Стефана Вељковић је дошла из Поштара.Ивана Исаиловић,Ивана Неђовић и Бојана Живковић су продужиле уговор.

Quote from: "Кале"Стефана Вељковић је дошла из Поштара.Ивана Исаиловић,Ивана Нешовић и Бојана Живковић су продужиле уговор.

QuoteРакићева у Панчеву

Тамара Ракић, 21-годишња примач сервиса, није више одбојкашица Црвене звезде. У наредној сезони Винер штедиша Суперлиге учитељ јој више неће бити Ратко Павличевић већ Жељко Тасић, тим менаџер Динама Азотаре.



,,Задовољна сам што се селим у Панчево. Динамо је у последње две сезоне израстао у сјајну екипу, која је показала да може да се носи са Поштарем и мојом Звездом. Унапред се радујем новим европским изазовима, пошто ћу са Панчевкама играти у Купу ЦЕВ", рекла је приликом промоције у новој средини Тамара Ракић.
Quote
Zvezda u grupi sa Majorkom, Roslerom i Lube Maćeratom

Odbojkaši šampiona Srbije Crvene zvezde igraće sledeće sezone sa španskom Majorkom, italijanskim Lube Mačeratom i belgijskim Roslerom u Grupi C Lige šampiona, odlučeno je večeras žrebom u Beču

U Grupi A igraće grčki Iraklis, poljska Čestohova, turski Fenerbahče i bugarski CSKA iz Sofije.

Ruski Dinamo iz Moskve, belgijski Masejk, češke Buđejovice i portugalska Vitorija takmičiće se u Grupi C.

U Grupi D igraće francuski Pariz, ruski Kazanj, holandski Apeldorn i italijanska Pjačenca.

Italijanski Trentino, francuski Bevo, austrijski Beč i slovenački Bled nastupaće u Grupi E.

Poljski Belčatov, grčki Panatinaikos, nemački Fridrihshafen i ruska Iskra Odincovo igraće u Grupi F.

Plasman u drugu fazu obezbediće po dve prvoplasirane ekipe iz svake grupe, kao i najbolje trećeplasirani tim.

Ако јој је боље у Панчеву :o него нашем клубу нек иде слободно...
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!

У вечерашњој утакмици Црвена Звезда је тријумфовала над екипом Смедерева са резултатом 3:0.

Наши одбојкаши 5. новембра у среду од 18 часова почињу такмичење у Лиги Шампиона.Први противник је италијански Лубе,екипа која је прошле године освојила ово такмичење.

Мислим да би било сјајно да одрадимо ову утакмицу,ови момци пре свега су заслужили подршку јер су нам уз рукометаше једини донели титулу прошле сезоне,термин је доста добар,а плус утакмицу преноси РТС и то је одлична прилика да јавност још једном чује наше ставове...
ПРАВДА=ИСТИНА за УРОША!
САМО ЗДРАВИ У ГЛАВИ-ПРОТИВ СИСТЕМА!

Да ли ће се ићи на текму?200.кинти је,и игра се у Шумицама.Мислим да би стварно био ред да се појавимо у што већем броју!

Потврђено ми је данас да се не иде на одбојку!

Кизо, јеси ли ти сигуран?


3-1 смо изгубили,али играчима свака част,фантастично су се показали против најбоље екипе у Европи...Податак да неки играчи Лубеа док су играли одбојку,наши поједнини играчи нису били ни рођени,довољно говори :o

На 1-1 резултат се ломио и да су наши имали имали подршку ко зна шта би било...Штета што нисмо подржали ове сјајне момке...
ПРАВДА=ИСТИНА за УРОША!
САМО ЗДРАВИ У ГЛАВИ-ПРОТИВ СИСТЕМА!

штета за одбојкаше играли су за све похвале,ја мислим да су заслузили победу.Како прођоше одбојкасице?
ни литар сперме није права доза кад јебеш кеве гробарских тифоза


Ево сад сам нашо резултат,одбојкасице су растуриле Допраставе из братиславе без изгубљеног сета.све девојке су играле добро,треба издвојити Ивану Нешовић која је забелезила 25 поена.


црвена звезда-допраставе(25:22,25:21,25:20)
ни литар сперме није права доза кад јебеш кеве гробарских тифоза

Момци на Мајорци у другом колу ЛШ поражени 3:1, док су се девојке пласирале у 16 најбољих у ЦЕВ купу

Одбојкашице славиле у Суботици.Звезда је победила домаћи спартак 3-0, (25-15,27-25,25-15). :)Ко је био,лепо се провео!На трибини сјајна атмосфера,такође песме Косову,подршка Урошу,због које је и утакмица прекинута.Све у свему.сјајно!!!
Србине,не дај земљу своју,Косово!Њу је Лазар главом платио да би је нама оставио.

Quote from: Србско дете on December 15, 2008, 06:33:49 PM
Одбојкашице славиле у Суботици.Звезда је победила домаћи спартак 3-0, (25-15,27-25,25-15). :)Ко је био,лепо се провео!На трибини сјајна атмосфера,такође песме Косову,подршка Урошу,због које је и утакмица прекинута.Све у свему.сјајно!!!

Може нешто мало детаљније, бројност, тај прекид, нека слика?  ;)

Иначе, свака част... Драго ми је увек кад чујем да се организује навијање на одбојци или рукомету. Ја сам присуствовао малом броју таквих утакмица, али сам сигуран да баш оне показују велику дозу зрелости групе и појединаца, утичу на развијање млађих навијача... Чини ми се да понекад врх наше трибине намерно неће да "сервира све на тацну" и да се остали само појаве, већ да из позадине чекају да виде колико је ко спреман да се исцима и организује тако нешто. И то је по мени јако добро, јер ако се на време осети то колико је захтевно нешто у вези са Севером, онда ће "сутра" све бити много лакше и боље по Делије и Звезду.
Нека ме неко исправи ако грешим...


Одбојкаши Црвене звезде поражени су у шумицама од Белгиске екипе Руселар резултатом 0:3

Црвена звезда-Руселар(22:25,20:25,22:25)

Ово је већ сјајна вест...

Извор: Мондо

ОДБОЈКА: Кубанка у Звезди!

Кубанка у српској одбојци! У нападу на титулу српског шампиона, женски одбојкашки клуб Црвена звезда довео је Лијану Месу Луасес, Кубанку, која игра на позицији примача.

Лијана Месу је стандардна репрезентативка Кубе, а учествовала је и у освајању титуле светског шампиона 1998. године у Јапану и бронзане медаље на Олимпијским играма у Атини 2004. године. Играла је за репрезентацију Кубе и на прошлогодишњим Олимпијским играма у Пекингу.

Месу ће носити дрес са бројем 4 и својим искуством много ће значити младој екипи Црвене звезде, која има амбицију да "отме" титулу од Поштара 064.

Први део шампионата црвено-беле су завршиле на другом месту, а у среду играју први меч Мини лиге за пласман од првог до четвртог места против Динама Азотаре, а очекује се и деби Кубанке.

Представник конзорцијума спонзора ОК Црвена звезда Слободан Вучићевић изјавио је да још на почетку сарадње са клубом препознато да је младом саставу потребна једна искусна играчица, која ће унети сигурност у екипу и донети позитивну разлику својим искуством и знањем.

"Када је конзорцијум, чији сам ја председник, потписао уговор са ОК Црвена звезда о генералном спонзорству женске екипе, један од основних мотива био је тај да смо препознали у женском одбојкашком клубу опредељење да учине све да младе играчице које играју у далеко познатој Звездиној школи одбојке остану све дуже, али и да уз подршку партнера остваре добре резултате", рекао је Вучићевић.

Лијана Месу има 31 годину (у децембру пуни 32), висока је 184 центиметара, а игра на позицији примача.

Одбојкаши у купу победили Раднички КГ 3:2 у сетовима....
БУДИ СРБИН ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ.