Па била је нека прича о томе да су ова два момка враћена у договору са Олимпијакосом... Скоро се то десило.... КО зна нешто више о томе нека напише...
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

#61 January 11, 2009, 04:31:55 PM Last Edit: January 11, 2009, 05:08:09 PM by Пијанац
Још један српски фудбалер је отишао у Манцестер. Стопама Зорана Тошица и Адема Љајица кренуо је и Филип Дјурициц.

Како сазнаје МОНДО, млади играц, који це 30. јануара напунити тек 17 година, отпутовао је у недељу у раним јутарњим сатима на Острво, у друштву скаута Јунајтеда Будимира Вујацица. Вец поподне це пратити дерби Премијер лиге на "Олд Трафорду" када на буде гостовао ?елси.

Дјурициц се сматра једним од најсјајнијих бисера српског фудбала око кога су се вец ломила копља.

Школу Црвене звезде је напустио да би прешао у Олимпијакос, у тандему са вршњаком Александром Ковацевицем, због цега су поцетком прошле године из Љутице Богдана 1 најављивали да це тужити клуб из Пиреја за отимање играца.

Минулог лета су црвено-бели желели Дјурицица назад. Нису га вратили, а талентовани офанзивни везиста завршио је у обреновацком Радницком.

Тада је кадетски репрезентативац Србије доспео на "скенер" скаута Ајакса, који су га јесенас више пута гледали. Холандски медији су га вец били преселили у Амстердам...

Медјутим, уследио је позив Манцестер јунајтеда, а актуелни владар Европе и света се не одбија.

Дјурициц це на "Олд Трафорду" провести осам дана, за сада само као гост, баш као што је недавно било и са Адемом Љајицем.

После тога, преци це се и на конкретну прицу око потписивања уговора, јер "црвени дјаволи" никога не зову за џабе у госте.

Менаџер Алекс Фергусон не планира још дуго да седи на клупи гиганта из Ман?естера, али оцигледно жели да свом наследнику остави темеље, које, како сад ствари стоје, прави од српског материјала.

После Немање Видица, у Ман?естер се преселио и Зоран Тошиц, за годину дана це и Адем Љајиц, а по свему судеци затим це и Филип Дјурициц.

Манчестер га неће одмах, а у међувремену би био позајмљен гробарима  ???
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "



Филип Ђуричић у звездином дресу
ПРАВДА=ИСТИНА за УРОША!
САМО ЗДРАВИ У ГЛАВИ-ПРОТИВ СИСТЕМА!


  Једно питање?
како да се на пробу доведе један дечко 90 год.,екстра таленат,игра у словену из руме?
Дечко размишља да прекине каријеру због школе,осим у случају добре понуде?

Окрени Фк па им реци... ;D
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!

Филип Ђуричић изјавио како нема намјеру да пређе у Партизан, јер је Звездино дијете. Неке новине спомињу да се Илија ангажује да врати Ђуричића, али да проблем представља Манчестер. Тј, све зависи од тога да ли ће Манчестер да узме Ђуричића или не.



Quote''Ако нам пропадне посао са Манчестер јунајтедом у реду за Филипа Ђуричића чека много екипа,тако да нам је Црвена звезда последња опција''

Јовица Радојевић,менаџер Филипа Ђуричића

извор:данашњи блиц
ПРАВДА=ИСТИНА за УРОША!
САМО ЗДРАВИ У ГЛАВИ-ПРОТИВ СИСТЕМА!

Опет менаџери... >:(
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!