Dosadasnji fudbaler OFKA Ardijan Djokaj danas je potpisao ugovor sa Crvenom Zvezdom.Malo sam zbunjen njegovim imenom ali mislim da se se radi o Albanskom imenu i prezimenu (mozda i gresim) sto mi se nije dopalo bas i previse.U danima kada Delije skupljaju pomoc za Srpski narod na Kosovu&Metohiji zveda dovodi ''pojacanje'' zvano Ardijan Djokaj.Interesuje me sta vi mislite o tome :zbunjen
 slucaju da Kosovo dobije nezavisnost...Poceti sa akcijama protiv Albanaca i svih onih koji stoje iza njihove ideje tj Nezavisnosti Kosova,do potpunog unistenja.

Mislim da je Djokaj goranac nisam siguran. Znam da je iz Podgorice, mozda je iz Tuza. Kad je bio u Majorci druzio se sa jednim mojim prijateljem koji mu je davao neke pornice  :lol: Nebitno on je super sa Srbima i sigurno je spreman da pogine na terenu... ako nije spreman oterace ga Uprava

Quote from: "KizaLion"ako nije spreman oterace ga Uprava

:D  :D  :D  ? ??? ??? ?????? ?? ???? ????????

????? ??? ?????? ???? ?? ??????? ??????? ?? ????? ?????, ? ?? ???????? ??? ??????. ????? ??????? ?? ???? ????? ???? ?? ????????, ???? ?? ???????? ?????, ??? ?? ? ????, ?? ?? ?? ???? ?? ?? ?? ??? ??????? ????? ?????. ????? ???? ??? ?????, ?????? ?? ???? ????? ????? ?? ????.

?, ???, ????? ?? ????? ??? ??? ?? ??????? ??? ?????????? ??????? ????, ? ?? ????????? ???????...
b]Leeee, alealeeee, na-na-na na-na na-na na-naaaa...[/b]

Quote from: "KizaLion"Kad je bio u Majorci druzio se sa jednim mojim prijateljem koji mu je davao neke pornice  :lol:  

Haha,to je najvaznije,kada se napali pa krene da reseta mreze Pakistana :D


Quote from: "Mikelandjelo"Izgleda da je on stra

DELIJA CG,Isto misljenje imamo shto se tiche djokaja i ja sam ga gledao josh kada je igrao za buducnost i bio je mnogo dobar igrach.A kakav je sada veze nemam.Nego usput da dodam da neotvaram novu temu,Prochitao sam jutros u novinama:
                            Lalatovic se vrata?
"Nenad Lalatovic bi mogao ponovo da obuce dres crvene zvezde!Postoji mogucnost da na pozajmicu od shest mjeseci dodje nekadashnji kapiten,pod uslovom da se postigne dogovor sa shahtjorom.Pregovori su u toku, a ukoliko do ponedeljka bude sve rijesheno,iskusni defanzivac bi se pridruzio ekipi u Antaliji.Lalatovic je u klubu iz donjecka vec trecu sezonu, ali se nije mnogo naigrao,pa bi i njemu i zvezdi koristilo da odigra do ljeta na Marakani."
anteremo fino alla morte
innalzando i nostri color
E' la canzone che viene dal cuor!!!