Delije-caffe.net Форум - До краја Звезди верни!

Делије Кафе => Терен => Тему започео: Пијанац мај 30, 2013, 06:56:25 поподне

Наслов: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Пијанац мај 30, 2013, 06:56:25 поподне
Ево отварам тему о прелазном року и пребацујем уписе на задату тему са друге теме:

http://www.mozzartsport.com/vesti/spajic-u-tuluzu-zvezdi-1-3-miliona-evra-i-licenca (http://www.mozzartsport.com/vesti/spajic-u-tuluzu-zvezdi-1-3-miliona-evra-i-licenca)

Оде млади Спајић, настављамо традиционалну распродају...

Тако је то кад нема пас за шта да те уједе, а долази последњи тренутак за добијање лиценце.
Тако је то кад ти спортски директор само гледа како да се рекламира и да гура играче које је довео, као да му је то једини део посла. Уместо да је са једном-две продаје зимус обезбедио кинту за лиценцу. Продајом Мудринског и Мићка би обезбедили потребну кинту. Ионако се нису наиграли и само им је цена пала.

Нека сад продамо све играче што држи Стева Мајами, па да улажемо у наше играче с бољим уговорима

Елем, показали смо се као неуспешни преговарачи, дали смо га и за мање од упола цене...

Пусти брате кафанске приче у којима је наш проблем Стева Мајами. Његови играчи имају још и најмање проценте.
Спајић је био 10% његов, Мићко је 15% његов. Једино од Крнете ваљда има 30%.

Више нам је јебала мајку агенција са којом сарађује Југовић (35% Младеновић, Лазовић 30%), него Стева Мајами. А да не причам о процентима Стојићевих играча (Миливојевић 40%, Пантић 35%, Димитријевић 30%) или Рајовог Кадуа 40%.
Врхунац су Милијаш, Мудрински и Милуновић са 50%.

А ти се ухватио за небитног Стеву Мајамија.

Баш сам размишљао ових дана како ћемо добити евро лиценцу када као што рече Звездаш, нема пас за шта да нас уједе. Ништа ми није падало на памет осим продаје, ал реко неће никог продати, набавиће се већ неке паре. или ако ће се продавати неко мислио сам на Мудринског и Мијаиловића, међутим продадошмо најбољег играча овог пролећа, ако не и сезоне. Јебем ли га, морало је тако иначе ништа од Европе. Са друге стране, у каквом саставу ћемо се представити у Европи, када продајемо најбоље и да ли ће евентуално испадање у 2. колу квалификација од Судуве или Флоре из Талина бити неуспех, остаје да видимо. Не призивам неуспех и не би желео да се деси, али евидентно је да састав који ћемо извести за Европу неће бити неког екстра квалитета. За појачања не знам одакле ћемо набавити новац. Можда би била боља опција да нисмо скупили паре за Европу, па да су нас суспендовали на 3 године, мало би санирали дугове, а и били би фокусирани на домаће првенство. А са друге стране Европа је полигон за продају играча, од чега ми данас преживљавамо, па би онда морали да играо. Врзино коло из којег нема излаза  ;D

Можда би била боља опција да нисмо скупили паре за Европу, па да су нас суспендовали на 3 године, мало би санирали дугове, а и били би фокусирани на домаће првенство. А са друге стране Европа је полигон за продају играча, од чега ми данас преживљавамо, па би онда морали да играо. Врзино коло из којег нема излаза  ;D

То никако. Звезда једноставно не може да приушти 3 године да не излази у Европу јер би последице биле страховите. Исто тако, нема никакве гаранције да би санирали дугове јер док у управи свако вуче на своју страну, таква управа не би ни једну обичну уличну трафику могла да извуче из дугова а камоли један фудбалски клуб. А што се тиче фокусираности на домаће првенство, па ми већ низ број година испадамо из Европе практично у сезони купања тако да не видим да нас је Европа силно истрошила па да играчи од умора нису могли да поднесу такав темпо. Више од половине нашег тима није у ситуацији да истрчи 90 минута ни када играмо на недељу дана утакмице а камоли у неком другом случају...

Видећете ви браћо кад нама захави и рамадани ''УСКОЧЕ У ПОМОЋ'' па нам оставе још годину дана Максимовића,па уз њега да у бедему од одбране имамо Крнету и Пантића,онда ћемо опет на јесен да лупамо главом како имамо најгору одбрану у 68 година дугој историји Црвене Звезде!  >:(
Ја сам свестан као и сви да морамо да продајемо да би не преживели,него једноставно дисали на сламку,али продати неког као што је Спајић,који је тек требао да се докаже,донесе титуле,па за 2,3 године да оде за 4 пута веће паре! Зашто нису продали Милијаша? Једноставно продаћемо оно што иоле ваља и вреди,а од јесени ћемо гледати опет пантића,младеновића, и сличне! Е моја Звездо,е мој тужни животе!

Јадан онај менаџер што има 50% за ислужену рагу Сутлијаша... Сваке године по 2-3 евро утакмице на лето, и обавезно редовно гланцање пехара из Барија, то је рутина! Уместо да славимо сваке године што смо презимели у европи

Нема менаџер, него Милијашу иде 50% од трансфера.


Зашто нису продали Милијаша?
И шта би добили? 500 000 нам је нуђено за њега зимус, од тога пола иде њему.
Од Спајића смо зарадили 1 300 000.
Спајић је морао сад да буде продат, зато што је неспособни Стојадиновић засрао прелазни рок зимус, а онда са Пинтом докрајчио током полусезоне гурајући играче на којима не може да се заради.

Треба се фокусирати на евро-лиценцу

Да нисмо продали Спајића, вероватно би сад овде била полемика, дал' је добро или није то што не играмо по европИ ове сезоне?

Реалније је уоштено причати о продаји младих играча... И комшије имају проблем одласка младих играча и многи други, али сви они раде много паметније од нас... Нама кад оде играч, па чак и јако млад, ми немамо замену ни приближног квалитета, то је проблем... А не продаја, она сама по себи је морала да се деси да би преживели...

Нама кад оде играч, па чак и јако млад, ми немамо замену ни приближног квалитета, то је проблем... А не продаја, она сама по себи је морала да се деси да би преживели...

Управо то! То сам хтео да кажем! Овако и моја баба би знала да послује! Продају оно што иоле ваља! Ја би радије волео да сам видео данас у новинама да је Звезда продала 4,5 играча(Милијаш,Младеновић,Пантић,Миливојевић,Мудрински) за све укупно 2 милиона и да ће од тога платити лиценцу,него ово! Не кажем да Спајић,вреди као ових 5 играча,али сад ће ова управа да се курчи како су обезбедили да Звезда игра Европу у августу!Кажем намерно у августу,јер са оваквим играчима,ни до трећег кола нећемо доћи! О лиги Европе нећу ни да причам! Кога смо ми то продали у последњих 5 година играма у Европи? Можда Лекића само! Сваке године све горе погледамо уназад Бордо,рен,слован,славија,.... Баш су нам се играчи показали у Европи!Нећу више на овој теми да мрачим о нашој тужној садашњости,само кажем овакво пословање не води никуда! Ја би радије и 3 године без Европе ,па би гурао клинце омладинце да играју,па макар још 2,3 године не освајали титулу! Јебе ми се баш! Па кад крену да играју,стасају,па онда освоје титулу и заиграју Европу,па онда сваке године продамо 2,3 играча за 10 милиона,а купимо 3,4 за 3,4 милиона! Е тад ћу да хвалим и управу,и спортског директора,....!
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Звездаш мај 30, 2013, 08:34:30 поподне
Следи још један буран прелазни рок.
Пара немамо, а биће нам потребно доста појачања.

Три играча их задње линије која су била стандардна код Пинта су нас напустили + Максимовић. Значи у одбрани ће нам бити потребни један резервни десни бек, два стартна штопера и један стартни леви бек.
Што се тиче средине, ту ће нам бити потребна два крила и офанзивни везни.
Све у свему у овом тренутку нам треба бар 7 играча + мораћемо да попуњавамо места оних који нас у прелазном року напусте. А пара нема. Мораће да раде и позајмице овде, јер нема другог начина.

И све је то последица тога што се Стојадиновић рекламирао, уместо да је размишљао мало унапред. Мада већ смо навикли да се код нас размишља од данас до сутра. А прави спортски директори размишљају 2-3 прелазна рока унапред.
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Рођак са Севера мај 30, 2013, 09:13:43 поподне
Покушао бих да доведем штопера оног либеријца што личи на предатора а играо је у Смедереву Omega Alamadine Roberts (89'годиште) само незнам какав је у глави јел је средио?
Оштар.
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Звездаш мај 30, 2013, 09:46:58 поподне
За њега вероватно не би било проблема, пошто су испали у другу лигу.
Једино је проблем што смо ограничени са странцима, па ће морати пажљиво да се бира.
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: MACAK мај 31, 2013, 12:04:58 поподне
Сад у клубу имамо за место штопера Крнету :o и прича се Пантић :-[.Е тек смо га онда нај...Да се имало пара и да се Мићко и Спајић уконпонују на 2-3 г. ал овако,опет јово наново.
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Пијанац јун 01, 2013, 12:48:56 поподне
Време је да се ова врхунска прича, која је годинама била сапуница коначно реализује!

http://srbin.info/2013/05/ninkovic-sveti-zvezdu-pa-dolazi-na-marakanu/ (http://srbin.info/2013/05/ninkovic-sveti-zvezdu-pa-dolazi-na-marakanu/)
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Пијанац јун 03, 2013, 09:27:55 поподне
Тема о прелазном року се често претвори у списак жеља, а што и да не.  :) Ова два момка су заслужила Звездин дрес. Њихов повратак у клуб би био одличан потез.

http://www.zurnal.rs/2013/06/03/zvezda-vraca-bracu-srnic-iz-cukarickog/index.html (http://www.zurnal.rs/2013/06/03/zvezda-vraca-bracu-srnic-iz-cukarickog/index.html)
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Red Star Forever јун 04, 2013, 09:21:37 пре подне
То је лепа вест, најзад да се неко и са "каљења" врати... Требало би више младих играча слати да играју у мањим клубовима по сезону-две, а онда кад стекну рутину вратити у клуб... Тако се радило и раније, било је резултата, што не би тако било и сада... Једина мана овог Срнића је висина, само 165цм... Много је мали, делује ми слабашно, али видећемо... Да не причам много унапред...

Кад смо већ код вести из ових новина, ајде да споменемо и одласке, којих ће неминовно бити:
http://www.zurnal.rs/2013/06/04/prosinecki-vodi-mijailovica-u-besiktas/index.html (http://www.zurnal.rs/2013/06/04/prosinecki-vodi-mijailovica-u-besiktas/index.html)
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Пијанац јун 13, 2013, 11:31:08 поподне
Знали смо да иде, али ето чисто да прибележимо и дестинацију. Срећно Циго! Хвала на свему! ;)

http://www.zurnal.rs/2013/06/13/kadu-pojacao-moldavski-serif-bez-obestecenja/index.html (http://www.zurnal.rs/2013/06/13/kadu-pojacao-moldavski-serif-bez-obestecenja/index.html)
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Red Star Forever јун 14, 2013, 09:47:15 пре подне
Иако су нам мрски, и не волим да преносим вести са у92, интереснантни текстови су се нашли код њих, а по питању прелазног рока...

Нинковић демантује да је у преговорима са Звездом иако се данима по свим медијима спомиње да је то малтене готова ствар:
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2013&mm=06&dd=14&nav_id=722759 (http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2013&mm=06&dd=14&nav_id=722759)

Колико су ствари са Срнићима кренуле наопако, говори нам и то да је "озлоглашени" Стева Мајами дигао руке од њих:
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2013&mm=06&dd=13&nav_id=722718 (http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2013&mm=06&dd=13&nav_id=722718)
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Антигва и Барбуда јун 14, 2013, 12:19:53 поподне
Да пресечемо причу о Нинковићу ако се слажете

''Ninković nikada nije krio svoju želju da jednog dana obuče ’crveno-beli’ dres i veruje da će se to jednog dana desiti. ''

Ето једног дана, можда и дође....идемо даље Срнићи, ако сам добро разумео, људи из клуба су обавили разговор са њима, позвали их на припреме, међутим они су се определили да своју срећу траже на Бановом Брду. то је изненадило чак и њиховог менаџера Стевана Миковића до те мере да је раскинуо уговор са њима двојицом. И то је то, Срнићи и Звезда су се разишли.

Иначе, треба добро да пазимо сви шта овде пишемо и постављамо, јер много је битно да будемо добро информисани, и да знамо са каквим амбицијама треба да уђемо у наредну сезону.

Само вести кад играч потпише за нас или кад играч оде од нас, или као ово што је поставио РСФ, где се отклањају дилеме да ли ће играч доћи код нас. Вести које садрже нагађања, сензационалне бомбе, шпекулације и остало треба да буду брисане.
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Пијанац јун 14, 2013, 12:35:09 поподне
Ја се не слажем да се брише. Прво, мени прелазни рок има посебну драж, а ту драж најчешће зачињавају (не)реалне приче. Можда су то у овом тренутку Нинковић и данас споменути од стране РСБ-а Дејан Станковић. Друго, треба имати на једном месту пописано све чиме су нам мазали очи током прелазног рока. Признали или не, новинари до таквих информација долазе преко неког из клуба. Е па када онда дођу потписи извесног Маслаћа и тако неке бураније, да знамо шта су нам сервирали пре тога.
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Антигва и Барбуда јун 14, 2013, 12:44:56 поподне
Бојим се да са тим причама о Нинковићу и Станковићу опет не порасту апетити и очекивања, а онда кад сезону кренемо са неким трећим играчима наступи разочарење.

мада, ово стоји
Друго, треба имати на једном месту пописано све чиме су нам мазали очи током прелазног рока.

Онда апел бар да се постављају вести са иоле поузданијих сајтова.

Иначе све ово пишем зато што се ја први ложим као мајмун  ;D кад крене прелазни рок. Јуче сам негде прочитао ''Нинковић близу Звезде'' или тако нешто бомбастично, и сад малопре улазим на форум видим нови уписи на теми прелазни рок, већ сам замислио слику  како потписује и држи 10 у рукама, кад оно... :(

Ал можда је то та драж  8)

Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Најтмер јун 14, 2013, 01:23:28 поподне
Слажем се да није лоше преносити вести али са иоле поузданих сајтова. Наравно, морамо имати у виду какво нам је финансијско стање и да није лако довести ни играча без уговора који вреди. Јер такав тражи већу плату и питање је колико смо и то у могућности да платимо. Пример може да буде управо Нинковић.

п.с. И кад смо код тих вести које ми са нестрпљењем читамо а које углавном служе да продају новине, ево једне која се опет понавља. Извор је Журнал а актери Катаи и Грбић. У питању су наравно позајмице.
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Пијанац јун 14, 2013, 02:23:08 поподне
Ја се такође ложим као млад мајмун!  ;D И волим да се ложим и у томе ми је драж!  ;) А свакако да у ангажману горе споменутог Маслаћа нема ни ложења, ни дражи.

Што се апетита тиче, ја мислим да не сме да постоји Звездин навијач коме апетит није шампионска титула у тренутку када првенство сви крећу од нуле. Без обзира на састав, ако такви постоје, значи да је клуб дефинитивно дотакао дно, а да се публика полако са тим мири.

Када говоримо о изворима информација, покушавао сам много пута да одвојим жито од кукоља, међутим не иде. Сви преписују једни од других. Вест о Дејану Станковићу сам већ после РСБ-а чуо и на радију, тако да очекујем сутра наслове у свим новинама.
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: 11211 јун 14, 2013, 05:35:32 поподне
Има на Спорталу изјава Декија Станковића, да ће последњу утакмицу одиграти у црвено - белом дресу,а што се тиче Нинковића,било би лепо да дође,да нас појача.
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Red Star Forever јун 14, 2013, 05:45:49 поподне
@Пијанац
Брате, немо' да ме свађаш са Фрактуром  ;D Није рекао да се бришу моји уписи, али право да ти кажем, ако буде неких небулозних, који везе немају са истином, онда нек се брише... Као и сви ви, и ја се ложим, ал не као мајмун, него као два млада мајмуна  ;D Боље је можда да објављујемо овако неке отрезњујуће линкове, па кад нас нешто изненади, да нас баш ИЗНЕНАДИ  ;)

п.с. Данас сам видео негде, али не могу да нађем линк како СД изјављује да је скројен буџет за прелазни рок, као и за плаћања ка савезу како би нам дозволили да се појачамо... И најављује играче који ће стварно бити појачања! Ајд и то чудо да видимо... Мада, није тешко да неко буде бољи од оних које тренутно имамо, тешко је да таква хоће да игра у Звезди за сићу...
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Red Star Forever јун 14, 2013, 11:52:02 поподне
Каду је дефинитивно отишао из Звезде, а нама преостаје да му кажемо: Хвала Ти "Циго" :)

No Cadu, no football (Hvala ti na svemu) (http://www.youtube.com/watch?v=PDlAHh5QEhU&feature=share#ws)
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: mauzer јун 15, 2013, 12:35:07 пре подне
Каду је својим понашањем поставио стандарде и путоказ понашања и професионализма Вероватно недовољног кавалитета за наше снове али самопрегором љубљењем грба и појединачним мајсторским потезима остаће у срцу делија
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Звездаш јун 15, 2013, 10:04:31 пре подне
Журнал о прелазном року:

http://www.zurnal.rs/2013/06/15/stojadinovic-ne-pregovaram-sa-stankovicem/index.html (http://www.zurnal.rs/2013/06/15/stojadinovic-ne-pregovaram-sa-stankovicem/index.html)
http://www.zurnal.rs/2013/06/15/nenad-milijas-ponovo-odbio-kineze/index.html (http://www.zurnal.rs/2013/06/15/nenad-milijas-ponovo-odbio-kineze/index.html)
http://www.zurnal.rs/2013/06/15/predsednik-uo-borca-kod-dzajica-da-vidi-kako-zvezda-premoscava-dugove/index.html (http://www.zurnal.rs/2013/06/15/predsednik-uo-borca-kod-dzajica-da-vidi-kako-zvezda-premoscava-dugove/index.html)
http://www.zurnal.rs/2013/06/14/ninkovic-zelim-da-igram-u-srecnoj-zvezdi/index.html (http://www.zurnal.rs/2013/06/14/ninkovic-zelim-da-igram-u-srecnoj-zvezdi/index.html)
Нинковић:
Цитат
Нинковић и даље жели да дође на Маракану, али…
– Хоћу да играм у Црвеној звезди у којој ће свих 28 играча бити срећни. Не желим да дођем у клуб у коме ћу бити плаћен, а сви остали око мене незадовољни. Ласта не чини пролеће, а када су свима исплаћене плате и све што треба онда долазе и добри резултати. Опет се враћам на новац, желим да клуб за који навијам од малих ногу поново хара српским и европским фудбалом. То је моја највећа жеља.
Уколико се финансијска ситуација у Црвеној звезди поправи током лета, везиста признаје да би коначно обукао црвено-бели дрес.
– Звезда је увек била у предности у односу на све остале, а никада резервна опција како неки кажу. Сада сам слободан играч и не постоје препреке да се оствари оно о чему маштам читавог живота – тврди Нинковић.


По његовим изјавама нису уопште проблем његова примања. Само жели да игра са задовољним саиграчима, што је и сасвим логично са његове стране. Не жели да се врати где се очекује од њега много, а он да игра са саиграчима које боли патка ад потрче кад нема плате. Не жели да испадне грбав на крају, а имао најбоље намере.
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: 11211 јун 15, 2013, 01:15:10 поподне
У праву је скроз,на крају ни он не би могао да игра са неким ко се не труди и боли га уво за све..Па чак,ни МЕСИ не би играо у  Звезди добро поред онолико мало труда наших играча ;D
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Звездаш јун 15, 2013, 03:33:37 поподне
Bivši reprezentativac Srbije Đorđe Rakić prvo je pojačanje fudbalskog kluba Crvena zvezda u letnjem prelaznom roku, nezvanično saznaje B92.
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2013&mm=06&dd=15&nav_id=723194 (http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2013&mm=06&dd=15&nav_id=723194)
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: 11211 јун 15, 2013, 03:37:31 поподне
Djordje Rakic (http://www.youtube.com/watch?v=mx8BcrYHl6g#) Јел ово тај Ракић?
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Звездаш јун 15, 2013, 03:52:09 поподне
Тај.

Ако се оствари, то би био још један од "сјајних" потеза наше управе. Најпопуњенији смо у шпицу и ми доводимо још једног.
Они очигледно не знају где ударају.
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Антигва и Барбуда јун 15, 2013, 04:36:54 поподне
Овде нам је мунуо опасан гол

OFK Beograd - Crvena Zvezda 2:4 / finale kupa 2006. (http://www.youtube.com/watch?v=Y1_tQar08_E#)

До сад je у каријери наступао за више него финансијски стабилне екипе, Салзбург у оном њиховом почетном лудилu са парама кад их је преузео Ред Бул, после тога Минхен 1860, и на крају ови из Катра...Можда су му паре досадиле можда оће да игра квалитетан фудбал ...

опет  :(
http://zonters.com/image/2013/04/687-animals_monkey_crazy_monkey_wallpaper.jpg (http://zonters.com/image/2013/04/687-animals_monkey_crazy_monkey_wallpaper.jpg)
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: 11211 јун 15, 2013, 04:59:28 поподне
Колико ли је то сигурно да он долази, било би лепо да дође , али мислим да нам пре треба неки одбрамбени играч добар..
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Пијанац јун 15, 2013, 05:19:10 поподне
- Lično ja bih voleo da dođem u Humsku. Partizanovac sam od glave do pete.

http://www.sportal.rs/news.php?news=51433 (http://www.sportal.rs/news.php?news=51433)

Уместо ...

(http://www.redstarbelgrade.info/images/vesti/Igraci/MudrinskiOgnjen/mudri%20logo.jpg)
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Звездаш јун 15, 2013, 05:56:08 поподне
Журка се наставља

http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:439150-Rakic-i-Maslac-korak-do-Zvezde (http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:439150-Rakic-i-Maslac-korak-do-Zvezde)

http://www.mozzartsport.com/vesti/ironija-zivota-pre-dve-godine-maltretiran-u-lucanima-sada-stize-u-zvezdu-video (http://www.mozzartsport.com/vesti/ironija-zivota-pre-dve-godine-maltretiran-u-lucanima-sada-stize-u-zvezdu-video)
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Најтмер јун 15, 2013, 06:18:25 поподне
Докле смо ми стигли. Кад се сетим оних прелазних рокова на које смо се са разлогом ложили и сваки дан ишчекивали нову "бомбу". Бре, имам слику на којој држим новине а на насловној страни, Марко Елснер потписао за Звезду. А сад, Маслаћ...
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Звездаш јун 15, 2013, 06:33:44 поподне
Тај Маслаћ је још и најмањи проблем, њега морамо да потпишемо.
Играо је стандардно већ неколико сезона, није матор, на све то слободан играч...Колико се сећам, крајње коректан играч.
Ако нас напусти Пантић, требаће нам 4 штопера, а пара нема. Значи не можеш претерано да бираш.

Овде је проблем што потписујемо Ракића који нам је крајње непотребан. У шпицу је већ највећа гужва, а он није неки невероватан квалитет који одскаче.
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Пијанац јун 15, 2013, 06:53:56 поподне
За неповеровати ...

http://www.redstarbelgrade.info/fudbal-srb/vesti/4111-u-zvezdi-se-igraju-gluvih-telefona.html (http://www.redstarbelgrade.info/fudbal-srb/vesti/4111-u-zvezdi-se-igraju-gluvih-telefona.html)
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: 11211 јун 15, 2013, 07:51:15 поподне
Смејање Пијанац .Ето кад сам реко за одбрану,овај Маслаћ чини ми се да је добар,као и Радивојевић..
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Антигва и Барбуда јун 15, 2013, 08:13:25 поподне
Ево тазе информације од спортског директора

http://www.mozzartsport.com/vesti/stojadinovic-za-mozzart-gori-na-pod-nogama-moramo-da-uzmemo-kredit (http://www.mozzartsport.com/vesti/stojadinovic-za-mozzart-gori-na-pod-nogama-moramo-da-uzmemo-kredit)
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: 11211 јун 15, 2013, 08:45:46 поподне
"Svi bismo voleli da startujemo pripreme sa 80 odsto sklopljenim timom, ali šta da radimo. Takva je situacija i Sa Pinto je toga svestan. Milivojevića traži Anderleht, Turci i Francuzi, Kasalicu i Mudrinskog Rusi", potvrđuje sportski direktor Zvezde                                                                                                   


На крају ће нам и требати нападач.
Наслов: Одг: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: херцеговац јун 16, 2013, 12:49:25 пре подне
"Svi bismo voleli da startujemo pripreme sa 80 odsto sklopljenim timom, ali šta da radimo. Takva je situacija i Sa Pinto je toga svestan. Milivojevića traži Anderleht, Turci i Francuzi, Kasalicu i Mudrinskog Rusi", potvrđuje sportski direktor Zvezde                                                                                                    


На крају ће нам и требати нападач.

Али не и овај ЈСДП-иста.

Настави ли комисија овим темпом и квалитетом рада, јебали смо јежа...

Надам се да су ово ипак патке. У ствари не желим да вјерујем да доводимо Ракића.
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: 11211 јун 16, 2013, 03:24:27 поподне
Он је гробар колико ја видим и чујем,боље неког млађег на крају да доведу,барем једног,а више нам треба играча за одбрану и средину,него за напад..
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Звездаш јун 16, 2013, 03:36:50 поподне
Нама не ваља Мудрински који је циган, има 22 године и који је од лета 2011. када је дошао у Јагодину из Воше, постигао 20 голова.
А добар нам је тумбас Ракић, који има 28 година и који је од 2007. кад је отишао из ОФК, постигао 17 голова.
При том, у нападу имамо једно 7 фудбалера под уговором.

Изгледа мотка треба да ради, да би се неки људи опаметили.
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: 11211 јун 16, 2013, 04:06:04 поподне
Мудрински се труди и то се осећа на терену,али колико сам видео у неким новинама да треба он да иде,или где сам већ видео,треба мотка одавно да ради!
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Пијанац јун 17, 2013, 10:21:39 пре подне
Ево, чисто још мало да се мајмунишемо!  ;D

http://www.zurnal.rs/2013/06/16/zvezda-u-nemogucoj-misiji-oumaru-na-meti/index.html (http://www.zurnal.rs/2013/06/16/zvezda-u-nemogucoj-misiji-oumaru-na-meti/index.html)

Плус и ово!

http://www.zurnal.rs/2013/06/17/zvezda-se-dogovorila-sa-kovacevicem-ceka-se-spartak/index.html (http://www.zurnal.rs/2013/06/17/zvezda-se-dogovorila-sa-kovacevicem-ceka-se-spartak/index.html)
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: 11211 јун 17, 2013, 10:27:54 пре подне
Оумару кад би нам дошао,било би сјајно.Он је мени најбољи нападач код нас у лиги дефинитивно.Али мале су шансе да се врати код нас,по мени.
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Звездаш јун 17, 2013, 11:17:48 пре подне
http://www.mondo.rs/s294168/Sport/ZVEZDA-_Treniraju_Sasa_i_Anid.html (http://www.mondo.rs/s294168/Sport/ZVEZDA-_Treniraju_Sasa_i_Anid.html)

http://www.mondo.rs/s294176/Sport/Fudbal/Sa_Pintu-_Razocaran_sam_nije_uradjeno_nista.html (http://www.mondo.rs/s294176/Sport/Fudbal/Sa_Pintu-_Razocaran_sam_nije_uradjeno_nista.html)

А и ми смо разочарани како си водио тим, па ко нас пита.
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Џукац јун 17, 2013, 11:37:53 пре подне
Све, све, ал Курир је Курир  ;D

http://www.kurir-info.rs/trojka-na-marakani-crveno-beli-dovode-proverene-igrace-clanak-844205 (http://www.kurir-info.rs/trojka-na-marakani-crveno-beli-dovode-proverene-igrace-clanak-844205)
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Woodoo јун 17, 2013, 11:39:09 пре подне
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2013&mm=06&dd=17&nav_id=723626 (http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2013&mm=06&dd=17&nav_id=723626)

Kiparski reprezentativac portugalskog porekla Dosa Žunior, dosadašnji igrač kiparskog AEL-a, novi je fudbaler Crvene zvezde, saznaje B92.
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: 11211 јун 17, 2013, 12:39:53 поподне
Опет странци,супер што је дошао штопер , то нам и треба , али како нема наш неки фудбалер млади,одмбрамбени..Сигурно има, који ће се борити за Звезду,не знам какав је овај играч.Једино неки страни штопер у протеклих година био је Ади ли,који је био сјајан.Не знам како ви гледате на странце , али по мени боље наш неко да буде доведен,или узет из омладинске школе.
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: херцеговац јун 17, 2013, 01:14:45 поподне
Овај је за наше услове животиња, само није још потписао.
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Рођак са Севера јун 17, 2013, 04:25:02 поподне
На проби је - па да је лично нови Дијего Армандо Марадона - не потписуј !

http://www.transfermarkt.co.uk/en/anid-travancic/profil/spieler_131371.html (http://www.transfermarkt.co.uk/en/anid-travancic/profil/spieler_131371.html)    :-[

Некад било а сад се приповеда,друга времена су дошла.Мислим да смо одавно ставили тачку на то питање...
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: херцеговац јун 17, 2013, 04:45:38 поподне
На проби је - па да је лично нови Дијего Армандо Марадона - не потписуј !

http://www.transfermarkt.co.uk/en/anid-travancic/profil/spieler_131371.html (http://www.transfermarkt.co.uk/en/anid-travancic/profil/spieler_131371.html)    :-[

Некад било а сад се приповеда,друга времена су дошла.Мислим да смо одавно ставили тачку на то питање...


Слажем се.

Опет са друге стране дражи ми је и тај клинац, колико год туре било, него овај данас промовисани.

Да ми је неко рекао да ћу овако нешто написати прије ових припрема, не би са њим више пиву попио, али јеби га! Eто, тешка срца признајем.
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: 100%anti crnobeli јун 17, 2013, 04:56:41 поподне
Ти си Звездин четник, Аниде  ;D
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: херцеговац јун 17, 2013, 05:25:59 поподне
Ј. нервирања...

Са једне стране перспективно туре, кога Север сигурно неће прихватити, а који се може завалити послије које године и узети нека пара, а са друге играч у годинама, који није показао неки завидни квалитет ни до сада и од кога се сигурно неће моћи зарадити.

Немојте више, мајке вам, да нас 'одушевљавате' оваквим изненађењима.
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Звездаш јун 17, 2013, 05:43:55 поподне
http://www.mozzartsport.com/vesti/abu-opet-u-zvezdi-znace-se-u-narednih-deset-dana-video (http://www.mozzartsport.com/vesti/abu-opet-u-zvezdi-znace-se-u-narednih-deset-dana-video)

Такође, Ђорђе Јокић, штопер Воше, добио чисте папире. Њега би могли да покушамо да доведемо.


Наводно се интересујемо и за Стојаковића (везни) из Јавора и Витаса из Рада. С обзиром какве дилове прави Ранко и да је у пар месеци остао без процената од играча који су дошли код нас, од Витаса вероватно нема ништа. Стојаковића сам гледао ове сезоне у неколико наврата и сасвим занимљив играч, пар пута је баш одскакао, међутим матор је.
Тако да треба покушати са довођењем Јокића, Маслаћа и једног стартног страног штопера. Уз Крнету, то је сасвим довољно.
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: петарда јун 17, 2013, 06:33:03 поподне
Пијанчев упис од пре пар недеља са ФК 2012/2013- "Стојадиновић је још као члан радне групе рекао јавно да за квалитетно појачање не треба новац, већ ''нос'' да се нађе квалитетан играч. Чим се латио посла, пронашао неке играче који би стварно били појачања, одмах је скочио сам себи у уста позивајући се на беспарицу. На критичним позицијама није довео ништа, а довео је двојицу играча на позицијама на којима смо били покривени. Последњег дана прелазног рока је јурио преко потребног штопера, а у минут до 12 довео центарфора."

И Стојадинова изјава данас
( http://www.redstarbelgrade.info/fudbal-srb-2/stampa/4132-stojadinovic-se-smeska-i-nista-ne-prica.html (http://www.redstarbelgrade.info/fudbal-srb-2/stampa/4132-stojadinovic-se-smeska-i-nista-ne-prica.html) )
"Биће појачања која ће бити скупа. Будимо реални, не можете јефтино да доведете, да се не лажемо. Ако неко мисли да можемо довести неког без пара, тај се вара, па нисмо ми Срби најпаметнији, морамо да платимо, као и сви што раде. Поента је да направимо микс јефтиних и скупљих играча. Кључно је да играче које платимо - не погрешимо, а ако погрешимо ја сам одговоран, отићи ћу, не мора нико то да ми говори."
"Ракић није једини шпиц који ће доћи, ја се надам."
Изгледа да ће опет да "покрива" позиције на којима смо већ покривени... Повлачим реч само у случају ако оду и Касалица и Мудрински.

Мислим да стварно треба да испрати наслов, да се само смешка и ништа не прича...
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Red Star Forever јун 18, 2013, 01:47:34 поподне
Што се тиче Ракића, сам је отклонио дилему, слика говори више од речи, а одавно смо констатовалид а нашим новинарима не треба превише веровати...

http://www.mondo.rs/s294143/Sport/Fudbal/Rakic_za_MONDO-_Konacno_u_Zvezdi.html (http://www.mondo.rs/s294143/Sport/Fudbal/Rakic_za_MONDO-_Konacno_u_Zvezdi.html)

Rakić za MONDO: Konačno u Zvezdi!

16. jun 2013. 21:35 > 21:57

Novi fudbaler crveno-belih kaže da je godinama pregovarao o dolasku na "Marakanu" i demantuje da navija za Partizan.


Dolazak Đorđa Rakića u Crvenu zvezdu podigao je dosta prašine, iako se u prvi mah činilo da će to biti samo "običan" transfer. Jedan od mnogih koje su crveno-beli ostvarili u prethodnih nekoliko prelaznih rokova.

Nekadašnji mladi reprezentativac stigao je u Ljutice Bogdana 1a posle polusezone provedene u Kataru, ali zvanično nije poznato ko ga je doveo.

Informacija o njegovom dolasku pojavila se u subotu, međutim, dan kasnije sportski direktor Zoran Stojadinović rekao je da ne zna ništa o tome.

Samo nekoliko sati potom, iz kluba je stigao poziv na promociju novog igrača, zakazanu za ponedeljak u 13.00 časova.

U razgovoru za MONDO, Rakić je rekao da "ne želi da ulazi u politiku kluba i da će se sutra znati sve što treba".

Njega je mnogo više interesovalo da se "ispegla" situacija nastala zbog navodne izjave od pre dve godine, u kojoj je preneto da navija za Partizan.

"Dok sam igrao za Minhen 1860 moj tadašnji saigrač Antonio Rukavina dovođen je u vezu sa Partizanom, pa i ja sa njim, iako nije bilo nikakve reči o tome. Ne znam zašto je neko želeo da me predstavi kao navijača Partizana, ali to uopšte nije tačno. U tom trenutku nisam smatrao da treba da demantujem, pošto sam igrao u Nemačkoj i bio daleko od svega ovde", rekao je Rakić.

Đorđe Rakić u dresu Crvene zvezde

Po njegovim rečima, ovo je bio peti put od njegove 18 godine da je pregovarao sa Crvenom zvezdom.

"Konačno mi se ostvarila želja da dođem, ali je ovo nažalost pokvarilo celu priču. Ne bih da dođem u situaciju da od prvog dana ne pripadam tu samo zato što je neko pisao nešto. I kada sam bio igrač OFK Beograda govorilo se da želim da pređem u Zvezdu, pa su dolazili navijači da mi prete, ali to tada niko nije pominjao", otkrio je Rakić.

Ugovor sa crveno-belima biće potpisan na dve godine.

"Sve smo se brzo dogovorili, na zadovoljstvo obe strane i jako sam uzbuđen. Jedino sam ceo dan nervozan od kada sam čuo da kruži priča kako navijam za Partizan, ali nadam se da ćemo razjasniti sve sutra na konferenciji za medije. Ne bih voleo da mi na loš način počne karijera u Crvenoj zvezdi", poručio je Rakić.

Fudbaleri vicešampiona Srbije u ponedeljak ce početi pripreme za narednu sezonu, a Đorđe Rakić biće jedini novi fudbaler koji će se pojaviti na prozivci trenera Rikarda Sa Pinta.


Оно што сад нема везе са овом целом причом је моје мишљење, за које не знам који мој га износим, ал ајд  ;D Ало бре Стојадине, јеси нормалан ти човек? Па имаш истог оваквог играча већ у Звезди, само са мало мање искуства... Зове се Огњем Мудрински, а ти га се одричеш, тј. твој тренер!
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: херцеговац јун 18, 2013, 02:11:33 поподне
И ја би, буразеру, вриштао!!!

Вриштао због тог не резонског довођења, вриштао због паљења масе Жосом за кога АЕЛ тражи 700 000 жидова обештећења које ни у лудилу не можемо да пријуштимо, вриштао због довођења младог турета и схватања да само на тај начин можемо изаћи из кризе тј. узимањем потенцијала из шире околине и њиховим промовисањем у квалитетне играче зарађивати...
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Звездаш јун 18, 2013, 02:29:07 поподне
За тачно месец дана, Звезда игра своју прву квалификациону утакмицу.
Не знам до кад тачно треба да се пријаве играчи, али бар недељу дана раније.

Тренутно од штопера имамо само Крнету, на ког се не рачуна и који није играо годину дана.
На задњем везном имамо Миливојевића који ће ускоро бити продат.
На крилима немамо никог јер се Лазовић повредио.


Прошле године смо комплетирали тим раније, а сетите се колико смо се намучили са Нафтаном. Ова управа својим агилним радом у прелазном року, прети да испадне колико у 2. колу квалификација.
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Звездаш јун 18, 2013, 03:03:11 поподне
http://www.mojacrvenazvezda.net/64570/2013/06/18/potpisao-i-radivojevic/ (http://www.mojacrvenazvezda.net/64570/2013/06/18/potpisao-i-radivojevic/)

http://www.mondo.rs/s294340/Sport/Fudbal/Ristic_za_MONDO-_Nas_niko_iz_Zvezde_nije_zvao.html (http://www.mondo.rs/s294340/Sport/Fudbal/Ristic_za_MONDO-_Nas_niko_iz_Zvezde_nije_zvao.html)
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: 11211 јун 18, 2013, 04:07:40 поподне
Одличан  везни играч,такав нам и треба! А не онај гаридо.
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: херцеговац јун 19, 2013, 12:16:17 пре подне
Читам на другом форуму стигла понуда за Дауду, па контам није ваљда и Звезда добила прилику да заради на неком играчу!?
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Звездаш јун 19, 2013, 11:43:25 пре подне
Са Пинто поднео оставку.

Стеван Батес долази на пробу.
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Пијанац јун 19, 2013, 12:55:57 поподне
Са Пинто поднео оставку.

(http://sport.blic.rs/data/images/2010-10-09/80363_ziva201-alo-marko-metlas_f.jpg?ver=1296295257)

 ;D
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: 11211 јун 19, 2013, 01:25:34 поподне
 ;D Jебени странац,знао сам да неће издржати.
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: херцеговац јун 19, 2013, 01:40:42 поподне
;D Jебени странац,знао сам да неће издржати.

О чему, брато, причаш? Мора да бацаш иронију?

Са ким или чим да ради?

Не би ме чудило да су продали Дауду, па довели Ракића. Ко му је на располагању?

Искрено, Пинто није показао много, али овај чин показује да смо далеко од икакве озбиљности која је потребна да се стабилизује клуб. Код нас у клубу имаш кланове као у Чикагу. Нико не јебе никога. Имаш Џају који скупља момке и покушава неким наим квалитетом, Стојадиновића који ваћари на фору, али је ево убо једнога, Кокезу и комисију која доводи Ракића...

Далеко смо ми од озбиљности у раду, предалеко да би постигли икакав резултат.
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: 11211 јун 19, 2013, 02:00:58 поподне
Јесте да се он трудио,али по мени није он за Звезду.Знао је и сам сигурно где долази и какво је стање.Слажем се са тобом за Стојадиновића,али опет нико није чист...
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: KizaLion јун 19, 2013, 02:24:17 поподне
Да те неко лаже и маже говнима, као Стојадин до сада, ти би:
1) Поднео оставку и прекинуо агонију
2) Наставио да те још жешће мажу и лажу

Која је опција боља?
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: херцеговац јун 19, 2013, 03:08:26 поподне
Реално човјек је оставио крш, а по повратку затекао расуло. На жалост, нама је потребан континуитет и дугорочнији планови који ће се прилагођавати ситуацији. Имаш план, искрсне белај који ниси предвидио, прилагоди се и настави према плану у мјери у којој те није пореметио проблем.

Код нас је план дугорочнији ако се планира радна седмица унапријед, од сједнице до сједнице...

Нисам овако пиздио ни када је падала долина Неретве 1992.!

Додатни упис:

Цитат
Sa Pinto podneo ostavku, upravi poručio: Ne prodajte nerealne snove armiji navijača!


Kada se postave neki ciljevi onda treba pripremiti strategiju za njihovo ostvarivanje i raditi na tome da se oni realizuju, a to se u Zvezdi trenutno ne dešava - kaže portugalski strateg

Више ми је мука од наших новинара и ово треба узети са резервом:

Цитат
ZVEZDA IMA SPREMNOG NASLEDNIKA?

Prema saznanjima Novosti, u rukovodstvu kluba iz Ljutice Bogdana nisu previše iznenađeni ovim potezom dosadašnjeg šefa stručnog štaba Rikarda Sa Pinta, jer kruži priča da potpredsednik crveno-belih Slaviša Kokeza ima spremnog aduta iz rukava. Kokeza je, navodno, već dogovorio sve uslove saradnje sa stručnjakom čije se ime čuva u najstrožoj tajnosti.

Ако је истина, ово само потврђује колико лудило влада у врху клуба. Ипак, понављам да тој новинарској стоци не вјерујем ни најмање.
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Рођак са Севера јун 19, 2013, 07:35:05 поподне

На шта смо ми спали сунце ти жарко ...."Кокеза има спремно решење!"

Шта је? Ко је ? Род,врста ,број,заменица, придев, глагол ...пенис - Кокеза у ФУДБАЛУ (спорту уопште) осим што је Вучићев пајтос ...   :-[
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Звездаш јун 19, 2013, 07:49:52 поподне
Као и у било којој другој сфери нашег друштва, зар је битно ко је и шта Кокеза у фудбалу.
Гледа се једино да ли је политички подобан. Лик је хтео да доведе Марадону за тренера зимус, а за Ракића сматра да ће бити убојити стрелац. Ипак је он велики стручњак.

И како ствари сад стоје, Вучић нам је опасно утерао курац са својом управом коју је склепао. Полако али сигурно ови ће постати гори од Лукићеве управе.
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: 11211 јун 19, 2013, 07:58:55 поподне
Опет по медијима , сајтовима круже приче Зенга да долази,да је одбио ,ни сам не знам у шта да верујем..Онда Беквалац да треба да дође,па Рајовац..Јел има неко неку информацију тачну?
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: херцеговац јун 19, 2013, 08:21:03 поподне
Прозивка, припреме, а ми ни тима ни струке!

Остаје само нервирање и невјеровање шта се дешава у клубу. Сматрао сам и даље сматрам да Црвена Звезда несмије бити приватизована у класичном смислу, јер је спада у институцију српског народа. Вјероватно се и нашла на удару због те чињенице, а извлачење пара је само узгред помогло да се пронађе компетентан олош који ће 'транспарентно' одрадити посао.

Урушили су војску, коју тренутно зовем ЈНА, јер није ни боља ни 'српскија' од оне, урушавају Цркву... све темеље нације. Клуб се није нашао у томе онако тек узгред. У то сам сигуран.

Ови пљују на КиМ, као и предходни, зар сам и у лудилу могао помислити да ће помоћи Црвеној Звезди? А, јесам, пас ме јеб'о.

Ако Гаспром пљује кинту, ако имаш два три јака спонзора..., онда управу и менаџмент правити од људи које они поставе са неким оградама што се тиче струке и механизмима провјере њиховог рада... једини начин да се политички подобници, шарлатани и шпекуланти одбију од клуба.
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: KizaLion јун 19, 2013, 08:23:49 поподне
Ови пљују на КиМ, као и предходни, зар сам и у лудилу могао помислити да ће помоћи Црвеној Звезди? А, јесам, пас ме јеб'о.


Не треба нам помоћ издајника Вучић Александра. Неки дан угашен је МУП у Лепосавићу, гаси се доле све што је наше. Хиљаду пута изговорена лаж постаје истина.

Дакле, треба укинути "паралелне" институције у Звезди, и нек остане само једна здрава - српска институција...
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: 11211 јун 19, 2013, 09:13:01 поподне


Урушили су војску, коју тренутно зовем ЈНА, јер није ни боља ни 'српскија' од оне, урушавају Цркву... све темеље нације. Клуб се није нашао у томе онако тек узгред. У то сам сигуран.

Лепо си рекао! Мени је искрено жао што су укинули војску,грозим се кад гледам чланке о нашим црквама,о беди,и у Звезди и у Земљи...кад сам толико млад,и радим јебени посао плате 25 хиљада,немам паре да завршим годину на факсу, и морам да гледам све ово брате..Не знам како Звезда може да се избори са свим,и ко ће нам помоћи  ???.То ми није јасно.Вероватно је овде неко паметнији и старији од мене,па нек ми објасни ако зна.
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Пијанац јун 19, 2013, 09:23:03 поподне
Ја ћу да објасним и теби и Кизи да је тема прелазни рок, а не војска и Лепосавић. Није клуб у позицији да одбија било чију помоћ.
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Звездаш јун 19, 2013, 11:07:33 поподне
http://www.mozzartsport.com/vesti/muka-muku-stize-zvezdin-cetverac-dobio-raskid-ugovor (http://www.mozzartsport.com/vesti/muka-muku-stize-zvezdin-cetverac-dobio-raskid-ugovor)
Окончана арбитража око браће Срнић, Мијаиловића и Пантића.


http://www.mondo.rs/s294528/sport/MONDO-_Dauda_ceka_svedski_pasos_pa_transfer.html (http://www.mondo.rs/s294528/sport/MONDO-_Dauda_ceka_svedski_pasos_pa_transfer.html)
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: херцеговац јун 19, 2013, 11:41:15 поподне
http://www.mozzartsport.com/vesti/muka-muku-stize-zvezdin-cetverac-dobio-raskid-ugovor (http://www.mozzartsport.com/vesti/muka-muku-stize-zvezdin-cetverac-dobio-raskid-ugovor)
Окончана арбитража око браће Срнић, Мијаиловића и Пантића.


http://www.mondo.rs/s294528/sport/MONDO-_Dauda_ceka_svedski_pasos_pa_transfer.html (http://www.mondo.rs/s294528/sport/MONDO-_Dauda_ceka_svedski_pasos_pa_transfer.html)

Колики је наш дуг био према браћи Срнић?
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Звездаш јун 19, 2013, 11:56:47 поподне
Нема то нигде да се нађе. Не само за њих, него за било ког играча.
Не сећам се ни кад смо потписали уговоре са њима.

Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: херцеговац јун 20, 2013, 12:03:47 пре подне
Управо о томе и размишљам - када смо потписали уговоре са њима?

Тренутно су у клубу:
Бајковић, Весић, Кировски, Вешовић, Младеновић, Миливојевић, Милуновић, Ненадић, Касалица, Асамоа, Крнета, Ожеговић, Михајловић, Мудрински, Дауда, Ракић и Милијаш.
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Звездаш јун 20, 2013, 12:08:59 пре подне
Немам појма. Знам да су дошли у наше млађе категорије из Мачве. Али нешто није било по прописима, па су нам одузимали бодове те године кад су заиграли за млађе категорије код нас. Тога се сећам.
Али не знам кад су они потписали профи уговоре и да ли су уопште потписали.
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Red Star Forever јун 20, 2013, 10:06:07 пре подне
Пошто је тема прелазни рок... Да се придружим Пијанцу, Живо врати се  ;D

Него, мало озбиљности... Наводно, већи део управе се заложио за довођење младог тренера, а не видим где је такав и да ли постоји код нас... Евентуално ако мисле на неке tренере који су се опробали већ код нас као помоћници, а чини ми се да ту од "озбиљнијих" фигурирају Живковић и Момчиловић које је био у омладинској школи, ако се не варам...

У сваком случају, Рајевац, Беквалац, и остали ислужени тренери би само доказали колика неозбиљност влада у клубу...
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Звездаш јун 20, 2013, 12:29:44 поподне
http://www.zurnal.rs/2013/06/20/srnici-povukli-tuzbu-zvezda-za-njih-dobija-obestecenje-od-cukarickog/index.html (http://www.zurnal.rs/2013/06/20/srnici-povukli-tuzbu-zvezda-za-njih-dobija-obestecenje-od-cukarickog/index.html)
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Звездаш јун 21, 2013, 07:24:23 поподне
За све навијаче Црвене звезде, са Маракане је данас стигла једна лепа вест. Деветнаестогодишњи првотимац црвено-белих Вукан Савићевић, продужио је уговор са најтрофејнијим српским клубом на још четири године.
http://www.crvenazvezdafk.com/vesti/najvaznije/7436/Savi%C4%87evi%C4%87+produ%C5%BEio+ugovor+sa+Zvezdom.html (http://www.crvenazvezdafk.com/vesti/najvaznije/7436/Savi%C4%87evi%C4%87+produ%C5%BEio+ugovor+sa+Zvezdom.html)

Коначно неспособна управа да уради нешто корисно. Да им не побегне још једно дете због идиотског односа према играчима.
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Војник_севера јун 21, 2013, 08:24:10 поподне
Помаже Бог браћо,

ја сам се после последњих дешавња опростио од ове сезоне.Немам никаквих очекивања и зато ова сезона има посебну драж.Имамо 7-8 играча без тренера смо,прва утакмица је само за 3 недеље,пролазак у наредно коло ће бити раван подвигу из Барија.Зато волим Звезду каква год да је и очекујем ове сезоне још пунију Маракану,колико год то парадоксално звучало.

Од прелазног рока не очекујем ништа.Попуну прве поставе неким ЈСЛ играчима,или српсколигашима,то је реалност.

Слична ситуација као са сезоном са Пижоном,што је најгоре тада смо са неупоредиво лошијим тимом имали сјајне резултате.Нико ништа није очекивао.Овако сваке године очекујемо нешто,а испостави се ништа.Зато ова сезона има за мене толику драж.Хаос,распад по свим шавовима,свако на своју страну вуче...али то је Звезда,не сећам се када смо играли добар фудбал(Роби донекле),али ја ту Звезду волим све више.

Можда ће ми неко рећи да лупам,али дефинитивно Пижону треба пружити шансу да настави са оним што је му је отето,па шта буде.
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: херцеговац јун 21, 2013, 11:47:04 поподне
Може ли неко упућенији потврдити да ли је сједница у току?
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Red Star Forever јун 22, 2013, 08:46:26 пре подне
Слажем се да је Пижона требало оставити, Робија испоштовати како би остао, али то је сада прошлост, само ако су луди или лудо храбри, у овом моменту би се прихватили врућег кромпира... Ми треба да видими шта сад? Ако је "словенац" који се спомиње по новинама решење које нам нуди управа, мислим су тотално изгубили компас и да не знају више шта раде... Човек је узео две титуле у Словенији у тренутнку када је Олимпија била у 4. лиги, а Марибор грцао у финаснијским проблемима... Дакле, ништа специјално није урадио, а да не помињем да је отеран из репрезентације јер је у 6 утакмица имао три пораза... Нама бре треба тренер ратник, тренер победник, неко ко је у својој каријери играо у великим клубовима, освајао трофеје, неко ко је то осетио и са Звездом... Зашто онда не дати шансу Жилету или Ивици? Кад ако не сада?!
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Звездаш јун 23, 2013, 12:51:13 поподне
Како готово сви медији јављају, Славиша Стојановић би од сутра званично требао да постане тренер нашег клуба.
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2013&mm=06&dd=23&nav_id=725572 (http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2013&mm=06&dd=23&nav_id=725572)
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Пијанац јун 24, 2013, 12:00:51 пре подне
http://sportal.rs/news.php?news=103931 (http://sportal.rs/news.php?news=103931)

Мијаиловић Никола?! То беше онај што се опијао са Короманом пре него што је стигао да дебитује за први тим? Па за њега је луди Петковић и фудбалер и људска громада.  :)
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Рођак са Севера јун 24, 2013, 06:25:42 поподне
Тачније пијан шорао са балкона на госте хотела где су одсели на припремама.
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: херцеговац јун 24, 2013, 10:36:13 поподне
За Земановог вакта?

Морали се опуштати, јеби га, тјерао их Земан да трче..., а он на бициклу! Није Коки могао толику неправду издржати па у бојкот.

- Упис-

Рече Кокеза: 'Станкара, Нине и Пантела', а до сада углавном вјечити таленти... Фале нам играчи, немамо ни цијелу прву поставу, а утакмица квалификација ЛЕ се приближава. Надам се да ће нас већ данас изненадити неким пријатним изненађењем! Ту не мислим на довођење Омеге, Делте, Алфе, Бете, мада ни он није лош за просјек играча ТСЛ ливада на страну што се бави шаном, јеби га треба саставити крај са крајем, али он није ни оно што су најављивали из управе као што то нису ни ови вјечити таленти ономад или тек доведени у клуб.

Умало не падох са столице када прочитах да Тончев даје рок Нинету од два дана да се изјасни...  :D Шта ћеш, даш топуз, буздовану!

Пинто је то, не улазећи у његов квалитет као тренера ни у постигнуто у клубу, ипак одрадио господски. Хвала му, што је први јавно и отворено рекао оно што смо сви знали, али нисмо се усуђивали јавно да изнесемо.
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: херцеговац јун 25, 2013, 07:11:06 поподне
Ово захтјева нову писанију!

Стојадиновић отишао по Жуниора! Наше прво ваљано појачање.
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: KizaLion јун 25, 2013, 10:13:33 поподне
Дај више инфо. Изгледа долази онај Омега Робертс из Смедерева, биће нови Ибрахим Гај изгледа :)
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Звездаш јун 25, 2013, 10:17:14 поподне
Тешко да ће да дођу и један и други, због ограничења у броју странаца. У ствари било би идиотски, јер бар Србија има штопера колико пожелиш.

http://www.mozzartsport.com/vesti/kovacevic-u-zvezdi-da (http://www.mozzartsport.com/vesti/kovacevic-u-zvezdi-da)
http://www.zurnal.rs/2013/06/25/crveno-beli-pregovaraju-sa-grbljem-oko-jankovica/index.html (http://www.zurnal.rs/2013/06/25/crveno-beli-pregovaraju-sa-grbljem-oko-jankovica/index.html)
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: KizaLion јун 25, 2013, 10:19:18 поподне
Па кад смо тако паметни, и овај што игра у ЦГ нема наше држављанство.. третирао би се исто ко и Вешовић

Омега - извор Ружнал:
http://www.zurnal.rs/2013/06/25/zvezda-se-dogovorila-sa-robertsom-omegom/index.html (http://www.zurnal.rs/2013/06/25/zvezda-se-dogovorila-sa-robertsom-omegom/index.html)
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: херцеговац јун 25, 2013, 10:47:10 поподне
http://www.redstarbelgrade.info/fudbal-srb/vesti/4215-stojadinovic-otisao-po-dosu-zuniora.html (http://www.redstarbelgrade.info/fudbal-srb/vesti/4215-stojadinovic-otisao-po-dosu-zuniora.html)

По неким људи траже 500 000 јевреја за њега, што је за нас прихватљиво. Зато је запалио, али проблем може бити у плати.

Омега, Делта... како горе писах спајао крај са крајем шаном, још послије Смедерева ми то причао бураз са Севера, Нинковић у кладионици. Има чудан хоби да вода малољетнице. Ено, читам на РСБ-у да је Пискавцу мазн'о мобилни, а да је привођен због неке мале из основне школе.
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Звездаш јун 26, 2013, 12:57:01 поподне
http://www.mozzartsport.com/vesti/korzo-u-zvezdi-na-probi-i-pato-iz-gvineje-video (http://www.mozzartsport.com/vesti/korzo-u-zvezdi-na-probi-i-pato-iz-gvineje-video)

El hadji ousmane lo.wmv (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2rgjN2V1jTM#ws)
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: херцеговац јун 26, 2013, 04:29:27 поподне
http://www.crvenazvezdafk.com/vesti/najvaznije/7468/Mijailovi%C4%87+potpisao+za+Zvezdu.html (http://www.crvenazvezdafk.com/vesti/najvaznije/7468/Mijailovi%C4%87+potpisao+za+Zvezdu.html)

Ваљда је са 31-једном спрцао мало памети у главу. Добро дошао.
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Звездаш јун 26, 2013, 04:44:15 поподне
А на проби су и три клинца из Бродарца
http://www.mozzartsport.com/vesti/trio-iz-brodarca-na-probi-u-zvezdi (http://www.mozzartsport.com/vesti/trio-iz-brodarca-na-probi-u-zvezdi)
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: херцеговац јун 27, 2013, 12:59:57 пре подне
http://www.zurnal.rs/2013/06/27/spartak-pustio-kovacevica-zvezda-je-moj-klub/index.html (http://www.zurnal.rs/2013/06/27/spartak-pustio-kovacevica-zvezda-je-moj-klub/index.html)

Може!

Жао ми је што је мали отишао, али добијамо готовог играча без процената.
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Пијанац јун 27, 2013, 11:54:04 поподне
Који је ово преварант, хуља!  >:( До јуче се клео у тог Са Пинта, а сада ће све на њега наредних 6 месеци да пребацује.

http://www.mojacrvenazvezda.net/65203/2013/06/27/stojadinovic-sa-pinto-pokvario-dogovor/ (http://www.mojacrvenazvezda.net/65203/2013/06/27/stojadinovic-sa-pinto-pokvario-dogovor/)
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Џукац јун 27, 2013, 11:55:12 поподне
Нема бриге, један је Јован Крнета!  ;D
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: херцеговац јун 28, 2013, 12:05:12 пре подне
Нема бриге, један је Јован Крнета!  ;D

Свој ти посао, мали г'о'арчић на овим припрема спада у мали број оних који се труде. За сада он и Анид...
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Пијанац јул 01, 2013, 07:00:36 поподне
Изгледа да је Печник на прагу потписа!

http://www.sportal.rs/news.php?news=104510 (http://www.sportal.rs/news.php?news=104510)
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: херцеговац јул 02, 2013, 01:11:06 пре подне
Колико је то странаца?

Ако имамо Дауду, њега, брата Нејта... гдје углавити ова два штопера што се помињу? Ако су уопште и у озбиљним преговорима са нама?

Ту је и мали Фазлија, али он може и на позајмицу.
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: петарда јул 02, 2013, 12:50:30 поподне
http://www.redstarbelgrade.info/fudbal-srb-2/stampa/4287-tuluz-odveo-kovacevica-ispred-nosa-zvezdi.html (http://www.redstarbelgrade.info/fudbal-srb-2/stampa/4287-tuluz-odveo-kovacevica-ispred-nosa-zvezdi.html)
Колико смо ми трули...
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Рођак са Севера јул 02, 2013, 03:03:40 поподне
Полако мислим да та прича није завршена...
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Џукац јул 03, 2013, 12:06:00 пре подне
Сад видех на у 92 да је Нинковић потписао, ако је истина
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Звездаш јул 03, 2013, 12:16:11 пре подне
Ако је истина, што пре продати Милијаша. У супротном угушиће Савићевића, а то је последње што нам треба.
Средина терена са Ковачевићем, Нинковићем и Савићевићем би изгледала крајње занимљиво.
Мада је и овај Печник офанзивни везни, али он ће ваљда на крило.

А за промену могли би да доведемо и неког штопера.
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: херцеговац јул 03, 2013, 12:23:43 пре подне
Момак реално није ни имао шансу да се докаже, опет остаје питање да ли је имао квалитет за наш клуб.

http://www.zurnal.rs/2013/07/03/natanijel-asamoa-tuzio-zvezdu (http://www.zurnal.rs/2013/07/03/natanijel-asamoa-tuzio-zvezdu)

Добијамо слободно мјесто за странца. Искрено, прелазни би добио квалитет са два добра страна штопера.
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Звездаш јул 03, 2013, 12:29:04 пре подне
Само да су два добра штопера, небитно да ли су наша или страна.
Нешто сумњам да можемо ми да убодемо два добра страна штопера. Не видим ко из управе може да доведе тако нешто. Стојадиновић се показао као неспособан, Џајић не познаје то тржиште нити тамо има неке везе, а Кокеза може да доведе само шта му менаџери препоруче, што тешко да ће да изађе на добро. Мени се нешто чини да је неком његовом комбинацијом и овај "Пато" стигао на пробу, срећом није потписао.
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Пијанац јул 04, 2013, 02:34:05 поподне
(https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/995421_581341301910340_516884552_n.jpg)

ДОБРОДОШАО НИНЕ!!!
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: херцеговац јул 04, 2013, 03:13:27 поподне
Ево читам да је и Тенк коначно прешао код нас.
http://www.sportal.rs/news.php?news=104712 (http://www.sportal.rs/news.php?news=104712)

Дајте штопере и крило!

Наравно,
Милијаш да нам ослободи оних 360 миља.
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Гале Делија јул 04, 2013, 09:51:31 поподне
Оставите се ви Милијаша,он какав год да је ДОКТОР је за све ове што играју у Звезди! Сад одбрана 2 стамена,гранитна,прејака,да им нико не може пера одбити! И надам се уз такву одбрану,одличан средњи ред и сасвим добар напад,ови наши бекови почну да играју фудбал! Јер ако не удемо имали брзе бекове који знају набацити лопту и шпартати уз аут линију,џабе све,џабе Нинковић,Дауда,Милијаш,Миливојевић(даће Бог да остане) !!! Значи 2 задња и то је то! По мени ако нађу праве централне бекове,најбољи прелазни рок последњих Х година!
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: херцеговац јул 04, 2013, 10:01:18 поподне
У послиједњој утакмици иза Милијаша је требала екипа оних што упадају у ћелије, знаш оних пет шест што се гурају на националној географији, да му чувају ђале.

Човјек је оперисан од модерног играча, спор, због контакта, два касни у правовременом проигравању саиграча... плус што му је уговор више него штетан по клуб који грца у дуговима.

Друго је оно његово што је радио на припремама.
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: mauzer јул 05, 2013, 12:30:26 пре подне
Још штопери па бар скпљен тим
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: MACAK јул 05, 2013, 09:45:38 пре подне
Аца тенк :)Мали је доведен у Звезду са 8г као клинац гробар.У Звезди су му отворили очи  :) и мали је прошао целу ЗВЕЗДИНУ школу и кад је требало да му се пружи шанса у првом тиму опет по ко зна који пут НЕМА УГРАЂИВАЊА у уговор одлази у други клуб ЏАБЕ.Кад је мали показао да зна фудбал и да је играч за наш клуб сада пуцамо 150 000 е и 20 % од продаје да би га вратили  :o.Само смо са пар играча продужили уговор а то је зато што у продужењу уговора нема паре за такозване менаџере.Па видели сте скоро како је бивши председник продужио уговор са Жигаром.Они не воле ЗВЕЗДУ они воле ПАРЕ.
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: херцеговац јул 06, 2013, 09:32:43 поподне
Уз побједу још једна лијепа вијест је да смо добили Француза (слободан играч) на мјесту штопера.

РСБ извјештава:
http://www.redstarbelgrade.info/fudbal-srb/vesti/4341-zvezda-konacno-pronasla-stopera.html (http://www.redstarbelgrade.info/fudbal-srb/vesti/4341-zvezda-konacno-pronasla-stopera.html)
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Пијанац јул 07, 2013, 11:56:10 пре подне
http://www.redstarbelgrade.info/fudbal-srb/vesti/4341-zvezda-konacno-pronasla-stopera.html (http://www.redstarbelgrade.info/fudbal-srb/vesti/4341-zvezda-konacno-pronasla-stopera.html)

Текст је прилично сензационалистички, што полако постаје ''трејдмарк'' РСБ-а. Прво што ми упада у очи је да постоје многи фудбалери којима је највећа врлина што су најбољи пријатељи из детињства одређеним фудбалским звездама на глобалном нивоу. Даље, пратили су га Порто и Брага, а он је ипак завршио у Звезди. Чист сензационализам. Не кажем да можда неће донети квалитет у овој нашој фудбалској средини, али када се играч овако изрекламира и онда којим случајем подбаци, незадовољство је дупло веће.

Ево још две вести које најављује нове потенцијалне потписе:

http://www.zurnal.rs/2013/07/06/roberts-omega-trenira-na-marakani/index.html (http://www.zurnal.rs/2013/07/06/roberts-omega-trenira-na-marakani/index.html)
http://www.zurnal.rs/2013/07/07/dzajic-krade-vukcevica-partizanu/index.html (http://www.zurnal.rs/2013/07/07/dzajic-krade-vukcevica-partizanu/index.html)

Прокоментарисао бих још нешто. Лично волим да се нешто дешава у прелазном року, да потписују играчи за које сматрам да ће стварно бити појачања и тада углавном не питам колико то задовољство кошта. Мени је јако битно да имамо екипу која је конкурентна да нападне титулу, јер сматрам да би освајање титуле неке страсти бар привремено примирило. Јавност би се намирила, медији би радије писали о квалификацијама за ЛШ, него о финансијским дуговима. А није занемариво ни то што би тада све те негативности прешле у комшилук, где би евидентно настала криза бар на неко време, што опет отвара врата нових наших успеха...

Међутим, има људи који више брину о финансијама и стално питају колике су плате новопридошлих играча и колико ће оне коштати ионако већ празну клупску касу. Ако се потпише више уговора од 200+ хиљада, многи тврде да онда пословање и није нешто другачије од Лукићеве управе и осталих које су нас годинама задуживале.
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: mauzer јул 07, 2013, 01:06:24 поподне
као прво морамо да иформимо и укомпонујемо тим Колико год кога разумео од запослених у клубу сви морају да схвате да су фудбалери приоритет Пошто смо ужасно пали на ранг листи пласман у ЛЕ по гхрупама нажалост био би подвиг Без улагања у играчки кадар нрма ни шансе за профит
Новопридошла појачања су по мери -нарочито ако стигне и Вукчевић Омега и Тико су класични халфови имао и задњег везног Ковачевића
Имамо и 2 мачке у џаку али потенцијално оно што нам треба Печника и Нинковића да су у пуној форми не би ни били овде и морали би да помогну да Милијаш има досадашњи статус да ради на терену шта хоће
Млади Савићевић за многе је дискутабилан за мене лично није и стварно поред Дауде очекујем афифирмацију Михајловића Незаслужено Мудрински је добио нову шансу да ли ће је искористити зависи само од њега
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: херцеговац јул 08, 2013, 08:29:55 поподне
Мудрински,
све најбоље. Сада ће и оно говно бити исплаћено да не сере по новинама и пријети долазећом инспекцијом.
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Антигва и Барбуда јул 11, 2013, 03:55:10 поподне
Представљени Печник и Ковачевић

http://crvenazvezdafk.com/vesti/najvaznije/7566/Predstavljeni+Pe%C4%8Dnik+i+Kova%C4%8Devi%C4%87.html (http://crvenazvezdafk.com/vesti/najvaznije/7566/Predstavljeni+Pe%C4%8Dnik+i+Kova%C4%8Devi%C4%87.html)

Такође потписан професионални уговор са омладинцем Дарком Лазићем, то је овај момак
http://crvenazvezdafk.com/vesti/najvaznije/7548/Lazi%C4%87+Darko+-+Zvezdin+defanzivac+za+budu%C4%87nost.html (http://crvenazvezdafk.com/vesti/najvaznije/7548/Lazi%C4%87+Darko+-+Zvezdin+defanzivac+za+budu%C4%87nost.html)
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Звездаш јул 19, 2013, 04:43:13 поподне
Потписали смо гробарско дете на 4 године. Игра задњег везног

http://www.crvenazvezdafk.com/vesti/najvaznije/7605/+Milan+Joki%C4%87+u+Crvenoj+zvezdi.html (http://www.crvenazvezdafk.com/vesti/najvaznije/7605/+Milan+Joki%C4%87+u+Crvenoj+zvezdi.html)
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Пијанац јул 19, 2013, 04:57:13 поподне
Milan Jokic FC Partizan Belgrade (http://www.youtube.com/watch?v=TiG4tuR0Xu4#)
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: KizaLion јул 19, 2013, 09:20:40 поподне
Колико знам већ у понедељак је нови састанак УО, треба видети како и шта даље. Било би катастрофално да још тврдимо пазар око куповине нових играча, поготово што се веселе јер нисмо извукли Удинезе, па да скрпимо тим на брзака. Ако стиже Перуанац, шта је са Савићем или евентуално Тиком?

Савић је имао изузетну сезону у Дрездену док се није повредио, и баш због његове повреде могли су да испадну у трећу лигу. Добро су играли док је он био у тиму. Цвајта је по квалитету врло јака, чак и немачка трећа лига је јача и интересантнија од наше  ::)

Требало би с Микићем потписати на 6 месеци, да нас покрива на беку или штоперу у случају повреда.

Много ми је лакше после ове агоније с Бабовићем. Како наш клуб може да дође у ситуацију и да помисли да доведе осведоченог Ракара?! Без обзира на приватне везе било ког појединца у клубу... без обзира дал би Милија Бабовић подмазао или ушао у клуб.

Дечка сам први пут видео у животу још 2004. године у теретани где је долазио с једним обезбеђењем, а другар ми је радио тамо. Кратко сам тренирао у тој теретани, и једног дана сам сазнао од тог другара да је потписао за први тим Стоке. касније се и излануо како не једе парадајз, паприку, не носи црвено, не подноси... свега тога сам се сад сетио и не би било већег лицемерја да он сад обуче наш свети дрес. Многи су спремни да олако погазе своју прошлост зарад интереса, али срећом има неко ко све то памти, какав си у души.

Са друге стране и његови играчки квалитети, већа дара него мера. Да није зарадио црвени у Белгији, тешко да би им се чуло ГЕЕЕНК!  ;D ко играч је рупа, у глави није чист, а Управа нек се мало искулира с гробарским играчима добро пре него што почне да губи тешко стечени кредибилитет...
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Звездаш јул 19, 2013, 09:48:21 поподне
Од Тика смо одустали, од Савића вероватно нема ништа јер би могао само на позајмицу.

Мој утисак је да Стојановић неће да жури са другим штопером. Мада Тончев покушава да обезбеди кинту за оног Нигеријца.
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: KizaLion јул 19, 2013, 10:29:43 поподне
Позајмици ништа не фали, ионако нам је преко потребан. 6 месеци није пуно.. имамо сад европске и најгори распоред у ТСЛ, после на зиму биће лакше
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Пијанац јул 20, 2013, 07:53:23 поподне
Ајде да се занимамо мало....  :)

http://www.mozzartsport.com/vesti/bomba-lane-jovanovic-zvezdin (http://www.mozzartsport.com/vesti/bomba-lane-jovanovic-zvezdin)
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: KizaLion јул 20, 2013, 09:06:48 поподне
Још само Деки Станковић у вези, па да кажемо да смо се бар мало угледали на комшије, ово би онда био прави потез, а не што смо годинама враћали шкартове или да смо довели грбавог Анђелковића или Гуму .. то нам је била препознатљива школа. С Џајом се то мења на боље! :)
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Пијанац јул 21, 2013, 11:16:41 пре подне
http://www.telegraf.rs/sport/787437-i-pantela-na-pragu-marakane (http://www.telegraf.rs/sport/787437-i-pantela-na-pragu-marakane)

http://www.mojacrvenazvezda.net/67683/2013/07/21/mrdja-postoji-kontakt-sa-zvezdom/#.Ueul66xh3c4 (http://www.mojacrvenazvezda.net/67683/2013/07/21/mrdja-postoji-kontakt-sa-zvezdom/#.Ueul66xh3c4)

Иако је Пантела боготац и најбољи голгетер света свих времена :) , мислим да би нам Мрле боље легао. У добрим је фудбалским годинама, за разлику од Пантеле којем је алтернатива крај каријере. Ја да се питам, био би Мрђа.
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Најтмер јул 21, 2013, 12:01:24 поподне
Иако је Пантела боготац и најбољи голгетер света свих времена :) , мислим да би нам Мрле боље легао. У добрим је фудбалским годинама, за разлику од Пантеле којем је алтернатива крај каријере. Ја да се питам, био би Мрђа.

 :) Мислим да би долазак Пантелића и Станковића била, пре свега, маркетиншка бомба. Мамац за нове долазке, клинци би имали од кога да уче. Ако пристану макар на услове као Нинковић, зашто да не. А увек имају опцију да кажу, долазимо џабе, играћемо само по потреби, ту смо да помогнемо Звезди како и колико можемо. Правац историја!
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Woodoo јул 21, 2013, 05:45:05 поподне
Ја сам пре за Пантелу али смо из разлога Мрђине повреде, иначе би се пре одлучио за оног "старог" Мрђу.
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: KizaLion јул 22, 2013, 09:27:01 поподне
Данас би требало да је седница УО и да се одлучује ко ће потписати после јучерашње пробе и за који износ. Рок за лиценцирање играча за следеће европско коло је среда или четвртак. Мора брже и квалитетније да се ради да нам Крнета и Лазић не би били у тиму против Черномореца.. онда с правом тренер Украјинаца каже да су они фаворити, у случају да ми курцем нисмо мрднули с појачањима.
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: KizaLion јул 23, 2013, 11:32:18 пре подне
Јуче нисмо могли доћи до кворума, што ми се чини да се Џаја брчка у Облатном, Кокеза на Јазу, а Стојадин  на Плочама. Срамота!

Једино Чови не бриде образи кад је дошо и са штакама!

И то у овим летњим мечевима кад нам највише зависи сезона и кад се играчи купују и продају.

За сада резултат је 0-3. Дела: НУЛА
Речи: ТРИ
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Најтмер јул 23, 2013, 11:50:39 пре подне
Макар смо довели једног штопера (Араухо). Иако је у такмичарској форми остаје чињеница да смо на тој позицији са просеком година испод 20 а играмо против солидног украјинског прволигаша.  Али да прођемо ове, за почетак (чврсто верујем да хоћемо).
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: KizaLion јул 25, 2013, 11:52:41 поподне
http://www.mozzartsport.com/vesti/jestrovic-stojic-je-prevarant-i-lazov-svi-znaju-da-sam-veliki-zvezdas (http://www.mozzartsport.com/vesti/jestrovic-stojic-je-prevarant-i-lazov-svi-znaju-da-sam-veliki-zvezdas)
http://www.mozzartsport.com/vesti/luka-milivojevic-u-anderlehtu-obestecenje-tri-miliona-ugovor-na-pet-godina (http://www.mozzartsport.com/vesti/luka-milivojevic-u-anderlehtu-obestecenje-tri-miliona-ugovor-na-pet-godina)

Две јако битне и садржајне вести. Парама што ћемо добити од Андерлехта морамо под хитно да утрошимо на довођење 2-3 играча.
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Пијанац јул 27, 2013, 09:39:38 пре подне
Изгледа да се вишемесечна потрага за штоперима завршила.

http://www.sportal.rs/news.php?news=106173 (http://www.sportal.rs/news.php?news=106173)
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: KizaLion јул 27, 2013, 01:55:07 поподне
За Мартиновића ми је драго, за Омегу сам предосећао да ће бити резервна варијанта.

Читајући Мартиновићев интервју, закључио сам да жели да се врати у Србију, али сам се прибојавао да ће појачати сточаре, јер продају Иванова, па су опет танки. С друге стране, ту је и Тумба, могао је да навуче да пређе код њих. Ал како су га отерали ко задњег цигана вероватно постоје нарушени односи у ЈСД Стока.

Још само да најуримо Милијаша

Јел зна неко шта је са Мрвом?Мрва може одлично да одигра од почетка прво полувреме, после нема снаге. бар нам треба док не стигне Новак
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: херцеговац јул 27, 2013, 02:49:27 поподне
А тек што бије...

Fans attack footballers on pitch, burns, broken bones, karate kicks !! (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YJUsxPeVllo#ws)

Ух,
колико су ме нервирали наши у дуелима са стоком када нико да им се унесе у фацу и јебе онако одреда, него као пиздице толеришу и још се поздрављају...

Мало се то за Робијевог вакта исправило, а само чекам да неки Новаку покуша безобразлук провести.
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Пијанац јул 28, 2013, 02:03:59 поподне
Није неки извор, али ајде...

http://hotsport.rs/2013/07/28/zvezda-hoce-napadaca-siraka/ (http://hotsport.rs/2013/07/28/zvezda-hoce-napadaca-siraka/)
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Пијанац јул 31, 2013, 11:31:31 пре подне
Пропустио сам трач за Принса Тагоу. Не знам шта ви мислите, али мени се идеја не свиђа. Ем је играо где је играо, ем је сигурно испушена муштикла чим је спреман да се врати у наш фудбал. Са друге стране, овај Милевски колико памтим је озбиљан играч и уз то обавезно иде питање ''шта ће у нашем фудбалу''. Само се бојим мазања очију, у почетку је било занимљиво сада ме већ нервира.

http://www.mozzartsport.com/vesti/zvezdin-prvi-pik-je-artem-milevski (http://www.mozzartsport.com/vesti/zvezdin-prvi-pik-je-artem-milevski)
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Џукац јул 31, 2013, 03:15:32 поподне
Милевски има и понуду Ливорна, тако да није ништа сигурно. У сваком случају, ако дође, биће велико појачање у нападу. У праву си Пијанац почиње већ да смара, боље да су га довели, па тек онда да се пише нешто о њему, овако ће бити појео вук магарца
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: херцеговац јул 31, 2013, 03:51:45 поподне
Куљани пукли, играчи им добили папире. Требало би мало прочешљати.
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: KizaLion јул 31, 2013, 10:18:59 поподне
Милевски има и понуду Ливорна, тако да није ништа сигурно. У сваком случају, ако дође, биће велико појачање у нападу. У праву си Пијанац почиње већ да смара, боље да су га довели, па тек онда да се пише нешто о њему, овако ће бити појео вук магарца

Ја сам више за Фофану јер је добар и недоказан играч, треба му боља лига од Јерменске као одскочна даска. Милевски може бити да је добар ал питање је - мотивација.

Стигли папири данас за Мартиновића
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: петарда јул 31, 2013, 11:23:17 поподне
За Фофана се интересују и тумбаси. Видећемо...
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: CEBEP август 01, 2013, 10:44:09 пре подне
У поређењу са Милевским, увек би пре изабрао њега него Фофану. Има 28 година, искуство и доказано је добар играч.... Само нека Фофана иде код пакистанаца...
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Пијанац август 01, 2013, 12:20:57 поподне
За Фофана се интересују и тумбаси. Видећемо...

Ништа ново! За кога год се ми ухватимо ето и њих...

Ја се и даље грејем овом причом. Док тиња и најмањи пламичак надаћу се...

http://www.zurnal.rs/2013/08/01/dzajic-ostao-u-srbiji-zbog-laneta-i-gogica/index.html (http://www.zurnal.rs/2013/08/01/dzajic-ostao-u-srbiji-zbog-laneta-i-gogica/index.html)
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: херцеговац август 01, 2013, 03:59:22 поподне
Искрено,

очекивао сам другачију политику од ове управе код склапања уговора. Зар је могуће да се менаџерима плаћа и код довођења слободних играча!?
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Eribo август 01, 2013, 08:31:38 поподне
Искрено,

очекивао сам другачију политику од ове управе код склапања уговора. Зар је могуће да се менаџерима плаћа и код довођења слободних играча!?

О коме је реч ??
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: херцеговац август 01, 2013, 11:59:46 поподне
Искрено,

очекивао сам другачију политику од ове управе код склапања уговора. Зар је могуће да се менаџерима плаћа и код довођења слободних играча!?

О коме је реч ??

За заслуге око потписивања уговора са Омегом Дика и Павловић су добили 35 000 жидова.

И код уговора са Печником пала је пара на руке, спомиње се 150 000 јЕВРејА.

Наравно њега сада гура тренер који ме је излуђивао причом о штоперима тј. хоћу - нећу играча од када је дошао... На жалост ми доброг тренера одавно немамо. Сада изјављује да му нису потребна крила.
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Звездаш август 02, 2013, 12:21:49 пре подне
Код Нинковића 120 000
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: херцеговац август 02, 2013, 12:38:22 пре подне
Зато што је 100 посто наш сада крећу приче о Дауди и диже се медијска прашина, а реално човјек добије двије употребљиве лопте за цијелу утакмицу. Треба га уклонити, а довести неког гдје се може дићи још која миља из клуба.

Не кажем да је Дауда савршен, али ми комплетнијег нападача одавно нисмо имали.
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Звездаш август 02, 2013, 12:47:39 пре подне
Нисам сигуран да је Дауда 100% наш. Мислим да ту постоји проценат за неког од продаје.
Видећемо кад буде одлазио.
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: KizaLion август 12, 2013, 02:50:29 поподне
У неким новинама сам раније читао да смо заинтересовани за овог играча - Ифеани Оњило:

(http://fkjavor.com/images/igraci13-14/onyilo-v.jpg)

Јуче је покидао. Биће нови Абубакар, брз (претрчао више пута нашу одбрану), опасан, убојит, воли да додаје, центрира.. ал опет, узеће га неко други (Воша ил Гробље), јер ми не реагујемо на време
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Пијанац август 12, 2013, 06:13:45 поподне
Џаја као у најбољим данима. Ко нам да гол, тај се с нама враћа аутобусом.  ;D

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2013&mm=08&dd=12&nav_id=741875 (http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2013&mm=08&dd=12&nav_id=741875)
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: херцеговац август 12, 2013, 06:28:33 поподне
Надам се да то не значи да ће се продати Дауда. Звезда не може да игра са једним шпицем. Немамо крила, одбрана катасрофална.
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Џукац август 12, 2013, 06:54:36 поподне
Ако се и даље буде играло са једним нападачем, треба нам профил центарфора као Ибрахимовић, који може да узме лопту,предрибла тројицу и да гол. Овако немамо шта да тражимо ни са Даудом ни са Оњилом нити било којим другим нападачем који није врхунска класа да сам себи изгради позицију и да гол. Што неко рече овде на форуму пре пар месеци, ја се не сећам када је неки наш нападач узео лопту и претрчао штопере или био у ситуацији 1 на 1 са голманом, а да је оставио штопере иза себе.
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: херцеговац август 12, 2013, 07:00:47 поподне
Дауда зна да се окрене на петопарцу, сервира лопту за шансу, гол..., а не сумњам да би и он прорадио са пар употребљивих лопти.

Ако га продају, ми дефинитивно и даље настављамо да лупамо главом о зид и срљамо без икакве идеје. Погледајте овај прелазни рок, све ургентне позиције како су ријешаване и како се то резултатски одразило у квалификацијама и првом колу. О 'тоничности' наших играча нећу да причам.

Ако је ово истина онда их треба све уз зид и метак у потиљак!

Цитат
За откуп уговора овог играча управа клуба издвојиће 450.000 евра, као и 30% од наредне продаје, док ће Оњило у наредне четири године примати шест, седам, осам, односно десет хиљада евра месечно.

http://www.redstarbelgrade.info/fudbal-srb/vesti/4653-onjilo-novi-igrac-zvezde-verovatno-i-zamena-za-daudu.html (http://www.redstarbelgrade.info/fudbal-srb/vesti/4653-onjilo-novi-igrac-zvezde-verovatno-i-zamena-za-daudu.html)

Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Звездаш август 13, 2013, 02:36:32 поподне
Цитат
За откуп уговора овог играча управа клуба издвојиће 450.000 евра, као и 30% од наредне продаје, док ће Оњило у наредне четири године примати шест, седам, осам, односно десет хиљада евра месечно.

http://www.redstarbelgrade.info/fudbal-srb/vesti/4653-onjilo-novi-igrac-zvezde-verovatno-i-zamena-za-daudu.html (http://www.redstarbelgrade.info/fudbal-srb/vesti/4653-onjilo-novi-igrac-zvezde-verovatno-i-zamena-za-daudu.html)
Са овим делом полако, сумњам да смо дали толико. Ваљда ће да се искристалише ускоро.
Пошто се помиње и дупло мање обештећење и мањи проценти.
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Пијанац август 13, 2013, 07:15:17 поподне
Како сазнајем, ангажовали смо још једног нападача!

(http://static.mondo.rs/Picture/157874/jpeg/)
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Звездаш август 13, 2013, 07:32:27 поподне
Мораће Милијаш да оде или да смањи плату за трећину. И Михајловића или Ожеговића на позајмицу. Надам се да је Мрђа прошао лекарске прегледе.

Ми тим за титулу имамо, сад је све на управи и стручном штабу.
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: KizaLion август 13, 2013, 07:35:39 поподне
Немамо још увек. Оба крила плус замена за Милијаша док се не врати Лаза Вашар

Мијаиловић је склон повредама, тако да није сигурна замена за Комарца
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Пијанац август 13, 2013, 07:35:57 поподне
Сутра је лекарски и промоција.  ;)

http://www.mozzartsport.com/vesti/dogovoreno-mrdja-zvezdin-dve-godine (http://www.mozzartsport.com/vesti/dogovoreno-mrdja-zvezdin-dve-godine)
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Звездаш август 13, 2013, 07:40:46 поподне
Немамо још увек. Оба крила плус замена за Милијаша док се не врати Лаза Вашар

Мијаиловић је склон повредама, тако да није сигурна замена за Комарца
Па не такмичимо се у ЛШ, него у ЈСЛ. Тим за домаћу титулу итекако имамо, није идеалан, али је довољан. Мрђа може да игра крилног нападача. А замена за Милијаша нам не треба, имамо у средини Нинковића, Печника, Савићевића. Мада ја бих задржао Милијаша под условом да пристане на смањење плате.
Али пре свега мора управа да их испоштује са платама више него у прошлости и да тренер одради свој посао како треба.

Мијаиловић је у Русији две сезоне играо стандардно, тако да не верујем да је склон повредама. То што се сад није довољно спремио и што је очигледно играо незалечен је други наш проблем.
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: KizaLion август 13, 2013, 07:45:02 поподне
Не бих рекао, с обзиром да су нам крила брза али безопасна, имамо мање шанси за маневар, што значи да ће други играти згуснуту одбрану у средини. С добрим крилима можемо пробити бункер и центрирати. Међутим, ови наши су оперисани од центрирања лопте.
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Звездаш август 13, 2013, 07:52:43 поподне
Ствар је у томе што тренер не тражи крила, не инсистира на њима. То су његове речи, да му треба нападач и замена за Миливојевића, а да крило није његова жеља.
А и наше шансе са крилима смо пропустили кад нисмо довели Малбашића или Грбића, ког је Џајић договорио.
Од крила је остао једино Катаи да се доведе на позајмицу. Не постоји неки превелики избор на тој позицији.
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Рођак са Севера август 13, 2013, 09:25:31 поподне
Слободно ачунајте да је Дауда бивши играч нашег клуба.
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: херцеговац август 14, 2013, 12:01:20 пре подне
Изгледа да је Чаврић у комбинацији, коначно да се нешто ради и по питању крила.

Не свиђа ми се одлазак Дауде, као ни концепција по којој играмо са једним шпицем.

За Милијаша је најбоља солуција да нађе нови клуб. Овдије је својим незалагањем и катастрофалном формом навукао незадовољство навијача кога се неће лако ријешити ако настави по старом.
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Red Star Forever август 14, 2013, 10:27:34 пре подне
Звездаш је у праву, тим је мање више одличан за освајање толе супер лиге, али ми немамо стручни штаб! О управи не бих сад...
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Звездаш август 14, 2013, 11:40:59 пре подне
Па реално. Који тим још у домаћој лиги има искусне играче, бивше репрезентативце попут Милијаша, Нинковића, Печника, па ево ту је и Мартиновић као бивши капитен Стеауе, Мијаиловић који је везао пар лепих сезона преко гране. Вешовић и Касалица репрезентативци ЦГ, Ковачевић и Савићевић наши перспективни фудбалери...
Значи има ту итекако материјала, само се поставља питање зашто играју овако и зашто су оволико неспремни.
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Звездаш август 14, 2013, 10:50:48 поподне
http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:448977-Dzajic-Ne-dam-Daudu-manir-kluba-nikada-nije-bio-da-budzasto-pustamo-igrace (http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:448977-Dzajic-Ne-dam-Daudu-manir-kluba-nikada-nije-bio-da-budzasto-pustamo-igrace)

 :-[ Неееема
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: херцеговац август 21, 2013, 03:16:51 поподне
Капитен добио понуду од Руса, али неће да напушта клуб, каже - хоће титулу! Наравно, ако је вјеровати Спорту.
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: KizaLion август 21, 2013, 04:55:45 поподне
http://issuu.com/dnevne-novine/docs/593/1 (http://issuu.com/dnevne-novine/docs/593/1)

Не могу да отворим предзадњу страну (имам штампану верзију) црногорских Дневних новина. Елем, спомиње се наше интересовање за капитена Будућности Вукчевића, да га Кокеза хоће, а Стојадин неће јер не може и не види могућност да се угради, па покушава да стопира трансфер. Уместо тога, види могућност за довођење и уградњу-проценте једног задњег везног из Валеренге и једног Нигеријца из Рандерса ваљда (офанзивни везни).

Дакле, опет Стојадин смара с својим комбинацијама и уградњама. Требало би му опалити пар шамара.
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Звездаш август 21, 2013, 05:14:55 поподне
А Кокеза је иначе велика поштењачина и угледни фудбалски радник  :D

Од тих странаца који се помињу, сумњам да има било шта. Араухо, Омега, Печник, Дауда, Оњило. А ограничење је 4 странца. Једино ако Оњилу среде домаћи пасош.
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: херцеговац август 21, 2013, 05:22:16 поподне
Ваљда и Омега има право на наше држављанство!?

Мада, колико је у опцији код тренера сигурно неће да се даје у трошак око вађења папира.
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Звездаш август 21, 2013, 05:25:51 поподне
Омега је дошао 2011. у Слободу, а потребно је дал 4 или 5 година да је код нас.
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Пијанац август 21, 2013, 05:28:55 поподне
Стојадиновића апсолутно не занима да ли ће неко од тих играча бити у протоколу или не. Њему је битно да одради што више трансфера у које може да се угради. Са друге стране, Човићева девиза је: ''Ако дајемо паре за странца, довешћемо онога који ће да игра и прави разлику''. Тако да ни финансијски сектор клуба не подржава Стојадиново гомилање црнаца.
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: KizaLion август 21, 2013, 05:52:59 поподне
А Кокеза је иначе велика поштењачина и угледни фудбалски радник  :D

Нема потребе за тим. Наша скаутинг служба је равна нули, а ако Стојадин не уме или не зна да нађе играче, нека поднесе оставку. Ако му је мала плата у Звезди, па то надомешћује уградњом у трансфере, нека поднесе оставку и пређе у ФК Графичар. Ту су му одрешене руке и нек узме плату сходно свом раду и умећу, доста је да неко овако шиљи курац, почиње да ме нервира..

Што неко од наших не оде у Јавор и пита где су нашли ова два брата Оњила? Да дају Стојадину "рецепт" како бисмо снизили трошкове.

Када би Јавор био првак, уз пар појачања и добар жреб као Шахтјор Караганди (Казахстан), могао би да победи Селтик 2:0 синоћ, уз буџет од 5 "кила" евра колико вреди само Митар, рецимо.
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: херцеговац август 21, 2013, 06:01:16 поподне
Омега је дошао 2011. у Слободу, а потребно је дал 4 или 5 година да је код нас.

Контам три године. Мислио сам да је дуже у Србији.

Опет, остаје да је нерезонски да га још ни једном нисмо гледали у игри.
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Red Star Forever август 22, 2013, 11:50:50 поподне
Све то што се спомиње је губљење времена... Нама треба бре штопер са искуством и знањем фудбалске игре! Уколико су тачне приче око преговора са Луковићем и уколико то уроди плодом, то ће бити већ много озбиљнија екипа, која можда и може да се нада титули... Наравно, уз игру са два нападача или са тренером који ће ту игру да форсира!
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Звездаш август 24, 2013, 10:27:23 поподне
Gogić i Rajković u Zvezdi
U smiraj prelaznog roka, Crvena zvezda je dogovorila transfer još dva igrača.

Slika1
Uspešan posao napravljen je sa fudbalskim klubom Jagodina. Novi fudbaleri Crvene zvezde postaće Goran Gogić i Predrag Rajković.
Gogić je fudbaler koji igra u veznom redu, dok je osamnaestogodišnji golman Predrag Rajković ujedno i član omadinske reprezentacije Srbije, koja je nedavno postala prvak Evrope.
Promocija novih pojačanja  održaće se na Marakani, početkom nedelje.
http://crvenazvezdafk.com/sr/vesti/najvaznije/7769/Gogi%C4%87+i+Rajkovi%C4%87+u+Zvezdi.html (http://crvenazvezdafk.com/sr/vesti/najvaznije/7769/Gogi%C4%87+i+Rajkovi%C4%87+u+Zvezdi.html)
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: CEBEP август 25, 2013, 07:34:45 пре подне
Gogić i Rajković u Zvezdi
U smiraj prelaznog roka, Crvena zvezda je dogovorila transfer još dva igrača.

Slika1
Uspešan posao napravljen je sa fudbalskim klubom Jagodina. Novi fudbaleri Crvene zvezde postaće Goran Gogić i Predrag Rajković.
Gogić je fudbaler koji igra u veznom redu, dok je osamnaestogodišnji golman Predrag Rajković ujedno i član omadinske reprezentacije Srbije, koja je nedavno postala prvak Evrope.
Promocija novih pojačanja  održaće se na Marakani, početkom nedelje.
http://crvenazvezdafk.com/sr/vesti/najvaznije/7769/Gogi%C4%87+i+Rajkovi%C4%87+u+Zvezdi.html (http://crvenazvezdafk.com/sr/vesti/najvaznije/7769/Gogi%C4%87+i+Rajkovi%C4%87+u+Zvezdi.html)

Други голман - Бајковић Бобан!!!
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: KizaLion август 25, 2013, 10:34:40 пре подне
Макса мора да оде, да не упропасти Рајковића
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Red Star Forever август 25, 2013, 07:36:18 поподне
Други голман - Бајковић Бобан!!!

Брате, мож' ми са Бајком до сутра да се спрдамо и овако и онако... Али, опет нас је он спасао ремија и не дај Боже пораза у Крушевцу синоћ... Одбранио је немогуће у пар ситуација..

Мени је жао што се губи време на небитне ствари, и овде и у јавности уопште... Као прво, рекао бих да је Киза у праву са Максом, гомила талентованих голмана у последњих 5-6 сезона је нестало из Звезде, а са голманима бар у прошлости никада нисмо кубурили...

А оно на шта још више циљам, то је довођење играча на позицијама које нам не шкрипе уопште, а ми даље имамо проблем у одбрани, ни једног играча за кога можеш да кажеш да поседује квалитет за Звезду, ми немамо! Мартиновић? Можда и није лош, али у пару са овом неискусном и незрелом дечурлијом, ни сенка од онога што би могао да пружи... Све ове потрошене паре и преласци у смирај прелазног рока, требали су да замене само један трансфер, а то је Луковић поново у црвено-белом дресу!
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: mauzer август 26, 2013, 12:52:39 поподне
како радимо тако пролазимо Лупијемо ислузеног Мрђу сад голмана уз голмана из хистерије бивсшег омладинца халфова немамо или седе на клупи
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Red Star Forever август 26, 2013, 11:21:30 поподне
Не знам шта је све од овога истина, али ако им је овај момак утерао туки, то је догађај деценије и преломни тренутак у српском фудбалу... Многи фудбалери навијачи Звезде су одлазили у друге клубове, због дешавања у нашем клубу, очигледно су почели да дувају неки други ветрови и долазе боља времена...

http://www.mozzartsport.com/vesti/petkovic-porucio-upravi-partizana-zvezda-mi-je-sve (http://www.mozzartsport.com/vesti/petkovic-porucio-upravi-partizana-zvezda-mi-je-sve)

http://www.mozzartsport.com/vesti/fotka-prelaznog-roka-a-ne-tako-davno (http://www.mozzartsport.com/vesti/fotka-prelaznog-roka-a-ne-tako-davno)
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Звездаш август 27, 2013, 10:44:33 пре подне
Не зна се још да ли ће код нас, али је званично потврдио да је одбио тумбасе "из личних разлога". Знало се од раније да је велики циган.
Питање је да ли ми можемо да га приуштимо и да ли нам треба у овом тренутку. Моје мишљење је да би било класично гомилање. Вешовића морамо да исфорсирамо јер има јаку плату, па да га продајемо дал на зиму или лето. Ако можемо да приуштимо Петковића, онда најбоље да га купимо и оставимо у ОФК још 6 месеци. Јер нам не значи ништа да дође и седи на клупи.
У игри је и капитен Слободе из Ужица, Јовица Василић (`90)
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Red Star Forever август 27, 2013, 02:11:08 поподне
Слажем се са тобом, али мислим да тренер има идеју да овај момак игра десног бека, а Вешовић да се помери напред, јер реално је много кориснији у нападачким него у одбрамбеним акцијама... Рупа смо у одбрани када он оде напред...
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Пијанац август 27, 2013, 02:19:04 поподне
Сачекајмо! Нашима из Управе ништа не верујем док малог не видим да се слика са дресом у конференцијској сали.

http://www.sportal.rs/news.php?news=108039 (http://www.sportal.rs/news.php?news=108039)
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: KizaLion август 27, 2013, 10:45:46 поподне
Знао сам да постоји космичка правда.. ако Комарац оде, то је највећи успех прелазног рока. Радоваћу се више него за Бригела и Гуму заједно. А и Психо Славољуба да не заборавимо.. не би ме чудило да их је иста мајка родила.

http://www.mozzartsport.com/vesti/toncev-najavio-odlazak-daude-i-mladenovica (http://www.mozzartsport.com/vesti/toncev-najavio-odlazak-daude-i-mladenovica)
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: херцеговац август 27, 2013, 11:36:07 поподне
Цитат
Спорт уживо: Велеобрт! Ђурђевић у Звезди?

Како РТС ексклузивно сазнаје, златни омладинац уместо Хумске бира Маракану. Дауда и Младеновић добили зелено светло да напусте "Маракану". Душан Баста прелази у Јувентус ако Удинезе не обезбеди Лигу Европе. Жозе Мурињо дао Рунију 48 сати да одлучи да ли прелази у Челси или не. Секс у Данској на центру фудбалског терена. Вечито збуњени Серхио Рамос. Навијачи "пуштају" Касиљаса да оде. Робер Пирес показао шта значи "играти из љубави". Играч Сент Галена који има косовски пасош задржан на граници Русије. Бајерн посрнуо у Фрајбургу.

Добро је да има нормалне дјеце.
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: MACAK август 28, 2013, 09:05:11 поподне
Нама фали нападач  :D Ако доведемо Ђурђевића и Ланета ајмо списак нападача  :)
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: херцеговац август 28, 2013, 09:41:12 поподне
Нама фали нападач  :D Ако доведемо Ђурђевића и Ланета ајмо списак нападача  :)

Зар те не радује да дјеца, коју су управе тјерале на разне начине, стављају љубав према нашем клубу изнад кинте коју би добили да играју за ЈСДП?

Послије свих умишљених звијезда, личности које су уништили родитељи..., зар нису освијежење послиједње вијести?
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Red Star Forever август 28, 2013, 11:42:16 поподне
У том смислу, то јесу лепе вести и мене искрено радују... Али ме не радује неразмишљање и некординисање одлазака и долазака... Зашто није све то могло пре два месеца, знало се и тада ко је ко и ко је слободан, а ко није? Стоји да се гомилају одређене позиције, а опет на некима смо дефицитарни...
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: херцеговац август 28, 2013, 11:52:31 поподне
У том смислу, то јесу лепе вести и мене искрено радују... Али ме не радује неразмишљање и некординисање одлазака и долазака... Зашто није све то могло пре два месеца, знало се и тада ко је ко и ко је слободан, а ко није? Стоји да се гомилају одређене позиције, а опет на некима смо дефицитарни...

Проблематично одрађен прелазни рок.

Због проблема у управи које се одразило на стање играчког кадра завршили смо квалификације у утакмици са једном просјечном екипом.

Неуиграност и лоша одбрана су нешто што се требало ријешавати под број један, а не забијати главу у пијесак и доводити нападаче. Лош рад је допринео таквој ситацији да их сада имамо малте не за комплетну прву поставу.

Изашла је вијест да Омега иде на каљење по једнима док по другима има могућност одласка из клуба. Једна велика енигма за све нас је дешавање око тог играча. Да ли је његово довођење било само због тога да би се неко намирио са тридесет и кусур хиљада жидова иако је имао слободне папире?

Шта је са младим Јужноамериканцем? Новак купи жуте картоне као да су чипови за покер.

А причамо само о штоперима. Да ли Вешовић може да игра на садашњој позицији? Гдје се остали ту уклапају?

А ова су питања само врх леденог бријега.
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Звездаш август 29, 2013, 12:13:14 пре подне
Прелазни рок не да је одрађен проблематично, него криминално лоше.
Опет имамо милион играча под уговором, довели смо ако се не варам до овог тренутка 13 фудбалера + неки из омладинске + још неки ће да дођу. А кад су долазили у клуб, знали су да кењају по прошлој управи, како мора број фудбалера да се сведе на разуман број.

Рајковић, Араухо, Мартиновић, Омега, Мијаиловић, Ковачевић, Нинковић, Печник, Мрђа, Оњило, Ракић. Једна цела постава + Јокић и Гогић на клупи.
А опет кад се подвуче црта, немамо ниједно крштено крило, штопери не зна се који је гори у кругу Крнета- Лазић- Мартиновић.

Криминал.
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: херцеговац август 29, 2013, 12:35:04 пре подне
Посебна су прича цифре за које су довођени играчи, провизије које су плаћане за слободне играче, опет активирани проценти, капитенова плата која прелази границе доброг укуса за оне игре које пружа у нашем клубу...
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Звездаш август 29, 2013, 12:41:45 пре подне
Неплански одрађено, плаћане провизије за чисте папире, неколико јаких плата, ненормално обештећење и проценти за Оњила...
Баш ме занима шта ће да буде за једно два месеца кад дођу на ред плате.
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Најтмер август 29, 2013, 02:08:01 поподне
Баш ме занима шта ће да буде за једно два месеца кад дођу на ред плате.

Pojaviće se dvoglavi Arapin  ;D
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Звездаш август 29, 2013, 03:15:09 поподне
B92: Jagoš Vuković 15. pojačanje CZ
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2013&mm=08&dd=29&nav_id=747708 (http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2013&mm=08&dd=29&nav_id=747708)

А Омега вероватно одлази на позајмицу на Карабурму као део дила за Петковића.

Немој само никог случајно да продамо.
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: херцеговац август 29, 2013, 03:26:36 поподне
Каква продаја, то не пролази код нас. Ми дајемо играчима чисте папире или чекамо да истекне уговор, а обзиром каквих је играло за нас то је била и једина солуција да се скину са плате.

Да ли је Мијовић и даље на јаслама?
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Red Star Forever август 29, 2013, 03:28:20 поподне
Како год... Не знам ко и какве преваре стоје иза довођења оних који не играју, али када се сумира шта све имамо сада на располагању, овај тим ако не буде шампион, постаће јасно као дан... Тренер је проблем број 1! Ту нема много мудровања, мислим да је то очигледно... Једино ако не запне око пара...
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Звездаш август 29, 2013, 03:29:16 поподне
Да ли је Мијовић и даље на јаслама?
Мислим да му је истекао уговор овог лета  ;D

Мада није искључено да га потпишемо као слободног играча. Чисто да мало повећамо конкуренцију у нападу.
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: херцеговац август 29, 2013, 03:29:53 поподне
Цитат
Након утакмице са Чукаричким добио је позив Алберта Нађа, који га је питао у чему је проблем у вези са доласком у Партизан, с обзиром на то да ће имати загарантовано место у првих једанаест јер Аксентијевић није у првом плану. Марко је одговорио да не жели да шпарта уз десну аут линију стадиона ЈНА јер навија за Звезду.

На овакав одговор спортски директор Партизана је наводно био јако дрзак према Петковићу, на шта је будући члан највећег српског клуба изрецитовао добро познате стихове севера - "Индија, Пакистан"...

Како оно иде пјесмица...

Да окренем Нађа да га питам!?  :-[
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: CEBEP август 29, 2013, 04:28:52 поподне
Цитат
Након утакмице са Чукаричким добио је позив Алберта Нађа, који га је питао у чему је проблем у вези са доласком у Партизан, с обзиром на то да ће имати загарантовано место у првих једанаест јер Аксентијевић није у првом плану. Марко је одговорио да не жели да шпарта уз десну аут линију стадиона ЈНА јер навија за Звезду.

На овакав одговор спортски директор Партизана је наводно био јако дрзак према Петковићу, на шта је будући члан највећег српског клуба изрецитовао добро познате стихове севера - "Индија, Пакистан"...

Како оно иде пјесмица...

Да окренем Нађа да га питам!?  :-[

Ух, ух пусти то.....
Тај Нађ је имао велику несрећу да игра против Жигића, Видића и осталих. Какве је тај комплексе накупио за 5 година поста у дербијима то само он зна. Песмица ”Индија, Пакистан...” га је експресно телепортовала у ту еру....
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Пијанац август 29, 2013, 05:04:42 поподне
(https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/10869_630174353689196_1393303144_n.jpg)

У том разговору је између осталог рекао: ''Пре бих фудбал баталио, него што бих прешао код вас''! Е када је неко спреман да сачува душу, част, Звездаштво, онда је заслужио да буде награђен уговором. Без обзира имао квалитет или не, био нам потребан на тој позицији или не. Таквих 11 да имамо, па нико у Србији не би могао да нам присмрди.

Биле су приче како су старији данима чекали Пиксија. Ја од понедељка овог малог чекам, као да је већи од Пиксија!

ДОБРОДОШАО МАРКО!
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: ЧИЧА август 29, 2013, 09:13:17 поподне
Пијанац је рекао све, мој упис је само ради реда  :) .

Ако је пола од оног што се прича за Марка истина (а вјерујем да јесте), не само да је заслужио свети дрес, него је и поставио задатак многим звјездицама (и из других спортова) који су се одрицали љубави према клубу само зарад личне каријере. Што је још битније, испао је шмекер у тренутку, када је извео ово рецитовање пјесмице комплексашу, а колико сам га испратио кершме је и на терену. Докле мисле Вујошевић, Нађ, Толе и слични да могу да силом, пријетњама и сличним работама раду шта им се прохтије?! Са оваквим људима, као што је Марко, Звезда стварно може да припада звездашима. Па и нека имамо по 10 играча на истим позицијама  ;D. Модерни фудбал - ћао!

Када као клинац почињеш да играш, нема ништа љепше него да на празном стадиону сат времена прије тренинга, када већина "нормалног" свијета спава, вјежбаш и сањариш како играш у црвено бијелом дресу. Трчиш, гризеш, ломиш, падаш, устајеш, дајеш голове уз хук са трибина. Ријетко ко оствари тај сан, многи га и забораве (да ли намјерно или несвјесно?), када треба да се потпише за клуб из Хумске. Марко је досањао оваплоћење тог сна, а ја му желим сву срећу у дресу из снова!

ПС - још када би коуч отишао, титула би била тако близу...
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: херцеговац август 29, 2013, 11:01:56 поподне
На СОС канализацији иде вијест да је Јагош потписао уговор са клубом.
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: KizaLion август 29, 2013, 11:10:13 поподне
Пре пар дана сам спомињао Вукчевића, а ево га и код нас:
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2013&mm=08&dd=29&nav_id=747768 (http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2013&mm=08&dd=29&nav_id=747768)

Друго, требало би да продамо Каска-Падалицу, постоји интересовање..
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: херцеговац август 29, 2013, 11:19:46 поподне
Човјек направи продор, прими пас... и онда... падне.

То му је постало правило.

Да ли је икоме пало на памет да се са капитеном склопи нови уговор, ако већ његовом капитенству не лежи мајка Русија и њена лига?

Ваљда у уговору стоји оно једна плус па се клуб пита, а та прва година истиче кроз који дан.
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Џукац август 30, 2013, 10:19:42 пре подне
Слажем се са свима да је ово још један лоше одррађен прелазни рок. Лош у смисли да смо довели малтене 15 играча у раздобљу од 3 месеца. Ово ме подсећа на онај сценарио пре пар година када смо такође довели 15-ак играча међу њима оног Јаковића неког, ако се добро сећам који је био халф неког клуба у Канадској (!?) лиги, па онда Бобан Максимовић из Винтерхура, Вукобратовић из Воше, па голман Саша Радивојевић, Ибрахим Соме из Бежаније. Тај прелазни рок памтим као један у најгорих у неколико претходних година. Истина било је добрих играча који су дошли типа Марјан Марковић, Мијаиловић први пут, Вукашин Девић и голман Стамени, међутим ми ту сезону завршисмо на трећем месту иза Партизана и Војводине. Заостали смо 18 бодова. Не плашим се да ће се то десити ове сезоне, комшије су веома лоше, мада њихове изакулисне игре могу да их доведу брзо на двоцифрену предност. Да су ови играчи доведени пре 2 месеца, ма и пре месец дана, све би било у реду. Овако се само на полусезони плашим прича да нисмо уиграни, лопта је округла, нисмо навикли на вештачку траву на стадиону Вождовца. Друга ствар јесу штопери, где немамо крштеног играча за кога би могли рећи да ће бити стандардан у наредној сезони. Међутим сачекајмо сутра увече и крај прелазног рока, волео бих да видим Луковића и Јагоша Вуковића у тандему  :) Ако ништа од тога, онда макар једног.
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Red Star Forever август 30, 2013, 12:41:17 поподне
Само један од њих двојице и десно Петковић и већ смо у одбрани озбиљнији... Ако буде места за Вешовића, може на десно крило и то је то... На свим другим позицијама па и на набројаним у одбрани, након довођења свих ових играча, смо сигурно много јачи од било ког клуба у овој лиги... Ако то није довољно за освајање трофеја које желимо, јебем га онда ја! И наравно, ако случајно не будемо први на полусезони, тренер мора да иде истог трена, а онда да се доведе ТРЕНЕР  ;)
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: херцеговац август 30, 2013, 05:24:50 поподне
Цитат
Најталентованији голман Србије - Рајковић и дефанзивни везни играч - Гогић, заједно су коштали Црвену звезду 200.000 евра и 30% од нето вредности евентуалне продаје.

Рајковић ће према уговору са Црвеном звездом зарађивати 34.000 евра у првој години односно 40, 50 и 60 хиљада у другој, трећој и четвртој години уговора.

Гогићева зарада износиће 60, 70 и 80 хиљада евра годишње.

Више него коректно.
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: KizaLion август 30, 2013, 06:26:39 поподне
А кад ускоро дођу плате на ред, онда ће Оњило и дружина да полегају на под у канцеларији као Дијара  ;D И не излазе док не легне кеш.

(http://novitalas.com/wp-content/uploads/2013/07/Boris-Petkov-i-Ivica-Ton%C4%8Dev.jpg)

А онда ће, по старом опробаном рецепту, овај горепоменути рећи "Ево чекајте ту, брзо се враћам, идем до Теразија да ударим рекет на пар локала..."   ;D
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Пијанац август 31, 2013, 01:45:06 поподне
Јел зна неко докле тачно траје прелазни рок? По свим правилима је до 31. 08. у поноћ, међутим чух на радију, а и видех на неким другим сајтовима коментаре да траје до понедељка 02. 09. у поноћ. То су Руси прошле године избоксоволи због Хулка и Витсела, па не знам да ли се сада то односи на целу Европу.
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Red Star Forever септембар 01, 2013, 11:20:39 пре подне
Mислим да је код нас завршен синоћ, а у Јевропи траје до 2.9. или чак до 4.9. нисам сигуран... Остаје жал што није доведен бар један нормалан штопер, све остало у границама коректног... Али, с обзиром да ни ја нисам 100% сигуран у крај прелазног рока, сачекајмо још пар дана...
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Пијанац септембар 03, 2013, 03:08:16 поподне
Заврши се и прелазни рок, па да дам неку своју оцену истог. Нисам задовољан! Нисам задовољан како је функционисала Управа по овом питању. Њихова неусаглашеност је изашла на видело и у овом прелазном року. Типичан пример је Петковић, кога су због међусобних несугласица ставили на тацну Партизану. Да мали није одиграо игру коју је одиграо, поклонили би им још једно Циганче.

А сада кадровски. Критичне позиције штопера нису оправљене како треба. У једном дану су потписала три играча, а само један је добио шансу да игра. Позадина неиграња друге двојице се нагађа да управо води до међусобних размирица унутар Управе. До последњег дана смо јурили Луковића. Јагоша Вуковића, Вујадина Савића и Холанђанина неког. Ни једног нисмо довели. Чак је Вуковић потписао за Војводину, тако да испаде да не скаутирамо више медијски само Партизану (Волков, Иванов), него смо почели и Војводини.

Што се напада тиче, мислим да је Оњило ангажован неодговорно, на пречац, без неког плана, по оној старој ''ко нам да гол''... Такође, нисам задовољан што у смирај прелазног рока није продат Дауда и доведен мали Ђурђевић из Рада. Сви који читате овај форум, знате да мене Дауда не фасцинира. Голгетер који не даје голове ми није симпатичан, па све и да може да игра на три позиције и да има 17 асистенција. У Крагујевцу је опет промашио празан гол са петерца. Срећом што је судија дигао офсајд, па то није онда деловало толико трагично. Такав нам је фудбал, да једноставно морамо да гледамо у комшилук, а трансфером Ђурђевића би убили две муве. Довели испуштено дете из наше омладинске школе и њих спречили да доведу замену за Митровића. Срећа, па на крају није завршио код њих, тако да можемо рећи да је задатак само половично успешан. Ако су наши уопште умешали прсте у ту причу.
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: mauzer септембар 03, 2013, 04:52:10 поподне
Побогу човече шта ће нам Ђуеђевић Па имамо 4 слична шпица Оњило Мрђа -кога не ценим Ђорђевић и Михајловић Дауда је једини крилни нападач и више него солидан пакер Против Черномореца наместио је 3 супер шансе Нама је највећи проблем тренер ...а чак га и Џајић трпи.
У Крагујевцу је кад је Дауда шутирао би  офсајд а шансу је промашио Милијаш
И хвала богу да прекинемо сарадњу са Стојићем
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: CEBEP септембар 03, 2013, 05:09:00 поподне
Најупечатљивији моменат целог прелазног рока је неусаглашеност управе по многим питањима. Као производ свега тога, клуб највише трпи и трпеће у будућности. Ако нису у стању да се усагласе и да раде као један онда нека се разилазе полако. Најмање што нам треба у овом моменту је да се не зна ко шта ради у управи, ко је одговаран за шта, као и кохабитирање некаквих Кокеза којима није место не само у клубу него и спорту уопште...
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Пијанац септембар 03, 2013, 05:24:46 поподне
Побогу човече шта ће нам Ђурђевић?

Да комшији цркне крава, ето шта ће нам! ;D Тим трансфером, у минут до 12, њима испред носа, би се целокупној фудбалској јавности јасно ставило до знања да у фудбалу дувају неки нови ветрови и да са Звездом више нема зајебанције. Таквим трансферима се у Србији поправља имиџ клуба. Били би у бољем положају и на терену и у борби са ФСС-ом коју смо почели, а и у сваком другом смислу.
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: mauzer септембар 03, 2013, 10:07:27 поподне
Откад смо почели са доктрином и угледања на комшију пандркнули смо Под један треба направити тим и наћо тренера Тим нам је увек више мања мањкав годинама Можда ове године да је тренер имало нормалан имали би чак и халфа Омегу -али авај Ко зна ко форсира овог тренерског медиокритета који се за сад истиче идиотском формацијом и контирањем Џаји Ко год шта ко мислио у фудбалу терати нат са Џајим штетно је а преко леђа Звезде погубно То се најбоље видело у Одеси а и све наше утакмице су углавном тактички наопаке
Омамо и центарфорова и Звездине деце а и Стојић нам је нанео зла колико и Толе
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Пијанац септембар 03, 2013, 10:51:27 поподне
Откад смо почели са доктрином и угледања на комшију пандркнули смо

Ја говорим о томе да будемо организационо у позицији да сваког тренутка можемо да ангажујемо играча кога они желе, као некада Деју и Панчева. Далеко је ова Управа од тога, али би ангажман Ђурђевића био јасан сигнал њима да се ствари мењају у односу на последњих пар година када су они били у позицији да се силе. Што се Стојића тиче, није он крив што ми стално своју децу терамо из клуба, па он после узима кајмак од њихове продаје, неретко и нама. И не само он него и други клубови. И Срниће ћемо за једно две године да платимо и понудимо проценат. Тренер је по мени теоретски најмањи проблем, јер тренер увек може да се смени. Проблем је што поједини чланови Управе очигледно диктирају који ће играчи да буду доведени, намећу тренеру ко ће да игра, а он им се приклонио и сада у пракси стварно то постаје озбиљан проблем. И све се то  дешава иако је председник клуба очигледно против тога.
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: Red Star Forever септембар 03, 2013, 11:49:25 поподне
Морам да се сложим са Пијанцем да ни мене Дауда такође ништа специјално не фасцинира... Али исто тако морам да се сложим и са Маузером да има неке елементе игре које други нападачи немају... Пре свега мислим на правовремени и тачан пас... ПОказао је то у конкретном случају додавањем Печнику који умало није поломио пречку...
Али он је ту да даје голове, и овај у КГ што је дао, ушао је срећом... Од две стране, могао је да бира, шутнуо је по средини, ником није јасно како голман није одбранио, биће да је и квалитет самог голмана одлучио да Даудин шут заврши у голу... Мрђа и у првој епизоди боравка у Звезди није одушевљавао, а сада оно губљење лопте, спорост, неефикасност могу само додатно да нас изнервирају... Оњило, ништа специјално, можда и за класу испод Дауде рецимо...

У суштини, као што сам рекао и раније, нама фали само још један бољи играч на позицији штопера и то је то... Можда на зиму доведу неког од поменутих из Пијанчевог уписа... Видите да је и Луковић одбио братски клуб комшија паок... Све остало је у границама пристојног... И понављам, ако не будемо први на полусезони са овим играчким кадром, тренер мора да спакује кофере и да се озбиљно размисли кога довести на клупу Звезде...Не почетника, не ислуженог тренера, не странца са неким полууеспима... Него ТРЕНЕРА бре, неког са ауторитетом, модерним схватањима и пре свега знањем доказаним са успесима у најблискијој прошлости!
Наслов: Одг: ПРЕЛАЗНИ РОК - ЛЕТО 2013
Порука од: mauzer септембар 04, 2013, 01:27:52 поподне
Нама је основни проблем вишеслојност управе Евидентно је да неко минира Џајића Омега не игра а скок никад гори Џаја је био за Михајловића -углавном га нема Оњило у Крагујевцу није био на клупи  систем 4-4-2 се заобилази Вуковоћ -Џајина жеља није доведен Гогић је изникао да контрира најстандарднијем Ковачевићу
Други човек који се минира је Стојадиновић Доведен је Араухо из непознатих разлога не игра Дауда који по ничем није споран је стално на тапету
Зато има и они који су ту Однегде је никао Мартиновић који је низак и спор а штопер је Друштво му прави Лазић који се лепо бори али недостатак искуства је плаћен поприлично Крнета по одушевљава само тренера Милијач игра из неког непознатог разлога
Резултата нема -2 траљаве победе Један вишер него заслужен пораз и 1 победа над слабим Радничким Посебна прича је двомеч са Черноморецом где се нон стоп видео тренеров дилетантизам Черномморец је срећно прошао Скенфер бега а Звезду заслужено