Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - supreme

1
Ми коцкари сви умемо / Naj fiksevi
August 29, 2005, 06:52:43 PM
Ovaj topik sam otvorio sa namerom da u njemu ostavljamo najbolje tipove, bilo da je u pitanju fudbal ili neki drugi sport. Ne bi bilo lose da uz tip stoji kratka analiza ili komentar zasto odigrati bas to i to, jer svaka informacija moze biti itekako korisna.

Moj predlog za veceras:

Karlovic - Fish tip 1 (kvota 1,50)

Fish vuce neku zajebanu povredu i vec duze vreme je van forme.

Predlog za sve pasionirane kladionicare: registrujte se na http://www.superdobitak.com/forum/index.php
2
Пивница / Srpske psovke
March 15, 2004, 07:46:16 PM
Posto vidim da ste nesto posustali sa idejama, evo necega u cemu sam siguran da svi dobro plivate. Izbacite iz sebe sve nase psovke, svejedno da li je soft ili hardcore. Ja cu da krenem, a vi nastavite. Sto bi rekao kolega Velja, nemoj da vas je sramota ili nesto.

- Cu te iscepam ko bicikla balegu
- Zaboravim ti ga u dupe
- Nemo' te izgazim ko mace muskatlu
- Nemo' te izlomim ko seljak napolitanku (ispred zadruge)
- Je.em te u prkno
- Izje.em ti se na zalogaj

Ajde, sad malo vi gruvajte!
3
Пивница / Stigle poreske prijave
March 14, 2004, 08:01:34 PM
Pre nekoliko dana stigle su poreske prijave za sve fudbalere Crvene zvezde. Prijave se odnose na njihova godisnja primanja (plate) i obracunate su po jedinstvenoj poreskoj stopi od 20 odsto. Prijave, inace, glase na iznose od 200 000 do 400 000 dinara. Dakle, raspon godisnjih plata ide od 1 000 000 do 2 000 000 dinara (normalno je da najnize cifre primaju "Ubljani", a najvise standardni prvotimci i najbolji u timu - Zigic, Mladenovic...). Kada se sve to preracuna u evrice, najniza godisnja plata fudbalera CZ iznosi 14 285 evra (mesecno 1190 evra), a najvisa 28 570 evra (mesecno 2380 evra).

Malo li je na ovu skupocu?!  :bes  Ja nekima (kao sto su Perovic, Ilic, Vitakic...) ne bih dao ni 100 evra mesecno jer se kao pi.ke vuku po terenu i ne zasluzuju ni jedan je..ni dinar od Zvezde...
4
Пивница / Tim i taktika
March 01, 2004, 10:50:22 AM
Jucerasnje gostovanje u Kuli je, sto se navijackog segmenta tice, proteklo prilicno dobro, ali postavlja se pitanje ima li sve to vise ikakvog smisla imajuci u vidu nas tim i taktiku koju fura Muslin. Ono sto sam juce video nije bila Zvezda, vec neki tim iz nizerazrednog takmicenja. Odbrana je jako lose obavila posao, u cemu je prednjacio Vitakic, dok je Vidic uglavnom bio dobar (izuzimajuci gresku kod gola Osmanovica). Milan Dudic je potpuno pogubio konce, decko je bio malo u odbrani, pa malo u sredini, a nekoliko puta se iskurcio i cak krenuo u napad. Markovic odavno nije ono sto je bio, Sarac se takodje lose pokazao. U sredini je jedino igrao Mladenovic, a Muslinov veliki ljubimac Perovic je jos jednom dokazao da je kriva kara od igraca i da je i njemu mesto u Jedinstvu iz Uba. Zigic je odavno provaljen i ako do kraja prvenstva bude dao jos pet golova to ce biti ekstra uspeh za njega. Ni mladjani narkos Pantelic nije odigrao nista posebno, pa sta onda (i od koga) mozemo da ocekujemo u narednim utakmicama?!

Nekada je Zvezda ovakve protivnike lomila suvim kvalitetom, razlikom u klasi, a ne kurvanjski, bez ikakve ideje i igre, sa dosudjena dva penala. I kada ta igra postoji, ona je uvek ista: lopta na bokove, centrisi Pikseta Zigicu na glavu i to je to, kraj price. I pored toga sto nam je taktika poodavno provaljena, Muslin i dalje tvrdoglavo forsira igru na jednog coveka (Zigica) iako ona daje sve manje rezultata. Sredina terena je potpuno nekreativna, nema dobrih akcija i ubacivanja u napad, jednom reci u igri Zvezde vise nema nikakvog kvaliteta. I sada satisfakcija treba da nam bude dupla kruna? U redu je to, kada se ima u vidu koliko dugo titulu nismo osvojili, a o duploj da ne pricamo, ali koliku ce vrednost ta dupla kruna imati u evropskim okvirima?! I dokle cemo da se vise zanosimo tamo nekom Ligom sampiona?! Sa ovakvom Muslinovom fudbalskom filozofijom nema prave Zvezde, nema ni pravih igraca, nema Lige sampiona, nicega... Sa ovakvim timom i igrom meni dupla kruna ne znaci APSOLUTNO NISTA. Jer kada se ponovo izadje u Evropu, bice ista prica: "Sta ces kraj Morave kad ne znas da plivas..."
5
Пивница / Thompson
February 18, 2004, 02:19:37 PM
Pretpostavljam da ste culi za hrvatskog "umjetnika" sa nadimkom Thompson. Poznat je po stihovima "Oj ustase braco mila, duboka je reka Drina, Drinu cemo pregaziti, a Srbiju zapaliti". Da zlo bude jos vece, covek (ako se tako uopste moze nazvati) je ekstra popularan u Hrvatskoj, imao je veoma posecene koncerte, a album mu je dobio pozitivne kritike cak i u hrvatskom Plejboju, uz konstataciju da "danas vlada demokratija i da svako moze da peva sta god hoce".

E, sad... Demokratija je prividna, a mogucnost da peva sta mu padne na pamet u tom obliku niko u Srbiji nije iskoristio. Ne kazem da se kod nas ne bi pojavio neki novi "Baja - mali knindza" i da bi ga gomile (sm)radikala odusevljeno docekala i ispratila na koncertu, ali to se jednostavno nije dogodilo. Ali taman kada se situacija malo primirila, tamo neki Thompson je odlucio da ponovo zatalasa i na tom talasu drmne debele pare. Ne mislim cak ni da je u pitanju klasicni nacionalizam, vec samo dobar marketinski trik.

Fafaj zmaja, Thompsone!!!
6
Северна трибина / Izborna skupstina FK
February 18, 2004, 11:18:48 AM
Danas se, kao sto znate, odrzava izborna skupstina FK Crvena Zvezda. Ocekuje se ponovni izbor Dzaje za predsednika, dakle na zapadu nista novo. S obzirom da Dzaja u maju puni 59 godina, pitam se koja je starosna granica za obavljanje ovako vaznih funkcija u klubu. Sa druge strane, to znaci da FK nema apsolutno nikakvu nameru da bilo sta menja u svojoj organizaciji i poslovanju i da ce stari maniri i dalje biti aktuelni. Jos ako narednih godina Zvezda bude osvajala trofeje u domacem takmicenju, a na evro sceni ostane status quo, mislim da ce to biti dovoljan razlog da se saradnja sa Dzajom dozivotno produzi. Ne znam kakav je statut FKCZ, ali siguran sam da ce se naci neka rupa kako bi se Dzaja odrzao na tronu.

Ili sto bi rekli momci iz Beogradskog sindikata:

"A srpski Nostradamus poznatiji k'o Labus
predvidja JOS 5 DINA SVIRANJA U FALUS..."  :bes
7
Svim vernim posetiocima ovog foruma, svim Delijama koji su dali svoj nesebican i maksimalan doprinos kako bi nas voljeni tim ostvario dobre rezultate u protekloj godini, od srca zelim srecnu i uspesnu novu 2004. godinu. Zelim vam puno dobrih utakmica, a posebno dooobrih gostovanja kakvih je bilo na kraju 2003. godine, puno radosnih trenutaka sa nasom Crvenom Zvezdom, puno pobeda, titula i kupova, a najvise od svega ulazak u Ligu sampiona u fudbalu, titulu sampiona u nacionalnom prvenstvu u kosarci (sto dalje implicira i ucesce u Evroligi), kao i titulu sampiona u Ja(d)ranskoj ligi. Nisam zaboravio ni ostale sportove, tako da vam isto zelim i kada je u pitanju rukomet, odbojka, tenis, vaterpolo  :D , bocanje  :D  :D , hokej na travi  :D  :D  :D  i sve ostalo.

Pored toga (sto bi rekao nas dragi Laufer u Sheveningenu), zelim vam i licnu srecu i uspeh. Puno srece, uspeha, para, dobrog zdravlja, ljubavi, dobrog sexa (ovo vazi i za devojke), i sve ono sto i sami sebi zelite.

I jos nesto! Sakupljajte bar kodove sa karata za fudbalske utakmice jer pocinje nooova veeelika naaagradna igra  :D  :D  :D  :D  :D
8
Пивница / Bakljada
December 05, 2003, 10:08:37 AM
Nekako mi je neuobicajeno da vidim baklje van sportskih desavanja i proslava, ali ono juce ispred republicke skupstine je vrhunac... Pristalice DHSS-a su prilikom dolaska u doticnu (u cilju predaje liste svojih kandidata za izbore) zauzeli celu ulicu Kralja Milana (Marsala Tita  :D ), pored njih Fejat Sejdic & Co, a tom prilikom je zapaljeno i nekoliko baklji. S obzirom na to koja je stranka u pitanju, nije tesko pogoditi cija je to ideja bila. Mada je izgledalo totalno dzukacki, pogotovo nakon njihovog sukoba sa SPS-ovcima, jer je mnooogo licilo na nas odlazak pred Studio B, znate vec kada...
9
Ne znam kako cete reagovati na ovo pitanje, ali smatram da ga treba pretresti. Oduvek je kod navijaca bio prisutan politicki momenat, tako da me zbog toga zanima vase misljenje o ovome.

Normalno je da svaki veliki klub ima podrsku jednog ili vise medija, jer dobar glas i treba daleko da se cuje. No, iza KK je stao TV Pink, sto ja iz patriotskih razloga i iskrenih politickih ubedjenja nikako ne mogu da prihvatim. Sad, jasno mi je i da ne postoji niti jedan medij koji je potpuno cist, ali mislim da je Pink najgora opcija, s obzirom da je njegov direktor bio u najuzem rukovodstvu JUL-a. Ni Karici nisu bili daleko od cele te price, ali i partizani su sa njima sklopili dil za utakmice Evrolige.

Sa druge strane, Ilija Kovacic, portparol KK Crvena Zvezda, radi prenose NBA tekmi na B92. Kako se i ta televizija siri po Srbiji, a cinjenica je da je B92 uvek bio blizak Zvezdi, mislim da je logicno da se nas tim sledece sezone preseli tamo. Opet, politicka koncepcija 92-ojke mi se nimalo ne dopada, mnogo je tu izdajnistva, a gotovo nimalo patriotizma. Mozda bi u tom smislu najbolje resenje bila drzavna RTS, ali tamo je opste rasulo...

Meni nije svejedno, s obzirom da se stalno prica kako mi nikada nismo bili komunisti. Koji k**ac onda trazimo sa komunjarama i profiterima, zasto ne ostanemo cisti pred sobom i Bogom? :bes  Zar preko nasih ledja to julovsko govedo i dalje da zaradjuje i drpa ovaj narod? Koliko biste gledali tu televiziju da nema prenosa Goodyear lige? Aj da cujem i vas...