Delije-caffe.net Форум - До краја Звезди верни!

Добродошли, Гост. Молим вас пријавите се или се региструјте.

Пријавите се корисничким именом, лозинком и дужином сесије

 


Прикажи поруке

Овај одељак вам дозвољава да видите све поруке овог члана. Имајте на уму да можете да видите само поруке из оних области којима имате приступ.


Теме - херцеговац

Странице: [1]
1
Пивница / Како је Звезда постала дио мене...
« послато: март 24, 2011, 04:56:40 поподне »
Прво да поздравим Браћу са сјевера. Нисам дуго имао мреже па да се вратим.

Код мене је пресудну улогу имао покојни ујак. Почело је то са дресовима, шаловима које ми је ујак доносио... гледањем албума, слике са утакмица, слике екипе како се зајебава на текми и прије текме старе чланске или нешто типа донација за рефлекторе, а онда Вележ - Ц. Звезда. ПОшто од Чапљине до Мостара има тридесетак километара то се старија раја почела спремати још од предходне вечери. Транс Делије Чапљина се спремао, он је послиједњи пут постављен пред сами рат у Подгорици против Будућности, момак који га је носио и један од твораца је на самом почетку рата погинуо када је на аутобуској станици у Мостару његов транспортер погођен зољом... Пака Господ да ти да мир у рајском насељу. Волио би да си био са нама синоћ на твојој вољеној Маракани, да осјетиш братску љубав, пјесму, српство за које си пао.

Опростите,
понесе ме сијећање. Него, што би рекао Неле, ми дјеца чучала испод јоргана, тако ми око ових довољно старијих да пале на текму. Јутро, креће цирка и пјесма. Како се ближи њихов полазак то ми падамо у бедак, када долази ујак, каже: јеси спреман?

Вележов стадион пун. Већа трибина пуна Делија. Креће зајебанција, тако Звезда улази под кожу. Ко је био под Бијелим бријегом зна да је мала трибина увијек била за гостојуће. Овај пут је била испуњена Ред арми и гробљем пошто су и тада били комплексаши. Једноставно као никада је било Делија, па су ови џибери морали у кавез.

Прва текма, прво пиво прије текме, једно не више, али довољно...  

2
Пивница / Слава Драгошу Калајићу!!!
« послато: јул 25, 2005, 02:56:16 поподне »
Преминуо је витез српски Драгош калајић, нека му је слава!!!

Препоручујем његове романе:

Посљедњи Европљанин и Деца српског царства,

студије,

Америчко зло један и два и Русија устаје!!!

3
Пивница / Сребреница
« послато: мај 25, 2005, 09:37:46 поподне »
" Позивамо вас да у четвртак, 26.маја, са почетком у 17 сати у Центру за културну деконтаминацију у Бгд-у присуствујете трибини "НАШ ОДНОС ПРЕМА СРЕБРЕНИЦИ" Центра за антиратну акцију.
На трибини говоре: Наташа Кандић, Владимир Беба Поповић, Милан Ст. Протић, Жарко Кораћ и Весна Пешић као модератор".
Дођите да увеличамо трибину namigivanje  :batine  namigivanje

Странице: [1]