Као што се зна ова текма у Холандији није могла проћи без подршке верних Делија. Сама утакмица је била безначајна, јер је Звезда ипак обезбедила пласман у други круг.

С обзиром да је хала била удаљена колима неких 35-40 минута, каснимо добрих 20-так минута на почетак утакмице, купујемо карте, упадамо, навијање смешно, Звезда води 15 разлике...

За ову прилику је урађена прелепа парола на којој је писало "За Звезду, за Србију - До победе, до вечности!", коју кад смо подигли грмела је химна "Марш на Дрину", са подигнутим рукама, неки са подигнута три прста, неки са спојена три прста...

Навијање током целе текме је било солидно, али је могло бити много боље, разне песме су се смењивале, али најјаче су звучале "Још једна победа и титула" као и "Маракана дал је пуна ил смо само ми".

При крају утакмице диже се парола "KOSOVO=SERVIE", коју су урадили Амстердамци, дуго смо је држали и затим су се упалиле три бакље и креће песма "Косово је срце Србије", "Ко не скаче тај је Шиптар", "Живела Краљевина Србија"... због бакљи било је ситних проблема са обезбеђењем, ништа страшно, навијање се наставља и Звезда односи победу. Испред хале смо упалили још бакљи и још једном прославили победу.


П.с. Хвала Бечлијама на дочеку и добром циркању!



Imas slike na delije.net.  Dok ste vi stigli kizo pokusali smo ja i ortak da povedemo navijanje. Tako da je bilo nekakvog navijanja i pre nego sto sti stigli. Sve u svemu dobro gostovanje.
Pozdrav
oj Je Zivot Pun Problema Na Ulici Od Malena Poshtovan Kod Klinaca I Drugara Kojih Nema......

И ето тако ( случајно ) дођох  до ових видео записа :


http://www.youtube.com/watch?v=4kULfBQhpQI


http://www.youtube.com/watch?v=rlMkSMTHFF8&mode=related&search=


Слободно ме банујте , ако се појавим опет :nene  , пре четвртка !!!
..............................???????????????????


Тешко,нашли се другари па удри по тастатури.