Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - drenke

1
Нема шта много рећи текма је у ПЕТАК у 18 часова.
2
Нема много шта рећи поводом ове утакмице пошто се све зна.



СВИ НА СЕВЕР.
3
Нема шта много рећи за ову текму сем тога да почиње плеј-оф и да нам је бежанија дужна пошто нам је одузела 4 бода ове сезоне.

Карте за све трибину су 100 динара и треба доћи у што већем броју и показати како навијају најболји навијачи на свету.
4
Терен / форум-ККЦЗ
November 20, 2006, 10:22:06 PM
Почео је са радом форум кошаркашког клуба Црвена Звезда
Форум се налази на наведеном линку.


http://www.bestfreeforums.com/forums/kkcrvenazvezda.html
5
Можда је мало рано за отварање овог топика али нека људи дискутују пошто ће ово бити јако занимљиво гостовање собзиром да се иде на Косово.

КОСОВО ЈЕ СРЦЕ СРБИЈЕ
6
Терен / ?истина ил опет лаж?
October 19, 2006, 11:50:40 PM
Zvezda se sprema za gradnju na kompletnom zemljištu oko stadiona

Nova "Marakana" za Univerzijadu!
Sekretarijat za urbanizam i Urbanistički zavod prihvatili su projekat. Zaživeće gradnja sportskog kompleksa, kao i rekonstrukcija "Marakane" za letnju Univerzijadu 2009. godine, čije će otvaranje i zatvaranje biti upravo na stadionu Crvene zvezde, najavljuje direktor stadiona Milorad Ćorović
Komisija za imovinu, koju je formirao Upravni odbor Crvene zvezde na poslednjoj sednici, već se dala u posao. Preciznije, njen član Milorad Ćorović, direktor stadiona "crveno-belih", spremio je celokupnu papirologiju i otkriva dokle dopiru granice fudbalskog kluba...

- Zvezda zna šta joj pripada i do kraja godine postaće punopravni vlasnik prstena duž ulice Ljutice Bogdana, počevši od nekadašnje PKB Korporacije, koju je kupila "Delta" potom duž ulice Banjički venac do poseda "Novi rasadnik", a s druge strane duž Bulevara oslobođenja do Autokomande - odgovara Ćorović.


 PSV ZA KASTILJA

Pored nekoliko klubova iz Engleske, za vezistu Crvene zvezde Alehandra Segunda Kastilja interesovanje je pokazao i PSV Ajndhoven. Ronald Kuman, trener holandskog šampiona, gledao je Kastilja na prijateljskoj utakmici između Ekvadora i Brazila 10. septembra u Barseloni, a pored njega izrazio je želju da dovede i Đovanija Espinozu. Poslednju reč ima Zvezda i Nacional, koji još ima sva prava na njegov ugovor, ali rukovodstvo "crveno-belih" nema nameru da pusti Ekvadorca pošto je on letos stigao kao zamena za bivšeg kapitena Nenada Kovačevića, koji je otišao u Lans.
 
 
 

Sporna gradnja, koja je pre nekog vremena stopirana, obavljala se na prostoru iznad južne tribine "Marakane" i pomoćnih terena koje koriste mlađe kategorije fudbalskog kluba Crvene zvezde.
- Taj objekat se nalazi na zemljištu koje pripada Zvezdi. Ugovor s tim partnerom je potpisan daleke 1994. godine. Kada Zvezda postane i zvanično vlasnik kompletnog prstena, to će onda rešavati Upravni odbor kluba.

Ćorović otkriva još neke zanimljive detalje od čega će i Zvezda izvući korist.
- U toku je završna faza projekta prema urbanističkom planu. Sekretarijat za urbanizam i urbanistički zavod prihvatili su projekat, takođe, dva puta je prošao Skupštinu grada i vrlo brzo očekujemo da će biti aminovan. Dakle, zaživeće gradnja sportskog kompleksa, kao i rekonstrukcija "Marakane" za letnju Univerzijadu 2009. godine i do tada sve mora da bude završeno jer je otvaranje i zatvaranje upravo na stadionu Zvezde. Nekome je to tek za tri godine, a za nas je već sutra - zaključio je Ćorović.
7
Mislim da je vreme da se otvori ova tema pre derbija kako bi se malo podigla atmosfera.

Bice ovo jedan tezak derbi posto ni mi ni pakistanci nismo u nekoj formi ali ipak je to derbi.

I jos jedna stvar je da se pakistanci vracaju na njihovu tuznu tribinu.
8
Терен / Kosarkaski play-off.
May 30, 2006, 08:37:32 PM
Ovde mozete da komentarisete sve sto je zanimljivou u polufinalu i finalu kosarkaskog play-off.