Delije-caffe.net Форум - До краја Звезди верни!

Добродошли, Гост. Молим вас пријавите се или се региструјте.

Пријавите се корисничким именом, лозинком и дужином сесије

 


Прикажи поруке

Овај одељак вам дозвољава да видите све поруке овог члана. Имајте на уму да можете да видите само поруке из оних области којима имате приступ.


Поруке - Eribo

Странице: [1] 2 3 ... 21
1
Терен / Одг: ФК Црвена Звезда - сезона 2019/2020
« послато: новембар 07, 2019, 08:00:15 поподне »
Није само мој утисак, већ највећег дела људи са којима сам гледао утакмицу... Физички спремнију, јачу и бржу екипу можда никада нисмо гледали на Маракани... А гледамо већ преко 25 година... И шта онда приговорити било коме? Па ништа, то је то, максимум... Можда оне шансе нису смеле да се промаше, јер на оваквој утакмици немаш 10 таквих шанси... Можда је Тотенхем много отвореније играо овде него кући, али опет су све решавали брзо, са мало додира, са тачним додавањима и још прецизнијим шутевима у гол...

Чак је утисак да је друго полувреме кренуло са добром идејом, али је онда други гол сасекао све планове, идеје и надања... Велико искуство, много оваквих утакмица је потребно да се неке грешке не би понављале и да би највећи део ових играча добио на самопоуздању... Не знам ко је показао прстом на Његоша па је Милоје морао да га брани, али шта је тај дечко крив? Наравно ништа, најбржи задњи везни кога тренутно имамо, будућност Звезде, бољи је и од Кањаса и Јованчића тренутно... Ако већ треба у неког показати и рећи да је имао низ лоших одлука то је Јованчић, али је својом висином и снагом опет неке друге ситуације решавао много боље него што би Кањас на том месту могао... На крају крајева, сва тројица различити а играју на истом месту малтене... Недостаје Бакула дефинитивно!

Што би рекли, нада умире последња... Није да би се радовао поразима Олимпијакоса, али само са њиховим поразима до краја и нашим минимално нерешеним исходом против Бајерна можемо да се надамо презимљавању... Биће још пуно калкулисања, али како год, мора храбрије и отреситије, немамо шта да изгубимо...

Оно што је срамотно, то је понашање доброг дела "звездаша"... Чак ни Север није навијао својим пуним капацитетом, до истока се бленуло на терен, сви полуукочени, уплашени, а остали делови стадиона ево већ други пут недовољно попуњени на утакмици ЛШ... Да ли су само криве цене карата или је нешто друго међ звездашком популациојм не бих сада ширио тему... Али ако си већ ту, испоштуј до краја свој клуб, на шта личи оно излажење 10 минута пре краја? Једино што могу да закључим да је због цене карата много залуталих добило исте... Илити дошло до карата!

И додао бих, ако већ мора нешто да се мења и да се каже да нешто не ваља у самом тиму, да је за мене Ла Парла истрошио све кредите... Човек не прави разлику ни у линг јебеној лонг лиги, а камоли против ЛШ екипа... Колико још да га чекамо? Имамо ли уопште шта да чекамо? Ајде овај Гарсија бар у нашој лиги игра добро и пар утакмица решава, али се ни он синоћ као ни у претходних пар утакмица није прославио на интернационалној сцени... Сви други, очекивано и већ виђено, солидно, али може и боље наравно...

Још једном, остаје нада...

Све речено, само још да додам да је ово била иста утакмица као она пре годину дана против Ливерпула. Које су разлике? Па, прва и очита је да смо примили 4, а нисмо дали ни један. Много боља атмосфера и око клуба и на трибинама прошле године. Највероватније да су оперативци "ошинули" када говоримо о ценама улазница тј. преценили су платежну моћ просечног Србина. Не вреди ни љубав када неаш хлеба. То је на њима да изанализирају.
Друга највећа разлика су голови. Они су ти који кроје ток утакмица. Када даш, теби расте самопуздање, а противнику пада. Обрнуто када машиш зицере, а противник ти да на твоју грешку из флипера.
Јер када се узму ове задње две против Тотенхема где смо у једној раширили ноге, а у другој прекрстили - рез је био исти, јер ми нисмо дали гола, а они су нас на време убијали својим головима, највише на наш грешке.
Надати је се "финалу" у Пиреју, па да се види од чега смо, јер морамо и ми почети освајати бодове у гостима.

2
Терен / Одг: КК Црвена Звезда - сезона 2019/2020
« послато: новембар 01, 2019, 05:27:49 поподне »
Фантастична победа јучер против скупа преплаћених силеџија, мнекена и не спориста. Говно Тима удара капитена Лазу у међуножје, а судије искључују Лазу зато што је замахно на провокацију. Али то је унело инат у екипу, исто као када је Крстичић одреаговао на стампeдо наd Павковим. Иста ствар код техничке за Симанића - он узима лопту, театралац пада као да је добио "knock out", а Еврологине вештице му суде не спортску :o.
Нервирају ме квази навијачи, који серу по екипи, клубу и по појединцима. Овде највише по Филипу, а нико се не сећа да је он заједно са Давидовцем преузео одговорност на крају прошле сезоне, када је се све ломило. Уз то је СРАМНО узимати капитена Лазу у уста. Човек пиша крв на СВАКОЈ утакмици - све и једну игра до задњег атома снаге и са истом мотивацијом. Јел није то оно што тражимо од играча? Да гину за ДРЕС?
Ово је ја мислим први пут у "Пиониру" да је се чула химна Еуролиге у задње 3 године.

3
Терен / Одг: ФК Црвена Звезда - сезона 2019/2020
« послато: октобар 03, 2019, 08:27:21 поподне »
Не могу рећи да се слажем потпуно ни са којом од констатациа у зања 2-3 уписа. Што се тиче стадиона, глупо је да није пун, али 43 000 је сасвим добра бројка. Има и јачих клубова (богатијих земаља) којима стадиони никада нису пуни, нпр. Ман. Сит. А зна се да код нас и када је за џабе, у домаћим такмичењима дође 10-ак хиљада.

Што се тиче утакмице против Олимпиакоса, по мени сасвим коректно прво полувреме, али без завршице. Друго веома добро отворено, а црвени картон је условио још јачим притиском. Оно што бих најрадије издвојијо је конференција и Милојев монолог при крају, где је коначно се мало "одковчо" и "јебо" матер многима, али опет на веома културан начим за разлику од могих других. Притисак је невероватан на екипи - све што добро направе се омаловажава, као "па то је нормално, све остало је катастрофа", а ту предњаче гробарски хоштаплери и зихераши уз подрћку квази Звездаша (читај; пичкурина размажених).

Што се триче странаца нисам ни за 4, а ни за 8. Треба се прво направити анализа, извагати шта је "за", а шта "против" оној или овој или некој трећој опцији. НА први поглед ја сам за 5 странаца у протоколу, 4 заједно на терену. Законски шта нам је радити када се узму у обзир играчи ис ЕУ, треба да буде како и нашим играчима у ЕУ.
Једна ствар која нама не одговара са малим бројем странаца, је да се пумпају цене играчима који ваљају у нашој лиги. Нпр. ми смо Радоша платили 400К, једном раду плус проценте (немам ништа против овог момка, шта више има потенцијал и не боји се - иде "у кост" у дуелима. 300К за Вукановића Напредку којем је уговор истицао овог лета. Ми продамо Крстичића-маестра АЕК-у за 500К.
Када се сузи тржиште цене расту, и обрнуто.

4
Терен / Одг: ФК Црвена Звезда - сезона 2019/2020
« послато: септембар 23, 2019, 08:11:24 поподне »
Сада правити судове, резове итд не помаже ни у коме смислу. Желео бих да дам "решење" (знам звучи препотентно, као да ово нико није помислио  ;D тј. да сам ја открио топлу воду :D).

Оно што је очигледно је да су играчи у "каналу", тј. изгубили свако самопоуздање и веру у себе "да могу". Уз то треба додати да су их резултати "уљуљкали", у смислу, "ми иммао квалитет и због тога треба да побеђујемо". Када немаш САМОПОУЗДАЊЕ - реч коју је тако лако, а уједно, исто не могуће описати на адекватан начин (као реч ЉУБАВ).

Да би неко могао да реши било какав проблем, прво мора да буде искрен према себи и да онда тај проблем идентификује. То је ОНО; "Да се погледамо у очи". Значи, ако немаш самопоуздање, или ако ти је мало нарушено, а ти настављаш да пробајеш нешто што је на граници твојих тренутних могућности бити ћеш изложен већем ризику не успеха или грешака. То смо видели јучер много пута у многим ситуацијама током утакмице, а и у задњих неколико.
Свака нова грешка ти смањује самопоуздање и маргине ти постају све мање и мање, да на крају и једноставне ствари које су рађене "жмурећи" пре 10 месеци данас не пале како год да окренеш.

Шта радити у таким ситуацијама?
1. Као што горе наведох - "погледати се у очи", бити искрен и признати самом себи да ниси бољи него што ситуација показује.
2. Идентификуј где је била граница твојих могућности када је све ишло k'о по "лоју", геде је сада.
3. Када извршиш задатак под "2", окрећеш се базичним стварима које су у зони твојих садашњих могућности.

 -->У фудбалу су то 3 ствари, 1) хтење да се поправиш тј. усавршиш, 2) да "изгинеш" физички на сваком тренингу и утакмици. Пошто, трка и жеља не овисе о САМОПОУЗДАЊУ. 3) Да не тражиш грешке у другима (тимске колеге) већ само и искључиво y самом себи.

4. Морају сви да се "збију" и да раде ЈЕДАН ЗА ДРУГОГА и да се врате "на земљу" без принудног слетања, док још има времена.
5. Базом, тј. оним с чиме имаш веће шансе за успех, у свакој ситуацији у току утакмице ће да им постепено врати самопоуздање, и самим тиме да помери границе "шта и колико можемо".

5
Терен / Одг: ФК Црвена Звезда - сезона 2019/2020
« послато: септембар 15, 2019, 06:37:57 поподне »
Јучерашња утакмица је била катастрофа - не залагање, мучење лопте, себичност, безидејност, сви за редом. Заслужили смо шамар, па да бриди.
Једини који заслужује похвале је Вулић - директан и конкретан, када год игра. Наши су мислили да ће Инђија да скине гаће само што ми играмо у ЛШ. Судија је био веома лош са 2 грешке (како је већ и дисутовано на теми за суђење). Најгоре у целој овој причи је да су гамад с друге стране брда почели још више да уједају. У све се убацују и кометаришу, чак и Звездине евро утакмице. Поготово се ово тиче на оно њихово ђубре са "(б)весника" - као променили име ТВ Пакистан па да могу да слободно да серу по нама. Јели има ико да их "шутне" како керови луталице (дебеле) заслужују? То могу само играчи на следећем дербију у њиховом керећем тањиру.


6
Терен / Одг: Пенал или не?
« послато: септембар 15, 2019, 06:32:38 поподне »
Две кардиналне грешке судије; Иванић и онда пенал. Треба му дати нај мање 5 утакмица хлађења са његовим помоћним. Иста ситуација 100% као против Јагодине 2012, само на супротној страни терена и шестнаестерца.

7
Терен / Одг: ФК Црвена Звезда - сезона 2019/2020
« послато: август 27, 2019, 11:09:16 поподне »
Срам све који су у уста узимали све и једног од наших играча. Ту је Родић предњачио, уз Боаћија, а исто и Милоје ДОКТОР!!!

Све године само једно тражимо од тима, а то је да се БОРИ. Звезда од јуна 2017 се бори као лав, опет ДОКТОР МИЛОЈЕ!

Тотална контрола целу утакмицу - усрано, не заслужено и не срећно скрену Бен лопту!

3 године ЛЕ, ЛШ, ЛШ - МАТУРА; ДОКТОРАТ; ПРОФЕСОРАТ= ВЛАДАН МИЛОЈЕВИЋ!!!

8
Терен / Одг: ФК Црвена Звезда - сезона 2019/2020
« послато: август 14, 2019, 01:23:37 пре подне »
Интернет је зло. Постоји "виртуелна Маракана",  Твитери, курци, палци, где се васколико Звездаштво искењало по Милоју и момцима након Хелсинкија. Видим ту су "профи" анализе, критике...
Господо, ви сте пичке, а не навијачи.

Подписујем. Икао је веома тешко, човек мора да се не обазире на идиоте, а и ако ишта мора онда је то да се насмеје и да каже "има свакаквих будала". Мишљење је као шупак - сви га имају. То значи да свака будала и незналица може да изнесе своје мишљење без икаквих последица. Зато паметни и одмерени морају да схвате то, и да се не оабазиру на исте.

Шта рећи о утакмици вечерас? Судије - катастрофа 2Х90 (мало боље у додатних 30), ово нека Антиполитика извага стручно, на другој теми. Наш тим за историју - Краснодар, Салцбург и данас Копенхаген.

Као што и рекох 25.07., момке треба подржати када је тешко, и они ће то да врате. Лако је лелемудати када све иде глатко.

Сада нека уживају следећа два дана, а "другопозивци" да се "подеру" у Суботици за 3 бода, на исти начин као вечерас.

9
Терен / Одг: ФК Црвена Звезда - сезона 2019/2020
« послато: јул 25, 2019, 12:19:27 пре подне »
Просто је не вероватно колико пљувања има и по Милоју, по играчима, а и руководству. Што се мене тиче то нека иде размаженим "навијачима" на част. Сви нешта се праве да све знају, да ми треба да деремо итд., а многима је кратко сећање - гед смо били пре 3 године, а да не говорим 5.

Прелазни рок се није још завршио, тако да је рано давати судове на конто "одлазака и долазака", поготово што доласци нису још готово ни играли. Само морам рећи свака част за повратак Дегенека.

Веома добро одиграна утакмица како тактички, тако и технички. "На време" дати голово. Исто тако било је много грешака, али ко не пробаје, тај и не греши. Против бунекраша, аутобусаша и дрвосеча не може боље. Иванић је мени веома добар играч, само што он никада није био крило. На њега утче то да је све што ради "под лупом", исто се види и на Стојковићу - то их кочи да пружају партије како знају (Стојковић - како је радио првих 2 године).

СВака част момцима за све до сада, и желим им све нај у настваку, без резерве.


10
Терен / Одг: KK Црвена звезда 16-17
« послато: јун 18, 2019, 03:31:00 поподне »
Свака част момцима на свему ове сезоне. Повреда до повреде и све су превазишли.
Када то "Billy the kid" прода 3 иста напада за минуту :)
Ко зна ко ће доћи, ко отићи, али бих волео да се брат Џенка врати.

11
Терен / Одг: ФК Црвена звезда - Сезона 2018-19
« послато: мај 23, 2019, 09:01:13 поподне »
Шта су ово наши радили данас? Најгора утакмица у задњих 2 године. Катастрофа су били све и један. Борјан плива као мамут. Штопри као одбојкаши. Средине нигде, крила већ на одмору.
Знају да га усеру дебело са овим. "Дуга сезона" - извини ми имамо две сезоне, ова друга траје од половине фебруара.

12
Терен / Одг: KK Црвена звезда 16-17
« послато: април 19, 2019, 10:07:24 поподне »
Пре него што сви почну по Томићу и екипи ево 8 разлога за пораз.
1. Повреда Регланда;
2. Повреда Стратоса;
3. Мања повреда Филипа током 3 четвртине.

МНого је то што се тиче напада, а да не говорим о ротацији.

Судије су посебна прича:
4. Суде Лазићу не спортску, а он удара по лопти;
5. Суде Зирбесу 3 секунде у рекету :o, а он трчи у контри и прима лопту;
6. Берон добија по лицу, аони дају лопту шиптарима;
7. Целу утакмицу гурају наше блокове и руке у леђа константно;
8. Нама сваки контак у блоку суде као погрешно постављање.

Уз то када се дода тотална издиспонираност и изгубљеност Риверса и не свежина Давидовца у нападу (јер је морао с екористити као плеј.

Па све када се сабере, стварно је моного.

Пун "пионир" и много ће бити слађе на овај начин, јер ја мислим да ни једну титулу у аба нисмо узели у нашој дворани, то јест увек се посао завршавао пре задње утакмице.

13
Терен / Одг: KK Црвена звезда 16-17
« послато: април 14, 2019, 09:08:37 поподне »
Лавови су потргали "Цили лизало". Каква муда, какав МОЗАК - ТИМ!!!
Једини минус је повреда Стратоса. Надам се да нисам у праву, али моје професионално око, због реакције Стратоса (када га је заболело окренуо се према противнику да види дали га је овај ударио) говори делимична или тотална руптура ахилове тетиве. Малера, грк пуца ахилову тетиву.
Ако су ови момци ишта показали онда је то да их ништа не афицира, ни повреде, ни увреде и "паклене" атмосфере. Шта више, тиме се хране.

Памет у главу, мир у срце до треће победе на поен/дав (најслађе) али може у са двоцифреном разликом.

14
Терен / Одг: ФК Црвена звезда - Сезона 2018-19
« послато: март 03, 2019, 06:50:06 поподне »
Ово јучер као пре неколико година, када су Капитену поништили гол "из офсајда" у купу. Уз то дају гол из офсајда, црбени картон (којега нису добили). Волим што је Милоје "попиѕдео" на конференцији. Увек је одмерен, али и он види да против гована мораш говнима.

15
Терен / Одг: ФК Црвена звезда - Сезона 2018-19
« послато: децембар 30, 2018, 09:08:41 поподне »
Не разумем чему ово "очајавање". Отишла 3 играча и као "распад система". Зар није Крстичић рекао сам у септембру да је нови уговор "ствар формалности". Онда зашто прича о достојанству или чему већ. Хвала му за све сјајне партије које је пружио о желим му сву срећу и ако буде не ислужен повратак за коју годину.
АКо некоме смета што је Чаушић плаћен 1 мил еура нека му смета, али то није играчева "грешка" тј. играч нема са тиме ништа. Чак се то не може ни менџерима натакарити на грбачу. Прорадити ће и ом.
Отишли Милић и вероватно ће и Стоиљковић. Први је борац, али је постиго лимит, други није показао ништа.
Аматерски 3 милиона за Дегенека? За 6 месеци? Којег смо купили за 200 000?

Супер да су се коцкице сложиле и да су се "цигани" скупили, али ако је то оно што нас је одвело далеко у ове, с овом две сезоне онда да накупе нас 20 око терена и супер.

Када нема квалитета нема ни резултата, а ни атмосфере. Тако да је мени само то мерило и ако је лепо видети играча који пева.

Мени се чини да би ви сви волели просечне играче, великога срца (и физиолошки и цигански), сјајних фудбалских квалитета ::), који не коштају ништа и које нико неће :-\, и којима је још лепше видети леђа  ???(ве и један су били мање више били пљувани или омаловажавани овде на један или други начин - коме се да нека прочешља постове). Уз то ови ови исти ће да постижу ван-сериске резултате.  :o

Нама на порлеће не треба 30 играча за 20 (финале купа). Тако да на онима који неће да продуже треба зарадити, а на којима се може зарадити вишеструко и даље уложити - поздрављам. Само се сетите колико смо играча "покварили" не продајом у прави тренутак - веома скупе грешке!


16
Терен / Одг: ФК Црвена звезда - Сезона 2018-19
« послато: новембар 06, 2018, 11:42:03 поподне »
Шта рећи? Срце на терен, а све остало како буде. То је и било. Терза и компанија знају занат. Само се надам да ће сада шибати нове уговоре!  Заједништво, окуп и хемија праве чуда.

"Xeј Павков, cкочи, дај гол главом"

17
Терен / Одг: ФК Црвена звезда - Сезона 2018-19
« послато: новембар 04, 2018, 12:15:49 пре подне »
Kaква штета, није играо Јовељић уместо Павкова бар 10 мин пре краја.
Ал зато игра суперталентовани Срнић

"Киза опет јаше" - незнам више који део. Сви играју по заслузи!

18
Терен / Одг: ФК Црвена звезда - Сезона 2018-19
« послато: септембар 23, 2018, 11:07:02 поподне »
Најгора утакмица од маја 2017. Све оно на шта су нас навикли у последњих 14 месеци није било присутно. То је тимска игра и пожртвовање. Само тада квалитет долази до изражаја. Данас ове две ствари нису биле присутне, а онда дође до солирања што води у једноставне грешке који и лоше екипе могу лако да изкористе.
Веома добра опмена за наставак и не сумњам да ће је Милоје и момци да усвоје и науче. Само бих молио мало уздржаности што се тиче моменталног пљувања. Како год да одиграли, никада се нећу спустити на те гране да пљујем оно што је наше.

19
Терен / Одг: ФК Црвена звезда - Сезона 2018-19
« послато: септембар 20, 2018, 07:23:32 поподне »
Управо тако, мислио сам на то "Имбецилио".
Овде се мешају бабе, жабе и којешта друго. Ебисилио је као промашај после 1,5 месеци, а нпр. Јевтовић и Мелег нису ?!
Ствар је у томе да нисмо имали "мишића" за Боаћија, Чаушу и Марина пре уласка у ЛШ. (Нека се људи мане љубави - она не плаћа рачуне). Али опет су се позиције морале "покрити". Овако када се "банка" отворила морали смо реаговати.

Једна друга ствар коју многи заборављају је да ће мп за мало више од 4,5 месеци одиграти 37-38 утакмица. Тако да ће нам требати 30 играча који у сваком тренутку могу и морају одговорити на захтев о победи и ничему више (не убрајам морање и победе у ЛШ).

Опет ме нервира како сви знају шта и како треба, а Милоје ка да је пао с неба. Ово почиње да ми мало личи на КК и како Радоња није имао појма ни о чему.

РЕСПЕКТ молим према онима који су га заслужили дебело!

20
Терен / Одг: Судбине Звездиних екс-играча?
« послато: септембар 19, 2018, 10:15:58 поподне »
Moрао је Имбецилио уместо Чаушића, да направимо неку шансу.
Да од Алана и Хисаја направи имбециле. :) И још кад нанишани топ.
Овако, што је Симић ушао.. безвезе.

Ишло се на бод, паркирали смо аутобус и то је то. Очекивао сам више од Милоја, а добили "Чукарички на Маракани".
Ја сам за поставку да се пошибамо отворено, дали 2 а примили 4. Или добили 3:1 као против ПСВ-а.

Кизо молим те да више не прозиваш НАШЕ играче узасним именима! Не разумем шта желиш да постигнеш ?!

Странице: [1] 2 3 ... 21