Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - KocoBo-Cp6uja

1
Искрено,за мене најјачи утисак је било певање песме "Ја ти дајем срце". . .некако ми је и ритам и текст речи до јаја.Душмани коначно доживела премијеру,по ко зна који пут пре текме певана горе на северу,играчи испраћени с том песмом и на полувремену и на крају текме.Лепршава игра фудбалера се пренела на трибину.Стандардно добар коп,поготово центар,летеће кесе пуне водом,лепо је раздрмала све оне блејаче и снимаче од горе,лево,десно,и штета што нпр за кореографију није имо свако по кесу пуну воде . . .Бројност за нијасну слабија,АЛИ ИПАК ДОБРА,певање и навијање  по мени који сам био у самом епицентру до јаја.ИДЕМО ДАЉЕ !!!
2
1. Toтенхем - Вест Хем суб.16:00....1
2. Стоук - Њукасл суб.18:30......x
3. Хихон - Валенсија нед.17:00....2
4. Де Портиво - Атлетико М. нед.21:00.....x 
5. Леверкузен - Вердер нед.17:00.....x
6. Штудгарт - Хамбургер нед.17:00...1
7. Наполи - Аталанта суб.15:00....1
8. Ђенова - Јувентус суб.15:00.....x
9. Оксер - Бордо суб.19:00........2
10. Лил - ПСЖ нед.18:45.....1
3
Милијаш током целе утакмице једва је упутио по који шут ка голу,играо је повученије,уистину то му је и позиција,али мислим да је морао још мало да приђе голу противника.Што се Коромана тиче,веома компликован играч,кад га неиде крив му је и судија и бог и отац,има дугачак језик,свађа се и кад није у праву.Клео као да је био одсечен,поред оних пар шанси Обумаруа,како већ,нисмо ништа значајно урадили.Играчи поседују индивидуалан квалитет,бољи су од претходне генерације странаца,ал као да нам фали неки сегмент игре,е сад,који . . .Коснтатација данашње текме,заслужен пораз-на победу против Баната,и да научимо да се радујемо свакој Звездиној победи пођеднако !!!
4
Искрено,боле ме баш за ту рупетину и да изгори цела,дал смо отишли корак уназад овим потезом исто ме не занима,нега гори ђубре !!!
Што се наше трибине тиче,бројност,кореографија,бакљада,пароле,све је било супер,али једино навијање није било на нивоу,нова песма за комшије није грмела како се можда очекивало,резултат и игра на терену утичу на расположење неколицине људи,али шта је,ту је.
КО НЕ ДОЂЕ У СУБОТУ НИЈЕ ДЕО СЕВЕРА !!!
5
Капије се отварају 3 сата пре текме!!!
6
1. Евертон - Виган 1
2. Манчестер - Астон Вила 1
3. Еспањол -Депортиво 1
4. Хихон - Сантандер x
5. Келн - Леверкузен x
6. Карлсруе - Менгенгладбах 1
7. Аталанта - Фиорентина x
8. Удине - Интер 2
9. ПСЖ - Ница 1
10. Ст.Етјен - Марсеј x
7
Цела песма:
Имаш много мање освојених титула,
међусобне утакмице страшна разлика,
освајање Евро купа за тебе је сан,
ТИ СИ САМО МАЛИ ПАРТИЗАН!!!
на на на на на
Основан си после Звезде пичко гробарска,
председник ти био фрањо туђман усташа,
стадион ти прима мање и већ свако зна,
имаш копмлекс од нас цигана. . .
на на на на
Иако се капије отварају нешто касније,40-ак минута пре текме Север се добро и брзо пуни.почиње се с Маракана дал је пуна,како би се маса загрејала за нове речи,које је како је речено,ПОГАЂАЈУ ПРАВО У ЦЕНТАР.лепа бакљада/димњада.Све похвале за центар копа,колко сам видео првенствено момке из Бора,а и све који су били тамо,оно скакање и померање копа у једну страну за сваку похвалу,и ова нова песма у среду мора да грми !!!
Правда за Уроша !!!
8
Најзад једна добра вест,Секулић отишао !!!
9
Пивница / Одг: Ja te volim Srbijo...
March 31, 2009, 12:58:46 PM
Румунија-Србија !!!
    http://img14.imageshack.us/my.php?image=urosmisic.jpg
10
Ново суђење Мишићу 22. априла
Аутор: ФоНет | 30.03.2009. - 13:27

Окружни суд у Београду саопштио је данас да ће главни претрес у поновном поступку против навијача Црвене звезде Уроша Мишића, оптуженог за покушај убиства мајора Жандармерије Небојше Трајковића на фудбалској утакмици, почети 22. априла, пред истим судским већем.

Првостепену пресуду од 19. септембра 2008. године, којом је Мишић осуђен на десет година завтора, Врховни суд је укинуо и предмет вратио на ново суђење.

Окружни суд је, поводом учесталих натписа у медијима у вези са тим предметом, затражио од јавности и учесника у поступку да се уздрже од изјава и коментара везаних за првостепени поступак, његовог тока и одлуке, који се могу сматрати, а неки од њих и јесу, притисак на суд.
Извор "БЛИЦ"!!!
11
Пивница / Одг: Ja te volim Srbijo...
March 29, 2009, 04:14:21 PM
Quote from: zvezdinsin on March 29, 2009, 03:09:39 PM
Јел се ова парола на првој слици односи на Трајковића?
Да,за смрада пандурског.А на другој пароли пише "Респект навијачима за солидарност".Честитке вим српским екипама које су одрадиле текму !!!
12
Вечна јој слава и хвала !!!
13
Штета. . . ???Шампиони државе,екипа Црвене Звезде није успела да се пласира у финале првенства,поражена је од екипе Војводине резултатом 1:3,у укупним победама 2:3!Све у свему,велика борбеност током целе сезоне и освојен куп Србије,тренутно су наш највећи понос Сд-а !
14
Слика говори хиљаду речи. . .сами просудите!!!
http://www.mtsmondo.com/gallery/index.php?id=2159
15
Ви ћете бар имати шансу.Јер могуће да после она два прва кола у нс и зрењанину,летос,нема ништа вамо на северу,пих. . .
16
Пета утакмица полуфиналне серије игра се у ЧЕТВРТАК због тв преноса,а почетак је предвиђен за 18 часова.Ето,обавештени сте,па се видимо !!!
17
Quote from: Кале on March 22, 2009, 08:17:42 PM
Ја сам чуо и да су гробари поводом овог догађаја имали паролу.
Она је гласила:"Униформисани волови,с брда сишли чобани,трафике обијате,србе убијате".
18
Слике све говоре.Креће се кортеом који чини солидан број људи,улази се дуго,уз безобразлук појединих,нису служни помена.Вође стварно фер,расапоређују масу,иако је мали број њих извисило,али скоро 90 % људи је ушло,према томе разлог за недолазак не постоји.Навијање,за тако раширену трибину није лоше,мада увек може боље.Чудан осећај имати тако близу противничке навијаче,који су морам да признам доста често часћавани песмама,које су можда и најјаче грмеле.2 пароле,има их на сликама,најбоље одсликавају стање у држави.Ајмо делије-И КАДА ГУБИШ И КАДА ТИ НЕ ИДЕ СЕВЕР ТЕ НЕ ОСТАВЉА !!!   
19
Пета одлучујућа утакмица како ствари стоје играће се у среду . . .
20
Одбојкаши Црвене Звезде добили су у четвртом мечу полуфиналне серије екипу Војводине по сетовима 3:2,и пети,одлучујући меч игра се у Београду,дан и термин накнадно.Свака част играчима на пожртвовању и борбености.Према томе,ето прилике да се текма одради како треба. . .