Данас 23. марта 2009. прошли је равно 10 година, од како су над Србијом почели да зује злогласни авиони НАТО савеза, под вођстом САД!

Борба је била у старту неравноправна, јер је против Србије у том моменту ратовало: САД, Канада, Британија, Италија, Шпанија, Немачка, земље Бенелукса, Португал, Француска, нажалост и Грчка. Уз све то злочинци НАТО алијансе су имали сателите у Хрватској, БЈР Македонији, Мађарској, Румунији, МХ федерацији, и наравно Албанији.

Злочиначко бомардовање, је трајало 78 дана, све до 10. јуна 1999. када је потипсан "Кумановски споразум", у Вардарској Македнонији.

Разултат је био овакав:
QuoteНа крају агресије НАТО је имао ангажовано 1.040 авиона, што је повећање у односу на почетак агресије за 124%. Лансирао је око 1.000 крстарећих ракета што је такође повећање за око 120%. НАТО авијација је извршила за 78 дана око 26.100 полетања. Борбена авијација извршила 18.168 (70%) а помоћна 7.927 (30%). Просечан дневни налет борбене авијације био је 232 лета, а помоћне 121 лет. Највећи дневни налет извршен је 26. маја - износио је 535 авио полетања борбене авијације. На територији СРЈ извршено је око 2.300 напада са око 8.800 ватрених дејстава.

Суштина овог бомардовања јесте, отимање Космета Србији! Јер је 10. јуна 1999. године, припао снагама ОУН, НАТО, и шиптарском ОВК. Све је рађено у циљу да шиптари прогласе независност у јужној српској покрајини 21.02.2008. А рат на Космету, је трајао и месецима раније у сукобу српских снага безбедности, са шиптарким бандама, међу којима је било Рамуш Харадинај, и Хашим Тачи, као и други, данашњи лидери нове косовске мутант "државе"!

Овде желим да поменем и 2 ствари.. прво су невине жртве, које су страдале током овог злочиначког бомбардовања.. Међу којима и невина деца (Милица Ракић, је само једна од многих)..
А друго, то су хероји наше одбране.. Пуковник Миленко Павловић, мајор Зоран Радосављевић, генерал Вељко Радановић (по њему је настала наша песма "Ђенерале, Ђенерале"), као и многи други!

НЕКА ИМ ЈЕ ВЕЧНА СЛАВА, И ХВАЛА!!!

Овде нека свако изнесе и своје мишљење и виђење тог ужасног периода током тих 3 месеца 1999. године..
Било би добро да се и окаче и неке слике, које имате, или већ постоје на нету, са објашњењем, где је сликано.


Мост у Новом саду.

Колико се сећам, бомбардовање мостова у НС, је било за Ђурђевдан 1999. Нека ме неко исправи, ако грешим.

И ако сам био клинац када се ово сранје десило(имао сам само 6 година). Сећам се јасно као да је јуче било, сећам се свега: сирена, сакривања по подрумима, страха... Сећам се 78 дана пакла. Јеботе 2500 Срба је убијено!!! А зашто?! Али сада схватам да је све то био само почетак отимања наше свете земље.

Данас сви на трг!
ПРАВДА=ИСТИНА за УРОША!
САМО ЗДРАВИ У ГЛАВИ-ПРОТИВ СИСТЕМА!




Кад погледам ово просто ми се заплаче.

Да ли неко може да каже како је протекао протест поводом овог догађаја?


За овакве и сличне манифестације лдп-ово гласило не треба узимати за просуђивање,ако хоћете реално да просудите.

Они су углавном сликали оно што њима одговара како би што више оцрнили овај скуп....Како то да не усликају неку лепу девојку на скупу или неког клинца,а не исључиво маторе социјалисте који љубе Слобину слику...Поред љубитеља лика и дела Слобе,могли су се видети и комуњаре,скињаре,намрштени клинци са фантомкама којима је циљ искључиво да ломе,то су такође лоше слике овог скупа...Међутим могло се видети и доста младих национално свесних људи,било је ту колико сам видео и наших људи,не тако велик број али то је омладина која жели да се бори за бољу Србију.Што се тиче говорника,такође шаролико,од неких који су Слобу и Драгољуба Милановића прогласили јунацима,до људи којима можемо да скинемо капу пре свега људи који су учествовали у борби против агресора '99,такође били су ту Ивана Жигон,Бора Чорба... 
ПРАВДА=ИСТИНА за УРОША!
САМО ЗДРАВИ У ГЛАВИ-ПРОТИВ СИСТЕМА!

ОПРОСТИТИ НИКАДА-ЗАБОРАВИТИ НИКАДА!!!

Кукавице, јебем им сјеме погано!
А СРБИЈУ  ЖИВОТ ДАЋУ, 3А 3ВЕ3ДУ ВЈЕЧНО НАВИЈАЋУ!

www.freesrpska.org

Чини ми се да није било, али ако јесте или ако није за овај топик, бришите.

Пакао Кошара

http://video.google.com/videoplay?docid=2697219212819574923