Рукометни клуб Црвена Звезда организује хуманитарни меч са Борцем из бањалуке у недељу. Утакмица почиње у 18 и 30 часова.Цена карте је 100 динара.
Сав приход од продаје карата иде за Народну кухињу у Косовској Митровици.
Делије,напунимо шумице и још једном покажимо нашу хуману страну.
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ПОЛИЦИЈИ!!!


После непроспаване ноћи и освојеног кафеовог турнира посећена је ова хуманитарна утакмица.Резултат 28:28,иначе текма је трајала краће него обично само 50 минута.Навијање веома разноврсно и у већини момената сасвим солидно.Ој Косово Косово певано у више наврата,певано доста песама са новог диска и то је то.Посета је заказала,било је негде око 100 Делија данас,можда мало мање,број у копу је варирао стално и плус 100-150 пријатеља рукомета.Одређена свота је прикупљена,боље и то него ништа али могло је то и боље.
Не даје онај који има паре,већ онај који има душу."

www.srbizasrbe.org

www.sd-crvenazvezda.net

QuoteРукометаши Црвене звезде и бањалучког Борца одиграли су у Београду хуманитарни меч који је завршен резултатом 28:28 (13:18).

Комплетан приход са ове утакмице отишао је у корист Народне кухиње у Косовској Митровици, а гости из Бањалуке су у име Удружења инвалида тог града предали и чек у висини од 42.000 динара.

Сама утакмица је била у другом плану. Борац је био знатно бољи у првом, а Звезда у другом полувремену па се може рећи да је реми најправеднији. После утакмице је потписан уговор о сарадњи два клуба...

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!