Ne mogu da verujem da jos niko nije napisao izvestaj u vezi tekme, mada i nije bilo nekih interesantnih stvari zbog kojih je trebalo pisati, no, bio bi red!!!
2 sata pre tekme se okupljam sa ekipom i krecemo ka groblju, usput nigde ni jedne prodavnice gde moze da se kupi pivo, najzad nailazimo do C marketa i kupismo nekako!!! Nismo ni izasli iz C marketa murija nas vec startuje gde smo kupili pivo............... posle kraceg natezanja sa njima krenusmo ka severu! Pred ulaz stizemo pola sata pre tekme, u vreme kada stize korteo, ulazimo na stadion, sever solidno popunjen, ali koreografije ni od korova, mislili smo da ce biti neka setalica pa se nismo uzbudjivali!!!
Medjutim, sigurni smo bili da nema korea tek kada je pocela tekma, posle 5 minuta se penje D. na ogradu i navijanje pocinje kako-tako, po meni ocajno(za zaborav), u medjuvremenu se proslavio i veoma ran zigicev pogodak! Kasnije upaljen zuti dim, i to je za prvo poluvreme sve od pirotehnike! Drugo poluvreme kvalitetnije u celini, napravljena mini bakljada(desetak baklji) nenajavljeno, navijanje od tog trenutka malo bolje, kasnije ulazi zandarmerija ciji dolazak je propracen sa par stolica(bilo ih je vise nego na derbiju?!) Na kraju tekme je dupla kruna proslavljena zajedno sa igracima koji su bili na atletskoj stazi(nije bilo dozvoljeno uletanje na teren) uz par baklji!!!
Samo bih jos napomenuo da iz nerazumljivih razloga opet nije bilo moguce kacenje transparenata na ogradi, samo su red devils i brigate(nisam siguran) okacili iznad ulaza!!!
Slavlje je nastavljeno do kasno u noc u nekoj od kafana!!!
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ПОЛИЦИЈИ!!!