Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Eribo

21
Вештачка трава, на помоћном иза југа, мени изгледа веома лошег квалитета. Бар перко слика, јер нисам у могућности да је -опипам- физички. Кажем, лошег квалитета, јер травке изгледају веома кратке, разређене и танке. То може да прузрокује огреботине при падању, клизећим стартовима итд. У најгорем случају, повреде због фрикције и тврде подлоге, као што су истегнућа мишића, препона, упаљења тетива тј. повећања ризика за ове првреде.
Остаје да се види дали ће користити ишта да попуне "празнине" између трваки, песком или што би и било најбоље (самим тим и скупље) гуменим "куглицама".

С друге стране можда сам престрог, када се узме у обзир на чему је се тренирало пре овога, поготово зими.
22
Quote from: Madness on September 09, 2008, 06:06:05 PM
Јел може неко да напише нешто о новом спортском директору,какав је био док је био у звезди,био сам мали када је играо,па га се не сећам.Каква је уопште била тадашња екипа,93. и 94. су глодари били шампиони,јел смо ми били играчки слабији од њих?

Играчки слбији или јачи је релативан појам за оно време. Сегмент "игре" у којему смо били потучени до ногу је МАФИЈАШЛУК, у сваком значењу ове речи....... >:(
23
Нећу много да коментаришем, јер су слике са Маре рекле све.

Када смо изгубили од Железника , у финалу купа, мислио сам да смо дотакли "дно -дна". То исто сам мислио када су Жигић&Ко распродати после Милана. Па опет исто после Бајевића, катастрофалног почетка прошле године, Алкоснавих 6-4-0-формације.

Али сада смо дотакли опет то исто "дно-дна", или можда нисмо ?! Дали може бити горе:-\
??
Како ствари стоје, изгледа да може...... :o..........

Овај осећај који имам сада нисам имао никада пре.
Нисам ни тужан, ни бесан, сигурно нисам радостан, песимистичан сам....итд....сви се осећаји помешали :(
24
Quote from: Igor_RS on August 24, 2008, 07:28:01 PM
Како Мондо јавља Земан је поднео оставку, највероватније нови тренер ће бити Степановић.

Земан оде, Земан оде...!!!  :) :)

Ако и једну правилну поуку из задње 2, и почетка ове сезоне можемо да извучемо, онда је ова да ТРЕНЕР НИЈЕ проблем једина која је тачна.

Ако је ово истина онда и Буња треба да поденсе оставку. Коњ је отерао Јанковића, "отерао" неколико балвана (хвала му за то), али је онда опет довео камару још већих.

Сада ће мо да се опет "уигравамо" до зимских, па онда да кривимо Земана за не освајање које чега. И опет следеће сезоне да крећемо "из почетка".

Када неко погреши, треба му помоћи, показати......да научи.
Када неко направи исту грешку два пута, треба га ногом у дупе шутирати.
Јер другачије му из шупка у главу неће доћи !!!

Ако ико треба да иде то је/су Буњевчевић и Топлица, а ако ико треба да се врати , то је АЛЕКСАНДАР ЈАНКОВИЋ......јер колико ја знам он је још увек под уговором  !!!
25
Терен / Одг: Прелазни рок 08/09
August 12, 2008, 02:17:56 PM
Quote from: SaXoN on August 12, 2008, 12:54:38 AM
Quote from: Пијанац on August 10, 2008, 09:48:28 PM
QuoteЦрвеној звезди измиче најављено појачање за наредну сезону, али је могућ повратак некадашњег љубимца навијача.

Да ли је ово једини текст помоћу ког си дошао до закључка да се ради баш о Павловићу или знаш нешто што ми не знамо?

Ако погледаш пажљивије мој пост видећеш да ја нисам дошао до никаквог закључка... "Павловић" је написано у загради са упитником поред, значи то је само једна од могућности. Надам се да није тај момак у питању, већ неки балван из ко зна које аматерске лиге  8)

Реч је о њему.........
26
Quote from: Mikelandjelo on August 03, 2008, 03:16:19 PM
Након што није регистрован за куп УЕФА, Соме затражио раскид уговора.
:o :o :o

Уз то и да му се иплате све паре (3 године) . Није мали нормалан. Треба сада Буња да узме говнаву мотку и да најури коња неотесаног !!!
27
Терен / Одг: Прелазни рок 08/09
July 10, 2008, 09:19:09 PM
Буња говори да смо добили добру понуду од једног енглеског премиер лигаша (шушка се да је то Блекбурн и у питању је око 7 мил. еура). Уз то он каже да је та понуда одбијена. У интересу нам је да задржимо све играче које можемо и који вреде.Ово подржавам и поздрављам. Али буразеру, одбити 7 мил за Кастиља је по мени чиста глупост. Пре свега зато што он хоће да иде, а прошла сезона му се не може предити с оном првом. Сума сумарум, и ако остане играће "преко курца", и на крају ће мо да добијемо курац за њега !!
Још када се узме банковни дуг у обзир, математика је веома једноставна : продаја=зарада-купи појачање на том месту(за мање паре)==сви у плусу....бар по мени !!!!
28
Терен / Одг: Прелазни рок 08/09
July 07, 2008, 09:44:33 PM
Quote from: miloš on July 07, 2008, 09:18:39 PM
Zdravo ja sam Miloš.Živim u Trebinju.Imam 14 godina.Navijač sam Crvene Zvezde od kako znam za sebe.
Želio bih da sa nekim razgovaram o prelaznom periodu.Ja mislim da ovolika rekonstrukcija igrača nije trebala biti.
Došli su neki igrači koji su navodno dobri,ali ako budu ko oni od prošle godine onda neće ništa valjati.

Милоше :

1.ПИШИ ИЗКЉУЧИВО ЋИРИЛИЦОМ !!!!!
2. Никога не занима колико ти је година.
3. Овде се не "разговара"( за ту сврху имаш "чет", и ПП), већ се постављају проверене информације, мишљења уз образложење истог.
4. Баш зато што си млад, имаш времена да научиш правила форума како овде, тако и на другим озбиљним страницама навијача и симпатизера Црвене Звезде !!!
Зато док не научиш, мање писања, више читања !

П.С. Ја нисам модератор/администратор, али опет ти је боље да ти ја дам "жути" картон, него администратор !!!


П.С.С Извињавам се на дуплој поруци.....био сам у "у процесу писања" када је Хитман послао своју поруку, тако да је нисам видео !!!!

29
Терен / Одг: Прелазни рок 08/09
July 06, 2008, 05:20:26 PM
Quote from: Ђоле on July 06, 2008, 04:38:49 PM
а читам и Едгар изјављује на сајту ФК-а како Земан форсира убитачан темпо и како ни у једном клубу није толико трчања било на припремама.Ако се по јутру дан познаје...

Линија која дели генијалност и тотални идиотлук је веома танка. То важи и уовоме случају, линија између врхунске форме и тоталне несвежине и повреда пред старт сезоне, је такођер веома танка.  Зато се само надам да Земан зна шта ради, али пошто је веома искусан, рачунам да то све иде "по кнјизи".
30
Пивница / Одг: S E R I J E
June 28, 2008, 09:13:54 PM
Quote from: david.v on June 24, 2008, 12:25:00 AM
Quote from: KizaLion on June 23, 2008, 11:47:16 PM
Не схватам како сваки серијал има 22 епизоде (прва два), трећи серијал има само 13 епизода. Јел ту нешто фали, или ће то тако остати до четврте сезоне. Дванаесту и тринаесту епизоду ћу тек да одгледам. Мада искрено први серијал је екстра, други може да прође, а трећи скоро да је буља. Знам да је био штрајк у Холивуду па су рекли "Од 14. јануара ћемо сваке недеље да пуштамо по једну епизоду из трећег серијала", и на крају ништа.

У трећем серијалу је снимљено 13 епизода и то је то.
У септембру креће сезона 4.
http://www.prisonbreakcrazy.com/watch-prison-break-series-4-all-episodes.php
Који је разлог да  сезона 3 има само 13 епизода то нико не зна, али на крају крајева није битно.Иначе има превише обрта за мој укус.

Разлог за само 13 епизода у 3. сезони је штрајк писаца у "Светојсуми";), који је трајао 3-4 месеца !!!
31
Терен / Одг: Прелазни рок 08/09
June 27, 2008, 08:14:56 PM
Не желим много да коментаришем и полемишем, све док их не видим на делу. Али само не разумем зашто неки морају да омаловажавају све, а нису ништа ни видели.
Што се тиче Субашића, бар нам неће  порсипати приче о сновима и љубави, ако је и мало паметан.
До почетка сезоне, поздрав и мир свима !!!
32
Терен / Прелазни рок 08/09
June 02, 2008, 10:38:21 PM
Quote from: "banne"Ја не зма колико је ово истина али ако јесте... :megafon

Значи, за мање од 10 месеци ми смо потрошили 14 мил. еура !!
На шта ??????  Уз то нисмо ништа зарадили !!!!
Глупости, када се зна да смо за 3 евро утакмице (Ренџерси, Баварци и Болтон) инкасирали минимално 3 мил. еура.

Још предсник изјављује да је "спремно" 5 мил. еура за појачања. Сада, дали ово "спремно" значи кредит, па ће да га вратимо после продаје нпр. капитена, Басте, Милијаша, Кастиља, Перовиђа, Ђоршевића итд.........то је друга ствар.

"Нечији" лоби ради дано-ноћно , небили окаљао и дестабилизовао Звезду !!!!!!!
33
46 кола 1. године !!!!!???????  
Уз то евро-утакмице, репрезентација, домаћи купови.
По овоме морају играти минимално 2 утакмице недељно, кроз целу сезону. Сви знамо да сезона код нас траје 8 месеци (због зиме и осталих бакрача). Мени ова ПБ-лига звучи глупље него ишта друго што је било лансирано.

Да би клубови(наши, пре свега) могли одиграти оволике утакмице, и да би били конкурентни у свакој утакмици, треба им 30 и више квалитетних играча...................

Незнам......има овде тона ствари, које су по мени глупе, сулуде, не промишљене итд.
34
Терен / ?? ?????? ?????? 07/08
May 20, 2008, 08:55:07 PM
???? ????? ????? ?????? ?? ??? ? ?????, ???? ???????? ? ????? "???????".
????????? ?????? ? ????? ?? ???? ???? ?????. ????????? ?? ???? ??????, ??? ?? ?? ?? ???? ?????? ?????? ????????.

?????? ??? ???? ???? ????? (?????????? ????? ???.)? ????????? ?? ???????, ????? ???????? ???????? "? ?? ?? ?? ???? ????".

???? ?? ??? ??????.......??? ?? ?????? ???? ?? "?????" ?? ?? ???? ??????? ?? ???? "?????? ? ?????????", ??? ???????? ?????????, ?? ?? ???? ???????.

???? ?? ?? ???????, ????? ?? ???? ????? ?? ???? ? ????? ?????????? ??????? ???? ??? ??? ?? ?? ???? ?????? "??? ? ????".......? ????? ???? "?? ?? ?? ????"??!!
?????? ??? ???? ?? ????? ????? ?? ????? ????? ??. ????, ??? ?? ???? ???? ????? ?? ?? ???? ????? ????? ?????; ???? ??????? ??!!

???? ???? ??? ????????..........? ??????? !!
35
Терен / ?? ?????? ?????? 07/08
May 08, 2008, 06:24:08 PM
??? ?? ?? ??????? "??????" ????? ????????? ? ??????"???"-?. ?? ?????? 3-4 ????????, ????? ?? ?? ?????? ????? ?? ? ???? ?? ???.


?


?? ?????? ?????? ?? ???????. ??? ????? ?? ???? ??? ??????? ????? ????? ?????? ? ????????? ?? ????? ??????? ???????? ?? ????? ????????.
36
Терен / ?? ?????? ?????? 07/08
April 18, 2008, 07:09:35 PM
?????? ???? ?? ?? ????????????, ??? ?? ??? ??????. ????????? ???, ??? ?? ????? ?? ????.

??? ?? ???? ????? "????????" ???????......??? ????? ???? ?? ???????? ??? ??? ?? ?????? " ?? ???? ????" ? ???????? ? ??????? ??????? ? ????? ?? ????? ????? ?? ??????? ? ?? ?? ?? ?????? ? ??????. ??? ?? ???????? ? ??? 3. ???? ???????????.....???? ??? "?? ?? ???? ?? ?? ?????". ??? 2. ???? ?? ??????? "????????", ??????? ?? (??? ?? ?????? ??? ?????? ?????? ??? ????????.......?? ?? ??? ???? ???????? ???? ?? ??????), ??? ????  ??? ?? ???? ?????? ?????. ?? ?? ?? ??? ????? ?????? ??????? ???? ????, ?? ???? ???? ???? ? ??????? ?????? ????????, ??????? ?? ??? ??? ????......???? ???? ???? ?? ?????? ??  ??????. ?? ?? ??????? ?? ??????? ???? ???? 1. ?????????.

?????????............????? ???????? ?? ???????.

?????, ?????? ??? ?????, ?? ???? ????. ???? ?? ?? ????....? ?? ?? ?? ??. ???? ?? ??? ?? ??????? ? ????? ???? ??????, ??? ?? ?? ????? ?? "?????? ? ?????" ? ??????? ?? ?? ?????? ??? ?? ???? ???? ? ?????? ? ?? ?? ??????, ????? ?? ?? ??????? ( ?????? ????? ????? ????????? ?????.....??? ?? ?????? ?? 99% ?????? ? ????? ?????-???? ?? ?????? ? ?????/???? ???????? ?????????.

???? ?? ??????? ? ?????? ?????, ? ?? ???? ?? ????? ???? ???? ??????? ??????-????????.....?????? ??? ? ?????? ??? ???? !!!!
37
Терен / IN MEMORIAM: Рајко Митић
March 30, 2008, 04:26:18 PM
Слава му вечна !!!!!!!!!!!!

Легенде умиру, нове не долазе...........
38
Терен / ?? ?????? ?????? 07/08
February 15, 2008, 03:23:32 PM
Quote from: "KizaLion"????? ?? ???? ????????? ?? ?????? ??? ???????? ???? ??? ?????? 7:1, ? ???????? ?? ???????? 2 ??????. ??? ????? ??????????? ???? ???? ?? ?? ???? ?? ??? ???? ??????????? ? ????????. ???? ? ?????, ???? ??????!

??? ???? ??? ???? ?? ?????, ?? ?????? : "?????? ?????"
39
Quote from: "MRZIM_PARTIZAN"јел има неко последњу епиѕоду :zbunjen

Имаш је на youtube !
40
Ја само једно 100% знам, а то је да уствари ништа не знам. Тј. које умешан, а ко није. Чињеница је да у Србији добро не живе, и не возаје "бесна" аута; поштени људи, земљорадници, свакодневне радише.......и овима слични, како би неко реко "обични смртници". То раде "радници иза свечане завесе" !
И још једно знам. Они који су 100 % невини су људи као што је био Мркушић. Његове генерације које су играле из ЉУБАВИ према игри , а не из љубави према парама у игри.

Ово је задњи пут да сам се опекао, тј. да сам имао поверење у људе, легенде. Од данас више НЕ. Нека се сви они лепо носе у 3 лепе, ма где год да се налазили од Лос Анђелеса до Токија !!!

Сви ће они да прођу, а фудбал, Звезда, репрезентација ће да остану. Можда у пепелу, али онда ће се знати како напред. Са нуле, и само на горе.

У овом моменту најбољи могући сценарио је ТОТАЛНА ПРОПАСТ "система", бродолом. Јер када брод потоне и пацови ће да се потуше.

Где нема система , влада хаос. То је управо случај у фудбалској/спортској Србији , а и шире.