Quote from: "Бока"
Quote from: "lesa"Јел зна неко где је завршио Богавац?

Igra u II nemackoj ligi ne znam tacno klub.


Igra rezerno levo krilo. :batine

Gde je Vladica Popovic, trener iz Tokija? On je valjda radio kao trener u Gvatemali ili nekoj slicnoj zabiti, posle toga bas dugo nisam cuo nista o njemu...

Овде је (пре неки дан је био на ТВ-у) и ужива у животу.
Мислим да има неки послић у Звезди или у савезу.

Mislim da je u savezu, čak je jedno vreme bio jedan od selektora u onoj komisiji koja je vodila reprezentaciju (nadam se da ne grešim).

Quote from: "archer"
Quote from: "Бока"
Quote from: "lesa"Јел зна неко где је завршио Богавац?

Igra u II nemackoj ligi ne znam tacno klub.


Igra rezerno levo krilo. :batine

:D

Bogavac igra u napadu za Wacker Burghausen.

Quote from: "SerbianEagle"a sledeci:
Petar Puaca (koji je ovo talenat bio ali flasa bila zanimljivia od lopte)

није ни чудо што га је моја сека "возала" пре коjу годину кад је био на припремама са Зетом... :sampion

A ko je bio Ede Visinka? Mislim, znam samo ime. :D



Мислим да је Вишинка играо у Апатину пре можда годину,две,или је можда још тамо,или,можда,уопште није био тамо :batine


Кад већ спомињете оне који су волели по неку капљицу више да попију, да ли се неко сећа Зорана Ризнића и чувеног транспарента Ризна живели??! То је био најталентованији фудбалер на овим просторима и шире, са лоптом је знао много више него Пикси, а знате да је овај други знао пуно... Покушао је и у Немачкој али провалили га, долазио јанпи на тренинге... Имао сам прилике скоро да га гледам на малом фудбалу... Немогуће је шта све тај човек зна са лоптом... И Роналдињо би му позавидео за неке потезе... Штета што неки психолог није радио са њим, мислим да би његова каријера била нешто што на Балкану нико и никада није доживео... Али шта ћеш човек воли пиво више од свега...
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Da li zna neko sta je sa Zoranom Djorovicem bratom Gorana Djorovica?
On kada se pojavio izgledao je i talentovaniji od burazera ali ne znam zbog cega je jednostavno nestao?

QuoteRed Star Forever Posted: Sat Jul 01, 2006 7:15 pm    Post subject:  

--------------------------------------------------------------------------------

Кад већ спомињете оне који су волели по неку капљицу више да попију, да ли се неко сећа Зорана Ризнића и чувеног транспарента Ризна живели??!  

Де се њега сети-свака ти част,а транспарент је ненадјебив-најбољи који сам је видео-мада ми тада није било јасно зашто то пише,дуго сам мислио да се човек оженио или добио дете па му наздрављају,кад оно ... :flasa
Мислим да су он и Петар Пуача ту негде,знам и нека старије фудбалере Звезде који су се по завршетку каријере одали свакодневном уливању,неки су покојни тако да не би да их помињем.

Мене занима шта је са неким играчима из генерације која је освојила титулу 1995. године,као нпр. Николом Радмановићем,Марко Перовићем,Предрагом Станковићем,затим где је Зоран Јовичић,а где Братислав Живковић,па затим шта је Милошем Бурсаћом,затим онај играч што је играо у првој половини 80-их Шугар се презивао,ако може нешто више о њему,смешно ми то презиме,где је Блеки Богићевић,чиме се бави Томислав Ивковић...знам да их је много,али ако има нека инфо,реци те.
Оно што ја знам о неким машим бившим:Душко Радиновић ради као професор физичког у Шведској,Цвијетин Благојевић има кафић у БГ-у по имени ОБС,Хусреф Мусемић је тренер у БиХ,бар је био,Рефик Шабанаџовић је колико знам имао неку функцију у Жељезничару,Рајко Јањанин живи у Грчкој,али не знам чиме се бави,Роби Просинечки се бави приватним бизнисом.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!

А шта је са бившим најталентованијим голманом у земљи-Пешићем?
b]НЕМА ВЕЛИКИХ И МАЛИХ УТАКМИЦА КАДА ИГРА ЗВЕЗДА, ГЛЕДАМ ЗВЕЗДУ, А НЕ ЊЕНЕ ПРОТИВНИКЕ![/b]

Bratislav Zivkovic je u Beogradu sa porodicom.

Моја прва генерација Звезде коју сам верно пратио са цигло 6 година :D ...по мени и најбоља:
CRVENA ZVEZDA 1979/80 (ваљда)

Srebrenko Repčić 33/7 Cvijetin Blagojević 31/2 Milan Jovin 31/1 Dušan Savić 28/11 Vladimir Petrović 28/5 Miloš Šestić 28/4 Zlatko Krmpotić 25 Zoran Filipović 24/6 Zdravko Borovnica 24 Nedeljko Milosavljević 23/3 Živan Ljukovčan 23 Ivan Jurišić 19 Dragan Miletović 18 Dušan Nikolić 16/1 Slavoljub Muslin 15 Đorđe Milovanović 14/3 Boško Đurovski 14/1 Nikola Jovanović 14 Aleksandar Stojanović 11 Radomir Savić 9/3 Srboljub Stamenković 1 Zoran Mitić 1 Borisav Mitrović 1.

Мене брине јутрос,шта је са Боровницом?
Благојевић,Миле Јовин???
И где је бре Дика?

Mile Jovin je trener. Vrteo se po klubovima u nizim rangovima takmicenja, mozda je cak na neki nacin (bio) vezan za Zvezdu (mladje kategorije).
..baklje gore, pesma cigana...

Mile Jovin je bio trener Leotara pre neku godinu, osvojio titulu u BiH, vodio ga u kval. za LŠ (pobedio Grevenmaher, izgubio od praške Slavije). Mislim da je sad bio trener Radnika iz Bijeljine. Nešto se dao u moju republiku. :finger
Tomislav Ivković je trenutno trener golmana u repki Hrvatske. Bio je i u Nemačkoj. Hrvati su na TV stalno ponavljali kako je odbranio penaltik Maradoni.
Jbt, zar je stvarno bilo više igrača u Zvezdinoj istoriji sa imenom Marko Perović!? Jel to neka dinastija? :o



Ja znam samo za tu dvojicu, ovaj Marko iz '95 je nosio broj 6, i naravno dao je grobarima par golova u derbiju. Samo sto nije lomio kicmu Nadju, to je ostavio buducem pokolenju  :lol:

Dalibor Skoric npr. ima kao neku svoju skolu fuZbala za klince ovde u Bgu.
Не даје онај који има паре,већ онај који има душу."

www.srbizasrbe.org