Kristijano Doni, jedan od najboljih fudbalera Atalante sukobio se sa navijacima kluba iz Bergama. Povremeni reprezentativac je ispred svlacionice na 'Atleti Azuri' izmenjao sa tifozima bujicu ruznih reci i nekoliko udaraca, a zatim se umesalo obezbedjenje stadiona.
Gnevni navijaci Atalante prekinuli su u utorak popodne trening fudbalera samo desetak minuta posto su izasli na teren pod vodjstvom novog trenera Djankarla Finardija.
Oko 50 navijaca je na taj nacin protestvovalo sto su fudbaleri Atalante u subotu izgubili od Perudje (0:1) i sad se nalaze na 15. mestu prvenstvene tabele, odnosno u zoni ispadanja (od 18 klubova Prvu ligu napustaju cetiri poslednja tima).
Uprava Atalante je otpustila dosadasnjeg sefa strucnog staba Djovanija Vavasorija (51), koji je taj klub pre tri sezone uveo u prvu nacionalnu ligu.
Umesto Vavasorija, privremeni sef strucnog staba je Finardi, dosadasnji trener juniorskog tima Atalante.
Posto navijaci nisu hteli da napuste teren, igraci Atalante su otisli u svlacionicu a italijanska televizija prenosila je 'uzivo' :) ovaj incident.

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

Italijani, svi isto reaguju na lose igre svog tima, samo mi sedimo i cutimo :batine

Zamislite da su ovi nasi manekeni imali navijache kakvi su italijani?!?! pa pola njih ne bi bilo vise u Bg-u? Ove nase kao Dzaja kaznjava novchano, a mi opet sedimo i cutimo....

p0zDrAv!

Njihovi miljenici barem treniraju... ;pljuga

"Nije Versaci, nije Armani
To dres je Zvezde..
vi "manekeni!"

poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!

:rofl
pa i ovi nasi satro treniraju a rezultata nigde...
i njih bi bolelo da smo im malko opravili njihova besna kolica...

to je vec praksa u italiji da razlupaju kola :)

p0zDrAv!