Delije-caffe.net Форум - До краја Звезди верни!

Добродошли, Гост. Молим вас пријавите се или се региструјте.

Пријавите се корисничким именом, лозинком и дужином сесије

 


Прикажи поруке

Овај одељак вам дозвољава да видите све поруке овог члана. Имајте на уму да можете да видите само поруке из оних области којима имате приступ.


Поруке - UrbanBaby

Странице: [1] 2 3 ... 98
1
Пивница / Одг: Слика данашње Србије..
« послато: децембар 10, 2012, 10:31:47 пре подне »

2
Пивница / Одг: Svaštara
« послато: децембар 07, 2012, 10:09:04 поподне »

4
Пивница / Одг: Слика данашње Србије..
« послато: новембар 19, 2012, 08:52:29 пре подне »

5
Пивница / Одг: Слика данашње Србије..
« послато: новембар 15, 2012, 01:58:21 пре подне »
http://www.vaseljenska.com/drustvo/srbiju-ne-zanima-besplatna-struja/

Владан Петровић сматра да његово постројење није прихваћено у Србији, јер је „наш народ против свих новина“. Испричао је анегдоту о увођењу телефона у Србији.

„У то време живео је неки инжењер Пантић из Богатића код Мачве, који је радио у Сименсу. Пошто је стекао велики иметак, решио је да дође у Србију и уведе телефоне. У листу „Видело“ објавио је конкурс на који могу да се јаве сви који хоће да уведу телефон. Једини који се јавио био је индустријалац Ђорђе Вајферт, који је имао пивару. Панта потом оде код министра војног Свете Николића и замоли га да прво њему уведе телефон како би народ следио његов пример. Министар га доведе до прозора, показа му три коњаника и рече да му бољи телефон од њих не треба. Панта онда замоли Косту, помоћника министра, да уведе телефон у министрову канцеларију када овај буде био одсутан. И он пристаде. Када се министар вратио, Коста га позва из своје канцеларије. Министар подиже слушалицу и када препознаде његов глас, спусти слушалицу и поче да га тражи испод стола и у ормарима. Пошто га није нашао, онда је својим службеницима рекао да ништа не дирају док не дође поп да види да то није нешто против бога. Тако је Србија последња у Европи увела телефоне, а Панта се дао на пут у Америку и никада се није вратио“


„Наша земља се понаша као да јој ништа није потребно. Ми ћемо радије да купимо технологију од странаца. С једне стране имамо младе који су најбољи на свету, а с друге немамо самопоштовање и сигурност у себе. Тако ће се десити да постројење продам странцима, а онда ће Србија да га купи од њих по много већој цени“

6
Пивница / Одг: Слика данашње Србије..
« послато: септембар 03, 2012, 11:00:58 поподне »
АЛАРМАНТНО!
У задња три дана пет избадања ножевима на јавном месту усред бела дана.
На Карабурми отац избо жену и сина (није у стану као што пише у новинама, клали су се насред улице). Младић избоден ножем на базену 11 Април (јавно место, мала деца се купају), у Сремчици на аутобуској окретници избоден младић, у НС у тучи младић убоден ножем у стомак, на Карабурми навијач насрнуо ножем на полицајца...

Ако ово не престане, нама не требају непријатељи. Истребићемо се сами.

8
Северна трибина / Одг: Звезда-Рад недеља 20:45
« послато: август 20, 2012, 06:16:39 поподне »
Наравно да је потребно.
Јел говно, јел лопов? Јесте.
Певали смо у првој утакмици сезоне, на почетку утакмице, нисмо певали док смо губили или на крају.
Певало се на време, а не после кад буде касно.

То је песма која одговара Звездиној управи а не Звездиној трибини.
Није нама Толе крив што је Рад у гостима, са играчем мање и без навијача повео два - нула.
Управа напоље! Лукићу, Весићу одлазите.
Роби, ХВАЛА!  :'(

9
Пивница / Одг: Слика данашње Србије..
« послато: јул 27, 2012, 01:18:21 поподне »
Буди се Београд лагано
10
Пивница / Одг: Svaštara
« послато: јул 18, 2012, 02:37:04 поподне »

11
Пивница / Одг: Остале трибине
« послато: јул 16, 2012, 11:50:16 поподне »


Navijači Millwala na meču protiv Newcastle-a na Denu, 1957.
http://srboranje.blogspot.com/view/classic

12
Пивница / Одг: Слика данашње Србије..
« послато: јул 16, 2012, 04:08:53 пре подне »
КРАЉ!
Један од  начина да се бориш против система.

Proizvodnja energije na poljoprivrednom gazdinstvu

13
Пивница / Одг: Слика данашње Србије..
« послато: јул 16, 2012, 04:06:23 пре подне »
Јесте. Сад ће баке са штаповима и труднице да трче да улазе на предња
и после да се гурају да изађу на задња врата  :D
Само чекам кад ће неко да им полупа и главе и оне турске валидаторе.
Јуче код панчевца права рација у бусевима. Војска контролора и комуналаца.
Дупло више њих него путника. Да је скривена камера било би смешно.

14
Пивница / Одг: Остале трибине
« послато: јун 14, 2012, 05:08:22 пре подне »

15
Пивница / Одг: Svaštara
« послато: јун 14, 2012, 05:00:48 пре подне »
 :'(

16
Пивница / Одг: Слика данашње Србије..
« послато: јун 03, 2012, 02:08:26 пре подне »
Цитат
Zajednički eksperiment u sklopu nekoliko instituta i naučnika otkrili su da hrčci hranjeni sa genetski modifikovanom hranom proizvode potomke koji nisu u stanju da proizvedu četvrtu generaciju potomaka.
http://www.vestinet.rs/pogledi/najnovija-istrazivanja-krajnji-rezultat-genetski-modifikovane-hrane-je-smrt17
Пивница / Одг: Космет српска земља
« послато: јун 02, 2012, 12:16:47 поподне »
ЕТО ЗАШТО ЈЕ УКЛОЊЕН ВЛАДИКА АРТЕМИЈЕ- ПОЧЕЛА ОТВОРЕНА “АЛБАНИЗАЦИЈА” ПРАВОСЛАВНИХ СВЕШТЕНИКА- МЕЂУ ПРВИМ “ПОПОВИМА-ПОТУРИЦАМА” КОЈИ ЈЕ ПРИЗНАО ИЛЕГАЛНУ ШИПТАРСКУ ДРЖАВУ: СТАРЕШИНА МАНАСТИРА ДЕЧАНИ САВА ЈАЊИЋ!!!


ПРИШTИНА – Неколико свештеника манастира Високи Дечани затражило је данас у општини Дечане косовска документа, јавио је портал Коха.нет.

Tај портал је пренео да су, међу онима који су у Центру за упис у циивилни регистар у општини Дечани тражили косовска документа, старешина манастира Сава Јањић и још четири свештеника.

Нјих је дочекао и поздравио и градоначелник Дечана Расим Сељманај који им је рекао да се “осећају слободни у њиховим Дечанима и држави”, наводи Коха.нет

Отац Сава Јањић није прихватио да говори за медије и како су рекли представници општине Дечане затражио је да њихово уписивање у цивилни регистар Косова буде без присуства медија.

Заменик косовског министра унутрашњих послова Саша Рашић изјавио је Танјугу да су у Центру за цивилне услуге у северном делу Косовске Митровице грађани поднели око 10.000 захтева за различите врсте косовских докумената.

Највећи број захтева – око 85 одсто, поднели су Срби са севера Косова, рекао је Рашић. “Захтеви се односе на издавање различитих косовских докумената од пасоша, личних карата, извода из матичне књиге рођених до пререгистрације аутомобила на КС или РКС таблице”, објаснио је Рашић.

18
Пивница / Одг: Космет српска земља
« послато: јун 02, 2012, 12:12:29 поподне »
СНВ ПРОГЛАС: “Мобилизација способних” мушкараца у Митровици- Забрана кретања за КФОР- Одбрана и утврђивање барикада- Забрана шиптарских таблица- Захтев Председнику Србије да испуни своју Уставну Обавезу!!!

Саопштење
1 јун 2012, 23:00, ФБР- СНВ К.Митровица

Српско Национално Веће Косовске Митровице подржава мере Скупштине Општине Косовска Митровица да се ојачају барикаде у К.Митровици као и да се уведе забрана кретања КФОР-у И ЕУЛЕX-у кроз град,ради њихове и безбедности грађана. Напомињемо да смо увек били спремни на коректну сарадњу и решавање проблема мирним путем.

Међутим,сарадња се не може одвијати ако једна страна константно излази из оквира својих овлашћења подржавајући нелегитимну ткзв. државу Косово,па би још да проблеме решава наоружана до зуба пуцајући бојевом муницијом на српски голоруки народ!

Позивамо све мушке особе од 20 до 60 година да се јаве и евидентирају како би се што успешније организовали и одбранили свим средствима од албанске монструм-државе. Циљ нам није да икога на било који начин угрозимо , већ искључиво да себе и државу Србију на Космету одбранимо. И у томе ћемо успети.

Тражимо од Општине Кос.Митровица да уведе забрану за сва возила КС И РКС таблица, тако да се севером Космета могу возити само возила са српским таблицама!

Захтевамо од Председника Србије да упозори међународне снаге да животно не угрожавају српски народ на северу,као и да утврди истину о договору око таблица,па ако се установи да је договорено корисћење искључиво албанских таблица,да онда исти договор суспендује јер је противан Уставу Србије,а да затражи лишавање слободе Б.Стефановица због чина велеиздаје.

Београд коначно мора скинути маску са лица и јасно се одредити хоће ли или неће поштовати Устав Србије и одбранити српски народ и српске институције на Космету!


19
Пивница / Одг: Svaštara
« послато: мај 28, 2012, 04:21:21 поподне »

20
Пивница / Одг: Svaštara
« послато: мај 26, 2012, 11:21:40 пре подне »


кандидат за скупштину ЦЗ?  :'(

Странице: [1] 2 3 ... 98