Delije-caffe.net Форум - До краја Звезди верни!

Добродошли, Гост. Молим вас пријавите се или се региструјте.

Пријавите се корисничким именом, лозинком и дужином сесије

 


Прикажи поруке

Овај одељак вам дозвољава да видите све поруке овог члана. Имајте на уму да можете да видите само поруке из оних области којима имате приступ.


Теме - ултра сепаре

Странице: [1]
1
Пивница / Дух Беогрaда!
« послато: фебруар 04, 2013, 03:09:55 поподне »
На овој теми ћемо постваљати слике,видео,текстове и много тога што овековечује дух нашег лепог града,од најстаријих времена па све до данас!

За време Краљевине Југославије 30 година прошлог века!


2
Северна трибина / Срећан Божић!
« послато: јануар 07, 2013, 08:37:41 пре подне »
Мир Божији,Христос се Роди!Срећан рођендан браћо Делије!

3
Пивница / Најбољи ултра моменти
« послато: јануар 01, 2013, 11:19:42 пре подне »
Од сада најбоље слике из навијачког живота још од најјсатријих времена па до данас качићемо на овој теми.Значи и даље настављамо да редовно пишемо и качимо извештаје и слике са утакмица на теми Остале трибине!!!
Предложио би свима који хоће да се ангажују око ове теме да свакако најбоље ултра слике углавном потраже на овом сајту http://www.ultras-tifo.net/
Значи када уђете имате са десне  старане Galleries(best of,pyro...),наравно имате и на сајту у доњм десном углу фејсбук страницу где такође можете пронаћи мноштво слика.
Кад се качи слика  написати чији су навијачи,и наравно ако зна и име групе ,али ако има податке о томе ако нема,нека стави смао слику!
Свакако да би занимљиво било и ако неко зна која је утакмица са слике у питању,и такође ако има неки извештај са те утакмице,ако зна датум или годину...!
Капацитет поруке нека буде максимално 4 слике како би било прегледније!

4
Пивница / Занимљиви детаљи из филмова српске исторl
« послато: децембар 25, 2012, 07:24:42 поподне »
На овај теми ће се од сада постављати најзанимљивији флимски одломци из филмова српске историје,циљ је да постављени видео клип обилује мноштвом анегдота,поучних прича,где се велича чојство,јунаштво и ратни подвизи Српског народа.


Када се осврнем на Први светски рат,који је по мени после Косовске битке један од најважнијих ратова у српској историји,и када погледам филмове везане за тај догађај,ова два одломка су ми посебно остала упечаћена.
Ипак ова два видео клипа су доказ да у време највећих ратова и голгота српски народ увек зна некако да се особито развесели и нашали и тако заборави на муке које га окружују

5
Пивница / Наша Република Српска
« послато: август 18, 2012, 12:43:33 поподне »
http://www.youtube.com/watch?v=zpoPQfTE4cs&feature=player_embedded#!
Боже како је лепа Република Српска,ово је прави одмор и за душу и за очи,погледајте обавезно цео клип.

Странице: [1]