Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - Restless

1


Ани Поповић из Шапца старој 13. година, потребна је хитна медицинска помоћ. Девојчица је оболела од Ewing's Sarcoma. Наставак лечења заказан је у Лиону у Француској, за шта је потребно хитно прикупити новац у износу од 350.000 еура. Позивамо све људе добре воље који су у могућности да помогну овој девојчици. Новац се може уплатити на следећи рачун:

ProCredit Banca a.d. 220-7030000098886-24

Више на страни http://www.delije-sabac.co.yu/ana.htm
2
Видим да нико не отвара тему за данашњу утакмицу. Лепо време, недеља, потребна нам је победа да мало станемо на ноге. Разлог више да напунимо север.
3
Ај да се окренемо Смедереву. Колико смо сазнали утакмица је померена за недељу у 20 часова. Моле се модератори да потврде термин  ;pljuga

Пиши ћирилицом!!
4
Мали огласи / Majica "Fred Perry"
May 21, 2006, 09:34:41 AM
Na prodaju teget majica "Fred Perry" velicina XL.
Cena: 1600,00

5
Prodajem kacket "Burberry", teget sa crvenim logom burrbery-ja napred i duks "Burberry London" , vel XL, bordo, sa kragnicom i sa teget logom BL na srcu. 100% originali.

Kacket: 25e
Duks: 50e
6
Пивница / B 92
June 11, 2005, 07:39:46 PM
Vidim da su se po Srbiji pojavili razni grafiti upereni protiv televizije B92 i sve vise verujem da su u pravu oni koji ih pljuju.
Kako vidim na nihovoj televiziji stalno kenjaju o nekom pomirenju, priznanju zlocina. Na sajtu nema ni jedne lepe reci o srbima. A tek forum. Ma strasno, svi pljuju po nama, mi smo zlocinci i jos kojekakva sranja. Da napomenem da na forum uopste ne mogu da se ulogujem, cisto da ih malo ispljujem.
E sad, zasto ovo pisem. Danas citam vecernje novosti, tekst na 2 strane, o zlocinu mudzhedina nad Srbima. Veoma aktuelno jer je u pitanju snimak koji je poslat u Hag, a oni tamo ne mogu to da gledaju jer je strasno !!!
I sta sad, taj B92 nije cak ni pomenuo to, a kamoli stavio u vesti ili napisao bar jedan tekst na sajtu.

Vecernje novosti:
Hag to ne može da gleda
V.N.  10.06.2005, 18:13:09
Zašto Haški tribunal odbija da prikaže video-zapise na kojima se vide brutalni zločini nad Srbima - Primenjujući "selektivno zgražavanje" haške sudije nisu dozvolile da se kao dokaz o zverstvima koja su nad Srbima počinili pripadnici Armije BiH, prikaže snimak na kojem se vidi kako mudžahedini muče i odsecaju glavu Radi Rogiću iz Sanskog Mosta. Re­por­ter "No­vo­sti" pre­gle­dao film o stre­lja­nju še­sto­ri­ce bo­šnja­ka u Tr­no­vu.
Sud je te dokaze odbacio, uz obrazloženje da su suviše brutalni za prikazivanje
:bes
Reč je o zverskom ubistvu pripadnika Vojske Republike Srpske Rade Rogića, koji je zarobljen u mestu Gudavac u blizini Bosanske Krupe, 16. septembra 1995. godine. Rogić, zastavnik po činu, rođen je 1957. godine u Sanskom Mostu i bio je pripadnik Radničkog bataljona.
Na snimku se jasno vide pripadnici 505. bužimske brigade bošnjačke Armije BiH, koji stoje u polukrugu oko uplašenog Rogića.
Strani državljanin arapskog porekla, u uniformi Armije BiH, ispituje ga i, pri tom, šamara po licu. U jednom momentu pita - zna li ko je on, na šta Rogić odgovara da ne zna. Jedan od Bošnjaka iz grupe dobacuje da je to Arapin, mudžahedin.
Pred samo smaknuće, mudžahedin kaže Rogiću da će ga ubiti i traži od njega da kaže "Alahu ekber", dok nesrećni čovek govori: "Nemoj, nemoj, nemoj!"
Arapin mu zatim stavlja ruku preko usta, i udara ga desnom rukom po levoj strani vrata.
Snimak se nastavlja u dvorištu jedne kuće gde se vide pripadnici Armije BiH od kojih jedan govori: "Evo brata, ide".
U dvorište ulaze Arapin i drugi vojnik, a potom jedan dobacuje kroz smeh: "Ej, brate, ubi li ga, jebem li mu nanu njegovu?"
Prizor koji sledi je jeziv: na snimku se vidi leš ubijenog Rogića čija je glava, oblivena krvlju, okrenuta prema zemlji između dva kamena. U kadru se vidi Arapin koji podiže glavu, uzimajući je za kosu.
Jasno se mogu raspoznati tri reza na Rogićevom telu: jedan preko vrata, drugi preko usta i treći preko čela.
Posmrtni ostaci Rade Rogića do danas nisu pronađeni.
7
Мали огласи / Duks "HOOLIGAN"
June 02, 2005, 07:33:59 PM
Prodajem duks hooligan, crni sa crveno-zutim slovima preko grudi, sa kapuljacom i rajsfeslusom.
Velicina XL.
Ekstra stanje.
8
Мали огласи / Prodajem ulaznicu Zvezda - Bajern
September 13, 2004, 02:42:22 PM
Na prodaju ulaznica utakmice Zvezda - Bajern.