Иако смо још увек далеко од прве званичне утакмице, отварам ову тему не би ли се информације са припрема убацивале овде, а не у тему о прелазном року. Дакле, у јеку је први део припрема у аустријском Бад Тацмандорфу. Звезда је одиграла до сада две утакмице. Остварена је победа од 13:0 против аустријског нижелигаша Илза и данас је играно нерешено, 0:0 против словеначке Муре.
Димитрије Мита Пантић, млађи референт

#1 July 12, 2008, 05:52:01 PM Last Edit: July 12, 2008, 05:57:01 PM by Пијанац
На трећој утакмици на припремама у Аустрији је резултатом 3:1 побеђена румунска Глорија Бистрица. Двоструки стрелац је био Трајковић, један гол Милијаша.
Димитрије Мита Пантић, млађи референт


Црвена звезда – Сласк Вроцлав 0:4

Црвена звезда: Радивојевић, Марковић (Николић 45), Томовић (Јаковић 45), Гај (Девић 45), Броновицки (Јокић 45), Дијаките (Трајковић 45), Вукобратовић, Милијаш (Бурзановић 45), Максимовић (Соме 45), Короман (Перовић 45), Субашић (Едгар 45)

Фудбалери Црвене звезде доживели су први неуспех на припремама за предстојећу сезону. Наш тим поражен је од пољског прволигаша Сласк Вроцлава 4:0. Утакмица у Белтинцима одиграна је по тешким временским условима и наквашеном терену, јер је непосредно пре почетка меча падала јака киша.


Наредну утакмицу на припремама у Словенији фудбалери Црвене звезде играју 17. јула од 18 часова са чешком Сигмом.

Новост која се тиче наредне сезоне је свакако и то да је члан управног одбора и главни финансијер клуба, Марко Мишкивћ, ПОНОВО замрзао свој статус у клубу. Много овај дечкић себи даје за право у Црвеној звезди. Нека каже поштено да ли хоће да ради или неће. А не овако, као мало дете, кад год му нешто засмета, он се наљути, па неће више да се игра...
Димитрије Мита Пантић, млађи референт

Мислим да је брука и срамота што није гласано против смрдљивог толета, па макар на супротној страни био и магарац. Није то ствар Аце Булића и мањка програма, већ ствар принципа. Не гласати против оног лопова који нам је узео куп и једног од највећих гробара нашег фудбала је криминал!
991 - Vukovar postaje BYKOBAP, a Zvezda prvak Evrope !!!

Црвена звезда је доживела нови пораз на припремама. Овог пута је била боља чешка Сигма, резултатом 2:0. Не кажем да је већ стање алармантно, али овако ја не замишљам Звезду.
Димитрије Мита Пантић, млађи референт

добијали смо на припремама ми Вердер,Галатасарај  и још доста познате екипе са лакоћом...па смо после тога имали најлошију сезону можда и у историји.
Мени пријатељске нису неки фактор где може било шта да се увиди.Видим да су свима никад теже припреме што значи да ћемо имати спремну екипу.Једино ме нервира што нису дошла још та 2-3 главна појачања,и што на припремама није цела екипа.

#7 July 18, 2008, 01:20:59 PM Last Edit: July 18, 2008, 05:03:04 PM by Пијанац
Кад нам почиње сезона?

#8 July 18, 2008, 03:16:54 PM Last Edit: July 18, 2008, 05:03:58 PM by Пијанац
Quote from: Милош on July 18, 2008, 01:20:59 PM
Кад нам почиње сезона??

11.08.08
КОСОВО ЈЕ СРБИЈА!!!
КОНОБАРУ ВРАТИ ПАРЕ!!!

Државна безбедност брани државу од народа,
Државна безбедност да не сруши се држава!

Има ли негде распоред утакмица за нову сезону?

Наводно се тражи нови спонзор чији био лого био на дресовима. Такође, зна ли ко кад би се требале представити нове гарнитуре дресова?




#13 July 19, 2008, 10:42:22 PM Last Edit: July 21, 2008, 11:23:06 PM by Вечити ДЕЛИЈА
Нова сезона почиње 16. Августа. Јесењи део траје до 10. Децембра. Пролећни део у Суперлиги почиње 21. Фебруара, а последње, 33. коло играће се 30. Маја...

Више информација... (пошто је текст стар скоро месец дана, треба наоменути да је донета одлука да ће уместо Младости из Лучана која је иступила из такмичења због финансија опет играти Банат из Зрењанина; као и то да је изабран председник ФСС-а што сигурно сви већ знају)


Иначе, Црвена Звезда прву утакмицу у наредној сезони игра највероватније 14. Августа у другом колу квалификација за Лигу УЕФА. Жреб тек треба да одлучи ко ће нам бити противник и да ли ћемо прву утакмицу играти као домаћини или као гости. Што се тиче распореда утакмица нашег првенства: Сезона 2008/2009

Такође, чини ми се да и прича око тога да ли ће се стартовати у Новом Саду, Карабурми (где све већ) или Маракани, више неће бити популарна. Ових дана је из нашег клуба потврђено да радови теку планирано, а и ове слике са главног терена то ваљда и потврђују.


пс. Мислим да смо као навијачи Црвене Звезде сви требали ово да знамо, па макар оквирно... А не да лупамо неке глупости да почињемо у понедељак 11. Августа, тј. 2-3 дана пред квалификациони меч у Европи!  :-[

Па добро дечко је погрешио што се датума тиче, па шта сад. Сигурно није било злонамерно.

П.С. Надам се да прву утакмицу квалификација за УЕФА куп играмо у гостима, пошто у том термину нисам у земљи. Никако не бих желео да пропустим почетак сезоне.

Није наравно смак света што је навео погрешан датум, али имамо проблем због непромишљеног писања на неким подфорумима овде.. И зато молимо мало озбиљности на свим темама, ако већ пишемо неки датум није тешко погледати у календар (свако га има бар у мобилном телефону) и видети да је то понедељак...

Само озбиљне и проверене информације и аргументована расправа могу да прођу, сва нагађања и измишљања рекла-казала само нарушавају углед форума, који је ионако многима трн у оку... Лепо је видети информације са службених и других симпатизерских сајтова, слике и сл... Свако нагађање квари утисак...
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

На шестој припремној утакмици је побеђен словеначки трећелигаш Корошка Дравоград резултатом 9:0. Хет-трик је постигао Тричковски, по два гола Едгара и Бурзановића и по гол Максимовића и Перовића.
Димитрије Мита Пантић, млађи референт

Раскид са Мијаиловићем због алкохола

Огњен Короман и Бранимир Субашић прекршили су дисциплински правилник Црвене звезде.

Екипа коју предводи Здењек Земан се налази на припремама у Словенији где су се двојица фудбалера "огрешила" о правила чешког стручњака.

Повечерје је предвиђено за 23 сата и у то време сви играчи морају да буду у својим собама. Короман и Субашић су претходно отишли у град и нису се вратили до тог термина већ су виђени како у хотел стижу неколико сати касније.

Земан је одмах реаговао и дан касније, у недељу, их казнио. Није им пружио шансу у пријатељској утакмици са Корошком у Дравограду.

Тренер Црвене звезде ће од спортског директора Горана Буњевчевића тражити да њих двојицу додатно казни, вероватно новчано.

Грех Коромана и Субашића је потврђен, али како МОНДО незванично сазнаје, у њиховом друштву је био и Никола Мијаиловић, који је за разлику од саиграча био под дејством алкохола.

Новајлија црвено-белих се у понедељак враћа у Београд, а званични став је разлог повратка додатна дијагностика због повреде.

Међутим, како сазнајемо, са Мијаиловићем ће бити раскинут уговор због кршења клупске дисциплине.

(МОНДО)

Прву утакмицу у новој сезони играмо у гостима против Војводине,дакле у Новом Саду.
На сајту ФСС нема ништа о распореду нове сезоне.
КОСОВО ЈЕ СРБИЈА!!!
КОНОБАРУ ВРАТИ ПАРЕ!!!

Па знате како,мислим да тај нови дечко Мијаиловић очигледно није схватио да се сада налази у озбиљном клубу и да се налази на припремама а не на некаквом проводу,да буду ствари још горе Короман се нашао у том друштву....страшно.