Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Храбро срце

41
MIRNES ŠIŠIĆ NE RAZUME ZAŠTO SE POTENCIRA NJEGOVO DRŽAVLJANSTVO
NE MEŠAM SE U POLITIKU

MIRNES Šišić još nije imao priliku da debituje za Crvenu zvezdu, ali odigranih pola sata za reprezentaciju Slovenije protiv Belgije daju mu nadu da je povreda članka potpuno zalečena:
- Naredne nedelje ću raditi maksimalnim intenzitetom i očekujem da budem na raspolaganju šefu za utakmicu sa Partizanom. Spreman sam da dam najviše što mogu da ostvarimo veliku pobedu.
Od dolaska Šišića u redove najtrofejnijeg srpskog kluba, provlačile su se informacije o tome da mu najekstremniji navijači crveno-belih neće pružati podršku zbog porekla.
- Došao sam u Zvezdu samo sa jednim razlogom - da pomognem ekipi, sve ostalo je nebitno. Politika me uopšte ne zanima. Ceo život sam proveo u Sloveniji i ne vidim šta bi moglo da bude sporno. Srećan sam što sam dobio priliku da se borim za klub za koji navijam od malih nogu. Kada sam dobio poziv Crvene zvezde, nisam razmišljao ni minut. Siguran sam da sam napravio najbolji izbor - završio je Šišić.     


Извињавам се на латиници ,преузето је из вешерњих новости !Ево цео текст :

http://www.novosti.rs/code/navigate.php?Id=13&status=jedna&vest=137931   

:o Откуд им то да смо ми против његовог држављанства ?  :D
42
Quote from: Skrimo on February 14, 2009, 04:27:24 PM
не капирам шта је чудно што се размишља о томе ???
ако пратиш европски фудбал знаш колико се утакмица одлаже због кише,снега...и у најбољим првенствима.
Уосталом најавили су снег да ће падати још неко време.
Слажем се за нашу лигу и неадекватну инфракструктуру али мени није ништа чудно што се размишља у том правцу.

Зачудио сам се јер нисам знао да је такво време и стање у Београду !Живим 160 км од Бг'а на СЕВЕРУ БАЧКЕ и овде тек по која пахуља да је пала!Слажем се да треба да се одложи ако нису у стању да доведу у ред терена и стадионе( а нису у стању) !!!!Али очигледно је да то није проблем само гробља,ко зна какви су остали терени !Сећам се пре годину дана последње коло јесени у Новом Саду терен био замрзнут! -5 степени !Па то је било зло !Тако да сам и ја за то да се одлаже,ако већ мора !Јер ту квалитетног фудбала нема ни по најбољим условима,а овако би се само вадили!Видим већ Ивић виче да ако помере почетак првенства,да ће то бити лоше за екипу,да они неће бити криви ако изгубе :o!!!!!!!!Значи већ су почели да се ваде ! >:(
43
СНЕГ ОДЛАЖЕ ДЕРБИ !!!!???!!!!!!! ??? 

http://www.novosti.rs/code/navigate.php?Id=13&status=jedna&vest=137860   

Толико о нашој лиги !Они граде кућу фудбала,хоће балканску лигу и у Европу :-[,а немамо 2 пристојна стадиона >:(! 20 цм снега је ОГРОМАН ПРОБЛЕМ за њих  >:( :'(!Можда би требали као Финци и сви ти ледени да нам сезона почне крајем марта и да играмо до новембра! :D
44
 >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(   

Легија и земунци су добили 40 година затвора!То значи да су Уроша изједначили са нарко босевима,убицама,мафијом!Како их није срамота !Као европска унија,којој тежимо!!!! ??? >:( ??? >:( ??? >:(!!!!!!!Еј бре!Па кога они зајебавају!Место да се баве искоренивањем корупције,криминала,они би преко једног дечка да удђ у европску унију !
45
ШТА ЈЕ ОВО :   ??? ??? ??? ???
http://www.pressonline.rs/page/stories/sr.html?view=story&id=58494&sectionId=44   

Молио бих неког ко је меродаван да каже да ли је ово истина !Значи ово што сам прочитао у једну руку сам се зачудио,јер ово колико сам ја упућен није став Делија!Ово се није писало по форумима!Испада да управу,Ивића,.... волимо ко своје најмилије!Са друге стране замислио сам већ у глави ону сцену са тренинга против Базела(у тексу се помиње) !Стварно би са те стране било феноменално,лудница,нешто досад невиђено!Ја нећу ноћас спавати :D !И овако сам полудео чекајући дерби,још сад ми се ово појављује у глави !!!!!!!Значи молим вас нека ми неко ко је упућен одговори да ли је ово истина и да ли је могуће да се то догоди,или је то још једна новинарска лаж или провокација управе !???
46
Е овако ћемо и ми завршити ако нам мали Мишко утме клуб !Голих гузица!
http://www.kurir-info.rs/clanak/sport/kurir-11-02-2009/slobodno-nas-poljubite-u-dupe   :D  >:( 

Зато никад приватизација,никад Мишковић! >:( Свим силама од првог кола ударити на главни проблем !Мишковићу(и остали бизнисмени,финансијери) даље руке од наше светиње!!!!!!!!!!
47
Ево ПРАВДЕ из Кљајићева :

http://i44.tinypic.com/1qogg8.jpg 
http://i42.tinypic.com/ff760z.jpg 
http://i42.tinypic.com/zv1set.jpg 

Уроше издржи још мало !
49
Quote from: Пијанац on February 04, 2009, 08:13:54 PM
Иако ми од доласка мује није више ни до прелазног рока, ни нешто претерано до спортског аспекта наставка сезоне, ајде да објавим и ово. На проби у Београду је извесни Марлес, 20-годишњи штопер из Обале слоноваче. Тренира са другим тимом и задовољио је једног од тренера, Братислава Живковића. Он ће своје утиске пренети Ивићу који ће одлучити о томе да ли ће овај играч потписати уговор. Ако би ствар прошла, овај момак би био 11-ти новајлија у овом прелазном року. Много је куме...  ???

За овога сам и ја данас прочитао у неким новинама !Али хтео сам нешто друго да кажњем !Ненад Милијаш није прешао у Волзбург из разлога што они имају доољан број странаца,односно да би Милијаша довели,морали су да отпусте једног странца што нису учинили!Љут сам јер управа се хвали,а и он прича то исто(наравно јер су му рекли да тако каже) да су успели да га задрже >:(!!!! Њима је више жао што није отишао,јер су остали тањи за 2,3 милиона,која су већ имали у глави! Јебем им матер ! >:(
50
Мислим да је ово једина тема у којој сам могао да ставим овај текс ! 

http://www.blic.rs/sport.php?id=77194   

Напокон је неко у јавности отворено рекао оно што Делије говоре већ дуже време!Као да се до сад наш глас није довољно чуо,као да су новинари ову причу сами саставили !Зато од првог кола треба да се крене жестоко против Мишковића и Мићовића !Све се мора ставити по страни јер ово је проблем број ЈЕДАН !Нисмо у корену сасекли долазак Мишковића,па долазак Дан Тане и сад плаћамо последице!Али зато морамо ОДМАХ да кренемо у борбу против ПРИВАТИЗАЦИЈЕ !Ако ми будемо чекали задњи воз,па онда да кренемо са побуном и са одбраном НАШЕ СВЕТИЊЕ,онда ће бити касно!Значи треба ударити по МИћовићу(У последњем делу каже,уложићу 1,5 милиона АЛИ КАД СЕ ЗВЕЗДА ПРИВАТИЗУЈЕ!Ето то вам најбоље говори какви су то људи и какав они имају план) и наравно Мишковићу !Значи песме,пароле, и то да понављамо на свакој утакмици !ДЕЛИЈЕ куцнуо је час да се једном за свагда обрачунамо са МИШКОВИЋЕМ и компанијом !Сазрели смо као навијачка група,има нас довољно и ако будемо паметно повлачили потезе(у шта несумњам) народ ће да схвати да је СЕВЕР ЗВЕЗДА и стаће на нашу страну !!!!
51
Quote from: stefko on February 03, 2009, 01:22:22 PM
Ненад Милијаш остаје у звезди још 6 месеци!!
Ненаду је пропао трансфер у њемачки волфсбург,тако да је полемика(ако је уопште и било) о одласку нашег капитена завршена!

Напокон једна добра вест !Могу слободно да кажем да је Милијашев ОСТАНАК највеће појачање ове зиме !У мору нових играча који тек треба да се покажу добро је што је он ту!Остајемо у трци за трофеје !
52
Quote from: фрактура on February 02, 2009, 07:30:52 PM
Стигао муја!
http://www.crvenazvezdafk.com/src/sisic-stigao-na-pripreme-1463-c3-content.htm


Сад прочитах ово,па онда и погледа снимак Шишићевог доласка и одма сам добио инспирацију и сетио се ФИЛМА ЛЕПА СЕЛА ЛЕПО ГОРЕ,када Милан и професор леже у  болници,гледају у Турчина,па професор каже: Е мој Милане није нама овај турчин ништа крив,......,гледам га тако јадног,просто ми га је жао.......! 
И то је цела поента!Ја гледам Шишића,дошао,а  не зна ни где је дошао!Мисли да су га довели да би био појачање,а њихове намере су одвратне и окрутне!Исто као што се ми лоше осећамо,тако је и њему,можда још горе!Или ће му тек бити !Жалим га стварно,јер сам сажаљива особа,имам срца!Није нам тај ништа лоше учинио !Волео бих да он на ШТО БЕЗБОЛНИЈИ НАЧИН од нас добије поруку да му ми не желимо зло,али да му није место на Маракани и у Звездином дресу! Занчи никаква мржња према њему лично!Искрено се надам да ће све проћи без проблема,инцидената,... да ћемо мирним путем објаснити Шишићу наше ставове и да ће он то све схватити,прихватити и до лета заувек напустити клуб !
53
Браћо Делије по мени не треба уопште да коментаришемо то што се пише на званичном сајту нашег клуба!Мислим на ове коментаре.Јер сви ти који су регистровани на званичном сајту Црвене Звезде су регистровани из разлога што на тај начин гледају преносе утакмица !Ово што се појавило од јесенас! Пренос преко сајта!Значи ти људи нису видели трибину(СЕВЕР),о томе да нису Делије и да не говоре у име навијачке групе Делије Север не треба ни спомињати!Значи то су обични симпатизери штп је Вуле рекао који дођу једном годишње(евро утакмица,дерби,прослава-НЕБИТНО) !А исто би се сложио са Вулетом ово да је можда по налогу управе,јер ево шта је изјавио :

Kad je reč o navijačima Šišić je iskoristio priliku da se zahvali svima čije je komentare pročitao upravo na portalu našeg kluba.

- Video sam da sam odmah dobio veliku podršku i inetersovanje. Hvala svima i nadam se da ću se odužiti partijama u crveno-belom.   

Значи нису му показали ЗВАНИЧНИ ФОРУМ НАВИЈАЧА ДЕЛИЈЕ СЕВЕР(можда нису хтели или смели),али од нас не може да побегне!Чекамо га 21 на ЈНА !
54
Извините имам много тога да кажем што ми је на срцу и што ме боли и зато морам у две поруке!Уместо да направе фудбалске центре  у Суботици,Крагујевцу,Нишу,....врате те клубове у прву лигу,направе стадионе(само Звезда и партизан имају рефлекторе),без атлетских стаза,бодљикавих ограда,ровова,....!Да нам стадиони буду да могу сви да дођу,да уживају у комфору и наравно добром фудбалу!А не да нам стадиони изгледају као у Чачку,Зрењенину,бањици,,.....!Уместе да се окрену себи,засуку рукаве и радом у наредних 4,5 година достигнемо лиге као што су шкотска,португалска,па што да не и румунска лига,они би паре преко ноћи,да направе лигу са хрватима,мађарима,да нас отерају,а да посета буде 20,30 хиљада!А биће ако се направи!Јер народ не разуме!Живели су у великој држави,сви говоре треба таква лига да се направи!Они милсе да Звезда игра сутра лига утакмицу са Хајдуком ,да би то било исто ко пре 25-30 година!Они нису као ми!МИ (нас 5 ,6 хиљада који долазимо редовно) ми долазимо јер волимо Звезду,јер је за нас то смисао живота,а они(они који напуне Маракану против Бајерна,Милана),они долазе због фудбала!Они неће доћи кад звезда игра кући портив Јавора или куле,јер за њих ту нема фудбала,али ће доћи да гледају притив динама или хајдука!И то је адут караџића и свих у савезу који су за ту лигу!Зато чим почне сезона требамо се изјасити и још јеном рећи да НЕЋЕМО такву лигу!Ако треба кренућемо у отворен рат са њима!Неће нам бити ни први ни последњи!Али ћемо на крају изаћи као победници!
55
Овај проблем потиче одавно(сетимо се на утакмици чини ми се против Земуна од пре 2 године,кад су дизани транспаренти против управе ,а један од њих је био да смо против Јадранске лиге у фудбалу и да ако се не дај боже лига направи,Делије ће је бојкотовати)!Мећутим опет је било неких прича летос,тада је ова тема и отворена и убрзо је то заборављрно!Заборављено од стране нас,али наш ФСС(који је ,није тајна већ годинама једна од највећих криминалних организација у земљи) увелико припрема ту лигу!Од пре неки дан ова тема је међу Делијама опет актуелна,пре свега доласком Шишића и Делије(сад причам о званичном форуму Делија) су брзо укапирале ствари,повезали и чланак који је онај гробар Тома дао: 
http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/text.php?vest=123060 
Значи прво мишљење је да је Шишић доведен да би отерао нас са Севера,да одемо у бојкот ,или да направимо неки инцидент,који ће само ићи њима у корист!Сад се покреће друга мисао!Да та сва мафија која је за ту лигу жели да убаци У Звезду неког муслимана,па можда сутра хрвата,па то исто уради у другим клубовима!И на тај начин да отера мржњу навијача !Међутим ту су се преварили!Наша навијачка група почива не неколико принципа који се неће никад мењати!Без политике на Северу,Звезда је СРПСКИ клуб и бренд,никад приватизација и један власник,...! Пре неких месец дана(пред крај децембра) у АЛО новинама покренута је тема о јадранској лиги!Мало ми је било чудно што тада ни на једном нашем форуму није било речи о томе!Док смо ми ћутали они су ширили ту причу!Ево шта су рекли :
http://www.alo.co.yu/sport/10958/Navijaci_su_kocnica 
http://www.alo.co.yu/sport/11026/Srbija_kolo_vodi
http://www.alo.co.yu/sport/11064/Balkanska_pravila
http://www.alo.co.yu/sport/11101/Balkanska_liga_bi_unistila_fudbal
http://www.alo.co.yu/sport/11221/Kako_da_ne_UEFA_samo_nas_ceka
http://www.alo.co.yu/sport/11267/Jadranska_liga_u_fudbalu_-_hitno 
А за крај навијачи :
http://www.alo.co.yu/sport/11313/Bure_baruta 
Закључак је једноставан!Наш савез и заједница прволигаша се годинама боре против нас! >:(Третирају нас као ХУЛИГАНЕ,РАЗБОЈНИКЕ,НАРКОМАНЕ! >:(У ствари не гледају колико волимо наше клубове,живимо за њих,....!Уместо да нам буду захвални,јер смо једини који прате нашу лигу,они хоће да нас истребе! :-\Држава доноси законе о навијачима и понашању на стадионима као да смо највећи криминалци ! :-[Закони се косе са здравим разумом!Хоће да копирају Енглезе,Шпанце,а ништа не раде како би требало!Те Евроске законе доносе само кад треба да се кажњава! >:(
56
http://www.novosti.rs/code/navigate.php?Id=13&status=jedna&vest=136944
Сви знамо колико је играча,тренера,председника,чланова управе,спортских директора,... продефиловало на Маракани у последњих 5 година!Сваке године долазе нови,обећавају много,не ураде ништа и под притиском Делија напуштају клуб остављајући нас у још већим дуговима и проблемима!Ни један клуб на свету није доживео то што је Звезда у последњих пар година!Да је било који други клуб у Европи се нашао у оваквој ситуацији већ би одавно пао у другу лигу или чак био угашен!Као што пише у овом чланку из новости,у Звезду је од летос дошло 20 играча!Еј бре 20 !!!! Па то нигде на свету нема!Ова садашња управа за сад није направила ништа ни боље ни горе!Можда можемо да кажемо да су усрали са овим Мирнесом Шишићем.Али например дуг и даље стоји од 16 милиона!За годину дана ако се недесе неке битније промене на боље и они ће да лете ! ДЕЛИЈЕ су једина светла тачка Црвене Звезде!Једино ми држимо клуб у животу!И ми из дана у дан се суочавамо са све већим проблемима!Нападају нас са свих страна!Водимо битку на много фронтова и то нас доста исцрпљује! Закључак и разлог због кога сам ја ово написао је тај да МОЛИМ СВЕ ДЕЛИЈЕ ДА ШТО ВИШЕ ИДУ НА УТАКМИЦЕ НА ПРОЛЕЋЕ,ДА НАС БУДЕ СВЕ ВИШЕ,ЈЕР ЈЕДИНИ СПАС ЗА ЗВЕЗДУ СМО МИ !!!Немојте се надати титулама и некој фантастичној игри!У Звезду је летос дошло 10 играча,а сад још толико,доста оних који нису никад ни требали доћи су већ отишли са наше свете земље МАРАКАНЕ,али нажалост клуб нам напуштају и најбољи који су нам у овом тренутку и најпотребнији!Морате имати само једну мисао у глави :
ДА ЈЕ СЕВЕР И ДЕЛИЈЕ У ЊЕМУ ПОСЛЕДЊЕ УТВРЂЕЊЕ У ОДБРАНИ ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ!!!!
57
Дарко Ковачевић се опростио од навијача Олимпијакоса  :'( !
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2009&mm=01&dd=31&nav_id=342454
Штета могао је да одигра врхунски још једну или две сезоне!жеља му је била и да каријеру заврши у Звезди,али шта да се ради таква је судбина!Ипак криво ми је што летос она буђава управа није могла да га доведе!У сваком случају срећно Дарко шта год радио у будућности!
58
Мирнес Шишић АЛИАС Кристијано Роналдо :D   
http://www.youtube.com/watch?v=H-rIUVlDz0c&feature=related 
Овај ако се буде овако ширио,има да му сломе ноге већ после 2 утакмице!Знамо сви како смо пролазили са ликовима који су куповани преко ДВД'а и you tuba,али закључак је да овај ставрно се уживљава у улогу Роналда!
Ивић нам је закувао чорбу и то велику!Поставља се питање шта ће Делије да кажу на све ово!?Мислим ако се у баскету дигла толика фрка око Елмедина Кикановића(због којег се наводне и бојкотује баскет),шта ће бити са Мирнесом!?Одавно смо закључили да је кошаркашка управа и ова са Маракане иста,па је лако могуће да падне бојкот и у фудбалу!У свком случају биће ЛУДИЛО на СЕВЕРУ од првог кола!
59
На званичном сајту нашег фудбалскок клуба изашла је вест о списку играча који путују на други део припрема на Кипар!Међу 25 играча нема Бурзановића и Субашића који остају у Београду и који ће већ за неколико дана потписати уговоре са новим клубовима!Значи сад је већ дефинитивно  да нас Бурза напушта,а за овог другог ми је чак и драго!Волео бих да никад није ни дошао! У једну руку разумем управу,пре свега Ивића што прави чистку(због тога је и дошао),али ми није јасно зашто се одричу најважнијих и у овом тренутку најбољих играча(пре свега мислим на Милијаша) !И још једна ствар!Конобар и управа су у клубу већ неколико месеци!како је и сам ''председник'' пре неки дан рекао дуг је и даље 16 милиона!Значи не смањује се,а сваки дан је све више дужника!У куриру је изашао и текс да Звезда дугује ФСС,заједници прволигаша,као и партизану 511000 за прошлогодишње полуфинале купа!земан,Броновицки,Јанковић,.....дуговима никад краја!Кад они мисле да крену нешто да раде?где су спонзори што је сам помоћник конобара обећавао(они што ће да уносе милионе) !???Још немамо генералног спонзора! ???Далеко је Звезда од доброг !Мислим да се већ на првој утакмици у сезони,али и у наредним треба скренути позорност управи !
60
ОДЕ КАПИТЕН !
Управо сам прочитао на Б92 да је Ненад Милијаш отпутовао у Волсбург на завршне преговоре!Наводи се и да је његов прелазак већ готова ствар јер је Волсбург пристао на обештећење које тражи Звезда !Наводно је реч о суми између 2,5 и 3 милиона евра(реално јефтино је продан и опет је Звезда на губитку и то ДВОСТРУКОМ) >:( !Ни један играч није већи од клуба и тима,нити ће икад бити,међутим Милијаш је играч захваљујући коме још увек имамо какве такве шансе за титулу !Е сад ми треба да јуримо од првог кола(дербија) прво Вошу,а затим и гробље,али са новим тимом и без најбољих играча можда се уиграмо и заређамо победе негде пар кола пре краја !Значи наша управа је већ дигла руке од ове сезоне !Мислим да то није у реду,да се они окрећу новој сезони,а тек су на пола ове!Срамота!Опет идем на утакмице само због навијања!Живим за дан кад ћу моћи да навијам и да гледам праву Звезду како игра и гази све редом!На жалост тренутно сам у могућности да радим само ово прво кад дођем на Маракану !