Delije-caffe.net Форум - До краја Звезди верни!

Добродошли, Гост. Молим вас пријавите се или се региструјте.

Пријавите се корисничким именом, лозинком и дужином сесије

 


Прикажи поруке

Овај одељак вам дозвољава да видите све поруке овог члана. Имајте на уму да можете да видите само поруке из оних области којима имате приступ.


Поруке - Гале Делија

Странице: [1] 2 3 ... 17
1
Северна трибина / Одг: у сезону нову креће...2015/16
« послато: август 06, 2015, 04:41:47 пре подне »
Запад и исток су почели да певају још средином утакмице УПРАВА НАПОЉЕ! Да на Северу није прихваћено УПРАВА НАПОЉЕ сви би напали Север,вође... како су плаћени,од Терзића,Вучића... Е а кад се са Севера чуло Управа напоље и кад су сви схватили да Звезда може да остане без управе,тренера.... Одједном сви опет упиру прстом у Север,да ако отерамо управу,да ће Звезда због нас да нестане... и разне глупости и небулозе као што је оно нек Север води клуб,....!
 
Шта ви ''Звездаши'' хоћете од Севера,од Делија??? Немој ово,немој оно! И док смо ми ту из дана у дан,коса нам седи јер се нервирамО због Звезде,идемо дајемо задњи динар,радимо дупле смене да суботом одемо на утакмицу,ви седите кући и серете! Слажем се да није најбољи тренутак! Можда их је требало терати на крају сезоне,али сви су веровали у промене и да неће поновити грешке.Прешли смо преко Каирата,Офке и схватили да више не иде!Делије су навијачи,имају право да кажу шта мисле,нису ту да седе у управи и воде клуб! Никад нису ните ће! Звезда није ни Кокеза ни Терзић,Звезда је постојала 70 година без њих постојање ако Бог да вечно,јер има традицију,има историју и има Северну армију! Они да желе Звезди добро и да су толико искрени прво не би одједно кочили трансфере него би их завршили.Самим тим зајебавају се и са Божовићем,уместо појачања,остављају му Гаврића,Цветковића,Паркера,Стојановића играче које су они довели,који немају квалитет за Звезду и за чије погрешно довођење није(нити ће) ико од њих да одговара.На крају не би ме чудило да Север и Делије окриве за довођење тих полуиграча!  Колика је ту неслога види се што једни дају оставке,други не дају,очигледно се ту много прљавих игара игра,али нико не игра у интересу Црвене Звезде и напретка,већ само личне користи.

Приватизација није ни близу у овом тренутки нити би нам нешто пуно донела.Човић који се толико спомиње не знам да ли стварно искрено жели да се упусти у ово,,јер кошарка и фудбал у сваком погледу два света различита.Неко трећи да ли постоји,чека и гледа расплет са стране,... ко зна! Зна се само да оно што смо заочели прошле недеље,морамо да наставимо на Врачару и да отерамо све и не дозволимо да исти опет победе на изборима са 100 гласова!

Сви на ВРАЧАР да им ставимо до знања да су њихови дани у Звезди одбројани,да их не желимо ни у овом,ни у неком другом саставу у клубу! УПРАВА НАПОЉЕ! А МИ ВЕТАР У ЛЕЂА,ДОК НЕ УМРЕМО!

2
Терен / Одг: ФК Црвена звезда - 2015/16
« послато: август 06, 2015, 04:12:14 пре подне »
После првог кола на Врачару све ми се смучило и рекох себи не идем више! Нисам од оних што кажу јебеш фудбал идем на баскет тамо смо добри.То за мене нису навијачи,а и фудбал је ипак оно главно,оно најбоље,оно што нас покреће и дрђжи,па макар били и у петој лиги. И тако не идем ја више,док се нешто из корена не промени,пролазе дани,недеља,две и деси се утакмица са Радничким,одједном схватим да нисам једини да има бар још 20 хиљада оних којима је пун к.... свега! Управа напоље! Јасно и гласно! Два дана састанче па уместо напоље они би на неке изборе! Терзић одједном оде на одмор,пишу људи отишо у Црну гору,Кокеза напусти преко саопштења клуб,у ком наравно напљува све живо,а себе представи у најмању руку Исуса Христа,спасиоца Црвене Звезде,кога отераше плаћеници,душмани,.... колика је неслога у управи види се по томе што њих 10-20 колико их је у управи,нису могли(хтели) да се погледају у очи кажу ајмо сви из клуба. Уместо тога неки одоше,па саопштењем испадоше препоштени,други ето стопираше 3,4 трансфера која су ето хтели да остваре,али ето ми плаћеници им не дамо да раде! И на крају онај трећи слој,да не кажем талог,што се држи грчевито за фотеље и позиције,очекивајући да ће неким чудом да преживе! Е због тих првих,још више због других,а још више због ових трећих,а највише због ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ за коју живим,у недељу идем на Врачар! Сваке сезоне се најављује да је историјска,свака друга утакмица најбитнија,али мислим да ово у недељу да ће да нам одреди даљу судбину клуба,барем на неких 10так година! И зато сви на Врачар отерати ову банду и почети да пишемо неку нову,надам се много бољу и светлију страницу нашег клуба у односу на предходних 20так година....

3
Северна трибина / Одг: у сезону нову креће...2015/16
« послато: јул 29, 2015, 09:25:53 поподне »
Мислим да боља позивница није могла! Свака част Делије! Сви на Маракану,пун Север петак 20 ч !!!

4
Терен / Одг: ФК Црвена звезда - 2015/16
« послато: јул 18, 2015, 12:50:00 пре подне »
У последњем колу претходне сезоне јасно смо упутили питања,на која управа треба да нам кроз рад у овој сезони да одговоре и да покаже да ли је достојна и способна да води(спаси) Црвену Звезду
http://www.delije-caffe.net/galerija/gal/2014-2015/cz_mladost/delije02.jpg

Да почнем од тренера. Сви смо били одушевљени доласком Грофа,иако велика већина нас није ни упозната са његовим радом.Сви знамо кога је водио,али како су играли ти тимови,у каквој су спреми били,.... Мислим да то не треба ни да гледамо нити да поредимо,јер нити је Руска лига исто што и Супер лига,нити је Звезда Локомотива,па да за нападача да 4 милиона евра. Гроф је почео од нуле. А кад кренеш од нуле тешко је за тако кратко време,са ЛИМИТИРАНИМ играчким кадром ишта урадити.Европа је прошла како је прошла и време је да се вратимо у реалност. Мислим да су ове две утакмице Грофу отвориле очи и ако није  био сигуран за неке играче да нису материјал за Црвену Звезду и напад на титулу,да се до сад уверио  и надам се да ће до краја августа док траје прелазни рок,направити чистку и уз још једног,двојицу играча да ће направити екипу која ће напокон да храбро и сигурно грабити ка титули,самим тим и да одржи реч са представљања кад је рекао да само он саставља тим.доводи играче и да ће играти најбољи.Ја се само бојим да не крене како треба првих неколико кола и да навијачи не изгуб е стрпљење и да човек дигне руке и оде. Искрено се надам да неће бити случај,да ћемо из утакмице у утакмкицу да дижемо форму,кондицију и много побољшамо игру.Срећно Грофе.

Друга страна ове теме УПРАВА! Довођењем тренера мало су скинули терет са себе.показали нам колико су способни тако што су нас убедили да је испадање у првом колу Европске лиге НОРМАЛНА ствар тренутно и да имамо милион пута мањи буџет од једне фудбалске велесиле.. Али нису напоменули да су све те играче прошле сезоне они довели и обећавали нам титулу коју нисмо освојили! Али нема везе,шта је било било је! Ајмо да гледамо у садашњост(будућност)! Пара нема! Паре од Гаспрома смо потрошили,немамо друге спонзоре који ће да дају паре,стадион пун ћемо имати у септембру против комшија,значи ни од улазница нема вајде.Остаје продаја играча! Којих играча? Оне играче који су они довели( само ћу навести Паркер ...) од тих '''њихових'' играча све заједно да их продамо не би добили пола милиона.Значи мораће да се продаје неки млади таленат,највероватније Рајковић или Грујућ.То је неминовност,да би клуб могао да ПРЕЖИВИ до зиме,а од зиме видећемо... Значи овако би и ја могао да водим клуб. Нису у стању да створе паре,да ураде било шта,маркетинг је очај,не раде ништа поводом чланарина,никакве акције,промоције.... Изгледа као да само гледају како да продају и да ставе лову у чеп! Стадион Рајко Митић је поред моје куће у којој сам се родио, место које волим највише на свету,али жалосно је гледати га како пропада,како су столице  прљаве,терен све гори... Разумем и дугове и немаштину али уз вољу и план све можемо! Надам се да ће скупштина клуба бити што пре одржана и да изађу пред нас Звездаше са два одговора! 1.Колики је дуг и коме се дугује 2. Који је план ставилизације клуба
Дати им још ову полусезону и ако видимо да се нисмо померили са мртве тачке ....

5
Северна трибина / Одг: у сезону нову креће...2015/16
« послато: јул 18, 2015, 12:01:39 пре подне »
Ево и мене после дуго времена! 10так година сам на трибини и не памтим да је пред почетак неке сезоне владала мања еуфорија.Да ли је то због раног испадања из Европе,па нас је оно освестило где се уствари налазимо тренутно кад је фудбал у питању,да ли због тога што имамо осећај да је прошла сезона заврена пре 2 недеље,... Да ли због тога што се бојимо да ћемо на терену и даље морати да гледамо ''Гавриће'' ,једног шпица,који покушава да пробије бункер, да ли због тога што су људи у фазону ј... фудбал,лопове у управи,идем ја на баскет ту смо опет најбољи.....

Стварно кад погледамо и немамо разлога да будемо у еуфорији. Управа не видим неке велике промене ка бољем,опет се доводи доста играча(а дуг је 42-52 милиона евра сам Бог зна колико),и даље су ту они исти што су губили на крају сезоне од кога су стигли... Доведен је тренер за наше услове ,као да је Мурињо дошао,али ни онај прави Мурињо не би могао са оваквим тимом за само 2,3 недеље припрема да избаци Каират. И после леденог туша,ето нас на 2 дана од првог кола ове наше лиге,2 дана до Врачара. И ваљда је то успавана и разочарана армија осетила,да креће сезона,а да нема еуфорије и зато као пре две године када је од Србије,преко Аустралије,Кине,Аргентине... се ширила порука ЧЕКАМО ТИТУЛУ,тако и сада са свих страна света стиже јасна порука ВЕТАР У ЛЕЂА ДА ТИ ДАЈЕМ КАДА ВЕТРА НЕСТАНЕ!
http://www.mozzartsport.com/vesti/delije-u-novoj-akciji-vetar-u-ledja-da-ti-dajem/110805

И зато ајде сви заједно,он недеље и Врачара,па све до краја сезоне да будемо ВЕТАР КОЈИ ЋЕ ДА ВОДИ ЗВЕЗДУ ка новој титули!

6
Терен / Одг: Прелазни рок лето 2014 - 2015
« послато: јул 02, 2014, 10:44:45 поподне »


http://www.mozzartsport.com/vesti/despotovic-tri-godine-u-crvenoj-zvezdi/79773

Прво нисам веровао 100 посто,али онда сам прочитао и на РСБ форуму,тако да је ово стварно! То је тај млади напдач који ће дати сигурно 10 голова ове сезоне како је најавио Терза и ако тако буде,а надам се да хоће биће супер и за њега и за нас. Колики је Звездаш то се зна,сад само да се докаже играма,а верујем да хоће. Надам се одласку Оњила на првом месту и Касалице,јер сад у тиму имамо Ракића који би требао да буде прва опција,односно нешто што нам је био Мрђа прошле године.Затим Деспотовић и Лука Јовић.Дауда највероватније одлази. Крила и Луковић да заврши сагу која траје дуже и од мале невесте и да својим доласком направи најбољу одбрану у лиги!

7
Терен / Одг: Прелазни рок лето 2014 - 2015
« послато: јул 01, 2014, 07:26:41 поподне »
http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudbal/255369/Blicsport-Zvezda-dovela-Gavrica-Trujic-na-korak-od-Marakane

Стигло прво појачање! Овде пише да је у плану довођење још једног нападача(Трујић) и мислим да са његовим довођењем да би се завршило са појачањима у нападу,јер поред њих двојице ту су још Ракић,највећа нада Јовић и можда остане Касалица.Ипак волео би да продамо Касалицу и да се решимо Оњила у нападу. Мрђа је отишао,а 99 посто и да ће Дауда ових дана. Значи фали нам вођа у одбрани (Луковић) и крила! Ако недође Луковић треба дати шансу неком младом,талентованом играчу да стасава и да се кали уз Павићевића. Ово за крила сам написао јер сигурно одлазе Печник и Лазовић,плус што је Нинковић већ отишао. Значи велика рупа је у средини. На бековима надам се да ће Џони да дође на још годину дана,на другој страни имамо Петковића. Мислим да је ово први пут у последњих 5,6 прелазних рокова да се тачно зна ко су потенцијална појачања и да се на време кренуло у њихово довођење. Не стајем на страну управе,али сигурно им није лако довести било кога,обећати нешто што у овом тренутку сигурно не могу да остваре,а то да ће имати редовна примања,о премијама и да не причам. Ипак ПОД МОРАЊЕМ је да се направи тим који ће да ПРЕГАЗИ све у нашој лиги и да нападне дуплу круну,зашто да не! Верујем и желим да верујем у Лалатовића!

8
Терен / Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14
« послато: јун 21, 2014, 01:03:12 пре подне »


Ја не могу да верујем да 10 година касније иста ствар се дешава! :( Тад се знао став навијача(групе). Тад је на Северу долазило не рачунајући дерби, пар стотина навијача,данас долази 10 хиљада. Верујем и желим да верујем да ће став групе бити најбоље могуће решење за Звезду и верујем да се чека одржавање скупштине да званично кажу шта мисле! И то МОРАЈУ да ураде,јер то дугују свима нама који смо ту на Северу већ годинама,који смо прошли много,жртвовали пуно тога у животу за трибину и Звезду! Звезда је на раскрсници. На неки начин судбина Звезде је у рукама навијача,јер став групе мораће да се поштује,јер ДЕЛИЈЕ су сачувале Звезду од гашења,сачувале је од Мишковића и осталих и зато желим да верујем у групу. Али не желим да се понови као са Лукићем да останемо суздржани,ни за ни протви,ајде да га пустимо па ће време да покаже. а време показало за 2 године 24 милиона дуга. Е сад ако и ове пустимо да наставе да раде овако,без плана,програма,јасне визије,улагања.... Онда ништа нисмо научили у претходних 10так година. На крају Делије чине мислим 19 чланова у скупштини баш због тога да наш глас се чује и да без подршке Делија нико не може да води Звезду у будућности!

9
Терен / Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14
« послато: јун 19, 2014, 09:51:31 поподне »
Ја би само да питам одакле неком право да доводи и поставља људе као да је то његово? Ваљда постоји СТАТУТ клуба,ваљда се зна како се бира председник,чланови....? Ово само код нас има да прво они седну у фотеље,па после ми ту као бирамо? Ово нема ни у Свазиленду! И чекали су крај сезоне чекали су лето кад нема утакмица,кад знају да неће против себе имати 15так хиљада људи на стадиону. Мислим да се и закаже неки скуп(протест) против ових из управе или барем да се скупимо са неким питањима мислим да нас не би било више од 2,3 хиљаде! Биће интересантно сачекати и видети одлуку Делија и који потези ће бити предузети!

10
Терен / Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14
« послато: јун 19, 2014, 09:39:35 поподне »
Како ствари постану јасније преко ноћи,тј. после једне седнице УО! Кокеза и друштво за ЈЕДИНОГ кривца за избацивање из Европе означили Џајиног шурака,као и за кашњење плата играчима због чега сад раскидају уговоре и одлазе без обештећења.Самим тим сатерали Џају у ћошак,довели га на стуб срама као онда кад су му стављали лисице и човек уради једино логично,а то је да поднесе оставку и оде заједно са шураком.Није ни напустио стадион,а већ је дошао ''поштени,препоштени'' фудбалски маг који ће одједном да нам донесе стари сјај,ма ајте молим вас!
Кокеза је већ све завршио и саставио људе по његовој мери http://www.telegraf.rs/sport/1119924-kokeza-zna-novi-pobednicki-tim-u-zvezdu-stizu-terzic-pavlovic-i-matijasevic и сад кад они дођу онда ће се одржати скупштина,а они представљени као једини СПАСИОЦИ ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ  >:( Делије ће наравно да буду суздржане јер група никад није давала никоме бланко подршку,другим речима ништа ми ту не можемо. И онда ће лепо Терза да окупи клинце и само ће да их продају и штанцају,омладинска школа опет ће нам пасти у заборав,а таман смо кренули да правимо нове клинце Јовић,Грујић... и ти клинци ће да одлазе из клуба јер ће да играју Терзини,Матијашевићеви и Кокезини,а паре као и свих ових несретних 10 година ће ићи њима у џепове!

закључак да са овима ништа боље нити било шта ново нећемо добити.Своје клинце ћемо отерати,гледати неке друге,урлати,навијати,дизати кореографије,прелазити Србију уздуж и попреко, А Терза,Кокеза и ко. ће да пуне џепове! Е па боље онда да одемо у стечај у четвту лигу и све у п. материну!

11
Терен / Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14
« послато: јун 19, 2014, 01:09:23 пре подне »
Да, чекају приватизацију типа - за петнаест година фк Црвена Звезда Пећинци, а на мијесту садашњег стадиона молови, к. палци!?

Не знам,као што нико од нас не зна шта ће бити.Нити видим да ова управа може овако да настави,а опет довести нове људе у истом систему(без система),плана,програма,одговорности нема смисла! Сигуран сам да ће доћи до приватизације,јер она је неминовност,али се надам,молим Бога као неко ко искрено воли и живи за пре свега фудбалски клуб Црвена Звезда,да ће приватизација спортских клубова бити урађена на другачији начин него приватизације фирми,фабрика,... и да ћемо уместо распродаје земљишта,затварања,...доживети бољитак и кренути ка путу оздрављења и повратку у Европски фудбал. Јер ово сад је тотално аматерски! не причам само о фудбалу,нашем клубу и нашој лиги,већ генерално о спорту у земљи!Лига у кошарци сем престижа нема никакву вредност,ватерполо после сјајних 2 године и освојених титула у свим такмичењима се полако распада,одлазе најбољи и мислим да ћемо опет чекати коју деценију на нове титуле.О рукомету не треба трошити речи,а одбојка БРУКА И СРАМОТА да као ШАМПИОНИ уназад Х година немамо пара да играмо Лигу Шампиона,него учествујемо у Челенџ купу! Приватизација свих спортова,дати не КЛУБ појединачно ,него цело спортско друштво у власништво појединаца, Али не апсолутно,него поделити акције нама ЧЛАНОВИМА КЛУБА,дати нама,спонзорима,легендама клуба 51 проценат,а том неком власнику 49 процената! неко ко ће да уложи здрав капитал,искорени политику и политичаре из клуба,уведе ред управном одбору,радној организацији,омладинској и свим млађим селекцијама! И да се бира на сваких 5 година и да гарантује личном имовином у случају дугова!!!!!! А опет дати му земљиште на коришћење да гради око стадиона молове,хотеле шта год хоће нек врти лову. Јер од оних лимова и корова око Маракане немамо нити ћемо икада имати било шта! Е таква приватизација је добро дошла и свако од нас би дигао обе руке за то!

12
Терен / Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14
« послато: јун 19, 2014, 12:23:13 пре подне »
Може ли неко да ми објасни како ја као гласач и неко ко има 'право' на нешто самим тим, а да не рикнем прије тога, ми сви, да дочекам/дочекамо ту скупштину?

И ја сам члан клуба и редовно обнављам годишњу чланарину и поред сезонске карте сваки пут Купим карту за СЕВЕР,јер можда сам глуп,али ја желим да верујем да те паре иду ЦРВЕНОЈ ЗВЕЗДИ И као члан имам право да бирам,али нисам изашао на изборе,јер како да гласам за било кога кад нико није нити преставио никакав план,програм,.. НИШТА! и шта је још горе годину и по дана касније НИШТА или готово ништа није урађено и даље нико ни један члан управе нити председник клуба као најодговорнији није изашао пред навијаче и јавност са планом. И зато како да ми њих кривимо за нешто кад ништа нису ни обећали?Како да очекујемо да нешто крене на боље,кад они немају ни план ни програм? И зашто се онда чудимо што нико не заказује скупштину нити се било шта ради? Мени делује као да управа НАМЕРНО не ради ништа и млати празну сламу,чекајући тту приватизацију,која ће нам бити понуђена као једино решење спаса Црвене Звезде тј. Српског спорта(јер ту су и комшије,Воша...)

13
Терен / Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14
« послато: јун 18, 2014, 01:41:55 пре подне »
Ама сви комплетно напоље из клуба на челу са Џајом и Човићем. Доста је било зајебавања са Звездом...

1.Избацивање из Европе због дугова који нису у стању да врате,а више од годину и по  дана су у клубу
2. потписали уговоре са играчима и не могу или неће да их испоштују,иако су ти исти играчи поштено зарадили сваки динар и поштено одрадили свој део посла.Због тога,један по један тражи раскид и уместо продаје тих играча и враћања барем мрвице дугова,играчи одлазе за 0 динара,а није искључено и да нас неки туже кад оду.
3. Кланови,поделе,свако вуче на своју страну,гледа свој интерес,уместо интерес Црвене Звезде и као да већ није довољно покрадемо и разграбљено.
4. БЕЗ ИКАКВОГ ПЛАНА И ПРОГРАМА КАКО ВРАТИТИ ДУГОВЕ
5.Нема транспарентности иако су по доласку у клуб рекли да ће све приказати
6.Није урађено смањење радне заједнице ИАКО ЈЕ ТО БИЛО НАЈАВЉИВАНО КАО ЈЕДНА ОД ПРВИХ ЗАДАТАКА ОВЕ УПРАВЕ!
7. Једино добра ствар утврђен је дуг и тачно се зна ко се колико задужио(ПОКРАО),али против никог није поднета кривична пријава.Можда то није посао управе,можда чекају те неке органе у власти да то покрену.
8. Оно што највише нервира и боли,што сваким даном нама навијачима је све теже јер судбина клуба је неизвесна и нико не зна шта може да се деси,а они(УПРАВА) се праве као да је све нормално,као да се спремају да уђу у лигу шампиона! Једва скупе кворум за седницу УО,генсек на одмору од месец дана... Скупштину не заказују...

Нажалост немам ту моћ да покренем масу,нити сам члан скупштине да окупим део оних чланова(а мислим да их има више од пола) који су за КОРЕНИТЕ ПРОМЕНЕ или можда ипак да још мало сачекамо Министа Удовичића са планом приватизације,па да нас купи неки тајкун,шеик... и да нам крене боље! Знам само као што брат СЕВЕР рече овако више не може,доста иживљавања и силовања Црвене Звезде! Ови су доказали да нису способни да спасу клуб и врате га на стазе старе славе,ајмо онда да тражимо нова решења и нове људе!

14
Северна трибина / Одг: Победи и буди шампион!
« послато: мај 13, 2014, 10:38:25 пре подне »
Уткмица коју толико дуго чекамо,дан који сањамо свих ових година.никакав позив за утакђицу није потребан, јер нема сумње да ће Маракана да буде пуна,али зато морамо озбиљно да уђемо у утакмицу као и увек до сад,да формирамо коп много пре почетка утакмице,никако не смемо дозволити да нам централне секторе заузму они који ће у четвртак видети Маракану други,трећи пут у сезони.ајде браћо да сложно и јако,најјаче до сад понесемо играче до нове победе и до нове титуле.такође улаз је бесплатан и из тог разлога свало од нас може и мора да издвоји по 100 дин и донира у кутије које ће бити на улазима.све паре које буду скупљене иду у фондацију Делија,а фондација води бригу пре свега о нашем народу на Косову и Метохији и зато немој да се брукамо,него да покажемо да смо велики и хумани. Београд,Србија,свет сви на Маракану,доста смо чекали,хајде да заједно узмемо титулу!

15
Северна трибина / Одг: Ц.ЗВЕЗДА - Рад, субота у 19ч
« послато: април 29, 2014, 04:32:07 поподне »
За мене је утакмица у суботу најважнија утакмица у последњих 7 година! Све победе,порази,гостовања,голови,срећа,туга,Европа... Све то стаје у суботу у 19 ч(иако се утакмица игра од 19 и 30 намерно пишем 19,да напунимо стадион пола сата пре утакмице и да крене навијање спонтано и да достигнемо усијање од првог судиског звиждука и да одржавамо ту усијану атмосферу до краја утакмице и ако Бог да нове победе). Пун Север,добро попуњен исток и запад,добра игра и најважније победа,само то може да нам врати самопоуздање и веру у титулу,након кикса у дербију.Постоји велики проблем код свих навијача на Северу,постоји тај СТРАХ од губитка титуле.Све већи је притисак како на иограче,тако и на нас саме.Гледам људе на дербију и код 1:1 сви у неком грчу,сви имају неки страх или шта већ да ћемо да изгубимо и то се на крају деси! Зато морамо да премостимо у лавама,да тај од тренутка кад се пробудимо имамо осећај као да идемо на прославу титуле.Да нас обузме само радост,срећа,храборст.Да навијамо из свег срца,без икаквог страха и грча.За ово смо се борили оволике године и сада кад смо ту на прагу циља,хајде сви заједно ко један да бодримо Звезду и да је носимо до победе и да за 20так дана пређемо напокон тај праг и станемо једни наспрам других на Калемегдану,да се погледамо у очи,једни другима пружимо руку и кажемо БРАВО МИ СМИ ШАМПИОНИ!!!!! Сви на МАРАКАНУ субота 19 ч !!!!!!

16
Терен / Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014
« послато: април 09, 2014, 08:50:56 поподне »
Некад бол, никад страх, некад мук.....
Слагао би ако би рекао да нисам љут,јер пропустили смо историјску шансу да у Арени одлучујемо о титули првака Европе,а таква шанса тешко да ће нам се скоро поновити.Ипак треба бити реалан,треба све сагледати са дистанце и рећи да је и ово огроман успех.Да обезбеде Евролигу и следеће сезоне и да освоје нашу лигу после 17 година и за мене ће ово бити савршена сезона. Захваљујући баскету ове сезоне доживели смо неке јако лепе тренутке( Будивљеник,Уникс у Арени, пао,макаби у Пиониру)  хвала им на томе.Пре 2 године скоро да нисмо ни постојали,урађена је комплетна реорганизација клуба и на добром смо путу опоравка.Титула првака државе би само дошла као награда за све урађено у последњих 2 године. Треба бити захвалан играчима они су до сад показали својој борбеношћу,понашањем и игром да заслужују да се боре за те боје две и само храбро наредних 2 месеца!Немамо чега да се стидимо,али остаће недосањан сан финале у арени.

17
Терен / Одг: Актуелности из домаћег спорта
« послато: април 08, 2014, 09:35:33 поподне »
После дужег времена и ја ево мало да се распишем овде на форуму.Управо гледам РтС слушам премијера Вучића,чекам да чујем шта ће да предложи и каже у вези спорта.Мислим зна се да ће да изнесе план приватизације Српског спорта,почевши од фудбала.Ја имам довољно година и нећу сигурно веровати у било какву причу коју изнесе ни он нити било који други политичар. И јако ме занима шта ће се десити кад дође тај тренутак да се приватизује Звезда и Партизан и остали клубови.Како ћемо се борити против тога,јер њима сигурно није циљ да од Звезде и партизана направе Реал и Барсу,него да продају и покупе кајмак.А шта ће бити после,то их баш заболе.Јер то су политичари,багра најгора,лоповчине и тајкуни!

18
Терен / Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14
« послато: октобар 09, 2013, 08:25:57 поподне »
И коме највише прија ово што се дешава у нашем клубу? Лоповчини Толету коме другом  >:(
http://www.mozzartsport.com/vesti/tole-o-ostavci-ja-se-pitam
У наредних 2 недеље да се доведе у ред управа,да се договоре напокон ко ће шта да ради и за шта да буде задужен.Да се ДОВЕДЕ ТРЕНЕР који ће да подигне екипу пре свега психички и одржимо корак до краја јесењег дела са осталима,ако је могуће и да их претекнемо!
И ОД ПРВЕ НАРЕДНЕ УТАКМИЦЕ ДА БУДЕМО ФОКУСИРАНИ СВИ ЗАЈЕДНО КАКО ДА БОДРИМО ЗВЕЗДУ,то је под један и под два ДА ТЕРАМО ЛОПОВЧИНУ,да ни не помишља на останак у Српском фудбалу!
А онда кад главоња оде,и будемо јесењи прваци,да нам се врати на пролеће Лазовић,да направимо чистку у првом тиму(ту мислим пре свега на ове прекобројне) и да се доведе барем ЈЕДАН ШРОПЕР ДОСТОЈАН ЗВЕЗДЕ! И онда Звездино пролеће којег толико чекамо! :)

19
Терен / Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14
« послато: октобар 08, 2013, 06:47:27 поподне »
Боже сачувај шта смо доживели!Да будемо оруђе СНП-а  :o Нисам члан нити симпатишем ни једну странку,јер све је то иста багра,која већ 20 година шурује једна са другом и само гледају своје џепове да напуне,али стварно је срамота на шта смо спали.Увек је неко из владајућих странака био у клубу(управи),али никад нисмо им служили.Страшно и срамотно!

Друга ствар,један добар текст из моцарта:
http://www.mozzartsport.com/vesti/dzajic-bira-veliki-predsednik-ili-marioneta

Мислим да је време да се одлучи,скупи м... и стегне зубе и удари шаком од сто! Понавља се иста ситуација као кад је требало да се врати у клуб,те хоће,те неће,те сачекај,....! Реци Џајо јел хоћеш да водиш клуб,ако хоћеш дајмо му подршку,растерај све за које мислиш да не могу да чине заједништво,доведи кога мислиш,доведи тренера и да кренемо већ једном напред! АЛИ НЕ САМО ТО,ВЕЋ ДА ИЗНЕСЕШ ЈАСНУ ВИЗИЈУ ОПОРАВКА КЛУБА У НАРЕДНИХ 3-5 ГОДИНА! Како вратити дугове,како се одупрети  приватизацији или који већ модели треба да се примени у случају нашег клуба,ако већ дође до приватизације!Ако то неможеш(нежелиш) буди искрен према свима нама који смо били за тебе,који волимо Црвену Звезду и даље је пратимо и бодримо!

Треће!Што се тиче СКУПШТИНЕ која ће се одржати 25тог,ја који сам један од оних који је гласао за чланове управе и који сам гласао за '''састав'' ДЕЛИЈА на скупштини,МОЛИМ да ако буду навијачи изашли пред говорницу(а 100 посто сам сигуран да хоће) да тај који изађе буде Владимир Шавија! Никакав Шурбатовић,Пера,Жика..... ШАВИЈА!То је једини човек којег поштује цела трибина,то је човек према коме и сам Џајић гаји велико поштовање! Мислим да то што имају навијачи да кажу из његових уста има много јаче значење него било ко други да изађе пред чланове скупштине и комплетну јавност!

20
Терен / Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14
« послато: октобар 08, 2013, 12:43:01 поподне »


Печник,а шта мислиш како је нама који живимо за Црвену Звезду,а не од ње,кад се ујутру после утакмице пробудимо и видимо на пример ову слику.Или кад одемо на посао,изађемо на улицу,.... Брукате Звезду где год стигнете,а ми смо ти који испаштамо!
Кад се врати из Словеније рећи ће како није то изјавио,да су новинари погрешно пренели,....

Странице: [1] 2 3 ... 17