Текма на карабурми поново у плану, у среду са почетком у ?
Мора да нас буде много зато, сви на стадион!

Quote from: "radomir"Текма на карабурми поново у плану, у среду са почетком у ?
Мора да нас буде много зато, сви на стадион!

ja mislim da je pocetak u 14:30

Навијачи! (Летак са Земуна)

Да ли постоји већа сатисфакција за правог навијача од препуне трибине у Чачку, крцате трибине на дербију у Пиониру, копа на Војводини од сигурно 3000 људи. Ми мислимо да постоји, а то је још већи коп на наредним утакмицама. Север је у последњих неколико година успео да се отргне од пропасти овог друштва, и једини је део Звезде (на жалост) који функционише како треба.

Последња утакмица на Маракани је показатељ, где је 80% посете на стадиону чинио наш коп. То је заслуга наше навијачке групе (Делије Север), али и свих Вас који сте временом постали стални, и који сте помогли да наша прича звана омасовљење копа има смисла и резултата. Ми који организујемо нашу трибину имамо велику потребу да се захвалимо свима вама што сте схватили право значење речи навијач, што сте једини на нашој навијачкој сцени превазишли оно сивило где 200 људи прати клуб уз изговор да су утакмице слабе, да не ваља ово или оно...

Сматрамо да је прави тренутак да се настави комуникација на релацији Екипа-Трибина, јер овакву шансу не смемо пропустити, шансу да поново вратимо навијаче на стадион, шансу да будемо најбоља група не само код нас него и шире. Сада је прави тренутак да се пробуди северна армија, да без обзира на резултате будемо ту. Ми не можемо играти уместо играча, ми не можемо водити послове у клубу, али зато можемо из петних жила да се потрудимо да помогнемо нашем клубу на једини начин на који то можемо, а то је бодрењем са трибина.

Само покушајте да замислите како би изгледало када би наш тим играо кући константно пред копом од 5000 људи. Да ли би тада изгубили утакмицу, да ли би уопште смели да изгубе зтакмицу? Наравно, многима и одговара да на утакмицама нема више од 500 људи јер ко ће ту да се буни? Овако, када нас буде у хиљадама неће им бити све једно. Вратимо Београду занимљиве суботе, будимо ми баш ти који ће показати да се може превазићи празна трибина или лош фудбал.

Кренуло нам је више него добро. Победе се ређају, трибине се пуне. Најбитније је да сада не посустанемо, најбитније је да сада сви схватимо да смо потребни клубу и нашој трибини, јер без пуне трибине нема ни праве мотивације за играче. Играчи нису роботи, и њих треба схватити што се не односе према нашем дресу и клубу како би требали. Утакмице са мизерном посетом, мали приходи, ...Све то утиче на њих саме, као и већ на већ устаљени пут играча ка западним земљама.

Доста је више праћења клуба из новинских чланака. Нема ко шта вама више да сервира, када сте ви ту, сваке суботе на Северу, и гледате све својим очима. То је једини начин да будемо јединствени и када се слави, и када се пева, али и када се звижди, бојкотује и негодује.

На Северу је уведен нов начин размишљања, рекло би се много зрелији. То је пут ка осамостаљивању наше трибине и свих акција које се на њој догађају. Дистанцирањем од управе клуба смањићемо нашу несвесну пристраност према њој, зачепићемо уста свим злонамерницима који су нас звали плаћеницима, и показаћемо управи да можемо и сами.

Од свих вас зависи како ћемо Звезди и играчима помоћи. Ако нас буде као ранијих сезона не очекујте превише, али ако нас од сада буде било као у последње време, промене су неминовне. Овај летак је писан пре пар дана, али унапред знајући да ће и данас на нашој трибини бити доста Делија. За пар дана је и одложена утакмица против ОФК Београда, где мора да нас буде још више. Иако је радан дан, иако данас победимо или изгубимо не губимо веру у нас, у нашу трибину, и нашу снагу. Сви на Карабурму!

Среда, 23. Март, Сви на Карабурму!

ДЕЛИЈЕ СЕВЕР

Quote from: "North_RS"ja mislim da je pocetak u 14:30

Neko je jos negde pisao da se igra u pola tri...inace igra se u dva!
Jebiga, hocete da dolazimo na vreme i da sve bude ok a sirite ovakve dezinformacije, pa kako to tako?

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

Ovaj put bez mene... Posao... :boks
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]


Karta bi trebala da koshta 100din.
art Simpson is just a Charlie Brown on ACID

Quote from: "Godra"Ovaj put bez mene... Posao... :boks

Ja bezim sa posla da gledam na rts'u! :D  :D

Lepo vreme,pun kop,pesma grmi,koreo,pobeda=jos jedan domaci zadatak za sve ovde a i sire.E tako se to radi.Na pocetku je usledila pohvala za sve nas koji smo dosli i pored saplitanja u trci za titulu u Zemunu.Brojnost da ne lupam,ali bilo nas je do jaja dosta  :ruke ,em je bio radni dan,ali stvarno svima svaka cast.Normalno da nije celu tekmu grmelo,ali u dosta navrata smo se dobro culi,jedino kad neku pesmu pevamo malo duze onda malo i posustanemo donekle razumljivo,ali cim krene nova pesma grmljavina se vraca.Ubijali su nas u pojam i ovi nasi tantusi od fudbalera svojom katastrofalnom igrom ali smo i pored toga uspevali da se izdignemo iznad njih i da na kraju i njih povedemo do pobede.Pravili su se englezi pa sve dok nismo zapevali We love you Red Star oni nisu "hteli" da daju gol  :lol: .Koreo predpostavljam da je bila extra,posto sam bio ispod setalice pa nista nisam video,ni parolu ni koliko je bilo baklji,dimova...a okolo setalice su bili crveni i beli kartoni.I na kraju iscupasmo tu pobedu jeva.BU jednom recju zanimljivi,trudili se momci,ali kad ih ima toliko koliko ih ima,ne mogu nesto specijalno da odrade.Zato posle ovoga svi u subotu na tekmu  :lol: ....pardon dobio sam dojavu da se ne igra u subotu  :D .
Pozz
Не даје онај који има паре,већ онај који има душу."

www.srbizasrbe.org

Ubrzo ce biti postavljene slike + 1 video. Sve je prelepo ispalo, od koreografije pa sve do dimova, vulkana, jupiterki. Sto se tice fudbala, stvarno imamo antitalente i retarde u ekipi. Skeptican sam dokle cemo moci sa ovakvim timom, jer ono sto sam video na terenu je uzas. Da su bar fudbaleri 10% kao tribina gde bi nam bio kraj.

Evo i slika, video ce biti postavljen kasnije u toku veceri...

http://www.delije-caffe.net/galerija/index.php?g=2004-2005/ofk_zvezda

Vremenski uslovi, brojnost i koreografija za desetku. Navijanje je po meni bilo bedno.

Do jaja slike, ali ih smanjite. Sad mi je krivo sto nisam bio, ali jebi ga, stvarno nisam mogao...

I stavi neku sliku gde se vide zastave, pre parole.
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]


Quote from: "Godra"Do jaja slike, ali ih smanjite. Sad mi je krivo sto nisam bio, ali jebi ga, stvarno nisam mogao...

уу, незнаш шта си пропустио!

Godra radi tih zena ces jednog dana jos da mi odes skroz....

Quote from: "Godra"I stavi neku sliku gde se vide zastave, pre parole.

Zastave su tokom cele tekme bile pokrivene parolom, a parola je skinuta tek posle utakmice.

Ma mora da ima neka slika jer su parolu prebacili tek pochetkom drugog poluvremena

Gledam snimak koreografije sa TV-a, bas extra, bez komentara koliko lepo izgleda, lepo je biti deo danasnje slike severa... Napisao sam na delije.net, napisacu i ovde, bitno je da nas je danas bilo preko 1500 iako je radni dan, da nismo izgubili nadu i da zelimo trofej... Navijanje se lako uvezba, ali se brojnost tesko povecava.. Ostaje nam samo da u sledecu subotu protiv zete dodjemo na marakanu u jos vecem broju, da se ponovi slika iz prosle sezone...
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ПОЛИЦИЈИ!!!

QuoteZastave su tokom cele tekme bile pokrivene parolom, a parola je skinuta tek posle utakmice.

исправка: прво полувреме заставе су се виделе а тек су у 2 полувремену прекривене па до краја утакмице.мени је био смешан онај клинац што им је поватао лопте па није хтео да врати :) а наша трибина је била цела испуњена што је стварно за похвалу

Quote from: "Godra"
I stavi neku sliku gde se vide zastave, pre parole.
i ja bih zamolio, izuzetno mi je potreban jedan detalj sa slike gdje se vide zastave  :)
color=red]Siamo nati per amarti e viviamo per seguirti! RSPG[/color][/i]

bravo Zvezdo! Ne odustajemo od trofeja!!!nikad pa ni tad...
Ovde u Cacku se vec uveliko prica o Zeti.Docicemo obavezno.Sada je nasoj zvezdi najpotrebnija podrska...
IPAK NA KRAJU  :sampion  CE BITI NASHA!!!