загађеном простору, како због наводно хуманих принципа у чије име је обављена („спасавање људских живота“) тако и због бахатости и безобзирности извршилаца. Подсетимо се до сада помињаних чињеница и додајмо им неке мање познате јавности.

На самом крају пролећа прошле године, када је проглашена пандемија, Министарство здравља је ступило у контакт са произвођачима вакцина. Две најпознатије компаније су поставиле услов да се испорука уговори директно са државом (без посредника је јефтиније), а у јесен је ангажована трећа, Новартис, која у Србији за вакцине нема ни представништво, а ни стално заступништво (идеалан терен за преступништво). Покушало се да се свему да привид непорочности, па су два стручњака буквално спроведена до места одигравања фарсе. Речено им је да су чланови тендерске комисије, да ће одлуку о томе добити накнадно и да пред новинарима одлуче о избору понуђача, али да не могу да виде тендерску документацију (!?). Када су покушали да заштите свој интегритет постављањем најсувислијих питања, на њих је пред камерама викано.

Понуђач је, ускраћивањем документације, скрио порекло вакцине и није демантовао сумње да је кинеска (иначе, двоструко јефтинија) вакцина препакивана у Италији, па слата Имунолошком заводу у Загреб, док се са наше стране ланац настављао ноторном „Југохемијом“ и једном опскурном ваљевском фирмом. Сви слаткоречиви суперлативи врха здравствених власти претворили су се у своју супротност, подсећајући грађане на „голог краља“ и „кратке ноге“: вакцина није била најјефтинија, већ далеко најскупља, није стигла прва, већ последња у регион, а није била ни најбоља.

Мање се зна зашто се уопште ишло на тендер. Пошто је већ била проглашена „епидемија од већег епидемиолошког значаја“, министар је имао законско право и дужност да ангажује сва правна и физичка лица на њеном сузбијању. Конкретно, то значи да Институт „Торлак“, који поседује дозволу за увоз и где је вакцина и иначе била ускладиштена, обави посао уз надокнаду само стварних трошкова. Но, „уграђивачи“ су били важнији од прописа.

Грађани су препознали мангуплук па је, рачунајући и растур, утрошено само 200.000 од испоручених преко 800.000 и наручена три милиона доза. Један проблем проистекао из те несразмере биће скупо уништавање неутрошених количина (2,5-3 евра по килограму у некој од суседних земаља), а други, много важнији, чини питање плаћања преко два милиона наручених, а неиспоручених доза. Разумно решење је пропуштено 8. децембра прошле године, када је било јасно да се омануло, а произвођач је прекршио уговор. Да је тада раскинут, једина последица била би изгубљени профит групе остапбендероваца.

Сада је на нашем нејаком гласу јавности да не дозволи да се губитак покрије из буџета, већ да манипулатори преузму одговорност за своју незајажљивост. То је прилика и да се покаже које невладине организације и који медији су заиста независни (многи су продужена рука власти).

 

5
Пивница / Одг: Вицеви2
« послато: новембар 25, 2010, 02:43:36 поподне »
Куца Мујо на врата Видовите Зорке. Са друге стране се цује Зорка: Ко је?

Казе Мујо: Пууу ј....м те видовиту!


 :D :D :D :D :D

6
Терен / Одг: СД Црвена Звезда-актуелно
« послато: новембар 25, 2010, 11:19:57 пре подне »
Одбојка ( м)
 

Лубе – Црвена Звезда 3:0 (25:23, 25:18, 25:19)

7
Пивница / Одг: Вицеви2
« послато: новембар 24, 2010, 05:20:30 поподне »
Мали Перица жарко желео 100 Е и сваки дан се молио Богу да му их посаље, али никако да му стигну...и сад један дан одлучи он да пошаље писмо Богу, али у пошти нису знали где да пошаљу писмо адресирано на Бога и пошаљу га у владу Србије...Цветковића дирнуло писмо и реши да клинцу пошаље 5 Е, јер шта ће једном детету 100 Е...Добио Перица 5 Е и одушевио се па решио да пошаље писмо захвалности Богу и напише: " Драги Боже, пуно ти хвала што си ми послао паре.Само немој више да шаљеш преко владе, мазнуле ми лоповчине 95 јевреја..."

8
Терен / Одг: РК Црвена звезда 2010/11
« послато: новембар 24, 2010, 02:35:54 поподне »
Рукометашице победиле за лидерску позицију


ЖРК Црвена звезда - Можда и до трофеја?


Рукометашице Црвене звезде славиле су у 8. колу Супер лиге Србије и тиме по први пут у својој историји заузеле лидерску позицију у женском рукометном шампионату. Истина је да досадашњи лидери, екипе Зајечара и Наисе имају две утакмице мање од наших играчица, али лидерска позиција црвено-белих рукометашица је свакако заслужила да се посебно помене.

Црвена звезда : Макс спорт  33:25 (21:11)

У мечу који је пред око 200 гледалаца одигран у СЦ Вождовац наше рукометашице су врло брзо стигле до осетне предности коју су касније рутински одржавале.

У нашој екипи поново је најефикаснија била Мистрић са 8 погодака. А голове су још постизале Луковић 7, Богосављевић и Филиповић по 6, Павлов 5 и Бокарић 3. Такође треба истаћи и Чолићеву која је на голу нашег тима остварила учинак од 17 одбрана уз један одбрањени седмерац.

Наредно 9. коло на програму је 15. јануара 2011. године, када ће црвено-беле рукометашице у дербију гостовати у Нишу екипи Наисе. Самим тим ЖРК Црвена звезда у наредну годину ући ће као лидер српског првенства.


9
Терен / Одг: СД Црвена Звезда-актуелно
« послато: новембар 24, 2010, 02:32:32 поподне »
Одбојка-девојке прво коло ЛШ

Црвена звезда - Вакифгунеш 2:3 (19:25, 25:19, 25:19, 23:25, 10:15)

10
Терен / Одг: ОК Црвена Звезда 2010/11
« послато: новембар 23, 2010, 09:54:31 пре подне »
Звездин осмех за Лигу шампиона


   Сањају изненађење... Јелена Благојевић, тренер Ратко Павличевић и Сања Малагурски


Одбојкашице Црвене звезде почињу у уторак вече од 17 часова (ТВ Арена 1) такмичење у Лиги шампиона утакмицом у Шумицама против Турк телекома из Истанбула.

Изабранице Ратка Павличевића један су од најмлађих састава у елитном такмичењу и најављују да ће им ова сезона послужити за стицање искуства.

Црвено-беле се, међутим, радо присећају прошле године када су у Купу ЦЕВ направиле велико изненађење и на крају заузеле друго место, потајно се надајући да ће и ове сезоне међународне утакмице завршавати са осмехом на лицу.

Тим из Истанбула је спој искусних страних играча и турске репрезентације. Предводи их капитен Србије Јелена Николић, а ту су још Хрватица Маја Пољак и Пољакиња Малгоржата Глинка, док је тренер тима немачки селектор Ђовани Гвиде. Све то улогу фаворита даје гошћама.

- После добрих резултата прошле године, такмичење у Лиги шампиона је награда за наш млад тим, пошто је то врх женске одбојке. Даћемо све од себе да се прикажемо у добром светлу. Турк телеком годинама игра у Лиги шампиона, а ми желимо да буде осмеха и да се радујемо и на крају утакмице - рекла је капитен Звезде Јелена Благојевић.

Српска репрезентативка Сања Малагурски недавно се у Јапану срела са готово целим тимом Турк телекома. Свесна је јачине гошћи, али се нада да њен тим може до победе.

- Оно што могу да обећам је да ћемо пружити максимум. Сматрам да треба да дамо све од себе и да се надамо да можемо победити - рекла је Малагурски.

Женски одбојкашки клуб „Црвена звезда" потписао је у понедељак спонзорски уговор са компанијом Хенкел, који ће трајати до краја сезоне.


 
пресс

11
Терен / Одг: СД Црвена Звезда-актуелно
« послато: новембар 22, 2010, 04:20:48 поподне »
Рукомет

Девојке:

Црвена Звезда - МАХ Спорт 33:25 (21:11)


Мушкарци:

3. коло Купа ЕХФ
Скиф Краснодар:Црвена звезда 38:30 (17:20)12
Терен / Одг: СД Црвена Звезда-актуелно
« послато: новембар 22, 2010, 04:18:59 поподне »
Одбојка

Девојке:

Црвена звезда : Спартак 3:0 (25:18, 25:15, 25:23)

Мушкарци:

Смедерево - Црвена звезда 0:3 (22:25 13:25 11:25)

13
Терен / Одг: ФК Црвена звезда 2010/11
« послато: новембар 19, 2010, 02:59:08 поподне »
Ђорђевић: Спреман сам да се искупим

Црвена звезда после одиграних 12 кола и "вечитог дербија" заостаје за Партизаном три бода. Та разлика је и последица меча са црно-белима у којем је велику грешку направио Славољуб Ђорђевић. После те утакмице дотадашњи капитен је склоњен на "маргину". А касније је и повредио задњу ложу и имао проблема са температуром. Сада је искусни штопер један од најагилнијих на тренинзима.

- Мислим да сам максимално спреман, решио сам здравствене проблеме и то се одмах одразило на расположење. Надам се да ће такво стање да потраје. На располагању сам тренеру и ако добијем шансу спреман сам да се искупим - рекао је Ђорђевић за Спорт.

Дефанзивац црвено-белих не жели да се поново размишља о дешавањима на дербију.

- Сама помисао на тај догађај ми је мучна. Морам да размишљам позитивно и концентришем се на оно што нас чека, а не на оно што је било - казао је Ђорђевић који је претходно на три првенствена меча био ван конкуренције.

 >:( >:( >:(


Сви се надамо Спајићу али искрено мислим да Кристић нема петљу да га стави. Видећемо.

14
Терен / Одг: ФК Црвена звезда 2010/11
« послато: новембар 19, 2010, 01:57:58 поподне »
Није доста истине већ цела истина. У питању је Аџићева сујета. Да су могли да му врате дуг, сада би гледали нешто бољу игру и акцију а не ове везаре. Короману су платили 300.000 евра ако не грешим. Да замени Лазетића, а овај још гори. Катастрофална грешка, Лазетић је јефтинији и бољи, а ми трпимо због овог говнара.

Знам добро да Лукић може једино да оде у пакету са Аџићем, пошто гарантује за Аџићеве поступке. То значи да, тешко да ће Лазетић да се врати у Звезду док је Аџић ту. А Аџић и Лукић надам се да неће још дуго..

Поптуно си у праву. И ја сам мислила да ће Короман бити бољи, ипак је он требало да буде опаснији по го. Али Короман није ни бледа сенка од оног Коромана од пре пар сезона.
Аџић од кад је дошао прави грешку за грешком. И заиста је време да оде. Заједно са Кристићем и пола тима. Ето Врањеш није добио никад шансу, а ми гледамо Ђорђевића.
И сад кад Нинков не игра у недељу шта мислите ко ће са Адијем у одбрани? МИкића ће вероватно  на бека а Психо ће на своје место.. Благи ужас.
По мени Лукић нек отера Аџића и Кристића доведе крштеног тренера а овај појачања а не балване и може да остане.

Заиста не могу да верујем да их није срамота да имају овакву подршку коју им пружамо а да нас тако зезају и вређају нашу интелигенцију са разним саопштењима.

15
Северна трибина / Одг: Бранислав Зељковић Зеља
« послато: новембар 18, 2010, 03:37:43 поподне »
Комаданте почивај у миру и вечна ти слава .

16
Терен / Одг: ОК Црвена Звезда 2010/11
« послато: новембар 18, 2010, 10:38:59 пре подне »
Звезда се испрсила
17. новембар 2010. | 20:14 | Извор: Спортске.нет

 Одбојкаши Црвене звезде и поред сјајан игре поражени су у првом мечу 2. кола ГМ Капитал Купа изазивача од славног Лубеа из Маћерате, после пет сетова. Изабраници Жељка Булатовића пружили фантатсичан отпор фаворизованим Италијанима, а одлука је пала у тај-брејку.

Подмлађени тим црвено – белих приказао је одличну партију у дуелу са реномираним ривалом, али није успео да стигне до победе. Лубе из Маћерате, чији су чланови Драган Станковић и Марко Подрашчанин, репрезентативци Србије, славио је са 3:2, по сетовима 25:22, 26:28, 25:18 20:25 и 15:8, после 112 минута игре.

Гости су боље почели меч у Шумицама и после 24 минута игре дошли до почетне предности. То није поколебало црвено-беле, који у наставку играју још боље и у драматичном финишу другог сета стижу до изједначења.

Лубе је схватио да је враг однео шалу, па је у трећем сету додао гас и поново дошао до предности. Звезда је у четвртом сету узвратила истом мерим и одлука је пала у тај-брејку. Пресудило је скуство Италијана који меч пети сет добијају са убедљивих 15:8 и меча са 3:2.

Реванш ће се одиграти наредне среде, 24. новембра од 20,30 часова у дворани Фонтескодела у Маћерати.

Пропозицијама такмичења у ГМ Капитал Купу изазивача предвиђено је да, уколико обе екипе остваре по једну победу, без обзира на резултат, о пласману у наредни круг одлучује „златни сет“.

17
Терен / Одг: СД Црвена Звезда-актуелно
« послато: новембар 05, 2010, 01:00:17 поподне »
НИС Војводина – Црвена звезда 0:3 (19:25, 19:25, 18:25)

Мала сала СПЦ „Војводина”. Гледалаца: 400. Судије: Борис Коларевић и Игор Миљковић. Трајање меча: 80 минута.
НИС ВОЈВОДИНА: Н. Чубрило 2, Шкундрић (либеро), Симеуновић 4, Петровић 5, Миросављевић, Веселиновић 2, Ивовић 7, Јововић 3, Баста, Л. Чубрило, Мрдак 19, Капур. Тренер: Никола Салатић.
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Стефановић, Перић 1, Пајић, Бојовић 7, Копривица, Милутиновић 7, Јаковљевић 8, Митић 1, Терзић 15, Петровић, Петковић 9, Вујић (либеро). Тренер: Жељко Булатовић.


18
Северна трибина / Одг: Црвена звезда-ОФК Београд
« послато: новембар 03, 2010, 01:12:48 поподне »
Утакмица почиње у 18.15.

19
Терен / Одг: РК Црвена звезда 2010/11
« послато: новембар 02, 2010, 01:34:25 поподне »
У недељу у 19ч је дерби. Ми смо домаћини.

20
Терен / Одг: ФК Црвена звезда 2010/11
« послато: новембар 01, 2010, 12:05:12 поподне »

Странице: [1] 2 3 ... 10