Delije-caffe.net Форум - До краја Звезди верни!

Добродошли, Гост. Молим вас пријавите се или се региструјте.

Пријавите се корисничким именом, лозинком и дужином сесије

 


Прикажи поруке

Овај одељак вам дозвољава да видите све поруке овог члана. Имајте на уму да можете да видите само поруке из оних области којима имате приступ.


Поруке - Skrimo

Странице: [1] 2 3 ... 32
1
Северна трибина / Одг: Мир Божји, Христос се роди!
« послато: јануар 07, 2012, 01:13:23 пре подне »
Ваистину се роди!

2
Пивница / Одг: Navijački mali oglasi!
« послато: децембар 31, 2011, 10:11:05 пре подне »
јесам :)

3
Пивница / Одг: Navijački mali oglasi!
« послато: децембар 29, 2011, 12:05:03 поподне »
Јел треба некоме онај први црвени дукс Делије на рајфешлус?,ја мислим да је то први дукс који је рађен...у питању је хл,очуван доста и доста мало је ношен,антиквитет прави,пошто га у продаји нема ихахај  :) Ако неко жели нек јави.

4
Терен / Одг: ФК Црвена звезда 2011/12
« послато: децембар 19, 2011, 03:04:29 поподне »

Супер је што Роби добија играче које жели,надам се да се ће до краја бити максимално испоштован,али сад не знам колико је реално очекивати неки бум на пролеће,ја  мислим да је ово оно што први пут радимо после ко зна колико мудро прављење тима и екипе,али не треба сметнути са ума да су ово све играчи са 18,19,20 година ја не би лично волео уколико на пролеће не бележимо неке феноменалне резултате опет требали да одрекнемо Робија,по мени он треба да сигурно без обзира на све остане у клубу до зиме 2012,а после по резултатима радити ако их нема,зна се.

5
Терен / Одг: ФК Црвена звезда 2011/12
« послато: децембар 17, 2011, 08:11:50 пре подне »
Ја се само сећам Ђука да си био у некој врсти еуфорије кад је Роби дошао као и сви ми.
Сад причаш како је он дошао да учи овде,како није нигде радио,како нема лиценцу и како је све то неозбиљно,а то си све знао (иако има пoнешто што и није тачно) али си то све знао и у тренутку његовог доласка на маракану а тад ниси био тако негативно настројен према тим стварима.

И друго разлика између Просинечког је то што има велику харизму и што има велику подршку изузев тебе и још пар људи,ја стварно нисам чуо некога ко је за то да он оде,чак штавише многи су у фазону да се он истрпи још много више и дуже и да се њему дају потпуно одрешене руке.Дакле ја мислим да њега 95% звездашке јавности подржава,подржавају га играчи и подржава га управа према томе не знам на који начин био он испао исправан и учинио исправан потез ако би отишао из клуба у таквој атмосфери подршке коју има.


6
Терен / Одг: ФК Црвена звезда 2011/12
« послато: децембар 16, 2011, 05:41:01 поподне »
Ђука истина је и да си рекао да је Мезенга на трансфер листи,а није..
Рекао си да Просинечки никог не би могао да тренира,а зна се да је имао понуде 3,4 клуба.
Истина је да си рекао да је Просинечки лицемер јер играче које је он довео ставља на трансфер листу,а истина да од 10 играча само један који је дошао за време откад је Роби тренер.
Истина је да си рекао да је Роби тек на крају сезоне проговорио о случају Вилотић,а зна се да ниси у праву.

итд

Ја не кажем да ти не знаш више од мене,било ког,нас...ја верујем да ти знаш и да имаш информације,али овако ми исто понекад делује да ти пуцаш на количину,па онда се нешто стварно и испостави тачно,без неке зле намере ти кажем.

То што неко има жељу да тренира Звезду апсолутно не значи не знам шта,жеља и реалност нису увек у истом.Такође то што човек бележи одличне резултате по европи није сигурица да ће он и у Звезди урадити нешто велико,доказ су ти и Земан и Бајевић.

7
Терен / Одг: ФК Црвена звезда 2011/12
« послато: децембар 14, 2011, 04:26:33 поподне »
Ђука види се да си политичар  :)

Ја Рељића у лошем контексту нисам споменуо ти си рекао да је Роби ставио све играче који су провали да нема везе са тренерским послом на трансфер листу и да су само зато играчи на трансфер листи,зато сам и поменуо два играча који ове сезоне нису ни играли,али су по теби ту где су јер су провалили Робија.

Под број два Мезенга није на трансфер листи,остаје до јуна кад му истиче позајмица.

Што се Вилоте тиче,ја би волео да можемо на клик да се пребацимо у те дане а давно није било,колики је притисак био јавности,какве су приче причане како је Роби надмен и како тада омиљеног можда нашег играча сурово тако казнио и приче како једино Вилоту можемо за добре паре да увалимо некоме а сад због такве одлуке тренера то пада у воду. Да ли је он смео или не да потпадне под ту причу,не знам,али брате мили не можеш гледати ту ствар на тај начин.

Просинечки је исто тако био помоћник тренера хрватске репрезентације,радио је у камповима Барсе и слично.

Али ајде тврдоглав си пуно,те се ја повлачим али и даље мислим да дебело грешиш,но добро.

8
Терен / Одг: ФК Црвена звезда 2011/12
« послато: децембар 14, 2011, 09:44:20 пре подне »
Цитат
2. На трансфер листу ставља искључиво играче са којима је дошао у свађу, односно оне који су га провалили да везе нема са тренерским послом.

Ово је јако безобразно чуј Рељићи и Јеремићи га провалили па их он онда тера. Друго што је чињеница да је он у сукобу био само са Вилотићем и ни са ким више,тако да не знам откуд ти то да су ови на трансфер листи сви они који су са Робијем у сукобу.

Исто си у прошлој поруци рекао и да је лицемер јер тера играче које је он довео,ја сам ти написао да од ових 10 играча на трансфер листи само је Ненад Ковачевић играч који је дошао откад је Роби тренер.
Цитат
3. Није у старту рекао да му неко други саставља тим, већ смо то сазнали када је сукоб са Вилотићем кулминирао и када је изјавио да он Вилотића никада не би вратио у тим да се он питао.

Ово није тачно. После оног првог сукоба и онда повратка Вилотића у тим на инсистирање управе,Роби је причао да је у питању виши интерес клуба и да што се њега тиче он не би њега враћао,то је само поновио сад на крају сезоне,али је потпуно нетачно да је то први пут сад изговорио.
Такође у време враћања Вилотића не заборави да је он био наш најбољи играч,да су сви имали јако позитивно мишљење о њему,да су многи пљували Робија са причом да је превише пун себе па је зато Вилотића одстранио,да су ишле приче да је катастрофа за Звезду да један такав играч који би могао да се прода за неке за наше услове велике паре буде тек тако пуштен.
Не знам шта би ја у тој ситуацији радио,али на крају се испоставило да је грешка што је враћан и мислим да је тешко градити ауторитет у тој ситуацији,али опет понављам то јесте грешка али да ли је најкривљи Роби или је мало мање крив,то свако сам нек размисли.
Цитат
4. Пристао је да игра по тактовима лажљиве управе, јер му је ово животна шанса. Иначе, дубоко је свестан да никог не би могао да тренира, јер је тренер почетник и овде му је омогућено да се учи, што је скандал, јер Црвена Звезда не сме себи такав луксуз да дозволи да доводи тренере почетнике.

Са овим се поготово не слажем,човек је имао за ово време неколико понуда из Енглеске,Шпаније па ево и хрватске,тако апсолутно није тачно да он не би нигде могао да ради.

Шта је луксуз а шта не,сад опет и ту свако треба да размисли по свом Звезда је имала и почетнике Сашу Јанковића и Зенгу а имала је оне са великим искуством који свакако почетници нису Земана,Бајевића,Косановића... Ево и комшије имају почетника а да не идем по примерима из европе исто тако,све у свему не треба генерализовати.

Цитат
6. Нема морала да поднесе оставку, упркос лошим резултатима! То је кључно у чему се огледа његово лицемерје, јер какви год да су играчи, он их је водио и причао о њима да су одлични. Пошто резултата нема, свуда прво тренер подноси оставку, а он нема морала да то учини.

Мислим да што се оставке тиче,он није никакав проблем,нити неко ко ће се закуцати у тренерску фотељу не желећи да је напусти. Чињеница је да га већина навијача подржава,да га управа жели видео си одговор динаму,да га јавност колико толико подржава и на крају и играчи да га подржавају. Резултати јесу лоши али кад имаш такву атмосферу око себе требаш ипак бити мало и гњида па отићи,ноћ пошто би отишао капирам да би га прогласили за издајника,да се продао,да је сиса и слично.
Такође се променило нешто од прошлог прелазног,па је добио одрешене руке,да се управо не би дешавало да му овај или онај дотура играче које не жели.


9
Терен / Одг: ФК Црвена звезда 2011/12
« послато: децембар 13, 2011, 07:24:18 пре подне »
Ја Робија много волим и мислим да је прави човек за Звезду,да га треба истрпети да не треба сваки час мењати и да са тиме треба стати некад,али опет разумем и вас што сте против њега можда ја нисам објективан.  Али чињенице ради Ђука кад кажеш да Роби је лицемер и тера своје,од играча који су на трансфер листи а има десетак имена једино је Ненад Ковачевић који је дошао у прошлом прелазном року знамо на који начин,сви остали су ту пре Робија у Звезди а исправиће ме неко ако грешим.

Надам се да није брзоплето и да ћу већини играча видети леђа,а онда као што је речено да ће се уигравати тим ови млађи и да ће се правити нешто велико,велики играчи играч,тим за следећу сезону,тако да мислим да је то најбитније,а не да ли ћемо спустити бодовну разлику партизана на минус 7 или ће отићи на минус 15,зато сам мишљења да резултати у пролећној полусезони не требају бити никакав циљ,већ искључиво прављење тима где би после оног летњег прелазног рока и довођења још пар правих појачања на местима где се покаже да шкрипи имали нешто где би могли и морали да јуримо на трофеје. Мада искрено чисто сумњам да ће ико имати слуха за то и да ће се тако на крају ствари и одвијати.

И поредити Ден Тану који константно био у клинчу са навијачима,коме су искључивали струју и воду а притом су за његово време довођени играчи од по милион евра који нису скупили по полувреме игре у Звезди и да не набрајам даље је ипак превише.

10
Терен / Одг: ФК Црвена звезда 2011/12
« послато: децембар 12, 2011, 08:27:34 поподне »
Широка је то тема сад ме мрзи али живимо у земљи Србији,колико је клубова у нашем друштву упропашћено,угашено,фаворизује се друга страна,а ми се рушимо из разноразних разлога и циљева. Финансијски минус није проблем уопште,цела европа и свет грцају у дуговима,али је овде код нас он по мени направљен вештачки са одређеним циљем.

Ја би потписао све што си рекао да ми живимо негде другде и да нисмо били сведоци свега. Јесте да треба резултат бити основа свега и мерило да ли неко ради добро или лоше,али јебем му Пикси је имао две дупле круне и не може нико да ме убеди да је он био не добар,него солидан или ок председник,а ако резултати то одређују онда је он био вансеријски и тако у круг.  Моје мишљење је да многи једва чекају да наставе посао која је ова управа успешно или неуспешно накратко сецнула.

НЕМАЊА ВИДИЋ :D

11
Терен / Одг: ФК Црвена звезда 2011/12
« послато: децембар 12, 2011, 12:36:09 поподне »
Одувек су у Звезди једино мерило били резултати.
Били јесу и треба да буду,али до пре пар сезона је мерило било да ли постојимо или не.

Онда свака част Пиксију јесте нас уништио до бола,распродао онакву тимчину и поред тога направио овакав минус а о осталим мањим минусима ни да не причамо,пошто је он имао резултате.

12
Терен / Одг: ФК Црвена звезда 2011/12
« послато: децембар 12, 2011, 11:07:07 пре подне »
Зашто Лукић треба да остане?  Зато што нема никог другог тренутно ни на памети да може да дође а да то не буде неки нови Ден Тана у питању.

Ова управа нема резултат и ако се по томе гледа,они су требали још прошле године сви напоље и да никад не присмрде маракани,али је проблем што у нашој историји до скора је била највећа могућа опција катанац.

Лукићу на душу резултати иду те иду и ту нема даље приче,али нико није гаранција да ће њему резултати од руке ићи,а да са друге стране неће направити оно што су претходници правили,од болесне атмосфере од најмањег пљувања својих навијача до довођења клуба на просјачки штап и претераног задуживања која су ишла ка катанцу.

И кад то неко каже то не значи да нико Лукића идеализује,напротив,али је само чињеница да једноставно перспективе боље тренутно нема,а просто не верујем како људи не размишљају и како олако заборављају неке ствари и потписујем и ове ствари из ало-а уз само једну ствар,да таквих текстова током владавине Пиксија,Топлице и Ден тане није било.

Е сад на страну што чак и наши људи са трибине причају чак и о Пиксију кроз призму резултата па га сврставају у успешне председнике.

13
Терен / Одг: ФК Црвена звезда 2011/12
« послато: децембар 12, 2011, 01:22:08 пре подне »
Моје мишљење шта треба чинити

Робија оставити и истрпети.

Распродати цео тим, оставити Лазовића,Вешовића,Ћосића,Мићка и Филипа,придодати неколико најбољих играча из омладинске школе,куповати квалитетне младе играче по Србији и 6 месеци користити за прављење тима. Јебо и куп и све,правити,тренирати. На лето на тај тим довести 3,4 ПОЈАЧАЊА и наравно не продати никог од горе набројаних. Верујем да би тај тим после имао успеха,да би имао пре свега велику подршку и здраву атмосферу унутар клуба и да би касније давао резултате.

Све супротно а чисто сумњам да тако бити неће,је једноставно знак да нема никаквог заокрета и да осим ових 6 месеци и ове целе сезоне можда губимо и ону тамо,али да има памети овако би требало одрадити,међутим...

14
Терен / Одг: ФК Црвена звезда 2011/12
« послато: новембар 07, 2011, 10:22:47 поподне »
или најпре лимитираног играчког квалитета. Све ми смрди на то да је следећи Роби,без обзира што мислим да и они знају да им то не би тако лако прошло,али следеће је пребацивање све одговорности на њега.

15
Пивница / Одг: Ja te volim Srbijo...
« послато: октобар 15, 2011, 12:57:25 пре подне »
не,али не дам на Видића ко да јесам :)

16
Пивница / Одг: Ja te volim Srbijo...
« послато: октобар 14, 2011, 11:31:30 поподне »
већ је разрушена та теорија,са снимцима голмана Словеније из серије а,где на сличан начин "намешта".

17
Пивница / Одг: Ja te volim Srbijo...
« послато: октобар 12, 2011, 10:07:34 поподне »
Цитат: Пијанац  октобар 12, 2011, 08:19:29 поподне
истине ради.

Ту ''истину'' си прочитао у новинама, а у новинама имаш и ово:

Цитат: Пијанац  октобар 12, 2011, 08:19:29 поподне
истине ради.

Ту ''истину'' си прочитао у новинама, а у новинама имаш и ово:

Цитат: Пијанац  октобар 12, 2011, 08:19:29 поподне
истине ради.

Ту ''истину'' си прочитао у новинама, а у новинама имаш и ово:http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fudbal/204297/Handanovic-Igraci-Srbije-su-se-raspravljali-o-tome-ko-ce-sutirati-penal

Само нек' иде, биће боља атмосфера у репрезентацији. Негативан је он тип!

Нисам прочитао у новинама,већ видео у интервјуу Пижона на тв-у.

18
Пивница / Одг: Ja te volim Srbijo...
« послато: октобар 12, 2011, 07:24:27 поподне »
Пијанац претерујеш око Видића. Његова лепа игра ни не може баш не знам колико да се види,али да је стамен,сигуран,јесте. Мало грешака је правио. И уопште тешко је поредити систем,тренерчину и играче из Манчестера и из репрезентације,тако је тешко поредити Видића у Манчестеру и у репрезентацији.
И што се пенала тиче Пижон рече да је пре утакмице био договор да ако га буде шутира или Видић или Коларов,Коларов је после утакмице рекао да је препустио Видићу јер је над њим направљен пенал па да не буде баксузно ко што је обичај,тако да ето,истине ради. Није овај ухватио лопту без резона да он шутира,сад што га је Пижон ставио да изведе он пенал,то је друга ствар.

19
Терен / Одг: КК Црвена Звезда 2011-2012
« послато: октобар 11, 2011, 11:10:29 поподне »
Али је јадранска лига,самим тим,одговор је НЕ.

20
Северна трибина / Одг: Баскет: Звезда- Бајерн
« послато: октобар 08, 2011, 11:06:37 поподне »
добри снимци.

Е Никола,Никола :D

Странице: [1] 2 3 ... 32