Delije-caffe.net Форум - До краја Звезди верни!

Добродошли, Гост. Молим вас пријавите се или се региструјте.

Пријавите се корисничким именом, лозинком и дужином сесије

 


Прикажи поруке

Овај одељак вам дозвољава да видите све поруке овог члана. Имајте на уму да можете да видите само поруке из оних области којима имате приступ.


Поруке - КАЛНА

Странице: [1] 2 3 ... 6
1
Пивница / Одг: Хуманитарна Организација "Срби за Србе"
« послато: мај 23, 2012, 09:49:08 поподне »
ЧЕТВРТАК ВЕЧЕ, КЛУБ ГАРДЕН (СТЕФАН БРАУН), ОД 21 ЧАС, ХУМАНИТАРНА ЖУРКА ЗА СРПСКУ ПОРОДИЦУ ИЗ РАШКЕ ОБЛАСТИ (САНЏАКА). УЛАЗ 300 ДИНАРА, ПРОМОТИВНЕ ЦЕНЕ ПИЋА!!
ИДЕМО ДЕЛИЈЕ!


2
Пивница / Одг: Хуманитарна Организација "Срби за Србе"
« послато: мај 08, 2012, 10:43:14 поподне »


Наслов: Хуманитарна ''Тројика из блока''

Хуманитарна организација Срби за Србе организује 19. маја с почетком у 12:00 часова хуманитарно такмичење у шутирању тројки под називом "Тројка из блока". Такмичење ће бити одржано у дворишту основне школе "Лаза Костић" у 23. блоку на Новом Београду.

Новац, прикупљен на турниру, биће искоришћен за изградњу куће шесточланој породици Баловић из села Рајетиће на планини Рогозна у Рашкој области. Више детаља о породици Баловић као и о пројекту изградње куће погледајте овде: http://www.srbizasrbe.net/index.php?option=com_content&task=view&id=2072&Itemid=127

Пријава за турнир је 300 динара. Нема ограничења у годинама. Квалификациони систем предвиђа по пет шутева са три позиција у року од 40 секунди (на два коша истовремено), док ће најбољих 10 у финалу шутирати са пет позиција у 60 секунди.

За најбоља три такмичара предвиђене су робне награде, као и за остале учеснике у финалном шутирању тројики.

Турнир су подржали Кошаркашки савез Србије на челу са нашим прослављеним кошаркашима и репрезентативцима Дејаном Бодирогом и Дејаном Томашевићем. Поред њих реп група "ТХЦ Ла Фамилија" ће и водити целокупан програм уз подршку и Бошка Ћирковића Шкаба из реп групе Београдски Синдикат.

За све информације и пријаву такмичара пошаљите емаил на: szsbeograd@gmail.com или на телефон 069 17 57 751 - Младен

3
Пивница / Одг: Слика данашње Србије..
« послато: фебруар 11, 2012, 11:46:16 пре подне »
Делије, ајмо о нечему мало озбиљнијем.

Наиме ради се о МУЈЕН агенцији из Новог Пазара, коју финансира влада Турске, а која се бави трговином некретнина. Агенција Мујен фигурира као сигуран купац било које некретнине и било које парцеле земље у околини Новог Пазара, уколико се пре тога не појави други купац. Дакле сигуран купац, да тако кажем.

Суштина је следећа. У самој околини Новог Пазара Срби имају рецимо око 70 % земљишта, а чине половину становништва. У граду је ситуација другачија, рецимо да су Срби 15 % са још мање некретнина. Агенција Мујен, локално становништво и турска влада, све на челу са Муфтијом Зукорлићем, настоје да куповином српских поседа ураде оно што је већ урађено на Распетом Космету. Значи дају и мало вишу цену, и масовно купују наше. А Срби као Срби, повлаче се одатле и иду у Краљево, Крагујевац, итд... Наравно уколико се не јави Србин као купац, јасно је да ће продати свој посед овима, и то још по вишљој цени. Самим тим диже се цена земље те иовако сиромашни Срби неће моћи да купе нешто па макар све и хтели да купе.

Конкретизоваћу.
У пределу Манастира Ђурђеви Ступови, на потезу неколико километара од самог Манастира, у здравој српској средини планира се изградња такозваног МУЈЕН СИТИЈА! Дакле циљ је да се уради елитно насеље са неколико хиљада муслимана који би урушавали српску хомогеност и самим тим терали Србе одатле. Јако је битно напоменути да је то део који повезује Манастир и српску околину са местима Мишчиће (родно место Светог Саве) и Дежева, која су чисто српска места, и центар Срба у Новопазарској области. Планира се урушавање природе и црквеног мира, па чак и изградња џамије. И то не само једне. Планира се тотална муслиманизација овог дела Србије. Манастир настоји да оживи овај крај и сви који су икада били тамо знају које напоре људи улажу да би та идеја заживела. Међутим, појавила се ова муслиманска прича која прети да уруши све.

Држава као држава могла би да преузме мере и овај део прогласи битним култорно-историјским и еколошким делом, без права на градњу, међутим слаба вајда од владе која од турских пара гради у Лађевцима цивилни аеродром (био је до скоро војни) како би Турци лакше долазили у ткзв. Санџак. Значи мрка капа. А познато је да тамо шта почне да се зида, и изгради се. Дозвола за градњу не постоји.

Ево турског филмића којим би поткрепио ове тврдње, а на нама је да смислимо могу ли Срби икако спречити стварање нове отоманске империје.

Моје питање свима је шта даље урадити. Како ми као Делије можемо да помогнемо да наша браћа опстану на земљи Немањића.

4
Пивница / Одг: Космет српска земља
« послато: децембар 21, 2011, 02:36:25 поподне »
Видео клип - Најава Божићне акције


5
Пивница / Одг: Хуманитарна Организација "Срби за Србе"
« послато: децембар 21, 2011, 02:34:36 поподне »
Видео клип - Најава Божићне акције


6
Пивница / Одг: Космет српска земља
« послато: децембар 08, 2011, 06:37:06 поподне »
zvezda994 и када је све то тако, шта ти онда радиш по том питању?  :-\
И ти, и сви остали људи, гневни на све што нам се дешава задњих 600 година?

Људи схватите да није поента да се жалимо и запомажемо, то никада није била карактеристика Срба. Никада. Прадедови нам се преврћу у гробовима шта смо постали. Урадимо нешто. Ајде да правимо децу, ајде да помогнемо браћи у невољи, ајде нешто било шта. Која је сврха да се овде само настављамо?

Замолио бих те и да на даље користиш ћирилицу Караџића Вука јер је то одвајкада српско писмо. Тако можеш написати и Ш,Ђ,Ж,Ч,Ћ,Љ,Њ,Џ  ;)

7
Пивница / Одг: Космет српска земља
« послато: децембар 06, 2011, 08:43:50 поподне »
Сви смо огорчени и сви бисмо нешто као да урадимо али сви као сисе седимо у својим топлим кућама и паламудимо.

Ево прилике да се нешто конкретно уради!!
Историја се заиста понавља! Српски народ се и у 21. веку поново бори за своју егзистенцију и опстанак. Широм Косова и Метохије поново сирене за узбуну, упуцани и мртви Срби, одбрана барикадама и вером у Бога, у Рашкој области претње и нетрпељивост, у Старој Србији (Македонији) и Српској Крајини настављена дугогодишња асимилација и терор, у Црној Гори присиљавање на монтенегризацију, у БиХ и Републици Српској свакодневно политички и друштвени притисци... Глад, беспомоћност, бела куга и препуштеност судбини је заједнички основ на коме почива српски народ на свим територијама на Балкану. А један од највећих хришћанских празника Божић нам иде у сусрет....

У склопу до сада највеће хуманитарне акције „Сирене за узбуну најављују Божић!“, Хуманитарна организација „Срби за Србе“ позива све донаторе, чланове и пријатеље организације широм света да у што већем броју подрже покренуту акцију и да скромним новчаним прилозима омогуће сиромашним српским вишечланим породицама да у радости дочекају празник рођења Христовог. Ова велика Божићна акција биће спроведена широм Балкана, у местима где је помоћ породицама неопходна!

Овом приликом позивамо и све наше братске хуманитарне, друштвене и црквене организације да нам се прикључе, да нас подрже и да се у својим редовима организују и почну да прикупљају новчане донације за планирану Божићну акцију.

Акција прикупљања новчаних средстава, у којој планирамо да скупимо 20.000 евра, трајаће током децембра 2011. и јануара 2012. године. Тим средствима ћемо обезбедити помоћ за велики број породица, а пре свега деце!
 
Такође, желимо да позовемо све електронске, писане, интернет, радио и друге медије да пренесу ово саопштење наше организације и тиме допринесу да се наш апел за помоћ  чује широм света што пре.

Сви планови, акције и финансијски извештаји о достављеној хуманитарној помоћи српском народу биће, као и до сада, доступни на званичном сајту наше организације: http://www.srbizasrbe.org као и на сајту наше организације у САД: http://www.serbsforserbs.org.

Отворене су следеће могућности за уплату донација:

– динарски рачун у Србији: 160-279491-71, Banca Intesa, Београд;
– девизни рачун у Србији: IBAN: RS35160005080002381269, SWIFT: DBDBRSBG, Customer: Srbi za Srbe;
– путем PayPal система за Европу: szsaustrija@gmail.comОва адреса је заштићена од робота. Потребна Вам је Јава-скрпита да би сте је видели. ;
– путем PayPal система за САД: szsamerika@gmail.comОва адреса је заштићена од робота. Потребна Вам је Јава-скрпита да би сте је видели. ;
– путем Moneybookers система: c3c.org@gmail.comОва адреса је заштићена од робота. Потребна Вам је Јава-скрпита да би сте је видели. ;
– путем Alert Pay система, на емаил: c3c.org@gmail.comОва адреса је заштићена од робота. Потребна Вам је Јава-скрпита да би сте је видели. ;
– рачун за Европску унију у Аустрији: Account: 10364339, BLZ: 32000
– рачун за Европску унију: IBAN: T973200000010364339, SWIFT: RLNWATWW, Customer: Serben fur Serben, Raiffeisen Bank, Stadtpark 9, A-1030 Wien, Austria;
– рачун у Швајцарској: Account: 85-419625-6, IBAN: CH4609000000854196256, SWIFT: POFICHBEXXX, Customer: Serben fur Serben
– путем Western Union система: c3c.org@gmail.comОва адреса је заштићена од робота. Потребна Вам је Јава-скрпита да би сте је видели. .

Контакт са представницима организације можете остварити путем емаилова: organizacija@srbizasrbe.orgОва адреса је заштићена од робота. Потребна Вам је Јава-скрпита да би сте је видели. и c3c.org@gmail.comОва адреса је заштићена од робота. Потребна Вам је Јава-скрпита да би сте је видели. , као и путем Skype: szsbeograd.

Деца су наша будућност!

Са вером у Бога,
Хуманитарна организација Срби за Србе


http://www.srbizasrbe.net/index.php?option=com_content&task=view&id=2014&Itemid=73

8
Пивница / Одг: Хуманитарна Организација "Срби за Србе"
« послато: децембар 06, 2011, 08:40:39 поподне »
Сирене за узбуну најављују Божић!Историја се заиста понавља! Српски народ се и у 21. веку поново бори за своју егзистенцију и опстанак. Широм Косова и Метохије поново сирене за узбуну, упуцани и мртви Срби, одбрана барикадама и вером у Бога, у Рашкој области претње и нетрпељивост, у Старој Србији (Македонији) и Српској Крајини настављена дугогодишња асимилација и терор, у Црној Гори присиљавање на монтенегризацију, у БиХ и Републици Српској свакодневно политички и друштвени притисци... Глад, беспомоћност, бела куга и препуштеност судбини је заједнички основ на коме почива српски народ на свим територијама на Балкану. А један од највећих хришћанских празника Божић нам иде у сусрет....

У склопу до сада највеће хуманитарне акције „Сирене за узбуну најављују Божић!“, Хуманитарна организација „Срби за Србе“ позива све донаторе, чланове и пријатеље организације широм света да у што већем броју подрже покренуту акцију и да скромним новчаним прилозима омогуће сиромашним српским вишечланим породицама да у радости дочекају празник рођења Христовог. Ова велика Божићна акција биће спроведена широм Балкана, у местима где је помоћ породицама неопходна!

Овом приликом позивамо и све наше братске хуманитарне, друштвене и црквене организације да нам се прикључе, да нас подрже и да се у својим редовима организују и почну да прикупљају новчане донације за планирану Божићну акцију.

Акција прикупљања новчаних средстава, у којој планирамо да скупимо 20.000 евра, трајаће током децембра 2011. и јануара 2012. године. Тим средствима ћемо обезбедити помоћ за велики број породица, а пре свега деце!
 
Такође, желимо да позовемо све електронске, писане, интернет, радио и друге медије да пренесу ово саопштење наше организације и тиме допринесу да се наш апел за помоћ  чује широм света што пре.

Сви планови, акције и финансијски извештаји о достављеној хуманитарној помоћи српском народу биће, као и до сада, доступни на званичном сајту наше организације: http://www.srbizasrbe.org као и на сајту наше организације у САД: http://www.serbsforserbs.org.

Отворене су следеће могућности за уплату донација:

– динарски рачун у Србији: 160-279491-71, Banca Intesa, Београд;
– девизни рачун у Србији: IBAN: RS35160005080002381269, SWIFT: DBDBRSBG, Customer: Srbi za Srbe;
– путем PayPal система за Европу: szsaustrija@gmail.comОва адреса је заштићена од робота. Потребна Вам је Јава-скрпита да би сте је видели. ;
– путем PayPal система за САД: szsamerika@gmail.comОва адреса је заштићена од робота. Потребна Вам је Јава-скрпита да би сте је видели. ;
– путем Moneybookers система: c3c.org@gmail.comОва адреса је заштићена од робота. Потребна Вам је Јава-скрпита да би сте је видели. ;
– путем Alert Pay система, на емаил: c3c.org@gmail.comОва адреса је заштићена од робота. Потребна Вам је Јава-скрпита да би сте је видели. ;
– рачун за Европску унију у Аустрији: Account: 10364339, BLZ: 32000
– рачун за Европску унију: IBAN: T973200000010364339, SWIFT: RLNWATWW, Customer: Serben fur Serben, Raiffeisen Bank, Stadtpark 9, A-1030 Wien, Austria;
– рачун у Швајцарској: Account: 85-419625-6, IBAN: CH4609000000854196256, SWIFT: POFICHBEXXX, Customer: Serben fur Serben
– путем Western Union система: c3c.org@gmail.comОва адреса је заштићена од робота. Потребна Вам је Јава-скрпита да би сте је видели. .

Контакт са представницима организације можете остварити путем емаилова: organizacija@srbizasrbe.orgОва адреса је заштићена од робота. Потребна Вам је Јава-скрпита да би сте је видели. и c3c.org@gmail.comОва адреса је заштићена од робота. Потребна Вам је Јава-скрпита да би сте је видели. , као и путем Skype: szsbeograd.

Деца су наша будућност!

Са вером у Бога,
Хуманитарна организација Срби за Србе

9
Северна трибина / Одг: фк рад- ФК Црвена Звезда 04.12.2011, 13:00
« послато: децембар 01, 2011, 09:13:35 поподне »
Ајмо Делије, немојте да се брукамо.
Некада када смо играли тамо са Обилићем није могло да се уђе колико је долазило људи. Ја сам лично барем два пута извисио за карту... ајде да урадимо све што је до нас да тако буде и сада  ;)
Притом није скупа карта и најављују лепо време (за ово доба године).
Немојте тбог -7 да се премишљате, за Звезду треба подједнако да се навија било -7 или +7!!


СВИ НА ВРАЧАР

10
Северна трибина / Одг: ДЕРБИ, СУБОТА 18.00
« послато: новембар 28, 2011, 10:45:44 поподне »
Понављам, свако треба да пође од себе, где је он у тој причи и колико даје трибини (овде сада мислим на навијање првенствено). Лако је причати и паметовати, од тога нема ништа.
Исто као око Космета, сви Србују сви све знају али када треба да се оде доле нема нас 70 за дабл-декер.
Е моје Делије.

Размислите још једном, пустите писања и предлоге и остале зезанције, много је боље било док није било ових форума и интернета. Дођеш лепо на стадион и оставиш себе на трибини. Данас брате, дођеш на стадион, грицкаш семенке па правац кући на форум.
По мени функција форума би требало да буде чисто информативна, значи да се упознамо са неким битним информацијама. О свему осталом - на стадиону!

11
Северна трибина / Одг: ДЕРБИ, СУБОТА 18.00
« послато: новембар 28, 2011, 07:10:51 поподне »
Одлутали сте од теме дебело!
Ово су стварно глупости, какве везе има песма са тим што примамо гол?
Тек да не причам о овим глупостима да је дечко са микрофоном сморио јер много прича. Па људи јесмо ли били на истој утакмици, дечко је изгорео у жељи да нас анимира а трибина катастрофа. Кога смо бре ми надгласали, ко је бре до јаја у навијању? Јесте ли ви уопште били на утакмици који ово пишете? Знате ли како треба да звучи пун Север, колико треба да се тресе стадион када певамо како треба. Стајао сам 20 минута на степеницама до истока и чуо сам их (Гробаре) јасно и гласно. Чуо сам их у добрих 10ак наврата јаче него Север на коме сам. Шта се бре дешава са вама, јел ово вама врх навијања на Маракани?
Бо-бо јеси ли икада скупљао новац на трибини? Верујем да ниси иначе не би написао овакву глупост. Свако двадесети ако да нешто то је успех брате. Изиграваш просјака молиш људе да убаце динар, ето тако то изгледа. Притом вероватно и не знаш за шта се све скупљао новац и за шта све битније ће се скупљати, па је твоја идеја у најмању руку преурањена.
Много то све изгледа лако када неко пише али слабо ко ради на себи и на трибини. Ови који се труде нису заслужили да их прозивамо зато што нас остале генерално мрзи да живимо а камоли да се мало потрудимо.

12
Северна трибина / Одг: ДЕРБИ, СУБОТА 18.00
« послато: новембар 27, 2011, 12:56:03 пре подне »
Звездаш је дао јако леп пример како би требало да изгледа пораз у дербију. Било је и пре тога дербија у којима смо губили, па песмом успевали да дођемо до резултата,али данас смо у том сегменту заказали.

dadax, брате, невезано за подржавање или неподржавање доласка, и невезано за мобилизацију, трибина као да је са масовношћу изгубила душу, изгубила један део себе. Барем мени се тако чини. Као да су ту дошли неки вазнемаљци, неки људи који немају везе са Звездом а Богме ни са навијањем. Већина новодошлих је таква, ту нема дилеме јесте или није, једноставно је тако.

Делиград је исто јако лепо рекао, ти педераши целу утакмицу ћуте али зато за управу су први да испрозивају и терају. И када би којим случајем отишла, они би тако после првог пораза и за следећу. Уопште није битна ова управа сада (не разумите ме погрешно да браним управу, ово је за мене стварно управа која није достојна да води Звезду и то тврдим већ 3 године) већ одакле ти образ да после срамног издања на трибини, ти исти дају себи за право да кењају и мењају. Нека иду на Запад и Исток, то су трибине за њих очигледно. Свако ко жели нешто да мења у било чему, требало би да почне прво од себе. Да ли је својим делом и својим ангажовањем постао достојан да тера некога.
И за демократију си у праву, да би било која организација, па и навијачка, била јака јако је битна хијарархија. Не могу човек са искуством од 5 утакмица и човек са 500 да буду еквивалентни никако, а то форум управо чини.

13
Северна трибина / Одг: ДЕРБИ, СУБОТА 18.00
« послато: новембар 26, 2011, 11:30:41 поподне »
Намерно сам данас био на једно 4,5 места на трибини по мало, и свуда иста прича. Рецимо да 70 посто трибине блеји, жваће жваке, грицка семенке, прича међу собом, коментарише утакмицу. Свака част људима који су оставили глас на стадиону, али за мене, навијача који има скроман стаж од 13 година доласка на Север срамота је да после било које утакмице, да не спомињем дерби, дођем кући а да нисам промукао. Да ли се ти људи икада запитају која је сврха њиховог доласка на трибину? Јеботе, ако је то врхунац навијачког понашања, онда им је најбоље да остану кући. Помоћиће Звезди исто као да су на стадиону.

Можда је проблем што људи више не осећају Звезду, нема те љубави према клубу, према грбу, према дресу, долази се због трибине и због фазона. Долази се да би се испрозивали гробари, а не навијало за Звезду.

Очигледно нам је менталитет такав да људи када мисле да су у нечему добри, и не труде се да буду бољи, него мисле да је то врхунац који постоји. Али грдно се варају. Ово данас је било за сваку осуду, по мени срамота какве нема. Гробари долазе преполовљени, значи само је требало да пустимо глас и да их упропастимо. Верујте да би и играчи то осетили и било би другачије и на терену.

После свега што нам је мобилизација донела, подигла масовност и дала једну тежину наше навијачке приче, онако из срца, волео бих да барем на неколико утакмица нестане и да за своју душу доживим поново 300 људи на Северу који навијају боље него цела трибина данас!

Примамо други гол и људи бре одлазе са трибине, алооо, јел потребно уопште коментарисати ово??!!?? :o


И Делије, престаните више да причате овде о управи. Боље да видимо између себе зашто смо овако лоше навијали, да се погледамо у очи и размислимо заслужујемо ли да долазимо на овакву трибину! Јебеш њих, они оду и дођу, али ми смо увек ту, и зарад Звезде, битно је да будемо што бољи!

14
Пивница / Одг: Хуманитарна Организација "Срби за Србе"
« послато: новембар 06, 2011, 02:11:31 поподне »
Добијен статус ослобађања порезаЛепе вести нам стижу из Сједињених Америчких Држава. Представници Хуманитарне организације Срби за Србе у САД-у добили су коначно званично писмо од федералне пореске службе IRS којом званично ослобађају донаторе наше организације у САД годишњих пореза. Под шифром 501c3, донатори наше организације ће убудуће моћи да сваку донацију искористе за умањење пореза а уз то очекујемо и помоћ српских фирми и предузећа која послују широм САД-а. У плану је да се сличне потврде о ослобађању пореза за донаторе обезбеде и у земљама Европе.

15
Пивница / Одг: Хуманитарна Организација "Срби за Србе"
« послато: новембар 06, 2011, 02:10:25 поподне »
Наставак помоћи за НиколићеКао што је било у плану, Хуманитарна организација “Срби за Србе” је и овог месеца наставила велику акцију помоћи породици Николић из Бојника у изградњи куће. Пошто је први део помоћи завршен , чланови СЗС-а из Ниша отишли су како би уплатили новац за почетак радова за другу фазу. Друга фаза изградње кошта 127.560 динара, што је укупно око 2.800 евра која је наша организација уложила у овај велики пројекат. Први део фазе је прошао без проблема и Николићи су спремни да крену у реализацију другог дела који садржи постваљање кровне конструкције и постављање црепова.

Даље... http://www.srbizasrbe.net/index.php?option=com_content&task=view&id=1976&Itemid=73

16
Пивница / Одг: Хуманитарна Организација "Срби за Србе"
« послато: новембар 06, 2011, 02:09:20 поподне »
Нема предаје у Српској Крајини!   Представници Хуманитарне организације "Срби за Србе" из Београда су протеклог викенда (14-16. октобар 2011.) спровели седму по реду велику хуманитарну акцију у Крајини. На подручју Лике (Кореница, Госпић, Доњи Лапац, Срб и Грачац) обезбедили смо помоћ за седам српских породица у вредности од 3.000 евра. Тим новцем купили смо: 15 оваца, 1 краву, 2 пећи и комплетан материјал за купатило. Имали смо и прилику да посетимо родну кућу једног од најзнаменитијих Срба – Николе Тесле. Све то не бисмо урадили без помоћи великих пријатеља наше организације – оца Далибора, оца Предрага и оца Југослава.

Даље... http://www.srbizasrbe.net/index.php?option=com_content&task=view&id=1972&Itemid=73

17
Северна трибина / Одг: Црвена Звезда-Офк Београд
« послато: новембар 06, 2011, 01:51:28 поподне »
Утакмица је што се тиче навијачке стране била сасвим, сасвим солидна. Очигледно је да су момци међу нама уложили велики труд око кореографије, одлична идеја са окретањем картона и времепловом, навијање по мени баш добро. Нереално је очекивати не знам ја сада какво навијање када прекопута немаш никога или имаш овакву навијачку екипу. Моје је мишљење да људи немају мотива да навијају (што ја не разумем да ти уопште на Маракани треба већи мотив од тоа што игра Звезда), не знам како би другачије објаснио то да пола трибине не отвара уста, али опет ови који певају певали су срцем, онако баш мушки, па зато имам позитиван утисак.
Како год не знам шта би неко овде могао да замери, осим што сам видео у неколико наврата да људи мокре на графите на Северу и то је стварно ван памети. Можда у следећем информатору написати великим дебелим словима да се не уринира по лику човека који је за живота толико задужио ову трибину...

18
Пивница / Одг: Хуманитарна Организација "Срби за Србе"
« послато: октобар 06, 2011, 09:50:47 поподне »
НАЈАВА АКЦИЈЕ У КРАЈИНИ 


19
Пивница / Одг: Хуманитарна Организација "Срби за Србе"
« послато: октобар 06, 2011, 09:49:46 поподне »
СЗС поново у Рашкој ОбластиУз Божију помоћ, у петак 30.09.2011. године, двочлана моторизована екипа хуманитарне организације Срби за Србе, у саставу Бојан Илић и Милош Голић, запутила се пут светиње Ђурђевих Ступова у Старом Расу, и уз помоћ члана Бошка Тимотијевића и осталих добронамерних људи успешно реализовала још једну велику хуманитарну акцију на простору Рашке Области. У самој акцији помогли смо три породице, уз утрошена средства од 223.960 динара.  Фонд за акцију био је 265.500 динара (Х.О. Срби за Србе 236.500 динара, Х. О. Стара Рашка 20.000 динара, мајице Нема Предаје и Војводство 9.000 динара).

Детаљније... http://www.srbizasrbe.net/index.php?option=com_content&task=view&id=1960&Itemid=73

20
Пивница / Одг: Хуманитарна Организација "Срби за Србе"
« послато: октобар 06, 2011, 09:48:20 поподне »
Помоћ за Ратковиће у Бања ЛуциУ недељу 18. септембра 2011. године посјетили смо породицу Ратковић из Бања Луке и ово је прва посјета наше организације овој породици после 2 године. Тада је то била дванаесточлана породица, а данас је, Богу хвала, тринаесточлана, јер је у међувремену рођена и најмлађа кћеркица. Да подсјетимо, породицу Ратковић чине отац и мајка Златко и Мирјана и дјеца Ђорђе (17 година), Александар (16), Јована (14), Милица (12), Теодора (11), Вук (9), Михајло (8), Душица (6), Марија (4), Катарина (3) и мала Софија са још непуном годином дана.

Детаљније... http://www.srbizasrbe.net/index.php?option=com_content&task=view&id=1950&Itemid=73

Странице: [1] 2 3 ... 6