????? ??????? ????? ?????????..

????????, ????? ?? ????? ????? ? ?? ? ???? ???????? ?? ???? ?? ?? ????? ???????? ''????????'' ?????. ?????, ?????? ?? ?? ?????? ?? ????? ??????? ??????? ????? ??????? - ?????? ???????? ???????? ??????? ? ????? ????????? ?????????? ????? (?????, ?? ??????? ??? ??? ???????? ??????? ?? ???????, ?.??????? ? ??.), ? ??????? ???? ???? ???? ????? ????????? ?????? ??????? (?? ??????? ? ????? ???? ?? ??????? ????? ? 91. ??????).

???? ???? ????.. ??? ?? ?????????? ?? ?? ? ???? ???????? ????????, ?? ???? ?????, ????? ?? ????. ?? ?? ?? ?????? ?????? ?? ?? ???? ???? ?? ?? ??? ??? ?????? ??? ? ???????????.. ????? ?????????, ????????? ??????, ?.???????? ??? (?? ??? ????) ??????? ?????.

?????.. ???? ?????? ?? ?? ?? ???? ?????, ??? ? ?? ?? ???? ???? ????.. ??, ????????.

???????

Doci ce onaj ko ce da igra po Dzajicevim notama, da mu odredjuje tim i da ga rasprodaje posle sezonu - dve.

Ljudi dali ste vi culi iz dzaje:Ovo je mlad tim koji ce za dve godine biti pravi tim za evropu to sam rekao i vodjama navijaca!!!!???
Ja neznam dali on nas zaj...va ili sta pa ovo je smesno,on jos uvek neodustaje od te izjave a mi smo kao retardi i debili pa cemo po ko zna koji put da padnemo na tu foru :bes  :bes
Sto se tice trenera ja bi voleo da dodje Dostanic jer je on bolji trener od pizona a i MUSLINOV je covek
A NAMA I U NAMA ZVEZDO ZIVIS TI!!!

Mada je juce na zasedanju UO glavna tema bila Ljupkova ostavka, ocigledno je da je pocela i borba za vlast - tacnije za Dzajinu stolicu.  Dzaja oseca pretnju koja dolazi od Duleta Savica, pogotovo od Savicevog politickog angazmana u DSS izbornoj kampanji za grad.  Zbog toga, umesto da se na sastanku UO odluci ko ce biti novi trener, vodjena je i diskusija o, kako kaze Dzaja, politickom angazovanju nekih clanova kluba i o tome da klub takve aktivnosti treba da sankcionise.  Dzaja navodno ne dozvoljava ulazak politike u klub.  Ono sto njega odista muci je da neko sa politickom podrskom ne preotme klupske dizgine iz njegovih ruku.

Ove rasprave o politici su se izgleda odrazile i na izbor novog trenra.  Dule Savic odavno pokusava da vrati svog drugara Pizona u Zvezdu.  To je pokusao i kada je Dzaja u leto 2003. doveo Muslina.  Dzaja zazire od Duleta i Muslin mu je manje zlo od pomisli da Dule ima svog coveka u strucnom stabu, a pogotovo Pizona samovoljnog, respektovanog i prgavog, sa kojim se vec jedanput razisao i to na prilicno rdjav nacin.  Drugi izbor, Dostanic, je Ljupkov predlog i izgleda da je dobar deo UO za to da Dostanic dodje.  Dzaja ne ocekuje da Dostanic postane pretnja njegovoj vlasti u Zvezdi, ali dolaskom Dostanica indirktno priznaje da su Muslinov sistem rada i Muslinova fudbalska filozofija bili dobri.  To je vec mala blamaza i puno povredjena tastina za coveka kome je tastina povelika.  Dragi Kanatlarovski, 3. kandidat, bio bi za Dzaju najbolje resenje: ne talasa, bice lojalan i odan Dzaji.  Problem je sto Dragi nema ama bas nikakav pedigre uspesnog trenera.  Vrlo verovatno da ni sezonu ne bi izgurao jer bi Zvezda nastavila sa neuspesima.  Dostanic i Pizon bi bili mnogo bolji izbor, ali oni sa sobom povlace rizik po Dzaju, Duleta Savica i njihove cause i klanove u upravi.

Zbog svega toga, Zvezda jos uvek nema trenera u trenutku kada bi MORALA da ga ima.  Tim je psiholoski totalno razbijen.  Vlada rasulo.  Igraci se medjusobno optuzuju i svadjaju, lose treniraju (da li je od poraza u Rusiji odrzan bar jedan trening?) Poterban je neko da pod hitno zavede red i stabilizuje tim.  Sve ovo je u drugom planu dogod se u Upravi ne stabilizuje borba za prevalst i uticaj.  Udario Ub na Ub.  Tesko Zvezdi izmedju Duleta Savica i Dzaje.

Moguc los rezultat protiv Hajduka Bg. mozda ubrza donosenje odluke u vezi trenera.  S druge strane, ako bi Zvezda zabelezila solidnu pobedu (2-0 ili vise) protiv Hajduka, Dzaja bi mogao da odluci da je pomocni trener (ko to bese?) ili tim pomocnih trenera dobro privremeno resenje.
impatizer

Quote from: "Mitke"
Moguc los rezultat protiv Hajduka Bg. mozda ubrza donosenje odluke u vezi trenera.  S druge strane, ako bi Zvezda zabelezila solidnu pobedu (2-0 ili vise) protiv Hajduka, Dzaja bi mogao da odluci da je pomocni trener (ko to bese?) ili tim pomocnih trenera dobro privremeno resenje.

??????? ?????? ?? ?????????? ????????.

?? ?? ?? ?????? ?? ?? ????? ''?????? ????????'' ????? ?????????.. ?? ?? ?? ?? ?????? ?? ?? ?? ????? ??????? ???? ????????? ???????, ??????? ??? ??????? ?????? (''???? 5 ???? 6'').. ??? ????? ? ????? ? ''????????? ????????'', ??

? ????..  :(

A. Jankovic je otisao sa Muslinom u "Metalurg" (ili kako to Dzaja posprdno kaze u "Zadrugar"). Mislim da su pomocni treneri Zota Antonijevic (koji zbog bolesti jedva moze da hoda a kamo li da radi sa igracima) i Rajevac (?).
impatizer

najbolje da se Dzaja plasi Duleta Savica, ne ne...
On jednostavno manipulise svojim saradnicima i u trenutku kada mu tako odgovara izbacuje ih pred baraznu vatru javnosti kao zrtvene jarce!
Savica je koristio i kao babarogu Muslinu, opet praveci se nevest u tim klupskim spletkama.
Postavi Savica kao tehnika, a onda Muslinu dozvoli da bude TIM menadzer i negira onog drugog. To je prosta taktika, koja uvek pali...
Dusan Savic drzi onu ekipu sa Uba u timu, on ih je terao da budu bezobrazni prema Muslinu, on je rekao na jednom od sastanaka kluba da se ima prodati Pantelic i uvesti Mrdja, jer je i njemu obecano da igra ove sezone.
A njim upravlja Dzaja, kao sa obicnom marionetom :lol: Dzaja je vrlo blizak DSS-u i paranoicno je u strahu da ce klub dospeti u ruke nekoga od finansijera DS..Interesantno je da je vecina SPS direktora 5 oktobra rado pristajala na sve samo da se ubaci u DSS, a izbegne demokrate...


i Mitke samo nesto da ti pojasnim: s navijacima nemas kontakta i nije sve bas kako pises...za vreme do 5 oktobra mnogi su cigani padali zbog tuca sa zandarima i zahvaljujuci pomoci kluba nisu nastradali. Klub je cinio za njih, oni su cinili za klub- taj odnos je mnogo isprepleten i tesko je ocekivati cuda. Jedno je istina...kad se jednom predje crta, povratka nema

Maslacak, puno hvala na pojasnjenjima, pogotovo u vezi navijackih odnosa sa ljudima iz kluba.

Nisam znao da je Dzaja DSS-ovac.  Mada me ne cudi da se opredelio za gubitnicku varijantu.  Imao sam utisak da je Dzaja SPO-ovac; njegova zena je bliska sa Danom Draskovic.  Bilo kako bilo, Dzajin seljacki instinkt sprecice da nastrada zbog svojih politickih afilijacija.  Uostalom, nije li Dzaja bio i clan SKJ?  A flertovao je i sa SPS-ovcima.  

Kako pise danasnja stampa, Dule Savic ce izgleda da leti iz kluba, navodno zbog aktivnog bavljenja politikom.  To da ce Dule Savic da bude najuren je dobra vest.  To je spletkaros koji je pujdao igrace protiv Muslina.  Medjutim, time mozda prestaju i sanse da Pizon postane trener.   Ostaje kandidti Dostanic i Kanatlarovski ali se danas pominje i Katanec.  Ovaj drugi nije los izbor, samo kako ce covek koji polaze na red i cvrst dogovor u radu u ovu Dzajinu jazbinu od kluba?

Ko god da je trener, tesko da ce uspeti nesto vise dok Dzaja kontrolise kupo-prodaju igraca i dok je omladinska skola (ako to jos uvek postoji osim na papiru) pod Dzajinom kontrolom.  Coup iz nutra je za sada nemoguc, pogotovo otkako je otisao Muslin i sa sobom odveo Jankovica i Diku Stojanovica.
impatizer