Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - ljuba

1
Ако неко има Звездине дресове а хоће да прода, нека се јави. Интересују ме наши ориганални дресови, и старији и новији. Ако неко има и оне беле или наранџасте могу и они.
Поздрав свим Делијама широм света.
:sampion    ;pivo
2
Терен / ?? ?????? ?????? 07/08
January 28, 2008, 08:55:03 PM
?????? ?????. ???????? ??? ?? ???????? 5:2 ?? ???????.
?????????? ?????? ?????? ? ???????? ????. ??????? ?? ??? ????.
3
Марјане, Марјане
Марјане, Марјане
запамтићеш вечно
све Београђане.


Ево и снимка са једне од утакмица


http://www.youtube.com/watch?v=9OhpSHZv8kc
4
И да не заборавимо, Влада Лукић је први трпао Цецу Величковић.  :jebanje
Иначе је велики Звездаш. Требало би се наћи неко место за таквог човека у Звезди.
5
Тако је момци. Само напред, и ми Делије који смо расути широм света смо сутра уз вас и уз нашу Звезду.  Навијајте као и до сада јер сте ви наш понос и наша душа јер ми нисмо у могућности да будемо са вама. Идемо заједно у велику победу и пласман у Лигу Шампиона.
Ја сам остарио на Северу, од 1970 до 1991, и сада када вас видим како навијате знам да и даље имамо најбоље навијаче на свету јер сте ви продужили и још унапредили оно што смо ми започели.

Само да упозорим све који намеравају да пишу на овој теми да 2 пута размисле пре него што нешто напишу, оправдања за глупости, лупетања и слично неће бити, сваки непотребан пост ће се кањавати моменталним баном!
АДМИНИСТРАЦИЈА!
6
Терен / Novi dresovi
August 24, 2007, 05:48:59 PM
На данашњој конференцији за штампу пред утакмицу са Ренџерсом Стефан Ивановић је најавио између осталог:

"Промовисаћемо на један нови и необичан начин нови дрес за ову сезону што смо желели да урадимо на старту домаћег првенства, али због временских прилика смо промоцију одложили. Биће ту још занимљивих садржаја који ће почети око пола сата пре саме утакмице"

Баш ме интересује какав је тај нови дрес. И шта то значи да нису могли да га промовишу због временских прилика. Није ваљда од папира, па му смета киша. Можда буде неко изненађење као некада давно против Вест Бромвича када смо истрчали на терен у скроз црвеним  Адмирал дресовима.
7
Јебига и ми смо чудни. Што рече неко раније и они су имали само једну шансу и то мало пре јединог гола. А сећате се у Браги како смо играли, Брага је имала 10 стопостотних шанси, Стојковић је бранио као луд и прошли смо даље и сви смо били срећни. А тај тим је био бољи од овога сада. Позитивно је што се бар средина терена уиграва. Кастиљо и Лукаш су надиграли Шкоте у сваком погледу. Короман је скроз пао у другом полувремену, а Милијаш био тотално изгубљен целу утакмицу.
Они наши шутеви небу под облаке су велико разочарање. Нико да поклопи лопту, да шутне жабицу, да лопта одскочи испред голмана. Ако не буду играли Бурзановић и Салас тешко ћемо постићи 2 потребна гола. Рашковић очигледно није решење.
8
гласао сам да македонац оде, али још су емоције узавреле, за мој коначни суд сачекао би да се окончају обе текме са ирцима.

-------------------------------------------------------------------------------------

Tада ће брате бити касно. Једино ако играчи не узму ствар у своје руке и сами се мало организују и уозбиље. Овако нема шансе за неку бољу игру. Када смо дали 2 гола на утакмици. Синђелићу у пријатељској и то је све. Срамота за Звезду. Никада нисмо играли гори фудбал него у последнње две године под Бајевићем и Ђуровским. Имали смо неке резултате јер је наша  лига ужас, али је туга гледати тако лошу игру. Код Пижона, Муслина и Зенге се бар играло лепо и отворено.
9
Терен / Лига Шампиона 07/08
August 08, 2007, 10:33:20 PM
Бошко је стварно изгубљен у свемиру. Ово је превелики залогај за њега. Нема појма са тактиком, непознаје своје играче, незна ко шта и колико може. И овакви какви су играју на погрешним местима. Да је Бошко водио онај наш тим 1991 Савићевић и Просинечки би били резерве Стошићу и Лукићу, Белодедић би вероватно играо центарфора а Панчев би био десни бек.
Морамо довести тренера ПОД ХИТНО! Срећа да се ово десило овако рано да не пропадне цела сезона. Ако нема ниједан наш слободан искусан тренер, боље ставити некога од помоћника напр.Миодраг  Мартаћ који је бар некада водио прволигашки тим.
10
Терен / Појачања су одлична
July 16, 2007, 10:17:12 PM
Само што рече момак изнад мене, надам се да ће бити бољи од Благоја. Важније је да добијемо лакшег противника у трећем колу квалификација за ЛШ. Ред је да и ми добијемо неког лакшег противника од финалиста и освајача лиге шампиона као што су Милано и ПСВ.  Сви изгледају супер на јутуб-у, али видећемо како се сналазе по лединама Бежаније, Зрењанина и осталих стадиона Србије.
11
Терен / Дресови
June 07, 2007, 06:09:19 PM
И мени није јасно зашто су ове последње две гарнитуре тако лоше. Сви ранији дресови су били лепши поготово они Каппа дресови са рекламом Беобанка и Пилс. Али добри су били и они Хумел, Пума и  Диадора из 80тих и 90тих као и они стари Адмирал дресови из генерације Дулета Савића и Пижона.
У данашње време компјутерских дизајна и штампе стварно нема смисла да онако изгледају дресови. Једино нам је семафор ружнији од дресова.
12
Мали огласи / Jos jedna slika
April 19, 2007, 02:51:45 PM
14
Mislio sam na skroz beli dres, koji smo nosili u gostima. Bilo je skroz belih sa crvenom zvezdom na ramenu, a bilo je i sa plavim sa strane.
15
Мали огласи / Kupujem beli dres Kappa
April 17, 2007, 05:05:04 PM
Ako neko ima beli dres Kappa od pre desetak godina, i ako hoce da proda neka se javi.
Pozdrav.
16
Zna li neko gde su ovi "veterani" Severa? Da li su medju zivima. Mladji momci ih verovatno i neznaju, ali oni su bili Sever 70tih i 80tih. Tada smo drali grobare, splicane i zagrepcane redovno. Ja sam otisao kao i mnogi drugi preko tako da sam izgubio kontakte sa tom generacijom.
Posebno se secam derbija na JNA kada je padao sneg i onog cuvenog Sesticevog gola Boroti.
U to vreme smo se skupljali na Zelenom Vencu na terasi "Sunca" a grobari kod Terazijske cesme. Obzirom da smo ih redovno razbijali na svim derbijima pre toga, oni rese da se skupe mnogo ranije nego obicno i punom broju se stuste niz ulicu dole ka Zelenjaku. Mi tek poceli da se skupljamo ima nas 5 puta manje. Medjutim izletimo slozno da ih docekamo i uz inventar restorana napolju (prazne flase i gajbe) opet ih razbijemo. Fantasticna slika, grobari beze uzbrdo i gaze jedni druge u stampedu.
Medjutim i to im nije bilo dovoljno nego pocnu da se junace unutra na stadionu i pre tekme utrcavaju na teren po neki grobar do centra sa salom i zastavom. Mi ne budemo lenji pa utrcimo u masi do centra terena na JNA i opet ispadne masovna tuca sat, dva pre utakmice. U toj tuci je i poginuo jedan grobar iz Makedonije, tu na terenu.
P.S. Izvinjenje zbog latinice na poslu sam i ovaj komp nema nase pismo cirilicu.