Po kuloarima se prica da je Zeka vec unapred kaparisao titulu.Uvek je postojao dogovor celnika,dve nama,dve Partizanu,a sada....sta ce biti videcemo.

Kakav tim imamo, i kakvo je stanje u klubu.. Mislim da im nije problem kaparisati. Ipak sam ja optimista, a ako imamo bilo kakve dilove sa njima oko titule, nek se svakome od tih "nasih" ruke osusile... Eto.
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]


Ne boj se,kupiće oni nove ruke i noge,i lica i sve što zatreba...

u al vam je tema...

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

Nema Džajića,
uprave, para...
M. MARKOVIĆ  26.03.2005, 18:06:11

"ZVEZDA je ime šampiona "... Navijačka pesma dobro poznata pristalicama crveno-bele boje najbolje odslikava sadašnji trenutak najvećeg srpskog fudbalskog brenda koji je devedesetih dotakao zvezde, a u novom milenijumu preživljava najteže trenutke u istoriji. Pogotovo poslednjih šest meseci, kada je povlačenjem Dragana DŽajića ostao vakum, a klub se našao na ivici ponora.
Evropski rejting pada, što je potvrdio i poraz u Temišvaru pred 20.000 gledalaca od "neke" Politehnike. Opravdanja nema ni da su nedostajali reprezentativci, jer je nekad i drugi tim Zvezde delio lekcije.
Krajnje je vreme da na "Marakani" shvate da od lažnih obećanja nema napretka. Rukovodstvo probleme gura u fioku, ne želeći da prizna da postoji veliki minus na računu, da se kasni sa ratama, platama, premijama... Novca nema, sponzori neće da ulažu, dok situacija ne bude kristalno jasna.
Poseban slučaj vezan je za predsednika u ostavci, Dragana DŽajića. Za dobro kluba, morao bi da se u najskorije vreme vrati na "Marakanu" ili jasno i glasno, jednom za svagda, kaže da odlazi kako bi oslobodio mesto za nekog novog čoveka.
Svima je jasno da u klubu trenutno postoji samo tim i (uz navijače), ostavljen na milost i nemilost da se bori da sačuva deo slave koja tamni. Izlaz se međutim, ne nazire. Aktuelno rukovodstvo je pokazalo da je nesposobno, pojedinci gledaju samo lični interes i odbijaju 400.000 dolara (od transfera Dišljenkovića) govoreći kako je to milostinja, a sada bi dobro došlo da se isplate dugovi.
Pred srpski fudbalskim gigantom su dani odluke: promene ili propast.

PLAĆEN, A NE RADI
IZBOR sportskog direktora Crvene zvezde, umesto Dušana Savića, nalik je na španske sapunice. Biće danas ili krajem meseca... Priča koja kruži skoro dve godine, a pomaka nema. Jedino koristi ima Savić, koji dobija platu i ne radi svoj posao, ne traži igrače, nema saradnju sa trenerom Dostanićem.

BRUKA OD PODMLATKA
NEMA pesperktive na "Marakani", igrači iz omladinskog pogona više nisu za veliku scenu. O tome najbolje govori podatak da su omladinci pre par dana deklasirani od OFK Beograda - 0:5!? Goran Đorović, koji je pre par meseci postao prvi čovek Omladinske škole, moraće pod hitno da napravi "carski rez".


I sta kazu jos te "Vecernje novosti"?
Postoji li u njihovoj arhivi bar jedna lepa rec na racun Zvezde i Delija?

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

E prvo za ovog
@"white powera"
Zasto nosis taj avatar :zbunjen To je ustaski i sigurno si ga skinuo sa tribine od jednog ustatse sto je bio tu kada su se cimali pakistanci i bbb ili si pak bio na forumu bbb pa ga tamo skinuo.

A tema je skroz glupa i prevazidjena :)

A ovo za Novosti:pa kad su oni nesta o nama pozitivno napisali,i razmisljam,razmisljam i nikako nemogu da se setim :D
Hajde ako se setim recu vam namigivanje

Ja ne znam koje su novine bilo sta dobro napisale o situaciji u FK CZ. Nismo blesavi pa da ne znamo da tamo mnogo, mnogo smrdi... A i nema para, to i vrapci znaju.
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]


Ana veruj mi VN su jedne od najgorih novina ali skoro sve novine pisu skoro sve isto. Nas klub nema para. I tu nije nista cudno. Ja znam da je klub u kurcu, sta tu treba da se cudimo.

Pustite narikace da se bave narikanjem - novinari odavno NE postoje. Nemojte da se mi navijaci ugledamo na njih. U redu je komentarisati (ovde na forumu) INTERVJUE ili IZJAVE nekih bitnih ljudi iz naseg kluba, prepisanih iz nekih "novina" ali pustite me narikanja kenjatora koji ne samo sto nista lepo ne pisu o nasem klubu nego ni o nama (to pogotovo!)...najvise bi voleli da ne postojimo!

Ako ne kapirate da je pesma ono sto nas odrzava u zivotu onda ste vi luzeri koji nemaju instikt za opstanak.

Znaci ako vec citirate novinske tekstove, neka to budu autenticni primeri, konkretne izjave, izvestaji, intervjui, pa onda to da komentarisemo i nemojte da nam komentari budu na foru "najvece srpske kletve" i slicna "srbovanja"...nismo valjda na tom nivou?

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

Quote from: "white power"Po kuloarima se prica da je Zeka vec unapred kaparisao titulu.Uvek je postojao dogovor celnika,dve nama,dve Partizanu,a sada....sta ce biti videcemo.

Kazes dve nama , dve partizanu , ja bi pre reko jedna nama tri njima
ve ih prodaj Dzajo, kupi nam Ronalda

Zvezdin kapiten, Marko Pantelić, danas je odgovarao pred Komisijom Zajednice prvoligaša zbog izjava o neregularnosti šampionata. Zna li ko nešto više?



Не знам шта је на крају било са нашим Пантом и комисијом али поред њега и Бошко Јанковић је жестоко револтиран због нечега и у неком интервјуу је навео да превазишао ову средину и да жели да оде јер не може више да поднесе катастрофалан фудбал у нашој земљи...није конкретно навео шта му највише смета...осим : "да не улазим у то шта се све "иза кулиса" ради..."

На почетку пролећне сезоне зачуђен је био и Достанић, ово је једна његова реакција : "... Нисам параноичан, мада ми неке ствари нису баш јасне: одлаже се и Куп што је нелогично и неисправно. Одлагање на одлагање, сигурно не ваља. Међутим, сигурно се тиме нећемо замарати, знамо шта нам је циљ и како ћемо до њега стићи..."

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

Quote from: "white power"Po kuloarima se prica da je Zeka vec unapred kaparisao titulu.Uvek je postojao dogovor celnika,dve nama,dve Partizanu,a sada....sta ce biti videcemo.

Dovoljno je reci(odnosno videti) onog Antica iz Hajduka sa Kule.
chovek je prosto zakucao loptu u sopstvenu mrezu protiv glodara! :rofl
Shta li mu bi tada... :lol: sigurno mu je opala koncentracija..hahaha

Shto se tiche Pante on je on je samo jedan od onih koji imaju muda da kazu u javnost da je prvenstvo neregularno!

ma ipak mislim da ce u derbiju da bude :jebanje i da cemo da ih razbijemo ljudski(kao shto smo i do sad radili)

Ej Zigo skochi i daj ga glavom:)

Политика, 24. април, 2005.

Бјековић : Честитам судијама

- Био је ово прави дерби, изузетно коректна утакмица и честитам свим акетрима. Честитам и судијама, који су заиста одлично водили ову утакмицу.

(i ja se slazem da su sudije bile glavni "aketeri" 124. derbija)

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

Vodili,vodili,grobare ka tituli.
Glavni akteri nema sta.

Quote from: "Indjija"Glavni akteri nema sta.
Ko nam je kriv. Sto ne reagujemo. Slanina je organizovano prekinula mec (i svaka im cast!) zbog placenih sudija a mi ih nismo ni isprozivali.
:zbunjen
Jos ce se sada posle derbija lopovi "oprati" da su stadoni prazni (a posle ovakvog prvenstva, tek ce biti prazni!) zbog huligana a ne zbog katastrofalnog fudbala, kupljenih sudija i fudbalske mafije.
:zbunjen
Државна безбедност брани државу од народа,
Државна безбедност да не сруши се држава!

Izvor: B92, Ekipa

"Tražim status zaštićenog svedoka!"

Trener Borca iz Čačka, Slavko Vojčić, izjavio je za 'Ekipu' da "više ne može da ćuti" i da traži od rukovodstva Fudbalskog saveza Srbije i Crne Gore zaštitu i priliku da isprča šta se sve dešava u domaćem prvenstvu. Čačani su u utakmici 24. kola Meridijan prve lige na svom terenu poraženi od Zete, a posle tog meča direktor kluba, Slobodan Ilić najavio je istupanje iz takmičenja.

Dan kasnije trener Borca, koji se složio sa najavom Ilića, još je ogorčeniji.

"Tražim da mi država garantuje bezbednost za porodicu i da mi omogući status zaštićenog svedoka pa ću izaći sa predsednicima fubalskih saveza SCG i Srbije, Draganom Stojkovićem i Zvezdanom Terzićem, pred televizijske kamere da pred svima kažem šta imam o srpskom fudbalu," rekao je Vojčić.

Vojčić, pored toga što smatra da Borac treba da istupi iz Meridijan prve lige, situaciju u domaćem fudbalu naziva sramotnom, optužujući "moćne klanove iz Beograda" da kroje sudbinu malih timova...

Курир, 25. 04. 2005.

Вермезовић :  - Мислим да су дешавања међу навијачима последица неких изјава о нерегуларности[/u] које су изиритирале и изазвале бес.

Не знам да ли циља на изјаве нашег Панте и Јанковића или на њиховог играча који је после једне текме рекао да није он дао гол како пише свуда по новинама, него је вероватно био аутогол или нека слична прича (не сећам се сада баш свих детаља, углавном лик је демантовао оно што су медији писали о њему).
Како год, из ове изјаве се види шта гробара највише боли - ИСТИНА!

Превише се људи буни (играчи Црвене звезде, управа Чачана, навијачи Војводине...и сви из истих разлога) да би се и даље причала прича да су стадиони празни због моје бабе а не због оних који фудбал "воде".

У том новом дневном спортском листу "Екипа" се шпекулише да је могуће да ће се Куп играти без публике (Вермезовић је одушевљен том идејом, чија ли је?)

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!