Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Звездаш

1
А ко каже да ће се скупљати новац? Сачекајмо сутра да видимо о чему се ради
2
Quote from: buteo serbiano on April 10, 2009, 09:12:50 PM
Што се тиче судства и полиције, не морају да нас готиве, осећања су обострана, али што се тиче јавности, мислим да грешиш....па 2/3 те јавности су звездаши, не мрзе ваљда сами себе. Није јавност ни прес, ни курир, ни сос смеће ни....остали шабани нећу ни да их помињем. Јавност су ови клинци испред моје зграде што носе црвено беле дресове и којима су Делије узор, јавност је мој ћале који још увек слуша преносе на радио Београду као пре 20 година, ми смо бре јавност.
90% људи у Србији нас сматра за деликвенте, наркомане, криминалце и слично.
3
Quote from: buteo serbiano on April 10, 2009, 07:51:45 PM
-Рецимо , са тих 19 представника, имају ли Делије већину на Скупштини?

-Ако је клуб изгубио утицај и у заједници прволигаша и у судијској организацији, ако нам на Маракани суде као да смо ми гости, ако имамо само 1 играча у репрезентацији, ако лешинари из жуте, црвене и црне штампе свакодневно испирају уста дешавањима у звезди, ако на утакмицама репрезентације или дербију нема места за звездиног председника на трибинама.....извини, али изгубили смо поштовање као клуб, као институција, ако баш хоћеш као бренд. Са друге стране, Делије одржавају онај стандардни ниво звезде, чини ми се да је то тренутно једина светла тачка у клубу.
прво што се тиче дуга и државе, она да је хтела помогла би до сад сто пута али није. Дотични "финасијер" финансира и 90% странака па неће држава да му се замери у његовом уништавању клуба.

- за број чланова Делија у Скупштини сам те исправио невезано за утицај већ ради баратања чињеницама
- А иначе та иста јавност, савез, држава, судство, мурија готиве Делије у пичку материну. Тачно је да смо нажалост једина светла тачка тренутно, али то не значи да су Делије бренд, поготово не већи од Црвене звезде.
4
Quote from: Рођак са Севера on April 10, 2009, 04:59:36 PM
"Нека Драги Мићовић онда оде на Бањицу и буде у Раду или нека њих тројица (Мићовић, Стојић и Мишковић) направе нови клуб!".
Тај део је измењен и сад стоји
Quote
"Нека Драги Мићовић онда оде на Бањицу и буде у Раду или нека Стојић дође у Звезду. Он није пријатељ Звезде како неки говоре!".

толико о нашем "новинарству"
5
Quote from: buteo serbiano on April 10, 2009, 11:38:10 AM
Ко говори о једном човеку? Ја говорим о томе шта ми можемо да урадимо за звезду. нас 5, 10, 15....100 хиљада! Дао сам предлог како да се скупе паре, отера управа и како да навијачи контролишу улагање новца у клуб. У данашњој звезди све се своди на то да ко има паре тај има и моћ...занемарују се они који су стварали звездин углед генерацијама, битне су само паре... ево рецимо, у Скупштини клуба има 7 представника навијача, али они немају никакав утицај, логично јер немају нити могу створити већину за одлучивање. Звезда је престала да буде бренд, али бренд су Делије и то треба искористити за помоћ звезди.
- То скупљање новца у овом тренутку није остварљиво, мислим јесте али не би могли да скупимо више од 500 000 евра што је 1/40 дуга. То је краткорочно, а нама је потребан дугорочан план.
- Улога навијача није да контролишу улагање новца у клуб.
- Делије имају рецимо 19 представника у Скупштини.
- Не знам којом логиком си закључио да су Делије већи бренд од клуба као што је Црвена звезда
6
Ко мисли да један човек може да нас извади из гована је или луд или глуп. Искрено шта ме брига ко је председник, дал је тајкун, легенда клуба, угледни економиста. Само да није гробар, странац и да нас достојно представља, без интереса да купи клуб.Прво најурити "господу финансијере" и објавити финансијско стање, односно дуговања. Онда распишеш избор за председника где може да се кандидује ко хоће, али мора да изнесе комплетан програм, финансијску конструкцију, људе који ће да воде клуб уз њега и све то за наредних 5 година
7
Quote from: дај гол on April 09, 2009, 07:19:15 PM
ови играчи немогу боље
О чему ти причаш. Ова екипа уз два квалитетна бека и једног штопера може да игра лепу улогу у Купу Уефа наредне сезоне. Проблем је неуиграност, потреси у клубу и око њега, константа хајка, нешто слабији тренер...
Ова екипа поседује квалитет и после генерације која је играла против Милана је најквалитетнија. Ивић је направио одличан прелазни рок сем што је појео говно са продајом Марковића и Петковића
8
Quote from: Dzo_Palac on April 08, 2009, 11:26:27 PM
ма дај прво полувреме лоше...
ја нешто не памтим да смо неко полувреме на ЈНА боље одрадили него прво данас
9
неких сат, сат и по пре текме, нисам видео одакле је скинута јер сам видео наше тек када су дотрчавали до Севера. Не могу да гарантујем 100% јер је била згужвана али чини ми се да је то била ова што је запаљена
10
Quote from: николаБГ on April 08, 2009, 10:48:02 PM
Шта се конкретно десило? Ко је долазио, гробари???? Када је то било, где? Дајте мало више информација, јер ја сам био сатипо пре почетка код севера, чекао ортаке који су каснили(препознаће се) и ништа сем туче са муријом нисам видео.
наши им цимнули заставу и дошли преко истока, онда гробари истрчали из тунела за играче и кренули ка северу али даље од атлетске нису стигли јер је утрчала мурија, ништа спектакуларно
11
Quote from: Игор on April 08, 2009, 09:32:00 PM
Треба све да се види, и наше добре и наше лоше стране.
наравно да не треба бежати од грешака али колико ми се чини појединци се поносе тиме. Мене је срамота, велика мрља на наше вечерашње издање
12
Не знам чему слике ЈНА како гори. Јел треба да се поносимо тиме? Моје мишљење је баш напротив, треба да нас буде срамота јер је то гробарски фазон, удри столице.
Бројност врхунска, визуелно на нивоу, прво полувреме одлично навијање, друго само на тренутке, али већином много слабо. Уместо да их усеремо од навијања као онда на Мари кад су водили 4:1 људи иду по трибини и пале папириће. Јебем му матер какви смо то људи
13
Мало ме зачудило што није била већа бројност по овако лепом времену, али у сваком случају добра је била.
Опет садржајна утакмица са мноштвом барјака, кореографијом на полувремену, парола подршке Урошу.
Певање одлично, на тренутке лудница, у сваком смислу достојно наше трибине.
Нисмо заборавили ни да поменемо Космет, после дужег времена загрмело је и "Тамо далеко". Оно што је мени посебно је драго што је онако добро отпевана једна од наших најлепших песама "На своју веру".
Све је ово било само загревање за среду кад мора да буде лудница
14
Југа је изјавио како нису испоштовали његове планове и идеје (није навео које) те да се због тога повлачи
15
Forum Help / Одг: PREDLOZI I KOMENTARI
April 01, 2009, 06:37:42 PM
Свака част на труду, много боље изгледа и форум и сам сајт.
16
Forum Help / Одг: PREDLOZI I KOMENTARI
April 01, 2009, 12:31:23 PM
То имаш скроз доле Насловна, мислим да је Киза покушавао својевремено да ово дугме ХОМЕ пребацује на сајт али да није било могуће
17
Forum Help / Одг: PREDLOZI I KOMENTARI
April 01, 2009, 10:19:35 AM
Quote from: ЧИЧА КЕЖУЛТРА on March 31, 2009, 11:21:55 PM
кизо да не помислиш да сам досадан,али имам још један приједлог....само не знам да ли је изводљив?!
да ли би се ове мале иконице на енглеском изнад форума а испод слике Северна армија :хоме,хелп,сеарцх,профиле и логооут или регистер и ове испод реплај итд...могле замијенити са нашим ћириличним?!
глупо је да ћирилицом пишемо енглеске речи, једино да се замене нашим речима
18
Ко не зна дерби ће се играти у среду од 17:30. Карте у продају излазе у петак по цени од 500дин и продају се на благајни ЈНА од 10 до 17. Нема информација да ли ће моћи да се купе на Маракани у суботу, али у сваком случају може да се крене раније и пре текме купе карте и за дерби.
19
Пивница / Одг: Ja te volim Srbijo...
March 29, 2009, 03:23:02 PM
Не знам да ли постоји слика, али на текми је била и застава Правда за Уроша
20
Quote from: Игор on March 29, 2009, 10:41:47 AM
Људи овде не причамо о 100-200 хиљада еура па ајде да се исицмамо и све ће бити ок. У питању је 10-15, или ко зна колико милиона еура.
Ма док су ови слепци у клубу не би им дао ни динар.   

Quote from: Игор on March 29, 2009, 10:41:47 AM
Прво, та сума што би се скупила можда би била довољна да се плате дугови за воду, струју и остале комуналије. Што опет ништа не решава, јер би за пар месеци опет било све исто. И када би онда ти звездаши следећи пут учествовали у некој нађој акцији?
Када помињем акције мислим искључиво да се врате људи на стадионе, самим тим скупља је реклама, већи приход од улазница и остала срања. Ни један клуб не може да буде јак ако на трибинама има 5000 људи.

Зашто управа и даље ћути, где је тај финансијски извештај који ће да изнесу јавно? Ајде да видимо коме, колико и под којим условима дугујемо. Не може клуб као Звезда да се води од данас до сутра, са повременим финансијским инекцијама. Она титула из Барија којом се толико поносимо је резултат петогодишњег плана, није дошла случајно.
Шта је са тим Југовићем? Изјавио је како није довео Ивића ни Јаневског, Ивића су довели "финансијери" а тренера Ивић. Која је улога Југовића у свему овоме, јел је опет параван? Поднеси мајсторе оставку ако хоћеш чист образ, погледај како су зајебали Буњевчевића. Можда Југовић уопште није мутав, можда он има свој удео у свему овоме.
Колико су криве ове управе, криве су и Звездине легенде, већина ћути, други само критикују (као Дуле Савић). Уз сво поштовање Дулета као играча и човека, нека мање прича, кандидуј се за председника, изнеси програм, нека се бори ако мисли да је у праву. Увек је најлакше било опозицији, критикују и не сносе никакву одговорност.