Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Woodoo

21
Нашао сам емисију на јутјубу, ево и линка:
http://www.youtube.com/watch?v=ana5d5x2UbA
22
Дечко, је л' ти читаш шта пишем?! Први пут се јавно причало о ономе што је свима познато. А то ипак има неку тежину. И сви знамо какав нам је министар. Није поента топика да ти будеш хиљадити који ће да напише да је министар обијао трафике. Ако немаш шта конструктивно да напишеш боље не пиши.
23
Гледао сам емисију вечерас и први пут се јавно причало о свему што се дешавало у сезони 97/98 а што се још тада знало.
Занима ме каква ће рекција правосуђа бити после емисија (ако га уопште буде) јер ми се чини да има више него довољно доказа да се уради иста ствар као у Италији прошле сезоне.
И првенствено мислим на одузимање титуле Обилићу, али не због жеље да је доделе нама (те сезоне смо је свакако заслужили), већ да се тако нешто никада не понови.
24
Терен / Снимање фудб. утакмица!
January 19, 2008, 01:14:57 PM
Quote from: "UrbanBaby"Рапидшер има две мане.
1. Фајлови се после неког времена аутоматски бришу.
2. Корисници АДСЛ-а не могу скидати са Рапидшера.

Јутјуб конза!   :)

Како не могу? Ја имам АДСЛ и скидам најнормалније.
25
Терен / ?? ?????? ?????? 07/08
November 14, 2007, 06:39:32 PM
???? ?? ????? ?? ????? ????, ?? ????. ???? ?? ?? ?? ?????? ????????, ?? ???? ?? ? ??????, ? ????? ?? ? ??? ??????. ????? ?? ?? ????????? ????????, ?? ????. ????????, ?? ????? ?? ????????.
26
Терен / ?? ?????? ?????? 07/08
November 01, 2007, 10:54:19 PM
??? ?? ????? ?? ????? ????????? ????? ?? ??????. ???? ?????? ??? ?? ????????.
?????????? ?? ???? ????????? ?? ?????????? ? ???????, ??? ?? ?? ???? ??? ???? ?? 10 ??????. ? ?? ???? ?????. ???? ?? ???? ?? ????? ?? ?? ?? ??? ??? ??? ??? ?? ???? ???? ? ????? ?? ???? ??????.
27
Терен / ФК Црвена звезда 07/08
October 26, 2007, 05:17:31 PM
Quote from: "CEBEP"

Освета за 1991? Море марш бре у материну. Па не би се мењао никада за полуфинале ЛШ и прво коло купа УЕФА. Памтиће Бајерн и ову утакмицу синоћ и многе друге. Још ћемо се ми састајати. Полако...

Луд је ко пореди ове две утакмице. Много ми је криво што нисмо били прва екипа која је ове сезоне зауставила сташни Бајерн. Е о томе би се причало. И колико би то позитивно утицало на играче. Ако можеш њих да добијеш, онда можеш сваког.
28
Терен / ФК Црвена звезда 07/08
October 26, 2007, 02:22:33 PM
По мени није кривац ни за један. Код првог је лопта због терена лоше одскочила непосредно пре њега а Баста није покрио Клосеа који се прошетао.
Не знам што га кривите код другог? Неко од играча је споменуо да су у одбрани код корнера и слободњака играли зону  :zbunjen, и није ми јасно како су одлучили да је свеједно ко ће да чува Клосеа кад се зна како игра главом.
А код трећег су најмање два наша пропустили лопту. Јбг, дешава се и много бољим голманима.
29
Терен / ?? ?????? ?????? 07/08
October 13, 2007, 01:33:11 PM
Quote from: "Sima"
Quote from: "Woodoo"???? ?? ???? ???? ??, ? ???? ??????, ? ???? ?? ?? ??? ?????? ?????? ???? ????? ???? ??????? ???? ?? ????? ?? ???? ?? ??????? ?????.

??? ?? ????????? ????? ???????? ????? ?? ???????? ??? ?????, ? ? ?????? ????? ?? ???????? ??????? ?????? ??? ??? ?? ???????? ???? ???????? ? ???????? ????? ?????????? ????????, ? ??? ?? ? ??????? ??? ??? ?? ????????? ?? ????? ????????? ???????? ? ????????? ??????? ??????.

... ???? ?? ?????? ?? ?????? ????? ????? ???? ?? ????????. ?..? ?? ?? ?? ??????. ????? ?? ?? ???? ????? ? ??? ?????? ? ???????? ???????. ? ??, ???? ??? ??? ?? ?? ?????????, ?? 93 ?? ?? ????? ??????? ??????? ???????? ?????? ??? ???? ??? ?? ????? ?? ????????? ?? ????? ????? ?? ???????? (???? ????? ??????????). ???? ?? ?? ??????? ????? ? ???? ???.
30
Терен / ?? ?????? ?????? 07/08
October 12, 2007, 07:55:23 PM
??????? ?? ???? ?????? ???? ??? ?? ???? ???? ????? ?????? ????. ????? ?? ????? ??????????? ???? ?? ???? ???? ??, ? ???? ??????, ? ???? ?? ?? ??? ?????? ?????? ???? ????? ???? ??????? ???? ?? ????? ?? ???? ?? ??????? ?????.

?????????, ??, ?? ?????, ??? ??? ?? ?????? ??????? ????? ????? ???? ?????? ? ?????. ???????? ???????? ?????? ???? ??????, ????????? ????? ?? ???????? ???? ?????? ??????, ?????? ? ?????? ? ????? ???? ??????? ?? ?????? ???? ????? ?? ??? ????? ?? ????? ? ??????.
31
Терен / ?? ?????? ?????? 07/08
October 12, 2007, 07:23:30 PM
"????? ? ????? ?? ???? ??????"  :zbunjen

?? ???? ??? ??? ???? ??? ??? ?? ????? ???????????? ????? ???? ??? ???? ?? ????? ????? ?? ?? ???? ???? ???? ???? ???? ?? ?????? ?? ??????? ?????. ????? ????? ??????? ??? ????? ?????. ? ??????? ???? ?? ??????? ? ?????????  :nene
32
Терен / ?? ?????? ?????? 07/08
October 12, 2007, 01:52:52 PM
???? ???????????? ?? ???????? ????. ?????????? ?? ??????? ??????? ?????????? (???) ??? ???? ??????????. ?????? ????? ???????? ??????, ? ?????? ?????????, ?? ???? ?? ????? ?? ?? ?? ?? ????? ???? ??? ????.
33
Терен / КК Црвена звезда 07/08
October 10, 2007, 09:40:11 PM
Само да нас заобиђу повреде. Одлично се боре момци. Тројка у задњој секунди, жеља да се победи са што већом разликом, због евентуалног пораза у загребу. Игра КК-а је пријатно изненађење.
34
Терен / ?? ?????? ?????? 07/08
October 09, 2007, 11:43:48 AM
?? ?? ??????? ???? ????????? ????? ?? ?? ???? ?????, ? ???? ???????, ? ?????? ?????, ??, ?? ??? ??? ?? ??????? ????? ??? ????? ?? ????? ??? ???? ?? ?????. ? ??????? ??? ??? ?????  :D
35
Пивница / Ja te volim Srbijo...
October 04, 2007, 06:56:38 PM
Quote from: "shocker"Није ни чудо што Ћоковић то изјављује када је исти дан давао крв у оној вампирској у92 акцији, ипак поштујући све то што је радио за Србију треба дечку објаснити да хрвати и Срби нису исти народ, нити религија и каква им је злочинака историја, играјући дуго тенис у туђмановом клубу није ни могао да научи истину, па ако и даље настави да лупа глупости тек онда:boks

Зашто царе вампирска акција? Је л је шаљу шиптарима на Косову? Не знам да ли би тако писао да, не дај боже, затреба неком твом, а у болници је немају. И какве везе има тениски клуб са туђманом?! Толико мржње си написао о дечку који тренутно најбоље промовише Србе и Србију  :nene
36
Терен / ФК Црвена звезда 07/08
September 27, 2007, 07:09:51 PM
Тестирају га на маларију  :rofl
37
Терен / ФК Црвена звезда 07/08
August 29, 2007, 01:55:27 PM
Не бих се сложио да не зна да центрира. Бољи је доста од Пантића кога је преошле године Бајевић форсирао на месту левог бека иако му то није позиција.
А што се тиче игре, ми никако не схватамо да нисмо моћан клуб који може да постави игру а да се противник прилагођава. Играли смо онако како су нам они дозволили. А Јестровић може да нам помогне првенствено зато што ми тренутно нападаче немамо. Ђорђевић неискусан, Салас повређен, Баркос ван форме. Само Бурзановић, коме је од Левадије синоћ био први меч. Због тога верујем да ће са њим бити боље, а не због не знам каквог квалитета.
38
Терен / ФК Црвена звезда 07/08
August 29, 2007, 01:10:19 PM
Не разумем шта замерате Анђелковићу?! Синоћ смо углавном нападли по левој страни. Имао је добре центаршутеве чак и кад је био покривен. Није он крив што нисмо имали никога у 16. Мене је једино нервирао Милијаш својом спорошћу. А Ренџерс је одиграо паметно (да не кажем кукавички) и то им се исплатило. Можда ми нисмо за ЛШ, али према приказаном нису ни они. Само треба да наставимо са радом, са Јестровићем ћемо добити у нападу оно што сада немамо, и да се надамо уласку у Лигу Уефа где имамо шансе нешто да урадимо.
39
Quote from: "Pijanac"
Овај други за две године на зеленој трави није постигао ни један једини резултат који није виђен за време, често критикованог, Џајића, правио је разне егзибиције и глупости ван терена, а кулминација свега је смена Бошка Ђуровског и постављање Мише Косановића на место тренера. А клуб, па и играчи, ће увек имати моју безрезервну подршку.

У Џајкино време би нам за тај резултат требало најмање 5 година. Покушаји да се доведе страни квалитетан тренер за мене нису егзибиције и глупости ван терена, ако си на то мислио. И требао је да смени Бошка јер се човек евидентно изгубио. Ја сам мислио да је он боље решење од неког непровереног и скупог странца. А какав је Косановић још је рано да се суди, иако се види напредак после Ренџерса. Видећемо после реванша, сад нам је тако како је и треба им дати подршку.
40
Quote from: "Војник_севера"Шта се дешава са Ненадом Масловаром који је поле Барија дошао у Звезду из Вележа?Такође из те генерације се сећам и Ратковића мислим да је ту био и Анто Дробњак сада функционер у ФК Будућности и Владан Лукић.Исправите ме ако сам негде погрешио.


Извините због дуплог одговора.

Масловар тренутно живи у Будви. Има вилетину близу излаза према Бечићима и поседује један од најпопуларнијих кафића у старом граду "Џеф", назван према његовом бившем клубу Џеф Јунајтеду из Јапана где је отишао после Звезде. У кафићу се налази његова нацртана слика у звездином дресу, а својевремено су се ту могли видети Дејо, Пикси, а једне године је редовно обитавао и наш бивши играч Стево Глоговац.