http://www.uokpl.org.yu/Raspored/RasporedAM.pdf
http://www.uokpl.org.yu/Raspored/RasporedAW.pdf
http://www.uokpl.org.yu/Kalendar/Kalendar.pdf

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

Одбојкаши Црвене звезде у четвртак од 18 часова у Центру за културу и спорт Шумице дочекују екипу Партизана у утакмици петог кола Винер штедише лиге. Цена улазница за ову утакмицу је 200 динара...

Одбојкашице ће у суботу, 9. децембра од 18 часова на истом месту, у утакмици трећег кола, угостити екипу Волеј Стара. Цена улазница је такође 200 динара...

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

Odbojkaši Partizana bolji u "večitom derbiju"
07.12.06. 22:15

U utakmici 5. Wiener Stadtische lige za odbojkaše, Partizan je slavio u "večitom derbiju". Crno-beli su savladali Crvenu zvezdu sa 3:2, po setovima 25:22, 21:25, 25:23, 22:25 i 15:12.


Извињавам се на латиници али копирао сам текс.

http://www.mtsmondo.com/sport/football/story.php?vest=46010

"Одбојкаши Радничког из Крагујевца и Црвене звезде играће у дербију четвртфинала Купа Србије, одлучено је жребом у седишту Одбојкашког савеза Србије...
Прве утакмице играће се 21. фебруара, а реваш мечеви три дана касније. У случају изједначеног резултата рачунаће се прво сет, па поен количник, а у случају да и једно и друго буде исто, играће се још један меч..."

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

Blok za titulu
S. K., 9. februar 2007

ZVEZDIN "zid" bio je neprobojan za odbojkaše Partizana. Crveno-beli su blok "čvrstim kao stena" razbili iluzije crno-belih o plasmanu među četiri i sa 3:1 (25:20, 17:25, 25:21, 25:16) osigurali borbu za titulu.
- Odavno jedan derbi nije odlučivao o plasmanu kao ovaj. Samo, mi nismo obezbedili učešće u mini ligi od 1. do 4. mesta, ali smo objektivno bliži tom cilju - upozorava strateg crveno-belih Željko Bulatović.
Kormilar Beograđana naglašava da je njegova ekipa odigrala odlično:
- Bili smo dosta dobri u fazi bloka, Stanković je davao ton toj igri, i u fazi napada, gde mu je pomagao Dokić. Osim u drugom setu, gde je protivnik odigrao dosta kvalitetnije, mi smo diktirali ritam. Znali smo da Partizan igra rizično, na "ivici noža" i zato smo se odlučili da ne forsiramo servis, kako bismo smanjili greške.
Kapiten Crvene zvezde Tomislav Dokić smatra da je i voljni momenat presudio:
- Bili smo veoma motivisani, odlučni da pobedimo. Ispoštovali smo sve taktičke zamisli, sve nam je išlo od ruke, igrali smo onako kako se poželeti može i kako je odavno trebalo da igramo.
Partizanovci su gajili velike ambicije, ali, osim u drugom setu, nisu opravadali ugled, koji su stekli poslednjih meseci.
- U derbi smo ušli dosta nervozno, nismo ispoštovali dogovor iz svalčionice. Ništa nas ne opravdava, ništa nam nije polazilo za rukom. Zvezda je igrala dosta kvalitetnije i zasluženo slavila - priznaje Miloš Žumbera.n

Одбојкашице Црвене звезде су рутински овериле пласман на завршни турнир Купа Србије у одбојци.

Наша екипа је и у реванш мечу четвртине финала била боља од Динама Азотаре, овога пута са 3:0 (25:16, 25:19, 25:19). Изабранице тренера Павличевића су до победе дошле врло лако после доста добре игре.

Завршни турнир Купа Србије за одбојкашице игра се 4. и 5. маја, а уз Црвену звезду на њему ће учествовати Јединство, Раднички и Поштар 064.

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

Одбојка Максимално против Краљевчана 05.03.2007 10:29


Одбојкаши Црвене звезде су у утакмици другог кола Винер Штедише лиге за првака победили Рибницу са 3:0 (25:20, 28:26, 25:22) и потврдили да им је форма у узлазној путањи.

На рођендан нашег Спортског друштва приказана је врло добра партија, али бодови су ипак освојени теже него што би се дало закључити на основу резултата.

Кључни је био други сет у којем је Рибница имала две сет лопте, али је Звезда преокренула на 25:24. Водили су гости дуго и у трећем сету, али су изабраници тренера још једном смогли снаге да направе преокрет и забележе максималну победу.

Црвена звезда: Станковић 11, Матијашевић 4, Терзић 10, Докић 23, Рашић 5, Бјелица 12, Мајсторовић, Николић, Шћепановић, Ђаловић, Зиндовић, Самарџић
Не даје онај који има паре,већ онај који има душу."

www.srbizasrbe.org

Момци су јуче превазишли себе и победили Вошу у 3. утакмици полуфинала плеј-офа са 3-1.Сада Војводина води са 2-1 у победама,а следећи меч се опет игра у Шумицама сутра.Било би добро испратити одбојкаше...