Iz Danas-a :

"Ekipa Zadra objavila je na svom sajtu da ozbiljno razmislja o istupanju iz Gudjir lige zbog paljenja hrvatske zastave na utakmici protiv Crvene zvezde u Beogradu, koja je odigrana u okviru 12. kola u nedelju.
   - Ozbiljno razmisljamo da napustimo ovo takmicenje zbog paljenja hrvatske zastave na tribinama, a pogotovo odbacujemo mogucnost da se Fajnal-for odrzi na tom mestu zlocina. Nedopustivo je da se sa razglasa pustaju cetnicke pesme "Mars na Drinu" i slicne koje su nas podsetile na sve one strahote koje je hrvatski narod prozivljavao ne tako davno od tih istih "krajiskih" Srba - izjavio je predsednik Zadra Zvonimir Vrancic.
   Konacna odluka zavisice od celnika Gudjir lige, koji ce najverovatnije danas dobiti zvanicno sluzbeno saopstenje sa utakmice u Pioniru, na osnovu cega ce biti odredjene eventualne sankcije za jugoslovenski klub.
   - Tek kad dobijemo zvanicni izvestaj delagata i sudija sa tog meca mozemo razgovarati o eventualnoj kazni koja je predvidjena pravilnikom lige. Ako se to zaista dogodilo, stajace u izvestaju, jer to sluzbena lica nisu mogla da ne evidentiraju - rekao je Josip Bilic, direktor Gudjir lige za B92."

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

OK Lucky evo vratio sam stari.
Ultr@s znam da ima vise verzija, ali je logicnije "cer nek vidi stroj".
Pozdrav!
А СРБИЈУ  ЖИВОТ ДАЋУ, 3А 3ВЕ3ДУ ВЈЕЧНО НАВИЈАЋУ!

www.freesrpska.org