Delije-caffe.net Форум - До краја Звезди верни!

Добродошли, Гост. Молим вас пријавите се или се региструјте.

Пријавите се корисничким именом, лозинком и дужином сесије

 


Прикажи поруке

Овај одељак вам дозвољава да видите све поруке овог члана. Имајте на уму да можете да видите само поруке из оних области којима имате приступ.


Поруке - Војник_севера

Странице: [1] 2 3 ... 10
1
Терен / Одг: ФК Црвена звезда - 2015/16
« послато: август 27, 2015, 01:34:50 поподне »
Тога се и ја прибојавам,уколико дође до таквог сценарија,онда је једино решење притисак и то константан(па макар се скупштина сазивала сваких месец-два).Јер изгледа да ако се њима да одређени кредит они ће га искористити на опуштање и за нерад и јавашлук.Зато је у таквом сценарију једино решење константан притисак.Све ове године су мање више радили без притиска и тај знак добре воље и поверња нису оправдали.Зато од сада можда треба да се примени супротна тактика.Ево сада се мало "дигла фрка" већ постоји можда мали,али напредак.

2
Терен / Одг: ФК Црвена звезда - 2015/16
« послато: август 27, 2015, 10:59:04 пре подне »
Ја сам такође задовољан пре свега како се сада чини правовременошћу реакције.Обично се у таквим ситуацијама чекало да проспемо много бодова,рецимо 7-8.А онда се чекало до краја полусезоне на неке одлуке.

Поготово је важно то да задржимо предност до дербија.Јер обично екипа која има предност тада може да игра растерећеније и да чека противника који мора да јури предност "на контру".

Титула је свакако приоритет,јер пружа много већи пролаз.Из квалификација за ЛШ пролазност је много већа,много шанси за поправни и ЛЕ.Уопште и до ЛЕ је теже доћи него до ЛШ.У ЛШ постоји тај систем где се не можеш састати са тимовима који су драстично квалитетнији од тебе(из лига 5-ице).Прођеш прво коло квалификација,ако испаднеш у другом онда опет имаш шансу за ЛЕ кроз квалификације,ако прођеш даље онда ти је ЛЕ загарантована,а за ЛШ можеш да играш без великог притиска.

Све у свему најбитније да се изврши каква таква стабилизација како финансијски тако и везано са општу атмосферу.Колико видим у овом другом се за сада у великој мери успело.

Можда на терену игра може да буде далеко боља,али битно је побеђивати и када све не штима.

У сваком случају са много већим оптимизмом гледам на ову сезону,него пре месец дана,с тим што тако треба да се настави и надаље.

3
Терен / Одг: ФК Црвена звезда - 2015/16
« послато: август 06, 2015, 04:27:22 поподне »

У приватизацију не верујем,јер у региону нема доброг примера за тако нешто.

Ријека. Погледај само какав су тренинг камп направили за годину дана. А направили су га за паре које у Звезди испаре за око 3 године. Ове сезоне нису имали успеха у Европи али поставили су клуб на основе о којима ми можемо само да сањамо.

Приватизација је једино решење. Мислим да је мало наивно веровати да у српском друштву данас постоји неко ко ће без икаквих законских ограничења одбити да се окористи о ничији и свачији фудбалски клуб који је и онако прожет криминалом, аматеризмом, јевашлуком...

Ријека је све само не велики клуб и не клуб са дугом од 40 милиона или можда нешто више.А где је новац за прављење неког респекабилног тима,плус одржавање стадиона и сличне трошкове,а и тренинг камп не кошта мало?Тако да ако неко очекује да ће у ово време кризе инвеститор да дође и да инвестира у нешто што је можда и непрофитабилно грдно се вара.И да ће неки шејк између Звезде и неког просечног енглеског клуба да изабере Звезду такође мислим да се вара.Нама за нулу треба 40 милиона у старту.

И код приватника све решавају кадрови,менаџерски борд,ако постави неспособан борд проћиће исто као и Звезда под претходним управама.

Тако да проблем Звезде није власништво него организација.

Приватна својина није гаранција успеха и приватни клубови банкротирају,а има много примера клубова који су у власништву навијача који итекако имају и успех и организацију.

Суштина је управљање-кадрови решавају све и код приватника и у држави и свугде.Док смо имали кадрове и оганизацију имали смо успехе.

Не постоји гаранција да приватни инвеститор не настави са политиком која је била до сада.Само што је тада клуб ЊЕГОВ,а навијачи немају никакав утицај.

Опет ћу поновити да не гајим љубав према Звезди и да сам инвеститор без емоција,изабрао бих клуб без дугова,са малим трошковима и онда бих га развијао.Једино ако се нађе такав човек који и воли Звезду и не жали паре.Нисам видео да се такви гурају у Звезду нити да постоје.Да поседујем такав капитал,ја бих већ пре 10 година "гребао" на врата Звезде.

4
Терен / Одг: ФК Црвена звезда - 2015/16
« послато: август 02, 2015, 01:46:56 пре подне »
Слажем се Пијанац,да је тешко пресликати кошаркашки модел на фудбал сасвим.Мањи број играча,мањи трошкови,почев од одржавања стадиона итд,итд...

Такође и видећемо како ће даље ићи са КК,јер и Пикси је узео 2 титуле(ако ме сећање добро служи),имао солидне резултате у Европи,такорећи било смо на корак од зиме у Европи,а после тога је остала пустош чије последице осећамо и данас,никако од дуга из тог времена да се опоравимо.

Моја позиција је таква просто да немамо много избора,мора нешто да се мења набоље.Па макар и са привременим решењима као што је Човић.Прање пара или не ипак је он унео своју имовину и направио неког Франкенштајна,а алтернатива је била практично гашење.Није морао то да уради уопште.

У приватизацију не верујем,јер у региону нема доброг примера за тако нешто.Имамо Лудогорец,али опет је он тип тима Младости из Лучана(без увреде за њих).Инвестиција у наш фудбал са чисто спортског гледишта је са рационалне стране неисплатива.Једино то ирационално,неки милионер и још Звездаш.

Овакво стање исто није одрживо,што је пракса показала.Опет може да дође управа,да се првих годину дана жали на прошлу,да прича о успесима у смањивању дуга ,а онда све по старом и увек су криве претходне управе.Овде се ситуација зна и свако ко улази у причу мора да буде свестан да улази у осињак и да прихвата одговорност.

Сада и ако се промени управа и дође нова,времена да чекамо још 3 године немамо и да након тога 2018 водимо исте дискусије као 2012 када је Лукић поднео оставку,па сада 2015-те итд...

Забрунут сам и нисам паметан више.

П.С.Још је тренутно и одлична ситуација,пошто су паре на западу јако јефтине па је и лакше узимати кредите(мислим ту на банке),а могу мислити шта ће бити ако се промени та њихова лабава кредитна политика.Не знам шта се уопште десило са тим преговорима са банкама јер када је био финансијски пресек говорено је да већину новца дугујемо управо њима.Опет и банке немају прептераног простора за маневар,јер ако пропаднемо и оне великим делом губе новац,тако да по мом мишењу ту има можда највише простора за неки напредак или да некако узмемо нове кредите и да платимо старе најнеповољније и да тако рефинансирамо дуг..

5
Терен / Одг: ФК Црвена звезда - 2015/16
« послато: август 01, 2015, 04:48:25 поподне »
Желим да поздравим чланове форума,нисам дуго писао на форуму,јер јединоставно нисам имао шта да кажем паметно,а тада је боље ћутати.

Негде од 95-те и Ксамакса мање више једна те иста прича.Навијачи желе у најмању руку барем да Звезда презими у Европи и редовне титуле у домаћем првенству.Од тада ево 20 година,а по том питању се ништа не мења.Мало боље мало горе,али у целини проблеми остају исти.

Не можемо да вежемо две титуле,а у еврокуповима сваке године све горе и горе.

Главни разлог по мени је друштво и прилике у њему.Звезда је део тог друштва и то стање пресликава на Звезду.Док се не среде прилике у друштву почев од система вредности по мени ћемо гледати ово што гледамо.Или може да се направи изузетак,али за то су потребни огромни напори.Тешко је направити нешто добро у оваквом систему вредности.

Многи виде решење у приватизацији.

Приватан власник(инвеститор) има за циљ стицање профита.Србија је мало тржиште,куповна моћ је мала и упумпавати одређену количину новца једноставно није исплативо.Једино што је исплативо са те инвеститорске стране је земљиште,а како то питање код нас(у Србији) није решено то отпада.Следећа варијанта за инвеститора је фабрика играча,где ће се играчи гледати као роба за продају ништа више од тога.Таквих примера у свету има.То су клубови без резултатског императива,негде средина табеле.За такву варијанту је увек боље купити неки мањи клуб типа Чукарички или Младост Лучани.Трошкови одржавања стадиона су мали,а императива резултата нема.

Када у Србији куповна моћ порасте,а то је везано за економију,онда ће бити и више пара у фудбалу.Ако је на снази да свако свакоме дугује онда ни клубови нису изузетак.

У спорту не побеђују појединачни играчи,него тим.Није увек првак Европе клуб  са најзвучнијим именима,него најбоље укомпонован тим.Фудбал се игра главом,поред игре ногом.

Звезда као клуб носи са собом велики притисак и није свако за Звезду.Тако да у селекцији важан фактор мора да буде и та глава.Када долази у Звезду у овом периоду мора да буде спреман на све тешкоће.

Враћамо се опет на период пре 3 година,па онда на онај период пре него што је Лукић дошао.Да је тада направљен систем и да се трошило онолико колико се заради у најмању руку би и финансије биле  у бољем стању.Тада се говорило,да у таквом случају ни би играли Европу.У сваком случају је нисмо ни играли.

За освајање домаће лиге није потребан неки тим у суштини крајње просечан,али са огромном жељом.

По мени је најбољи модел Човићев са КК.Можда га неки не воли из разноразних разлога,али да ради посао не може да му се оспори.Када погледам где је био КК пре пет година и где је сада,напредак је очигледан,иако можда нисам неки заљубљеник у кошарку.

Нама је најпотребнији,уређен систем,па полако,ако смо чекали толике године,целих 20,можемо још барем 5.6
Терен / Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14
« послато: јануар 13, 2014, 01:51:45 поподне »
Помаже Бог браћо,

С Маракане ништа ново,цар је го,мислим да већина људи којима је Звезда у срцу то схвата,али ваљда због општег бунила у ком се налазимо последњих сада већ 20 година немамо снаге за било какав заокрет.

Прошла година је означила 20година пропадања урушавања и силовања наше Звезде,ево уђосмо у 21. годину и ништа се битније није променило.

Што се грбо роди,живот га не исправи,рече наш познати правни мислилац Валтазар Богишић.

Звезда ме подсећа на једну стару оронулу кућу на којој се поправи по неки цреп,евентуално падне неко кречење или крпљење зидова,неко гитовање,али те наше зидове брзо испраљају једни те исти људи који се врате у клубу у те 2 декаде.Ако се глумци мењају сценарио наше приче је исти.Та наша кућа очигледно има највећи проблем са темељима,зидови пуцају због њих,и за последњих 10 година нико није ни покушао да реконструише темеље,када се темељи реконструишу,онда ће све бити лакше.

Утисак ове јесени су напади на ФСС,да се разумемо ја сам то лично подржавао,али све се завршило по већ опробаном систему,рука руци.Једноставно имали смо чисту ситуацију са ФСС,упрскали смо као и све шансе до сада.Тако да за мене ова Управа нема морално право да било коме шта приговара.Изабрали су свој пут.

На крају ту најмање мислим на Џају,једноставно човек се нашао у незавидној ситуацији после свега што га је задесило и не могу да га кривим превише.

Највише кривим оне које су довели Тончеве и Кокезе и који су претворили Звезду и страначку прћију.Нису криви Тончев и Кокеза,крив је онај који их је скупио.Ово је исто као кад би пустио вука у тор са овцама,исход је и више него очигледан.

Нигде се не провлаче питања колики је дуг?Стање омладинске школе?Куда се стигло са реаорганизацијом?Мук последњих 7-8 месеци.Да не буде прича као са Лукићем,самњује се дуг,а на крају се повећа за неких 20милиона?Мене то плаши.

На крају око тог играчког кадра.За нашу лигу тим Јавора је сасвим довољан да освојимо лигу,са оваком подршком уверен сам да би то и оставарили.Ако причамо о економији за нас је најважније да направимо добар однос цене и квалитета што се тиче играчког кадра.Да не гомиламо играче.

Што се тиче прелазног рока,за мене неће бити главне вести ко је дошао,већ ко је отишао.желим коначно да видим да наш тим има 20 играча професионалаца и још 5 играча из омладинског погона,а не 30-40.Заиста да ли неко уопште зна колико ми имамо играча под уговором?Стварно искрено питам.Ја заиста то не знам.

За крај ја очекујем титулу,не због неког нашег сувог квалитета,већ због општег стања у нашем фудбалу. и лиги и квалитета.Јесте да је лига изјеначенија ове године,али то није резултат неког пораста квалитета осталих тимова,већ пада квалитета водећих тимова.Барем ја тако мислим.

Мене више занима наш план уколико освојимо титулу или је не освојимо,шта даље,овако као ове сезоне стварно више не може.Уствари може,али ће бити џаба сте кречили.


7
Терен / Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЗИМА 2013/14
« послато: децембар 26, 2013, 01:20:27 поподне »
Помаже Бог браћо,

апсоултно се слажем са уписима везано за прелазни рок.Не више од 2-3 играча,Потребан је искусан штопер и леви бек за ротацију,евентуално мало креативнији везиста за ротацију.Нападачка линија и ако оде Дауда је сасвим солидна.Ове јесени смо кубурили са одбраном понајвише.

Што се тиче одласка Стојадиновића,немам неко мишљење,ако ништа друго знаћемо на кога да усмеримо гнев ако ствари крену по злу.

Караџић се извукао,рука руку милује.Ако напишу још једно саопштење у вези са радом ФСС испашће смешни,немају никакав кредибилитет.Када смо овде на форуму причали да није ни требало да се прекида са притиском на Караџића,сасвим смо били у праву.Прође новмебар,а промене ни на видику.Одиграли смо нагоре могуће у овој игри.Отприлике као Крнета у неким својим луцидним тренутцима.Једноставно људи који воде Звезду нису дорасли овој улози или неке ствари намерно раде.Ту пре свега мислим на КоТо комбинацију.

8
Терен / Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14
« послато: децембар 10, 2013, 07:03:04 поподне »
Пијанац брате и ја исто размишљам,и слажем се.

Мада по мени одговор на та сва питања лежи у томе,да наши играчи имају огроман уцењивачки потенцијал.Јел после 67 тренера у последњих 20 година та ствар је више него очигледна.Поготово сада када нам после дуго година поста резултатски императив стоји као мач над главом.Реално због тога ми је жао што нисмо задржали Жутог.Просто ако ништа друго што због тога што његова реч има тежину какву такву међу нама.У случају било каквог бојкота(пример Вилотића) увек се без размишања стајало на његову страну.Питање за Пијанца и остале,а мислим да је важна тема.Да ли делите слично мишљење или имате неку своју теорију по овом питању?

9
Терен / Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14
« послато: децембар 08, 2013, 11:55:35 пре подне »
Помаже Бог браћо,

утакмица синоћ је била одлична,сама по себи.Јесте да је ЈСЛ,али квалитет и темпо су били на завидном нивоу за наше прилике.Пенал чист ко суза контакт телом и подигнута нога.Вукан је пао,али је био у пуној брзни,стигао је пре до лопте.

Што се тиче Дауде и даље тврдим да је најбољи нападач у ЈСЛ(далеко је од квалитета за петицу).Са оваковом избушеном средином,када нападач мора много да трчи и да скупља лопте свуда и да се трши,а Дауда је скинуо много ничијих лопти и враћао се често у средину не можемо ни да очекујемо бољу реализацију.

Ни случајно не бих отерао Арауха,прво дечко је још млад,друго за позицију на којој игра потребна је комуникације и познавање језика.Моћићемо на њему да зарадимо ако су % ок.Ако ништа друго дечко је добар на лопти и има сигуран пас,што за остатак наше одбране не бих рекао.Може да послужи у ротацији и да одигра и задњег везног без проблема.

Оњило,нисам га ни видео ове јесени,тако да мислим да заслужује неку шансу.

Коначно имамо бекове са ове стране.Рекао сам већ за Џонија већ у неком од претходних,синоћ играч утакмице.Најстандарднији играч ове јесени и самим тим и најбољи.Петковић откровење,прави десни бек,није толико брз као Вешовић,али може да претрчи.Реално за 3 копља квалитетнији него Вешовић.Вреди све паре и живи били па видели,продаћемо га за милион-2 сигрно.

Нине добар,Милијаш је промашио два кључна пенала ове године.

На десном крилу добијамо ротацију са Лазом.

За прелазни рок,барем једно лево крило,напад не би дирао,задњи везни имамо два одлична.Десни бек имамо Лазића за ротацију.Леви бек барем још један за ротацију.Крштени штопер то је приоритет приоритета,и можда креативна веза,али такви играчи су скупи и тешко их је наћи,по мени Евандро типа играч за ротацију.Пошто се видело синоћ колико Нине недостаје.

Тренер под обавезно.

10
Терен / Одг: КК Црвена Звезда 2013/2014
« послато: децембар 07, 2013, 01:44:40 поподне »
Нисам редован на овој теми,али пратим уписе.

Када изгубимо овако то и није тако страшно.Страшно је то да ми сваки мечт сем против Макабија тамо изгубимо на исти начин.Све мечеве смо до сад губили на ретардиране и почетничке грешке где предајемо лопту у руке противнику или је шаљемо у аут.Када направиш 25 изгубљених лопти пораз је неминован.Једино ми је жао што смо изгубили од овакве бедне екипе.Реално да смо имали барем 2-3 игубљене лопте мање на сваком мечу.Победили би барем на још 2 меча.Овако задовољан сам овом годином,могло је боље,али шта је ту је.Нисмо се обрукали.

11
Терен / Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14
« послато: децембар 07, 2013, 01:39:00 пре подне »
Тешко навијачко вече за сваког навијача коме су Звезда и Србија у срцу.

Прво ова жалопоја и последњи крик очајника,не приличи овакво медијско понижење једном Драгану Џајићу,како год Џајо и поновићу,ако треба да гинемо,хоћу да гинемо са тобом на челу.Наравно када видим из ког правца ветар дува(Мондо) ,не знам у шта да верујем.

12
Терен / Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14
« послато: децембар 05, 2013, 09:04:24 поподне »
Како Џони Мијаиловић игра ове сезоне,ако освојимо титулу купићу му гајбу пива и носим на тренинг заслужио је.

Што се тиче ових џукела које су отишле(био сам критикован због таквих епитета,и жао ми је што сам био у праву) далеко им лепа кућа,све су то играчи који нам нису потребни и допринос им је раван нули.Вешовић само брзина остало ништа,комарацМладеновић,Бебето...сви су то играчи у покушају.Кировски о њему не треба трошити речи.Све у свему више су ме обрадовали ови одласци него поједини трансфери.Мало да средимо струку и све ће бити како треба.Коначно неке лепе вести са Маракане.Ово је пут за трансфер политику.Нећеш да игра или не знаш,јајара си..марш напоље...

13
Терен / Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14
« послато: новембар 28, 2013, 11:55:01 поподне »
Ово је превршило сваку меру,замисли довели смо играча на позицији десног бека без да смо консултовали менаџера???Ауууу

Брате Херцеговац после овог твог уписа притисак 200 :)

14
Терен / Одг: Актуелности из домаћег спорта
« послато: новембар 26, 2013, 01:39:42 поподне »
Слажем се Звездаш,са уписом,тешко је бити судија.Рецимо ја сам био судија у једном другом спорту.Правио сам грешке.Постоји јасна разлика између намере и ненамерне грешке.

Мене више занима ово то су сада маске више него икада пале.Прошли пут је покушан раскол издвајањем Џаје,сада је ово директно удар на њега,али још више на клуб чији је Џаја симбол.Лично не верујем у било какву акцију клуба.Дај Боже да се варам,али барем у овој сезони смо имали прилику 1 кроз 1 да завршимо причу с ФСС и Толетом,направило смо притисак и онда смо из ко зна ког разлога спустили лопту.

Играмо очајно,али и овакви сакати и без игре би били први да није било тих закулисних радњи.Руку на срце мене највише боли Ивањица и Доњи Срем,да смо узели барем бод у Ивњици или 3 против Пећинаца,били би први и поред свих ових махинација.Све у свему титула је императив не због титуле него због реалне шансе да играмо Лигу Шампиона што би нам донело финансијску стабилност.

15
Терен / Одг: Актуелности из домаћег спорта
« послато: новембар 25, 2013, 01:58:17 поподне »
Ствар је јасна Пијанац друже и остали барем за мене,ако се изљубе после овога и Драган Џајић и Цревна Звезда као клуб губе сваки кредибилититет.Ово је отворено објављивање рата на најподмуклији начин и после овога нема назад.Ако се повучемо јајаре смо и крај.

16
Терен / Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14
« послато: новембар 11, 2013, 10:10:05 поподне »
Помаже Бог браћо,

ја ћу само да се надовежем и да кажем неко своје мишљење.Да и 50 година не освојимо титулу никад нећу пристати на гробарисање.Звезду не волим Због титула или музеја,Звезду волим због онога што јесте,зато што има неку своју душу.

Што се тиче жреба за куп,ништа страшно.Као и свакој утакмици морамо да идемо на победу независно од противника.Изгубили,победили мени је исто.Ако наши играчи не могу да одиграју 2 квалитетне утакмице у 3 дана не треба ни да играју фудбал.По мени чак ни титула није императив колико играње у Европи.Наша лига са финансијске стране није исплатива,Европа једина нешто значи.Е сада што је лакше ући у групу ЛШ него у групу ЛЕ то је друго питање.Закључак да би било шта од овога урадили морамо да играмо фудбал и да победимо Војводину у 2 пута у 3 дана.Не желим да од те Војводине правимо Бразил.Ако будемо играли фудбал победићемо обе.Играмо на Маракани,па нема лепше ствари за једног навијача од неизвесне утакмице.Дај Боже да је што више таквих,а не да нам мечеви буду излети,па онда у Европи да примамо петарде.За мене је ово најбољи могући жреб.Да видимо где смо и шта смо пре зимске паузе.Знамо отприлике да смо у каналу,али ево прилике за излазак.Па да видимо...

17
Терен / Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14
« послато: новембар 03, 2013, 11:32:06 пре подне »
Наравно Пијанац,не треба такво мишљење да преовлада,памти се победник дербија.Само сам констатовао тенденцију да се некако наше победе барем мало омаловажавају.

Искрено,ја и не памтим претерано квалитетан дерби последњих 15-так година.Типа већином су то тесне победе на мишиће и једних и других,тако је и у Грчкој.Ретко кад сам погледао неки њихов квалитетан дерби,са много шанси ала Дортмунд-Бајерн.

Памти се 60-та победа и наставак серије на Мари,то је за мене важно.Овај гол који смо дали ми је један од најдражих у последњих пар година,после оног Пантела Жига,када су се гости жалили на офсајд из аута=)

18
Терен / Одг: ФК Црвена звезда - 2013/14
« послато: новембар 03, 2013, 08:44:50 пре подне »
То је оно што нам је недостајало ранијих година,само мало среће.Колико пута смо губили мечева у деведесетдестом минуту,па онда неки одбитци,па слање лопте директно на противнике.Сви су одиграли меч као пит булови и види се колико то значи.Да се новински изразимо пресудила је велика жеља.

Све ћу похвалити за борбеност игра и даље шкрипи,то јест нема је,али ће за ТСЛ још подзање форме на горе бити довољно.Када сам видео пар Крнета,Лазић нисам се баш обрадивао,али су стварно пристојно одиграли поготово Крнета,Лазић и онај брутални старт, врела је циганска крв=)Гогић је за мене био непознаница,али ако је неко однео превагу онда је то он.Перфектан дерби за њега и по мени играч меча уз Бајка Мачку.Мада уплашио сам се да ће после оног шута и одбране када се окреће ка Северу да уђе у гол=)Том Бајку и поред недостатка квалитета не могу да оспорим недостатак срца.Тај човек има срце као Маракана.

Морамо да извучемо доста поука из овог дербија јел нећемо моћи сваки меч да добијамо на набој.Најбитније по мени и највећи добитак је што смо одиграли као тим и да су буквално сви дисали један за другога.То треба да се пренесе и на даље такмичење.Мислим да ће такав приступ бити јако важан поготово када буду играли мечеве као што је овај где заједништво и борбеност одлучују.Видећемо.

У последњих 6 дербија 5-1 за нас,нека само тако наставе.

Да и једно запажње да је којим случајем резултат био другачији наслови не би били "Победио мање лош" него нешто типа "Последњи ексер у Звездином ковчегу" , "Парни ваљак незадрживо јури ка 7 узастопној титули" и тако даље.Пратим већ дуго година те наслове и упринципу је тако.Зато ми је ова победа још слађа.Гледао сам много лошију Звезду у дербијима.Рецимо за мене је убедљиво најгори био под Кристићем на Маракани када нисмо створили шансу нити шутнули на гол.

19
Терен / Одг: Актуелности из домаћег спорта
« послато: октобар 24, 2013, 12:12:15 пре подне »
По мени поента је то да из нашег клуба у последње време излазе само глупости и најгоре свињарије.Нисам чуо ниједну паметну у последњих пар месеци.Као што кажеш Звездаш то је нормална ствар и дешава се,ништа чудно,природно.Чудно је то само да је ово већ неподношљива спрдња са клубом.Никада,али никада барем се ја не сећам да су се оваква срања и бљувотине писале о клубу и да су биле главна вест.Ово је лудило заиста.Тај новинар да има и мало образа и љубави према Звезди не би му пало на памет да долива уље и на већ и овако загрејану ватру.Да се ја питам том истом новинару би забранио улазак на стадион доживотно због безобразлука,па нека ми је и рођени брат.


20
Терен / Одг: Актуелности из домаћег спорта
« послато: октобар 23, 2013, 05:43:09 поподне »
Пијанац,брате опет у центар,данас сам видео наслов и заиста нисам хтео да коментаришем то око печурака јел није вредно помена.Ипак мене занима више ко то близак Звезди буши Звезду и пушта оваке свињарије у јавност?Ово је јако озбиљно,понашамо се ка протични бојлер,све што уђе,мало се загреје и изађе.Као да се ово све ради намерено,а 99% сам убеђен да се ради.Мора по мени јасно да се каже ко и шта?Мислим да је ова успешна мобилизације мала маца у осносу на праву мобилизацију која нам је преко потребна и свим и апсолутно свим сегментима.

Странице: [1] 2 3 ... 10