Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - николаБГ

1
Quote from: vtomic85 on April 11, 2009, 07:49:07 PM
Колико ја знам, текст је "ја ти дајем срце, дајем ти и ДУШУ". А чуо сам како лик изнад мене пева "...да полете рибе и запевају птице"  ???

иако су сви данас певали ја ти дајем срце, дајем ти и душу, тект иде... дајем ти и руку. Не би се сложио да је било ни 2000 људи. нема потребе себе да лажемо. Није само ствар у томе колики простор покрива коп, већ како људи стоје, колико близу једни другима, колико згуснуто. 
2
Хајде једном да завршимо ту причу. Прекините моралисање јер ми смо прво навијачи, шта сад ако је запаљен лавор, који је вама људи! Ако се то понови још неколико пута. онда ћемо причати. Немојте то упоређивати са гробарским паљењима јер се њихове акције на томе завршавају.

Друго, наша група је прилично сазрела и ми баратамо цифром од 3000 редовних још око 2000 људи који мање више редовно долазе на текме. Дерби навијачи су мањина, мислим да их је на трибини 5 посто, тако да не треба то спомињати. Није било најсјајније певање, али собзиром на све околности прелазна оцена. Пали смо у другој половини другој полувремена, баш пали... требали би да видимо како да се такве ствари избегну.

Онолики људи на огради и само у централном делу, као да се стиде да стану на ограду на бочним деловима и да анимирају и те делове трибина. Мислим да би групе међусобно морале да имају неки договор, па да например пар бригадира буде на шипци изнад улаза до запада и на огради, ка истоку исто распорећени нека буде пар хероја например или неки од надолазећих млађих снага.

Коп је почео да личи на коп, и сви који желе да навијају 90минута морају да се приближе центру и буду покретачка снага. Остало ће све доћи на своје. Требало би да се избегну безразложни конфликти са муријом, јер нам они не користе ни у једном погледу.

Не разумем људе који су после текме бацали камење и одлазили опуштено кући и тиме направили проблем људима који су после њих изалазили са стадиона. попадали су ни криви ни дужни јер дебили пре њих изигравају хулигане, а зна се да нашаша мурија хапси ко им је најближи! О томе причајте, не о столицама1
3
Quote from: rukometas_bg on April 08, 2009, 11:02:33 PM
неких сат, сат и по пре текме, нисам видео одакле је скинута јер сам видео наше тек када су дотрчавали до Севера. Не могу да гарантујем 100% јер је била згужвана али чини ми се да је то била ова што је запаљена

Куда су дотрчали наши назад, преко терена или истока? А глодари били у тунелу? Шта су тамо тражили, колико их је било? Па зар тамо није мурија, како су смели да буду доле, треба их казнити због лоше организације- ако сам добро разумео, 200 домаћих навијача стоји у тунелу из кога излазе играчи! Па где то има?

ПС Кизо, 'оће ли то? ??? :D
4
Шта се конкретно десило? Ко је долазио, гробари???? Када је то било, где? Дајте мало више информација, јер ја сам био сатипо пре почетка код севера, чекао ортаке који су каснили(препознаће се) и ништа сем туче са муријом нисам видео.
5
Пивница / Одг: Дизајн зона
April 07, 2009, 02:24:32 AM
Имам једну молбу за дизајнере :) Потребна ми је мала помоћ око једног идејног решења, па ако има некога са мало слободног времена и вољом да ми помогне нека ми се јави на прив да не би овде објашњавао и гушио људе непотребно.

Хвала унапред!
6
Није зезање, стварно се нема пара... обични службеници, домари, чистачице и шта ти ја знам... нису добили плату трећи месец. Ал нека Ивић забада по 25 сома месечно и нека доводи ''словенце'' и све ће да буде сјајно!
7
Пивница / Одг: Svaštara
August 09, 2008, 09:49:08 PM
Јел игра неко од вас травиан? Игра се на нету против осталих играча, у питању је нека врсте стратегије, до јаја је заразно. Има и наш сервер на коме постоје и као неки савези.... делије, гробари исл. То је све зајебанција у принципу, али ако неко има вишка времена нек се региструје и проба, јер се сви савези осилише па ударају по нама :D А има их разних ЕУ, турска и шта ти ја знам.

http://rs.travian.com/  (свет2)

Ај, па ако неко хоће упутство за брз напредак послаћу му на пп ;)

8
Ма нека иде и нека глуми звезду негде другде. Они на припрема излазе и опијају се као да су на екскурзији. Ја сам се на припремама тако понашао када сам имао 20 година и то само првих пар дана припрема. После те стигне умор размишљаш само о кревету, какав црни излазак...
Плус мој  спорт је појединачни и нисам имао никога да разочарам сем себе, а он који има армију навијача иза себе тако да се понаша!

Коњ матори излази са клинцима, и уместо да им буде вођа, он их вода да се напијају. И онда када попије казну прети одласком.

Нека иде ко га јебе, са таквим ставом Ронадлињо нам не треба!
9
Quote from: "Majka Mara"
Quote from: "Igor_RS"
Нова песма је за сваку похвалу.

Мало звучи као да је туђа?
И не само та најновија, него и друге нове. Copy-paste.

Север треба да пева песме : Добро знај, Понос града, Нису нас сломиле ове тешке године, Звезда ми је све, О Звездо звездана, Нема дана.

Немој да си недоречен. Зашто север треба да пева те, а не треба нове нове? Мени су нове до јаја, НАШЕ су, као и остале које си наве, а ако ти знаш да је однегде нешто ископирано онда реци одакле, а не да причаш да ти личи да јесте???
10
Срећан Рођендан... Видимо се на прослави! :flasa
11
Quote from: "RedSpartans"
Quote from: "николаБГ"
Скрећем са теме, али да се ја питам не би им дао стадион да организују финале ни за милион година, нек играју на оном лавору или на Карабурми... да неће можда да нас казне, као да може горе него што је сад.

Финале ће бити на ЈНА... данас сам чуо негде.

дај боже да је тако, мада сам чуо да се финале организује на највећем неутралном стадиону у земљи. Све у свему треба се апеловати на управу да се гробарима не дозволи да играју у нашој кући!
12
Није лоше данас било, стандардан број људи на северу, фирмаша око 100-150. Нису навијали целу текму док смо ми поново одавали почаст настрадалом навијачу Војводине првих 27 минута.

Навијање са наше стране задовољавајуће, ништа епохално се није дешавало, али ипак позитиван утисак. Упорно заборављам како иде песма која је пар пута певана у другом полувремену, а која баш смара, пева се док се истовремено користе руке. мени лично ужасна, није ни чудо што је заборављам  :lol:

Звезда добила 5-1, чини ми се да се код наших момака пробудио неки инат и мислим да ће их држати до краја првенства. На крају су и испраћени са повицима хоћемо титулу и мада не зависи ништа од њих, на њима је да не посустају.

Нисмо заборавили да поменемо стоку гробарску из фсс-а, мада је наша кривица то што нам раде, тј кривица челних људи Звезде. Не сећам се да су  се у Џајино време судије мењале два дана пред дерби...

Скрећем са теме, али да се ја питам не би им дао стадион да организују финале ни за милион година, нек играју на оном лавору или на Карабурми... да неће можда да нас казне, као да може горе него што је сад.

Све у свему, лепо поподне данас на Маракани, идемо даље следећи је Чачак...
13
Терен / Млађе селекције
January 29, 2008, 02:42:57 PM
Quote from: "OrtoDelija"
Quote from: "negativac"Братски су навијачи, а не клуб. Ово је отимачина.

Ма ми их доживљавамо као братски клуб јер поред Звезде навијамо и за њих... :)

Боли ме баш што су нам братски клуб када ово што раде није у реду. Ако ти је неко пријатељ не дозвољаваш му да јебе због тога. Уосталом пријатељи су нам Гате,  а за Олимпијакос не навијам, не знам за друге али не могу да навијам низакога сем Звезде. Драже ми је кад победе него да изгубе и то је то.

Управи Олимпијакоса и нарочито Илији Ивићу треба јебати мајку због овога, и против овога се треба борити. Јебе нас ко стигне и пријатељи и непријатељи и бивши играчи и садашњи функционери... Страшно...
14
Дрвосеча  :nene
15
Пивница / Ja te volim Srbijo...
January 18, 2008, 10:07:58 PM
Ђукић иначе навија за Звезду, ал јесте говедо продано...
16
Пивница / Ultimate fight
January 15, 2008, 01:11:24 AM
Ма бебо губиш поенту. Кажу на ММА турнирима учествују боксери, кикбоксери, рвачи... у 90 посто случајева су то пропали или недоказани спортисти. Они који су заиста добри су они који долазе директно из ММА. Спаривање боксера и каратисте се своди на причу да ли је јачи супермен или бетмен, и глупо је. Ајде да се организује један турнир у ком би се рукометаши, фудбалери и ватерполисти такмичили заједно у некој трећој дисциплини у којој се преплићу сви спортови. незамисливо је.

Е тако је и мени као неком ко на борилачке спортове гледа искључиво као на спорт незамислив ММА. Прихватљив за широке народне масе, експлозиван и крвав, није ништа друго до деградација борилачком спорта и изједначавања истог са уличном тучом. Нажалост већини људи сви ти спортови нису ништа друго до туча, тако да разумем то незнање.

Оног тренутка када  било који меч у мма буде имао допинг контролу, када националне федерације буду признате од стране МОК-а и када буду постојала првенства у кадетској и пионирској конкуренцији онда ће то бити спорт... До тада ... то је туча коју могу само да упоредим са борбама паса..
17
Пивница / Ultimate fight
January 14, 2008, 06:30:54 PM
Quote from: "николаБГ"
Quote from: "KizaLion"Ипак Октагон је за мене закон! То је прави ринг. Једва чекам ултимат фајт.

Кизо ај не лупај бре, какав октагон.. Уличари и модерни гладијатори као још један продукт модерног доба. Нико од њих мозга нема, нема знања, нама ферплеја... само снага и муда...

Верујем да би било занимљивије да се куваним моткама бију, а ако је нерешено поделити им по који трозубац или мачете. Било би још више крви, а то је оно што се тражи зар не?

Кикбокс, тајландски бокс и класичан бокс... једино што је добро од борилачких спортова. Уличне туче нису спорт


Прочитао сам мој пост... изгледа свађалачки, нисам тако хтео да га напишем. Поента је била да мма, ултимат, приде како год да се зове то песничење, не може се назвати и није племенита вештина. Некако ми је као америчко рвање, или кечинг. хајде да смислимо нешто што ће бити атрактивно, крваво, и првући шире масе.

Тако долази до ситуације као што је била у Пиониру када је Гидра организовао Ултимат а 7000 људи виче ''уби, Уби''... На страну сви навијачки повици који имају више фолкорни него прави значај, али када два храбра момка размењују ударце без икаквих правила и заштита, циљ није савладати већ повредити противника, а сала виче ''Убиј''.. то се спортом не може звати и мало ме нервира када људи то воле.   Наравно свако има право на своје мишљење...
18
Пивница / Ultimate fight
January 14, 2008, 05:31:27 PM
Quote from: "KizaLion"Ипак Октагон је за мене закон! То је прави ринг. Једва чекам ултимат фајт.

Кизо ај не лупај бре, какав октагон.. Уличари и модерни гладијатори као још један продукт модерног доба. Нико од њих мозга нема, нема знања, нама ферплеја... само снага и муда...

Верујем да би било занимљивије да се куваним моткама бију, а ако је нерешено поделити им по који трозубац или мачете. Било би још више крви, а то је оно што се тражи зар не?

Кикбокс, тајландски бокс и класичан бокс... једино што је добро од борилачких спортова. Уличне туче нису спорт
19
???????? ?? ????!
20
Терен / ?? ?????? ?????? 07/08
December 06, 2007, 11:46:30 PM
????? ???????????, ????? ?? ??? ?????? ????? ?? ??? ?????? ? ????? ?? ?? ???? ????? ?????? ??? ?? ?????? ???? ????.