Quote from: "Феђа Димовић"
Један од мојих најбољих пријатеља је ово што нам се дешава врло сликовито описао: ,,Ја када ме силују макар вриштим и отимам се, а не облачим танге и халтере". То је цела суштина. Када ти нешто много није по вољи, а немаш никакву моћ да на то утичеш, онда макар можеш да изразиш неслагање са таквом ситуацијом.
Оно што ја нудим је неслагање са стварима које нас тиште, да урламо када нас боли уместо да будемо мазохисти.

Тај фазон, брате!
ТО.

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

за све оне који бране космет од шиптара,имам један леп сајт,и форум
http://kosovoisserbia.tesliclive.com/index.php

наиме ради се о протестном форуму,па зато милим админа да разуме сврху овога поста.


браћо помозите и борби за наше Косово :megafon  :megafon  :megafon
a
navijace,i ljubitelje fudbala
http://tesliclive.com/sportforum/index.php

ЅМЅ за оброк гладнима на КиМ

Хуманитарна акција у организацији Епархије рашко-призренске под називом `Један ЅМЅ за један оброк гладнима на КиМ`. Прикупимо заједно средства за рад народних кухиња на територији Косова и Метохије слањем СМС поруке на број 1033 (само у оквиру 064, 065 мреже).

Цена СМС поруке за препаид и постпаид кориснике износи 50 динара без ПДВ-а

Помоћ се може извршити и уплатом на жиро рачун: Косовско-Метохијска банка а.д. филијала Звечан, бр. 360-0012622700003-39, на име Епархије рашко-призренске, Манастир Грачаница, 38205 Грачаница, за Народне кухиње.

(www.delije.net)

Идемо Делије!

Партизан - Ефес



Звезда - Партизан


Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "


Руку на срце,парола гробаара је можда чак и најлепша која је до сада изнешена.Свака част!

Quote from: "Лоше"Руку на срце,парола гробаара је можда чак и најлепша која је до сада изнешена.Свака част!

Свака група треба да направи  врхунску паролу КОСОВО ЈЕ СРБИЈА као што је ова гробарска и да је стално на трибини.

Писмо које је братство манастира Зограф (бугарски манстир на Светој Гори) упутило бугарском државном врху:

"Области Косово и Метохија су нераздвојни делови српске државности, а њихова историја заузима основно место у свести српског народа у целости.Потврда за то је и огромна већина словенских топонима, као и само име ових области. С краја 12.века у Метохији а одмах затим и на Косову налазимо мноштво метоха велики српских манастира, Хиландара, Студенице, Бањске, Грачанице, Дечана и других.Још један аргумент су и византијских и српских владара као и многи други историјски документи.Ово такође потврђује и хиљаде народних песама о битци на Косовом Пољу 1389.године, када српски народ на челу са Светим кнезом Лазаром штити своју православну веру и стреми се вечности у Царству Божијем."

У писму се спомиње и како се после 2.светског рата нарушава хармоничан суживот два народа на Косову и Метохији.

"Захваљујући економској и војно-стратегијској политици великих сила, шовинистичним великоалбанским стремљењима, као и недалековидној политици комунистичке власти у Југославији, продуженој и у годинама диктатуре Слободана Милошевића, стање на Косову и Метохији се веома усложњава у политичком, социјалном и демографском смислу.Саздају се претпоставке за један непомирљив антагонизам између српског и албанског народа.Ми никако не одобравамо варварство, жестокост, ратнички национализам, ма ко да их испољава.Са друге сматрамо да је српски народ неправедно лишен од онога што му је вековима припадало - земља, народ, светиње и у њих уткана вера.Сматрамо да је правда тешко погажена и преступљена.

Прво, нарушена је Божанска правда.Од 1999.године је уништено, саборено, опожарено, оскрнављено око 150 цркава и манастира, који су били у служби целом човечанству.Унижене су и њихове иконе, свете мошти и посуде.

Друго, нарушена је и људска правда.Погажени су основни међународни споразуми и принципи.Такав је принцип неповредивости територијалне целости држава, што пише и у уставу УН.Нарушени су мировни споразуми који опредељују границе држава након 2.светског рата.Нарушена је и резолуција 1244 Савета безбедности УН, која утврђује широку аутономију Косова и Метохије у оквиру СРЈ.Због насилног прогона стотина хиљада Срба из села и градова, који су вековима насељени њиховим прадедама, разрушени су или заузети њихови домови.

Исте оне земље које чине једро УН, сада признају независно Косово.Оваквим политичким цинизмом они показују да су љихови стварни интереси у региону различити од декларисаних у међународним уговорима. У ово нас уверавају и други факти, нпр.никаква контрола албанског тероризма против народа и светиња након прекида војних дејстава (само током 2004.године за око 48 сати је уништено 35 цркава и манастира), некажњавање албанских терористичких дејстава.Исто тако се поштују ни параграфи горе споменуте Резолуције 1244 који предвиђају безопасан повратак српских прогнаника у своје домове.У периоду у ком је срушено 150 православних цркава и манастира, саграђено је око 400 нових џамија.И све то се догађа пред очима међународних цивилних и војних снага УН и НАТО.

Након свега што смо у овом писму изложили, обраћамо вам се као личностима и институцијама, и смирено вас позивамо да покажете разум и мудрост у овој ситуацији.Нарушавање Божанске и људске правде у оваквом степену, неминовно ће довести до огромних трагедија.Духовни закони су много непроменљивији од природних.Када неко поступа неправедно, и потуно је свестан да тако чини, Бог скида са њега Своју благодат и заштиту и он остаје незаштићен од сваке невоље и трагедије. Исте последице погађају и оне који су помагали да се постигне неправда, било директно или индиректно, самом својом саглашношћу.Признавањем независности Косова од стране бугарске државе, било би тачно такво пасивно дејство и саучесништво у историјској неправди.Ако Бугарска буде увучена у то, неминовно ће осетити Божији гнев.Сматрамо да је наш народ у својој најновијој историји већ довољно био товарен и мучен од досадашњих недалековидних дејстава у унутрашњој и спољној политици. Једна од највероватнијих трагедија коју би могли очекивати је да би признавање косовског суверенитета могло послужити као преседан за слична сепаратистичка дејства и у другим земљама, а могуће и у нашој домовини.

Знамо да није лако да буде направљен такав избор.

Молимо нашег Господа Исуса Христоса, Његову пречисту Мајку, Светог великомученика Георгија и све свеце, да помогну и да просветле наче државнике како би узели праведно решење по савести, у складу са истином и правдом, а не притиснути од лажних и привремених интереса.

Верујемо да ће то укрепити Божију заштиту наше земље и помоћи заједништву и оплемењењу бугарског народа." - каже се у писму монаха из бугарског светогорског манастира Зограф упућеног државним главама Бугарске.
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

има ли ко слику копа са меча Челзи Олимпиакос?

kolossos rodos - olympacos.


gate 7 nisu dobili karte ali je par njih istaklo parolu :



Као што се зна данас је окупљање у 11 часова код Ревије, а протест је тачно у 12:44!

Милорад Чавић на додели златне медаље



Свака част за овај потез мајсторе!

357-На Газиместану
По тексту Милана Ракића из 1912.

Силни оклопници, без мане и страха,

Хладни к'о ваш оклоп и погледа мрка,

Ви јурнусте тада у облаку праха,

И настаде тресак и крвава трка.


Заљуљано царство сурвало се с вама.

Кад олуја прође врх Косова равна,

Косово постаде непрегледна јама,

Костурница страшна и поразом славна.


Косовски јунаци, заслуга је ваша

Што посљедњи бесте. У крвавој страви,

Када труло царство оружја се маша,

Сваки леш је свесна жртва, јунак прави!


Данас нама кажу, деци овог века,

Да смо недостојни историје наше,

Да нас захватила западњачка река,

И да нам се душе опасности плаше.


Добра земљо моја, лажу! Ко те воли

Данас, тај те воли. Јер зна да си мати;

Јер пре нас ни поља ни кршеви голи

Не могаше другом свесну љубав дати.


И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.


Обратите пажњу на болдовани део.
ПРЕ СКОРО 100 ГОДИНА А КАО ДА ЈЕ ЈУЧЕ НАПИСАНО!

Песма је прејебена,мислио сам да су ови 357 аутори песме,кад оно она из 1912-е,а баш ко да је Милан Ракић јуче написао.

Srpski plivač Milorad Čavić suočio se danas sa mogućim disciplinskim postupkom, pošto je na ceremoniji proglašenja pobednika na Evropskom prvenstvu u Ajndhovenu, nosio majicu sa natpisom "Kosovo je Srbija".

Čavić je juče nosio majicu sa natpisom na srpskom jeziku "Kosovo je Srbija", nakon što je pobedio i drugi put u dva dana popravio rekord EP i doneo Srbiji titulu u plivanju.
Evropska plivačka federacija LEN) saopštila je da je primila žalbu zbog Čavićevog incidenta.
"Izvršni komitet LEN je prijavio Disciplinskoj komisiji jučerašnji događaj i ona je nadležna za eventualno sankcionisanje Čavićevog postupka", saopštila je LEN.

Blic online.

Quote from: "drenke"Srpski plivač Milorad Čavić suočio se danas sa mogućim disciplinskim postupkom, pošto je na ceremoniji proglašenja pobednika na Evropskom prvenstvu u Ajndhovenu, nosio majicu sa natpisom "Kosovo je Srbija".

Čavić je juče nosio majicu sa natpisom na srpskom jeziku "Kosovo je Srbija", nakon što je pobedio i drugi put u dva dana popravio rekord EP i doneo Srbiji titulu u plivanju.
Evropska plivačka federacija LEN) saopštila je da je primila žalbu zbog Čavićevog incidenta.
"Izvršni komitet LEN je prijavio Disciplinskoj komisiji jučerašnji događaj i ona je nadležna za eventualno sankcionisanje Čavićevog postupka", saopštila je LEN.

Blic online.

На дисциплинску зато што воли своју земљу и бори се за оно што је СРПСКО! страшно немам речи

и казнили су га!!! онемогућено му је да се такмичи у још две дисциплине :batine    све им јебем

Већ сам рекао, овај момак је један од ретких који стварно заслужује да му се приреди дочек испред неке од скупштина или на аеродрому!!! Зато браћо Срби, покушајте да сазнате где и како би могли да дочекамо нашег саборца у очувању Космета!!!

Или му бар пошаљите поруке подршке!

сајт нашег јунака:
http://www.miloradcavic.com/
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

QuoteSTIŽE U SUBOTU
ZLATNI Milorad Čavić doputovaće u subotu u 18.15, letom iz Diseldorfa, u Beograd.

извор Новости