Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - Maj 25

1
Utorak, 20 casova, Pionir... Siptari prave problem sa kartama ali to nas ne treba da zanima. Svi ispred Pionira pa cemo da vidimo sta cemo i kako cemo.
2
Sve smo blizi tituli u rukometu a velika zasluga za to pripada nama Delijama koji smo iz raznih gradova Srbije dosli u BP da bodrimo nash klub. Bijeljina, Valjevo i Shabac a iz Beograda jedna kola sa nama. Naravno nasha grupa iz Bachke Palanke je vodila glavnu rech na utakmici, organizujuci sve od koreografije (koja je samo delimichno izvedena jer panduri nisu dozvolili da se unesu barjaci, bakle i josh puno papirica i rolni), pa do navijanja.
Igrache je definitivno digao topovski udar za koji je odgovoran gospodin makro (prepoznace se vec on  :D ) i pesma koja je bila sve jacha i jacha. Na kraju smo pevali i patriotske pesme Marsh na Drinu, Od Topole, Zovi samo zovi itd.
Kasnije smo svi bili pozvani od strane momaka iz Bachke Palanke, na pice u restoranu u neposrednoj blizini njihovog kluba navijacha. Od grobara iz Bachke Palanke nije bilo ni rechi a po onome shto smo chuli oni samo postoje "na papiru" a u stvarnosti su fantomi (niko ih ne zna  :D ).
Sve u svemu veoma je zanimljivo bilo danas, utakmica u vreloj hali je pri kraju bila puna naboja a svakako da su najlepshi momenti bili kada su igrachi doshli kod nas da slave, kada su pobacali dresove, kada se Pera Nenadic popeo na shipku ispred nashe tribine... Rukometashi su ove godine po meni definitivno igrali sa najvishe srca.
3
Пивница / Svetsko Prvenstvo na RTS-u
May 16, 2006, 03:54:14 PM
komentari...
4
One question. Does anyone know the words of that Greek national song "hellas ole ole den stamato na tragoudo pote" but the way Olympiakos fans sing it?
5
Verovatno u afektu zbog predstojeceg vaznog gostovanja zaboravismo da pomenemo tekmu sa Smederevom.
Vecheras mozemo da pijemo jer je utakmica u 3 pa mozemo lepo na tenane da se probudimo u 12, skuvamo kaficu i otreznimo se :)

Vreme ne izgleda obecavajuce ali mi neko reche da ce sutra biti 19 stepeni. Kako god bilo siguran sam da ko god dodje na Marakanu nece ostati kratak za dobru zajebanciju :)
6
Пивница / Sonny Ericsson klipovi
March 24, 2006, 09:44:15 PM
Imam dosta video klipova u mom K700 telefonu (izmedju ostalog i sa raznih tekmi) ali kad sam ih prebacio na komp, izvalio sam da im je ekstenzija .3gp.
Koliko sam skapirao iz nekih chitanja na netu, moram da imam neki Quickplayer da bi to pushtao.

Da li zna neko postoji li neki program koji moze da konvertuje ove .3gp fajlove tako da mogu da se pushtaju u winampu? Jel postoji neki Winamp plugin da se skine za ovo?
Ako neko ima Sony Ericsson i reshio je ovaj problem, molio bih da pomogne.
7
Forum Help / pokushavam da postujem...
March 21, 2006, 05:39:08 PM
... na temi Obilic-Zvezda ali mi se sve vreme pojavljuje ova poruka

The resource cannot be displayed
The resource you are looking for cannot be opened by your browser.
8
Forum Help / Problem sa avatarom
March 11, 2006, 06:24:33 PM
Ne mogu vishe da uploadujem avatar...

Pojavljuje se ovo sranje:


Warning: move_uploaded_file(./images/avatars/1734913446441307900e2d5.jpg): failed to open stream: Permission denied in /home/charcoal/public_html/forum/includes/usercp_avatar.php on line 239

Warning: move_uploaded_file(): Unable to move '/tmp/phpJODkAY' to './images/avatars/1734913446441307900e2d5.jpg' in /home/charcoal/public_html/forum/includes/usercp_avatar.php on line 239

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/charcoal/public_html/forum/includes/usercp_avatar.php:239) in /home/charcoal/public_html/forum/includes/page_header.php on line 475

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/charcoal/public_html/forum/includes/usercp_avatar.php:239) in /home/charcoal/public_html/forum/includes/page_header.php on line 477

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/charcoal/public_html/forum/includes/usercp_avatar.php:239) in /home/charcoal/public_html/forum/includes/page_header.php on line 478
9
Пивница / Rikno Zloba
March 11, 2006, 05:44:59 PM
... simbol jedne "ne daj Boze da se ikad ponovi" decenije...
10
Северна трибина / Zvezda-Dinamo (M)
February 28, 2006, 09:14:17 PM
U prvom poluvremenu odlichno navijanje koje nosi nashe kosharkashe skoro do vodjstva. U jednom trenutku cela hala je pevala "Na na na na na Napred Zvezda" (big big girl). U trecoj chetvrtini totalan pad kada ljudi bukvalno mumlaju, to se ne moze nazvati pevanje. Onda je stiglo malo motivacije sa shipke pa je hala bukvalno BUKNULA. "Napred Zvezda samo napred Zvezda" "Napred Zvezdo le" pa onda zvizdanje i urlanje dok su trajali napadi Dinama. Uz takvo urlanje i zvizdanje nijedan tim na svetu ne bi mogao da igra dobro.
Shteta shto ne pobedismo na kraju ali u svakom sluchaju bilo je lepo danas  u Pioniru. Bar su Shakota i Gurovic kolko tolko vratili navijache u dvoranu, za razliku od proshlih godina kada ovako neshto nije bilo moguce.
11
Evo konachno i mi da se malo radujemo basketu. Lepo je bilo i pre 2 godine kad sam prisustvovao neverovatnom preokretu protiv FMP-a u Novom Sadu (i tada smo jebali grobare u chetvrtfinalu) ali i ovaj trijumf ima neki gusht.
Red Star Forever je lepo opisao deshavanja juche, tako da bi samo pomenuo da je i danas bilo extra. Solidno navijanje a na kraju je bukvalno grmelo "Neka vecheras svako zna". Igrachi su pobacali dresove neki i patike, a Chicha Milan, Jeretin i Radivojevic su se popeli kod nas u publiku. I pehar smo chak dizali :)

Mislim da su kosharkashi ovaj Kup namenili nama navijachima, a bilo bi josh lepshe kada bi nas konachno obradovali sa titulom tj. duplom krunom. ZREO JE TIM ZA TO!
12
Пивница / Liga Shampiona
December 16, 2005, 05:10:54 PM
Neka ovo bude mesto gde cemo diskutovati o mechevima Lige Shampiona od osmine finala do samog finala.
Danas su izvucheni parovi osmine finala (21. februar i 8. mart). Sastaju se:

Ajaks Amsterdam - Inter Milan
Bajern Minhen - AC Milan
Benfika - Liverpul
Čelsi - Barselona
PSV Ajndhoven – Olimpik Lion
Glazgov Rendžers - Viljareal
Real Madrid - Arsenal
Verder Bremen - Juventus


Opet Barsa-Chelzi  :D Gledace se dobar fudbal!

Proshle godine sam navijachki prognozirao finale Liverpul-Inter, dva strana kluba koja gotivim. Bio sam blizu, s obzirom da je Liverpul neochekivano ushao u finale i osvojio ga.
Ove godine prognoziram da ce finale biti Liverpul-Juve i da Liverpul osvaja.
Ko pogodi tachno finale i osvajacha dobice dres nekog tima iz Americhke MLS lige


(gistro)  :finger
13
Пивница / Zaboravljene i nepevane pesme
November 15, 2005, 02:36:48 PM
Koje pesme koje nikad nisu pevane, i pesme koje su pevane ali su zaboravljene, bi voleli ponovo da zapevate na severu?

Pesma iz Kule, od proshle godine. Pevana samo na toj tekmi:

Pre smo bolesni nego normalni
neka neko drugi sad sve to proceni
mi smo tebi odani, ceo zivot moj si ti... na na na na na...

Zatim, svidela mi se pesma iz Chachka od ove godine. Pevana je samo taj dan, ali masa je nazalost nije prihvatila.

Ajde ajde ajde ajde ooooooo
ajde ajde ajde ajde Zvezdoooo
ajde ajde ajde daj im gol
ajde ajde ajde ajde Zvezdooo
14
Северна трибина / Kazna UEFA
September 17, 2005, 01:05:15 AM
Sa sajta B92:

Evropska fudbalska unija kaznila je Crvenu zvezdu jednom utakmicom nastupa pred praznim tribinama zbog nereda na utakmici drugog kola kvalifikacija za Kup UEFA sa Interom iz Zaprešića.

Kako se navodi na sajtu UEFA, Zvezda je kažnjena zato što su njeni navijači pre i tokom meča koristili pirotehnička sredstva, kao i zbog bacanja predmeta – mobilni telefon, dva plastična upaljača i novčić pali su na krov gostujuće klupe tokom prekida u 82. minutu.

Odluka podrazumeva da nijedan navijač neće moći da uđe u stadion u sledećoj utakmici pod ingerencijom UEFA, u kojoj je Zvevda domaćin. Utakmici će moći da prisustvuju klupska delegacija (koju može da čini maksimalno 75 osoba, uključujući igrače i članove stručnog štaba), delegacija protivničkog kluba, akreditovani novinari, obezbeđenje i osobe zadužene za rad na stadionu.

UEFA je ove sezone znatno pooštrila kriterijume za kažnjavanje, pa su u četvrtak bez publike igrali branilac trofeja u Kupu UEFA CSKA iz Moskve (zbog nereda u meču sa Parmom) i osvajač istog trofeja iz 2002. godine Fejenord. U revanšu pred praznim stadionom igraće i Steaua, tako da je Zvezda treći eks šampion Evrope, koji bi u Kupu UEFA mogao da igra bez publike u ovoj sezoni (pod uslovom da eliminiše Bragu).

U slučaju da se sličan incident na Marakani ponovi u naredne dve godine, Zvezda će još jedan meč morati da igra bez publike.

----------------------------------------------------------------------------------

Koje sranje... Pa tim je proshle sezone izgubio od Smedereva pred praznim stadionom a mogu da mislim kako ce to mrtvilo da bude ako udjemo u Ligu UEFA.
Karali smo ustashe i na tribinama i na terenu a sad treba da ispashtamo shto su 5 debila sa sve onim ciganiskim kapicama, sa zapada bacali upaljache i mobilni telefon!!! na klupu gde su bili hrvati. Ma sve u kurac...
15
Северна трибина / Crvena Zvezda-Braga
September 13, 2005, 02:45:11 PM
Planule su karte za sever a ja uzeh bukvalno poslednju, danas... Verovatno ce kasnije opet pustiti jer chas imaju chas nemaju a kad nemaju tapkaroshi zaradjuju na glupacima.

Ochekujem punu Marakanu, da grmimo sa severa, i pobedu na terenu.
16
Терен / Novi kapiten..?
September 01, 2005, 11:23:10 AM
Chitam novine, gledam TV ali nigde se ne pominje ko bi mogao da nasledi Pantelicevu kapitensku traku.

Po meni kapiten mora biti ili Zigic ili Pixy Kovachevic.
Shta vi mislite?
17
Северна трибина / Podneli ostavke?
May 28, 2005, 12:31:42 PM
Ne znam da li ovo treba da ide na navijachke priche ili sportske ali evo...

Kako pishe "Ekipa":

Chlanovi upravnog odbora koji su sinoc podneli ostavke su: Oliver Bogavac, Djordjo Antelj, Djordje Kolashinac, Sinisha Mihajlovic, Bogdan Tirnanic, Milan Savic, Stevan Stevanovic, Bozidar Cerovic, Vojin Djordjevic, Nebojsha Divljan i Blazo Chabarkapa.

Kompletan Upravni odbor FK Crvena Zvezda sinoc je podneo ostavke. To bi samo trebalo da bude ozvanicheno na sednici ovog tela koja je najavljena za ponedeljak ili utorak. Uprava crveno-belih je sinoc dostavila pismene ostavke predsedniku Skupshtine kluba Draganu Dzajicu i pozvala ga da kao moralni chin i on uchini isto i napusti klub zajedno sa njima jer ih je on i doveo u Ljutice Bogdana 1a.
18
Пивница / Jebote vec je 0:3
May 25, 2005, 08:38:48 PM
Maldini i Krespo 2  :(

Jebeni Milan, kako ih mrzim...

Sad ce u igru da udje Sise i da da 4 gola   :lol:  :(


WALK ON
WALK ON
WITH HOPE, IN YOUR HEART
AND YOU'LL NEVER WALK ALONE
YOU'LL NEVER WALK ALONE...