Колико сам сазнао, то су били чланови породице, тако да коди не мораш тако да се изражаваш...
staćes zauvek No 1! Ciao Sasha! 1950-2007

У реду онда.. нисам пратио вест од почетка  :)

Kолико је све ово смешно (акција полиције) говори и интервју Михајла Пјановића у јутрошњем Пресс-у... ПОлиција изјављује да је и његов трансфер на провери, а он човек лепо каже да је у чуду јер ту није ни постојао "трансфер"... Њему је истекао уговор и без динара је отишао у Спртак из Москве  :zbunjen  Дакле само је он потисивао уговор, тј. Спартак је имао са њим договор, а Звезда је остала без динара, да појасним за неупућене који ово читају (неупућени = српска полиција)...

И мали офф у односу на тему... Сећам се како је већи део Севера практично "отерао" овог човека из Звезде, а он у овом интервјуу све најлепше говори, како о Звезди, тако о челницима и односима са њима и свима осталима у клубу... Штета је што некада не осетимо ко је какав човек и ко колико воли наш клуб за који дајемо велики део себе, јер некада од оних који не заслужују ми направимо велике звезде а они и нама и клубу врате само зло... Конкретан пример - Друлић...
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

не знам што схваташ да је Друлић лош или зао,мислим ако је стварно да су му нестале паре не улазим дал је Џаја,Марко,Станко или Дарко узимао са рачуна поготово ако је тачно да је прво долазио у клуб и преговарао да му врате тај новац и опет су га израдили да тужи клуб,што не значи да је мањи човек,значи био је коректан и није хтео да тужи клуб 5 година већ је ишао на преговоре/разговоре са свим живима и сад је он лош човек што више није могао да трпи лажи и мазање очију и тужио клуб...А сви знамо да се одавно то вуче да Звезда дугује неке паре Друлићу додуше нисмо знали колико...Оно Друлић је небитан у овој причи али је глупо размишљање да ко тражи своје је лош човек и да он не поштује Звезду.Ајде онда пошто сви имају плате у Звезди да кажемо да цео тим који добија плату и тражи ту плату су лоши и зли људи...Из неке приче пошто имам ортака у неготину који зна Друлића јер је он из тог града знам да је Звездаш до коске,али то је небитно.

ТРАНЗИЦИЈА!Неко губи неко добија неко се сналази неко не!Суд би требало да суди по доказима и та прича је сад у нечијим другим рукама.Ми треба да се потрудимо да сачувамо клуб колико год смо у могућности да на то утичемо. :bes Ова игранка неће на добро да изађе...Шта мислите која је "ћерка фирма" нови генерални спонзор ФК кад истекне уговор са Тојотом  :finger

хонда, фиат или бмб...много је ћерки!
staćes zauvek No 1! Ciao Sasha! 1950-2007

@Skrimo

Капирам шта причаш... Нисмо се разумели, нисам ни рекао да је лош зато што тражи своје, али је изабрао лош моменант када сви разапињу наш клуб, није морао да чека оволико, или пак ако је већ чекао могао је да сачека исход ових догађања око клуба... Или има лоше саветодавце или су то ови исти који раде за газда мишка...
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

па то ок,мада питање је дали је и колико упућен у дешавања код нас,јер за неког ко 5 година тражи паре на разне начине после тога сваки моменат прикладан за ово,наравно постоје разне могућности а то ће све време показати дал и у чему има истине.

која је глупост синоћни инсајдер причало се колику је корист Звезда имала од трансфера играча некима су чини ми се цене набуџене мало а представљено је да је Звезда узела све паре изгледа да им је промакло да се трансфери исплаћују у ратама,да менаџери имају проценат а и играчи...пример жигићев трансфер је био 6.25 милиона и они су то представили да је Звезда цео износ узела за себе иако сви знају да је менаџер ту узео половину,јако глупо и много неупућено.

Шта си очекивао од  У 92 ,него да ли су се огласили из ФК поводом ових последњих изјава?Боли њих к...ц  за ФК!Хектари су у питању!

Saslušavan vezan za radijator?!
Nervozni isleđivač je celu noć ispitivao legendu srpskog fudbala. U rukama je držao pendrek, kojim je nervozno lupkao po stolu govoreći: - Ajde sad sve lepo priznaj... Pričaj! Imamo vremena koliko oćeš! Do jutra! Bastija zove Džajića da se s porodicom iseli iz Srbije. Policija izgleda konačno dobila zeleno svetlo za akciju protiv bivših čelnika FK Partizan. Ko je sakrio pare na računu Rotšild banke!?

BEOGRAD - Predsednik francuskog fudbalskog kluba Bastija, iziritiran onim što se u Srbiji desilo srpskoj i evropskoj fudbalskoj legendi Draganu Džajiću, zvanično je obavestio njegovu porodicu da po njegovom izlasku iz zatvora i okončanju istrage - ostatak života provedu kod njih na Korzici! Verujući da je nevin u zatvoru i izložen neviđenoj medijskoj blamaži, predložili su da se isele u Francusku, gde bi Džaja bio doživotni predsednik ovog korzikanskog kluba sa veoma pristojnom apanažom i luksuznim besplatnim smeštajem za njega i porodicu!

Kako nezvanično saznajemo, Branka Džajić se veoma obradovala pozivu iz Bastije i, kako bar zasada stvari stoje - rešena je da se posle okončanja svega ovoga oko njenog supruga zauvek odsele iz Srbije u Francusku. Naravno, i dalje veruje da je njen suprug uhapšen nevin i da će istina veoma brzo izbiti na videlo, a, ako tako ne bude - spremna je da presaviju tabak i zatraže pravdu i pred Međunarodnim sudom u Strazburu.

Svi oni koji su stali u odbranu jednog od najvećih sportskih brendova na balkanskim prostorima posebno su iritirani činom hapšenja, pred kamerama i onim što se potom dešavalo u policijskom pritvoru.

Upućeniji u tok dosadašnje istrage tvrde da je Džajić saslušavan celu noć u kancelariji gde je lisicama bio vezan za radijator. Isleđivao ga je inspektor za koga se sumnja da je uopšte operativac beogradske policije... Na drvenom stolu, tokom ispitivanja, nalazile su se dve flaše: jedna puna rakije i druga puna vode... Nervozni isleđivač je u rukama držao pendrek, kojim je nervozno lupkao po stolu govoreći:

- Ajde sad sve lepo priznaj... Pričaj! Imamo vremena koliko oćeš! Do jutra!

Dragan Džajić je na sva postavljena pitanja uglavnom odgovarao sa ,,da" i ,,ne" i uglavnom je ponavljao da on sa pričom o falsifikovanju Drulićevog potpisa i skidanjem novca - nema veze.

Dok se istraga protiv bivših čelnika Zvezde krčka, a javnost traži što pre dokaze na videlo - u komšiluku je panika dostigla tačku usijanja! Ako ne hapšenje, (jer neki i nisu u zemlji, niti su dostupni našim istražnim organima) - onda se sa skoro stopostotnom sigurnošću očekuje raspisivanje potrage za pojedinim bivšim čelnicima FK Partizan!?

Naime, nezvanično, od dobro upućenih i u ovu istragu, doznajemo da je policija došla u posed ,,tajnog računa jedne firme" u Rotšild banci u Luksemburgu. Postoji osnovana sumnja da su ovlašćenja za podizanje enormnih suma deviza sa računa ove firme - imala dvojica sada već bivših čelnika Partizana!? Račun ove firme, prema nezvaničnim izvorima Glasa javnosti, otvoren je daleke 1992. godine, a služio je, između ostalog, za transferisanje ,,crne love" od prodaje igrača. Tako se, između ostalog, tvrdi da je kroz ovaj račun do 1996. godine prošlo (podignuto!?) oko 16 miliona američkih dolara. Takođe, isti izvori tvrde da je u novembru 2001. godine šef ondašnje poreske policije Aleksandar Radović došao istragom do ovih operativnih podataka, koji su trebali da posluže za krivično gonjenje glavnih aktera ove priče. Međutim, u januaru 2002. godine, sa vrha države sve je stopirano i to prvenstveno zahvaljujući jednom ondašnjem ekspertu, goniču ,,zakopanih para tamo gde ih nikada nije bilo"...

Kompletna ova priča godinama stoji ,,ad akta" u beogradskoj policiji, ali će, po svemu sudeći, ovih dana ugledati svetlost, ako ni zbog čega drugoga, ono zbog činjenice da će veoma teško najšira javnost progutati priču kako se samo muvalo u Zvezdi, dok je u Partizanu sve čisto. Činjenica da je u Partizanu unazad dvadesetak godina u najvišem rukovodstvu bilo mnogo visokih državnih funkcionera, biznismena pa i političara, ne znači da oni koji su ih uveli u klub - treba da budu amnestirani od pravde. Ma koliko su oni bili vešti u prikrivanju tragova ili odvažni i hrabri u ucenjivanju onih koji im danas prete hapšenjem...

(Glas Javnosti)

Срамота ако је ово тачно...Треба још један 5.октобар да се догоди и да отерамо говна...
Инспектору желим да иструне у најгорим мукама!Боље ћерка курва него син пандур!
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!

Још једна брука у низу за целу Србију!Изроди погани!Да због њих у ваздуху стоји опција одласка наше највеће фудбалске легенде!

Што се тиче 5-ог октобра,режим јесте смењен тада,али је апарат режима остао скоро идентичан,што значи да је само пола посла обављено!

јел има неко последњу епиѕоду :zbunjen
СНАГА БЕЛОГА ГРАДА НЕК НОСИ ТЕ САДА... !!!

Quote from: "MRZIM_PARTIZAN"јел има неко последњу епиѕоду :zbunjen

Имаш је на youtube !
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !

http://www.youtube.com/watch?v=0FPpmzX--uo&feature=user

још једна епизода где ватикански слуга масон ћурковић прича о својим и партизанским везама са Ротшилдима, и седи безбедно као устоличени тито.. а у92 опет покушава да Звезду стави у исти кош са  гробљанском усташком мафијом, која је била главна у 90-им годинама, а да ли је и данас!? чак и Звезди приписују све те гробарске наградне игре, бингое,  нападају и  Пиксија.. полиција до сад изгледа селективно бирала жртве.. а прошао је и тај фамозни уторак..

Драги наш Џајо,

У Србији тапацираној изборним паролама да ћемо освојити Европу одвели су у затвор Тебе који си нашу Звезду, а тиме и Србију, попео на постоље шампиона Европе и света. Теби, застави милиона, пред камерама су натакли лисице и тај срамни и морбидни снимак поклонили нацији, хушкајући зла гладне и жедне да медијске екране и странице напуне покличима: ,,Распни га"!

За данашње српске опричнике, којима је Иван Грозни извор права, Ти си мафијаш и члан злочиначког удружења, јер је полицији и њеном тужиоцу и истражном судији наређено да то будеш. Сами признају да против Тебе немају ниједног доказа. Неко је, тврде они, доста давно, са нечијег приватног рачуна у банци узимао паре, а тај ,,неко", признају они, ниси био Ти. Утврдили су, кажу, ко није, али нису открили ко јесте, и због тога си Ти који ниси – у затвору! По командној одговорности!

Развукоше твоји тужиоци и распродаше у бесцење предузећа, фабрике, земљу, банке, фондове, клубове, енергију, сву Србију. Држава смо без нафте и са највише шеика. По команди тих шеика, по команди те мафије, Ти си мафија! Хоће криминалци да буду и борци против криминала! Преко Тебе, морално осрамоћеног, хоће нови Марко, син новог Тате, да за ситниш купи нашу Звезду, а Твој злочин је у томе што си рекао да си против. Бар Звезда и Партизан, рекао си, морају бити државни клубови. Ни Шпанци нису дозволили да тамо неки Марко купи Реал. Ето, Џајо, зашто си у затвору!

Издржи! Ни њихова неће до зоре. Оним лисицама они су улисичили себе, а Теби су оне још једна медаља. Себе су насликали и себи урезали затворски број од нула. Ти си, поново, национални Џаја који буди полумртву Србију и пуни срца милиона српских ,,делија". Због Тебе сам, као млад, да бих Те гледао, одлагао испите на факултету. Под старе дане, могу опет, и желим то, да на ,,Маракани" и београдским улицама узвикујем ,,Џаја, Џаја"! Зачињеш дивно семе буне, која ће да груне!

Бобију Чарлтону, а био си бољи од њега, британска краљица доделила је титулу – сер. Ту титулу, Џајо, данас додељују Теби Твоји тамничари.

Поздрављам Те оним покличем који су ,,делије" наметнуле побуњеној Србији у последњој деценији минулог века: ,,Хајмо, хајде, сви у напад"!

Писао је Вук Драшковић, ја знам да се ми клонимо политике, ал ето контајте да сам ја писао, текст је стварно добар!
Прсо ко лајсна са овим сликама из галерија!
и даље крећемо на све! 05-08 on tour-ФБП

Quote from: "Коди ЦЗ"чак и Звезди приписују све те гробарске наградне игре, бингое,

Грешиш ! Агенција за приведне регистре

Није ми јасно зашто верујете новинарима. После свега што су писали о нама. Па тај исти ће сутра да пише против њега ако се нешто докаже. Да ли су његова породица или адвокат пред камерама рекли да га малтретирају? Нисам чуо, а ако неко јесте нека ме демантује.

Quote from: "Mrly7"Преко Тебе, морално осрамоћеног, хоће нови Марко, син новог Тате, да за ситниш купи нашу Звезду, а Твој злочин је у томе што си рекао да си против. Бар Звезда и Партизан, рекао си, морају бити државни клубови. Ни Шпанци нису дозволили да тамо неки Марко купи Реал. Ето, Џајо, зашто си у затвору!

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

Да ојади Звезду, да спадне на ниске гране, да је купи за само 50 милиона евра. После ће комотно неком Арапину увалити за 150-200 милиона евра. Син новог Тате...  :bes

Mrly7, одакле је овај текст и када је објављен? Знам да одступам од теме, и не знам како ће ово некоме да звучи, али ја сам се најежио док сам читао овај текст горе. Браво и хвала за пост... И сам си реко да се Делије клоне политике, али када су овако неке мисли у питању, просто не можеш, а да останеш равнодушан према ономе ко је то рекао. Зато сам ја у оној теми о књигама навео његово дело, које свакако треба прочитати (убеђен сам у то), али је администрација на жалост обрисала... Да не дужим превише и безпотребно, пошаљи ми извор овог текста ако хоћеш и на ПМ.  namigivanje