Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - zvezdinsin

1
Ово стварно више нема смисла.Без обзира што је овај идиот марионета Мишковића и Мићовића,његов сваки јавни наступ је велика шамарчина за наш клуб.
2
Па баш зато што немамо игру треба да оде тренер.Да се разумемо и да дође нови тренер,не би се вероватно ништа радикално променило, јер ови играчи немају квалитет(сем Коромана),али би купили време да нови тренер направи селекцију за нову сезону.То је моје мишљење.
3
Киза и Каја су рекли суштину,после дуго година они су на терену бољи од нас,а о Јаневском сам рекао на претходним странама,човек је залутао у Звезду.
4
Тачно,прошле године нисмо отишли у Чачак,иако је била борба за титулу, тако и ове треба остати доследан себи и у кругу својих најближих провести тај викенд.
6
Пивница / Одг: Ja te volim Srbijo...
March 29, 2009, 03:09:39 PM
Јел се ова парола на првој слици односи на Трајковића?
7
Немој да мислиш да људи који воде трибину не воде бригу и не нервирају се кад виде да је сваки дан гори од претходног.Ситуација је таква да у претходном периоду се водила невероватна хајка првенствено на Делије,па се не може све радити транспаретно.
И још нешто,не треба да те чуди што су иста размишљања на Делије нету,јер Киза,Ред стар форевер и много нас пише и тамо и овде.Све су то сти ставови и размишљања.
8
Нека јој је вечна слава и хвала!
9
Почетак 5 утакмице померен је за 20.15 часова
10
Нису играчи криви,једноставно немају квалитет.Крив је онај који их је довео,тако да управа и тренер сносе одговорност.Слажем се да је тешко у овом тренутку,кад је титула изгубљена,али не треба да ти буде тешко да долазиш.Сад је најважније,сад не треба посустати,не због играча и тренера већ због клуба.
11
Није ми јасно шта треба да нас се тиче овај чланак,Звезда нема публику одавно,има само нас навијаче!
12
 Шта рећи за ово!?
Нови начелник Интервентне јединице Томица Радовановић познат је као један од актера нереда на утакмици Партизана и Црвене Звезде која се одиграла 15 јуна 2006.

http://www.alo.rs/vesti/13421/Novi_sef_Interventne_vec_batinao_navijace
13
Као што је Киза рекао данас нисмо створили шансу,немамо континуитет игара,а за то је највећи кривац тренер.После овакве срамоте морално би било да поднесе оставку.О нашим штоперима је глупо коментарисати, ко је гледао,све му је јасно.
14
Неких 1000 људи кренуло је са Маракане на Бањицу.Тамо жалосна истина нашег фудбала.Један улаз на трибину што је створило очекивану гужву и подизање тензије,на крају су ваљда сви успели да уђу.Ту треба похвалити и једног нашег човека који се исцимао док и последњи човек није ушао на трибину.На трибини нешто лошије издање,мада смо у неким тренуцима грмели.Ипак могло је и морало доста боље.Биле су 2 пароле које су везане за актуелна дешавања.Занимљиво је било и прозивање Ранка Стојића.

ПС. Колико је ова стадион мали за нас,говори и то да је "галерија" била крцата.
15
Слажем се,зато сам и написао да је грешио.
16
Пикси је довео Гаја,Кастиља,Милијаша,Коромана,Георгијева,Молину, вратио Стојковића,Пуровића,(дао је неке битне голове) па и Жигића је држао докле је то било у могућности,тако да играчки кадар био задовољавајући,јер ови играчи су учествовали у освајању дупле круне, а то је као што је РСФ написао највећи успех последњих 10 година. Као и сви имао је своје грехове.
17
Све осим навијања било је на нашем стандардном нивоу,ипак је резултат доста утицао па да се данас слабије чујемо него обично.(ипак да смо дали још један настао би делиријум).Пароле су биле феноменалне,чак су наишле и на одушевљење свих на стадиону. Једини минус данас је био,као што је пре мене неко споменуо подршка Урошу тек пред крај утакмице(ако не грешим).
Биће боље у среду
18
Само да обавестим да су изашле наше навијачке пропуснице.
Цена је 2000 дин