Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Пијанац

21
Терен / Одг: "Хајка" на Звезду
March 11, 2009, 06:25:04 PM
Имали сте готово 24 часа да нас убедите да оставимо ову тему и искористили сте их врло мршаво. Није да на тему ''Хајка на Звезду'' нема шта да се каже, међутим ви сте ишли у скроз погрешном правцу. О комплексима црно-белих, њиховим нарученим текстовима и кошарци се неће полемисати. Ја ћу поновити оно што сам скоро написао на Делије.нет-у. Само један Звездин трофеј је вреднији од свих њихових заједно. Знају то добро и они и врло радо би се мењали са нама. Пошто то не могу, онда им не остаје ништа друго до да плаћају текстове, праве нацрте, табеле и да на сваки начин покушају да релативизују тај трофеј спомињући га понекад чешће и од нас самих.

Север има свој пут који је исправан, доследан и поштован од стране свих озбиљних навијача. Боље нам је свима да се држимо тог пута, него да се пецамо на ситне провокације, како новинара, тако и другова, познаника, колега, пријатеља Партизановаца по школама, факултетима, радним местима...

Тема ће под кључ и нека стоји као једна врста упозорења о чему НЕ ТРЕБА да се дискутује.
22
Терен / Одг: "Хајка" на Звезду
March 11, 2009, 07:31:07 AM
Нека је бар до увече. Поставио сам људима нека питања, па ме интересује да видим одговоре. ;)
23
Терен / Одг: "Хајка" на Звезду
March 10, 2009, 09:56:12 PM
Доста сте написали, а ја не видим о чему ви конкретно хоћете да расправљамо.

1. О плаћеним новинарским чланцима? - Расправом о томе би им само дали на значају.

2. О томе ко је бољи, Звезда или Партизан? - О томе браћо нема расправе, зна се ко је бољи!

3. О лошем стању у клубу и о лошем третману од стране савеза? - О томе генерално може да се прича на теми о ФК-у.

4. О кошарци? - Ни о овоме нема расправе!


Нећу одмах обрисати јер ме занима у ком правцу је замишљено да тече ова тема, али знајте да има прилично добре предиспозиције да се брише.
24
Пивница / Одг: Ja te volim Srbijo...
March 09, 2009, 11:03:04 AM
Quote from: KizaLion on March 09, 2009, 10:41:24 AM
Од сада пратим само Новака, Типсу и Троицког, а ове две глупаче нек се терају у пичку материну!

Брате немој заборавити Зикија! Овај момак је доктор тениске игре и по мом мишљењу већи мајстор од свих других наших тенисера. Такође не треба заборавити да је на победничка постоља износио српску заставу још у време док нам се држава звала СРЈ.
25
Пивница / Одг: Ja te volim Srbijo...
March 08, 2009, 06:57:00 PM
Ми се пре непуних годину дана убисмо да расправимо која је боља, лепша, бољи човек, већи патриота, кад оно:



Јадна си Србијо кад ти деца мозга немају.  :(
26
1. Сандерленд - Тотенхем  X
2. Реал - Атлетико М  1
3. Мајорка - Бетис  1
4. Хофејнхајм - Вердер  2
5. Манхенгладбах - Хамбург  1
6. Штудгарт - Дортмунд  1
7. Торино - Јувентус  2
8. Наполи  - Лацио   1
9. Лил - Лион  2
10. Ст.Етјен - Нант  1
27
Ја не разумем шта ви предлажете. ??? Да се сви колективно почупамо за косу сваки дан кад изађе нова штрока у дневним новинама? :) Ја вам само кажем да ће таквих текстова бити свакодневно. Ми све то пратимо, читамо, углавном се згражавамо на написано, али вас саветујем да се не нервирате и поготово да не остављате овде исхитрене коментаре на њихове бљувотине јер такви коментари иду њима у корист. Будите уверени да ће Север имати најбољи могући одговор на све што је вредно одговора, а ови текстови који су излазили последњих неколико дана то сигурно нису.
28
Људи, немојте се пецати на новинске чланке. Очигледно је да су они ову одлуку Врховног суда Србије доживели као пораз и сад крећу у контра напад на још прљавији начин. Кроз своје Курир, Пресс, Блиц, У92 медије се не либе да објаве било шта, од патетике, преко њихове истине, до тоталне болештине. Све то има за циљ да нас изнервира, да се ми неком најебемо мајке, па да они стварно добију причу о хулиганима за које је и 40 година робије мало. Зато памет у главу и без нервирања. Ми морамо да наставимо борбу на исти онај начин на који смо је водили и до сада, паметно и право у центар. То њих излуђује!
29
Ово је свакако одлична вест која улива наду да ће се све ово завршити како треба. Међутим, ово никако не сме да нас опусти и успава, већ само да нам да подстрек да у борбу уђемо још жешће, да будемо још одлучнији да истерамо правду. Не сумњам да ће и противничка страна поново ударити кроз своје главно оружје, медије.

Мене интересује једна друга ствар. Речено је да је Урошу продужен притвор. Да ли постоје шансе да се Урош пусти да се брани са слободе? Да ли је реално да деламо у том правцу?

УРОШЕ ИЗДРЖИ!
30
То да, био је дефинитивно даље од гол линије него што је требао да буде. Ипак, поента онога што сам написао је то да је битно да за клуб играју играчи који имају осећај за своје навијаче.
31
QuoteИпак, у први план 135. вечитог дербија Стаменковић ставља Звездине навијаче.

- На терену је завршено 1:1, али на трибинама је било убедљивих 3:0 за Делије. Поносни смо на њих и надамо се да ћемо им донети доста радости овог пролећа.

Морам да споменем нашег голмана Сашу Стаменковића. Овај момак је у буквално сваком интервјуу који сам ја читао или у изјави коју сам гледао апострофирао Делије као највећу снагу Црвене звезде. И то ради спонтано, искрено, без да га новинари ишта питају...  :)

http://www.crvenazvezdafk.com/src/stamenkovic-3-0-za-delije-1621-c10-video.htm
32
Имам своје изворе!  ::)
33
Интересантан детаљ се догодио по самом завршетку утакмице. Шишић је бесан због судијске превисоке надокнаде времена из све снаге шутнуо лопту на Југ уз коментар: ''пушите курац, маму вам јебем гробарску!''  :o  :D
34
После свега што се десило јуче не могу да кажем ништа осим да су ми скроз помешане емоције. Са једне стране сам задовољан играчима, приступом игри у првих 60-ак минута, а са друге стране сам згрожен кукавичлуком који се испољавао како се утакмица ближила крају и за то кривим искључиво Чедомира Јаневског. Гол који је пао у 96. минуту је висио у ваздуху добрих 15. минута, а задњих 20-25 минута је бацило мрљу на све добро урађено до тада. Када противника предводи ПИЧКА од тренера, који код куће против Звезде постави игру као да тренира Јагодину а не Партизан, онда ти је дужност да га нападаш свих 90 минута и да му даш што више голова. Они су при крају напали само зато што су играли код куће и зато што се Чеда задовољавао предношћу од 1:0. Чедомир Јаневски је био једина ставка које сам се плашио пре ове утакмице и на жалост испоставило се да су се моје слутње обистиниле.
35

1. Вест Хем - Манчестер С.  1
2. Хал - Блекбурн  X
3. Еспањол - Реал.  2
4. Бетис - Виљареал  2
5. Дортмунд - Хофенхајм  1
6. Вердер - Бајерн нед.  2
7. Јувентус - Наполи  1
8. Интер - Ромa  1
9. Оксер - Тулуз  1
10. ПСЖ - Нанси  1
36
Ајде више да се не спомиње кошарка. Постоји обавештење на званичном сајту, ми смо у складу с' тим закључали тему на под-форуму терен, тако да предлажем да се убудуће санкционишу драстичније овакви испади. Нећемо ваљда 100 пута да понављамо исту причу.
37
Quote from: CEBEP on February 23, 2009, 06:24:24 PMЧистио је копачке Звездиним фудбалерима. Играо десну полутку за Звезду (Кад? У којој екипи? Колико дуго?) и Бокељ,

На основу овога бих рекао да је играо у млађим категоријама, а да они покушавају да га прогурају као да је играо ''у Звезди''. По том критеријуму и мој ћале и многи други несуђени фудбалери могу да причају да су играли ''у Звезди''.

Свима је јасно да матора дртина мора под хитно да лети, јер је брукање које нам он на сваком јавном наступу причињава постало неподношљиво. Међутим, исто тако се не ваља залетати ни са именима могућих алтернатива. Ево сви су одушевљени изјавама Дулета Савића, па одмах њега  виде као алтернативу. Ја Дулета изузетно ценим и поштујем као бившег фудбалера и као српског патриоту. Међутим, не може се заборавити да је он већ имао прилику да се покаже као функционер у Звезди. Он је за време Џаје и тренера Филиповића у сезоне 02/03 имао функцију спортског директора. То је она сезона када је разлика између стоке и нас била рекордних 19 бодова. Тад га је чак Север и поткачио скандирањем ''Дуле одлази'', мада је што је и логично много више на тапету био Филе. Када је за тренера дошао Муслин, Џаја је Дулета задржао на платном списку клуба, а човек осим што се с' времена на време мотао по клупским просторијама није радио апсолутно ништа. Не кажем да он сада не би могао да помогне, али вас само позивам да се не залећете са подизањем људи у небеса.
38
Ево 'вако. Став навијачке групе Делије Север је по овом питању одавно познат. Актуелна лига у кошарци се бојкотује, а ништа боље не би прошла ни евентуална слична лига у фудбалу. С' тога ја тему закључавам да се не би трошила енергија на безпредметне расправе.
39
Пивница / Одг: Svaštara
February 22, 2009, 09:36:36 PM
162 432
40
Пивница / Одг: Svaštara
February 21, 2009, 04:23:48 PM
Нова мајица?  ???  :o

Дај Земунац уозбиљи се!