Ево, још једна ствар од мене и нећу више  ;)...

Горе десно је постављен правоугаоник и функција "претрага". Мислим да није потребно да стоји ту из 2 разлога:
1) упечатљива је, али по мени непотребно обзиром да не верујем да ће да се користи нешто често од старне регистрованих чланова или од старне неког госта на форуму,
2) постоји већ на главној страни форума опција која ваљда има исту функцију као и ова што сам мало пре споменуо, а рекао бих да је она сасвим довољна.

Ово са претрагом мора да остане, а и такав је темплејт, нећу да га мењам. Лакше ми је да одмах укуцам шта ми треба, него да идем на линк "сеарцх".

Због Хитмена сам убацио скроз доле на форуму два линка према насловној и према галерији. Мислим да је поштено  :-X

П.с. Сервер сада ради брзо и форум се отвара без проблема, јуче сам и ја приметио да је био спор, невезано за горњу сличицу.

Само да похвалим нови изглед форума. Баш је до јаја.  8)



Quote from: KizaLion on July 13, 2008, 11:50:01 AM
Због Хитмена сам убацио скроз доле на форуму два линка према насловној и према галерији. Мислим да је поштено  :-X

Свака част , хвала !!!  :-*

ПОШТЕНО !!!  ;D


Такође и од мене , похвале за нови темплејт , свиЏа ми се!!!  ;)

'' Ја сам четник мајко кокарда ми каже
да сам војник мајко ВЕЛИКОГА ДРАЖЕ !!!
Ја сам војник мајко Равногорског пука ,
десна ми ја мајко одсечена рука !!! ''

Quote from: Igor_RS on July 12, 2008, 02:16:34 PM
само још да се промени боја слова модератора, јер су иста као боја позадине.

да ово око није мало укриво? :D

#46 July 15, 2008, 01:28:57 PM Last Edit: July 15, 2008, 01:31:13 PM by KizaLion
Предлог за правилник форума, ово ће стајати и као услов за регистрацију нових корисника, ако има неких предлога за допуну:

1) На форуму Кафеа забрањено је напушавање или вређање других чланова форума, као и спомињења имена или презимена (као и надимка) навијача са Севера. Водите рачуна да се ваши уписи уписују у одговарајуће теме - подфоруме, да не би долазило до дуплирања истих. У противном биће премештена у одговарајући - или брисана.

2) Они форумаши који пишу само "СЛАЖЕМ СЕ", "Наравно", и сличне глупости биће опоменути. Форум гледа на квалитет а не на квантитет уписа, о томе водите рачуна. Ако немате шта паметно да кажете, или сте некомпетентни, боље ћутите, више ће вас други поштовати.

3) С обзиром да је ово Кафе (опуштен форум без гвоздене и уштогљене војничке дисциплине), као место где се цирка, дозвољено је мало зајебанције и одступања од теме, само без великог претеривања.

4) Модератор или Администратор има право да измени упис или тему ако је то потребно. Пише се на српској ћирилици. Ако сте писали глупости, може доћи до тога да вам упис буде обрисан. Ако сте приметили да вам је упис намерно обрисан од стране модератора, немојте поново исти упис уписивати!

5) Веома је битно какав вам је надимак, или приказ вашег надимка. Глупе надимке користе Индијанци. Будите оригинални. Ако имате неки дебилни надимак типа "Srpski playboy Delija" имате веће изгледе да будете забрањени на форуму, а администрација задржава право ако вам је надимак превише глуп или је и-мејл адреса измишљена.

6) Да бисте могли да се региструјете на форум потребно је да упишете валидну и-мејл адресу на које ће Админ послати обавештење да активирате налог. То је обавезна процедура.


7) Пуно среће на форуму! Надамо се да ћете својом регистрацијом, праћењем, залагањем и активним учествовањем на форуму допринети да се осећате као део нас. Будите занимљиви, и оригинални пре свега. Подфорума има пуно, тако да слободно пишите. Немојте се устручавати ако имате добру идеју за отварање нове теме. Ако имате неких проблема или нејасноћа, сваки модератор ће вам изаћи у сусрет!

Кафе Веб Тим

#47 July 15, 2008, 01:36:26 PM Last Edit: July 15, 2008, 01:38:11 PM by Igor_RS
Отприлике то је то. Само стави тему да буде "лепљива"у сваки подфорум, а ако нам још нешто падне на памет, може да се дода.

QuoteSrpski playboy Delija
:D како се овога сети  :D

отвори нови борд (подфорум), значи изнад Северна трибина подфорума, и само тај правилник да стоји и да буде закључана тема, да не мораш стављати у сваки подфорум тему



Стварно је био такав баја са тим надимком!  ;D

ПРАВИЛНИК -  сасвим ОК

Да не буде да ситничарим , само пар ствари које би употпуниле визуелни утисак , а ти Кизо види може ли то да се уради ...

- Шта би са сатом на форуму , пише време укупно проведено , време задњег поста , ал нема сата ? Јел склоњен с разлогом (немаш га где ставити и сл) или си заборавио да га вратиш код ове реконструкције дизајна ?

- Видим заменио си ове гифове () , али што не ставиш лепо овако и

Чини ми се да сам хтео још нешто да споменем , ал јбг не знам сад ... Кад се сетим , написаћу.
'' Ја сам четник мајко кокарда ми каже
да сам војник мајко ВЕЛИКОГА ДРАЖЕ !!!
Ја сам војник мајко Равногорског пука ,
десна ми ја мајко одсечена рука !!! ''

Променио сам и те мале сличице.  ;) Што се тиче сата, стварно не памтим да смо то имали. Ако јесмо, могуће да је то због промене темплејта. Погледаћу дал то има међу опцијама.

Немојте више, на под-форуму терен, опомињати друге да пишу ћирилицом. Пошто имам начина ја ћу сваку поруку написану латиницом пребацити у ћирилицу, а оног ко је писао ћу путем приватне поруке замолити да више не пише латиницом. Смара кад после једне поруке буду исписане још 3 са садржајем ''пиши ћирилицом...''
Димитрије Мита Пантић, млађи референт

- "Вести: У свом профилу можете убацити подник, сличицу, и исправити потпис ако није исправљен."

Ево имам предлог ако се слаже администрација да у склопу овог што стоји под "Вести" на почетној старни форума буду неке друге информације... Значи, ако постоји могућност да се мења садржај текста, може се стављати нпр. "Делије, сви у Чачак! Среда 29.10. у ** сати" или "Звезда-ОФК Београд, субота 17 часова. Борба се наставља. Слобода за Делије! Правда за Уроша!"...

У принципу, најаве прве следеће утакмице у најкраћим цртама. На насловној страни се не поставља тако нешто већ неко време, а и да се поставља, мислим да није на одмет да се ажурира и овај део насловне стране форума.

Одличан предлог, како се раније нисам сетио тога. Ту можемо да постављамо најаве и важна обавештења.

Е то брате! У сваком случају мислим да ће већина нас да се сложи да је боље овако.

пс. Само исправи датум, "Делије, у среду 29.10. сви у Чачак!"  ;)

Quote from: KizaLion on October 26, 2008, 03:42:19 PM
Одличан предлог, како се раније нисам сетио тога. Ту можемо да постављамо најаве и важна обавештења.
Кад сам ја то теби још рекао на нашем делу форума Кизо...

не тиче се форума али нисам знао гдје ћу!
сајт је одличан али мислим да би требало га помјерити десно јер је на лијевој страни скроз до краја што је по мени веома ружно!

Јел функционише ова онлине куповина??? Питам пошто је закључан топик, па реко ко зна...да потврдим ја за сваки случај  :)

Откључао сам топик. Функционише него шта :)