Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - KocoBo-Cp6uja

21
Ај да ти одговорим док нам не обришу постове.Погрешан одговор,БАШ ТРЕБА ОТИЋИ И ПОКАЗАТИ СТОКИ ДА НАМ НИКО НЕ МОЖЕ НИШТА,АКО ТРЕБА СТАЈАЋЕМО ИЗА ГОЛА !!!
22
1. Тотенхем - Челзи суб.16:00....2
2. Њукасл - Арсенал.18:30......2
3. Сантандер - Валенсија нед.17:00....1
4. Мајорка - Атлетико М. нед.21:00.....2
5. Штудгарт - Херта суб.15:30.....x
6. Шалке - Хамбургер нед.17:00..x
7. Рома - Јувентус суб.20:30....x
8. Наполи - Милан нед.20:30.....2
9. Оксер - Ле Ман суб.19:00.....1
10. Тулуз - ПСЖ нед.21:00.....x
23
"Идемо у нове победе!, Ћао!", рекао је Тана што је изазвало смех свих у сали...-Американац,надамо се без тебе !!!
24
Те туче једноставно немогу по мени да се контролишу,тј да се предвиде.Нећу никог да прозивам,јер не знам због чега је дошло због ње,али често разлози туче некад немају никакве везе с трибином,навијањем,не прозивам никога,нити оћу да износим погрешне чињенице,и не треба им придавати никакав значај,а треба их скроз искоренити.
25
На Маракани,Карабурми или у Чачку,потпуно је небитно.Звезда се доказала,постигла је велик успех,освајала европу,свет,домаћу лигу.Тај углед који је стечен мора да се поштује,то је углед који многи велики клубови данас неће никада освојити,остварити,углед односно успех који је свуда у свету поштован по највишим критеријумима,углед за репсект,који се изгледа једино код нас не цени довољно.
ЗВЕЗДА МОРА ДА СЕ ПОШТУЈЕ !!!
26
Нису баш сви керови стока,поздрав за екипу из воза . .  :).Ја мислим да је данашњу текму обележила пре свега бројност.Радни дан,посао,школа,шта год,нису нас спречили да трибина изгледа најпопуњеније ове године.Значи сећам се претходних пар текми,прошле године,како су сви критиковали барјаке,који се врте мало а после се бацају на земљу.Сада је ситација обрнута,људи се нуде да врте и тако декоришу Север током целе текме.Ролнице и бакљада додатно дижу ниво навијања,ђускање,браво делије.
На крају текме спремање за Бањицу,идемо делије,да се цео коп од данас пренесе тамо(мада незнам де ћемо сви стати хехе  :D )
27
Пивница / Одг: KAKO I KAD STE POCELI...?
March 16, 2009, 11:21:47 PM
Како и кад,ни сам незнам,ваљда ми је то судбина.После деде,нико у фамилији није био загрижен као ја.Са неких 12-13 година,деда ми купује звездину мајицу,"Много смо јачи" и ту почиње најлепша прича мог живота.Прва текма,баскет текма,финале купа у Новом Саду против Рефлекса,први трофеј од многих у низу.Сада ми је 18 година,четири пуне године учествујем активно на трибини.Паре нећу жалити,тебе ћу Звездо пратити,и верно бодрити.
ПОБЕДА,ТИТУЛА,НАМА ЈЕ ПОТРЕБНА !!!
28
Значи сад гледам онај преглед утакмица,онај комесар Бељић,како год нема појма о животу,камоли да коментарише спорне ситуације.Опет се понавља она ситуација да главни судија сматра да није било офсајда(против муслимана) односно фаула(офк) и признаје гол,а тек на сигнализацију помоћника,чија одлука утиче на суђење,али никако не сме да мења одлуке главног судије,мења одлуку и поништава гол.Једноставно квалитет судија,суђења је јако низак чак и за нашу лигу,која морамо признати није баш сјајна.
Искључење Силве је још једна од смешних одлука судије,јели бре,ко је онај секретар да узме лопту,да се забавља с њом место да је одма врати назад.Па шта ако има 6 других,акција је једна,непоновљива.
Једноставно,Звезда више нема тај ауторитет који је некад имала код судија,и то мора брзо да се мења.
ЗВЕЗДА МОРА ДА СЕ ПОШТУЈЕ,МОЖДА БИ ИХ КОЈОМ ПАРОЛОМ ИЛИ КОРЕОГРАФИЈОМ МОГЛИ ПОДСЕТИТИ НА СВЕ УСПЕХЕ НА ЕВРОПСКОЈ И КЛУПСКОЈ СЦЕНИ !!!
29
     
Нема везе с претходних пар постова!!!

Утакмица у среду, 18. марта игра се на Маракани са почетком у 18 часова.
Меч 22. кола, последњег у другом делу првенства игра се у суботу на Бањици, а противник је Рад. Након овог кола, следи пауза од две недеље, а наставак последњег, трећег дела шампионата заказан је за 4. април.

Пијанац: http://www.srbijazemljaheroja.com/cirilica.html
30
Што се тиче гледања на терен,па ми смо тамо сви због победе,и при резултату 0:2 је нормално да се блеји на терен.Не оправдавам никога,само износим неко своје мишљење.
Браво за бројност,бакљаде,пароле,навијање у првом делу утакмице,у другом мали пад,дал због резултата,који не сме никако да утиче на нас,ил је некима било забавније да бацају заставице и камење како на редаре,тако и на своје другаре на трибини.Само да додам да сам био пријатно изненађен кад је почела песма "Сад на гол Звезда,победи буди шампион" . . .
31
1. Манчестер Ј. - Ливерпул 1
2. Челзи - Манчестер C.  1 
3. Астон Вила - Тотенхем   1
4. Атлетико Б. - Реал   2
5. Атлетико М. - Виљареал   1
6. Херта - Леверкузен   1
7. Вердер - Штудгарт   x
8. Сампдорија - Рома   x
9. Интер - Фиорентина   1
10. ПСЖ - Марсеј  x
32
Данас ми ћале стиго с пута,био у Бајиној Башти,и каже до Новог Сада ваљда није прошао ниједан град,односно ниједно село које бар на 2-3 места нема исписан графит Правда за Уроша,и то му је био уједно и први утисак с пута . . . ;D Према томе,браво Делије,идемо још јаче !!!
33
Quote from: Neca on March 11, 2009, 12:27:22 PM
стварно невероватно,ово раде да би нас провоцирали,а ми не можемо ништа страшно... >:(
Не бих се баш сложио да не можемо ништа. . .Север је много јак,и много сложнији,организованији од многих правних институција,судова,бла бла.Нема предаје док не видимо Уроша на трибини,а лажове и педере што даље од нас!!!
34
Колко се ја разумем у те уговоре,чини ми се у случају добре понуде,могућ је раскид уговора уз обештећење које би морало да се уплати Звезди,е сад,ако нисам у праву,нека ме неко исправи.Ненаду свака част,дечко је стварно испао фер током прелазнок рока,остао је,продужио уговор,наставиће и у будуће да брани црвено беле боје и надам се постиже прелепе голове својом чувеном "левицом" !!!
И само да додам-Дан Тана,бежи бре из Звезде!!!
35
Само још да се осврнем на неке ситнице са утакмице,а могу да утичу на навијање.Бубњеви.Једноставно немају ту јачину,нечују се довољно добро,и често се брза с песмом,ил се не поклапа ритам бубња и песме.Ја мислим да је са шипке пар пута скренута пажња да се удара јаче,е сад,дал је до квалитета,ил квантитета. . . :-\
36
Мајорка - Бетис  1
Наполи  - Лацио  1
Ст.Етјен - Нант   1
37
Браво Звездо,браво ДЕЛИЈЕ !!!
Лепршава игра од доле пренела се и на трибину.Киша,снег,кошава,немогу нам ништа.Навијање одлично,поготово она подела трибине када једна група скаче с леђима окренутим терену.Певало се конобару,Космету,феноменална бакљада,и само бих исористио прилике да похвалим све за барјаке,упркос киши,и чињеници да се барјаци натапају водом и постају тежи,вртели су се целу текму,БРАВО ДЕЛИЈЕ !!!
СВИ НА КАРАБУРМУ,да поиспадамо с трибине колко нас има.
38
Срећан рођендан моме најсветијем.
39
Прво,свака част играчима на освојеном купу,надам се да ћемо исто тако освојити и првенство.Што се трибине тиче,истина да је могло бити организовано неко навијање,подршка играчима,и не кажем да то није требала да организује Новосадска екипа,међутим,да је неко хтео да дође,да се одради утакмица како нама доличи,небитно дал си из Београда,Чачка,Краљева,Ваљева,не би смело никоме да представља проблем,Нови Сад није богу иза ногу,не воли само Нови Сад Звезду,ово је прошло,биће још 100 шанси,идемо делије-МИ СМО ЗВЕЗДИ СВЕ !!!
40
Навијање у оној рупи не може бити беспрекорно,нити може да се текма одради без двогласа,то је једноставно немогуће.Нећу да критикујем,ал ми се чини да је већина људи на шипци била постављена више ка делу ка западу,и да је онај део ка истоку био слабије "упошљен".Да додам само једну занимљиву ситуацију када се један лик докопао мегафона,нећу да га именујем,а и искрено нисам га пре тога запажао на трибини,и после неког доброг потеза Коромана преко мегафона је кренуо да скандира име Огњена,што ја мислим да не би требало,јесте да је добар играч,али ниједним гестом,потезом,стажом у Звезди није заслужио,а поред тога на другом делу трибине иде сасвим друга песма . . .