Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Војник_севера

21
Терен / ФК Црвена звезда 07/08
September 25, 2007, 10:23:43 AM
Ја кажем полазим од себе,такв сам namigivanje
22
Терен / ФК Црвена звезда 07/08
September 25, 2007, 09:54:31 AM
Нервира ме то,да неко ко носи дрес нашег тима и тако игра,седи и ужива док се наш тим налази у тешкој ситуацији,можда мало претерујем,али ипак полазим од себе.Да ја носим наш дрес од туге и срамоте не би излазио ни по новине.Проблем је што стичем утисак да се једино ми цимамо око клуба док играче заболе за то.Они долазе и одлазе,част изузецима,стичем утисак како нису ни свесни чији дрес носе,и каква је тренутна ситуација.Када неко обуче црвено-бели дрес мора да зна каква га одговорност чека и какви су наши циљеви који реноме клуба поставља.
23
Терен / ФК Црвена звезда 07/08
September 24, 2007, 11:27:57 PM
Данас сам видео Коромана и Басту како седе у кафићу и пију сокиће,заболе њих за оно што ми мислимо,а поготово за клуб.Ја да онако играм не би од срамоте излазио из куће до наредне утакмице.Манекени!
24
Терен / Млађе селекције
September 23, 2007, 10:52:58 PM
Једна имформација,чланарина за петлиће кошта у Звезди 4500динара месечно.

По мени то је срамота.Зна се како људи у земљи живе,нема се ни за хлеб.

Узданица Звезде за будућност треба да буде омладинска школа.Наравно то је мишљење.Мислим да у тој омладинској школи треба да добијеш фудбалско знање,али такође научиш како треба да се односиш према дресу који носиш и да у себи изградиш карактер достојан правог Делије(Србина).

Да ли ће оваквом политиком успети да придобију нове клинце и да их одшколују то је питање.

Замислите клинца који добро игра фудбал и који је поврх тога талентован,а његови родитељи не зарђују баш најбоље.Могу само мислити колико је тешко наћи још и новац за тренинге.Притом ту долазе још и копачке и разне потребштине.

Гледао сам можда месец дана Дулета Савића који је причао о односу клуба према омладинцима у његово време.Бесплатно су тренирали,добијали копачке,хранили се у ресторану клуба...
Зашто тако не може и сада?

Зашто нашу децу терамо даље од клуба?

Још једна ствар која ме боли,а хоћу да направима поређење са овим текстом који сам написао.

Сваки играч за пролазак у Лигу УЕФА добија по 20000 евра.
То само говори колико је клуб на ниске гране пао што се тиче реномеа и свега осталог што иде уз то.Један освајач Купа Шампиона,награђује своје играче са не баш малом свотом новца за улазак у такмичење које није достојно реномеа једног великана.

А нашој деци узимају паре и ником ништа и прослеђују једном Пантићу,Тришовићу и осталима за њихове баханалије.

Ја мислим да та деца заслужују много више пажње и поштовања,јел ће ипак они једног дана бити ако Бог да носиоци игре и особе које ће предтављати наш клуб.

Срамота!
25
Пивница / Svaštara
September 22, 2007, 12:14:46 PM
http://www.partizan.co.yu/vestidet.php?Jezik=sr&IDV=354 :rofl
26
Терен / ФК Црвена звезда 07/08
September 21, 2007, 12:46:38 AM
Кастиљо није имао одмора ко зна од кад.После прошле сезоне отишао је на Копа Америка,па онда на припреме,па је играо у квалификацијама за ЛШ.

Дефинитивно уз Ранђеловића најбољу партију је пружио Гај,стварно ме је одушевио,сем једне грешке на почетку ниједном није био ни близу кикса.

Лоше издање и поред победе,а за то не кривим ни Баркоса ни Саласа нити било кога од играча.Једини кривац је Косановић,а посредни кривац је Пикси који га је довео.

Могли смо да доведемо мало раније Дујковића,Пижона.....али.

Изгледа да је поитика клуба довођење гњида и људских и тренрских преко којих разни менаџери и људи из сенке састављају тим.То је срамота за једног гиганта.Од нашег клуба су остали само навијачи.

Све ово што сам рекао не значи да нећу бодрити клуб свим срцем и душом.

Ипак,мене ово стање вређа као навијача и као човека који проживљава сваки добар и лош тренутак заједно са мојим,а и вашим вољеним клубом.
27
Quote from: "bojan"Јел неко зна да објасни разлику између васељенског и јерусалимског патријарха,тј. ко је по "чину јачи"-а поента питања је уствари:где је "централа" свим правосалвним црквама?

Јерусалимска патријаршија је под јурисдикцијом Цариграске патријаршије.То је и поента источних цркава да нема главног већ да су сви једнаки и да су цркве строго националног карактера за разлику од католичке која је универзалистичка и нема национални карактер већ тежи за глобалном доминацијом.Појам васељенски је реликт из средњег века када је Ромејско царство(ружно је рећи Византија) било највећа цила у сваком погледу и војном и културном.Из тог времене остаје назив за поглавара Царигарадке патријаршије-Васељенски патријарх( у преводу васионски патријарах,први међу једнакима).Папа је само један од патријарха и има своје место на Васељенском сабору.То овај исти никада није хтео да прихвати јел католичка црква тежи глобалној доминацији међу свим хришћанима.
28
Терен / Млађе селекције
September 07, 2007, 07:21:13 PM
Треба контактирати надлежне у клубу и вероватно ће све бити у најбољем реду.

Чини ми се да је слаба тачка тренутно што  откривање младих талената није на нивоу великог клуба.

Нема сумње да на нашим просторима постоји огроман број младих перспективних играча које уз прави рад можемо претворити у будуће носиоце игре.

Мада гомила тих клинаца немају осећај шта је то Звезда,важне су им паре,кола...наш клуб није само новац,Звезда је много више од тога.Гомила њих је отимала паре од клуба,а чим им се указала прилика напустили су клуб,а да притом том клубу ништа нису дали.

Сваком од њих треба да буде светиња то што су у Звезди и што носе тај свети црвено-бели дрес.Ово не важи само за њих него и за набеђене звездице из првог тима које немају никакву представу где су дошли,они мисле да су они Звезда.
29
Терен / Млађе селекције
September 06, 2007, 02:40:42 PM
Одлична тема.Моје мишљење о нашој омладинској школи је све у свему позитивно.Да подсетим пре 2 године на турниру у Вијаређу
који је незванично првенство света за млађе категорије ушли смо у полуфинале,и судијском крађом смо испали од Јубентуса или Милана.То је генерација пандан са овом талибанском генерацијом предвођеном зубатим Јоветићем и другим фрањевцима који су испали у такмичењу по групама.Резултати из наше омладинске лиге нису репрезентативни,ја лично ценим резултате са европских такмичења.

Ипак из омладинске школе изађе свега 3-  4 играча који се придруже првом туму остали траже срећу у другим клубовима.

Чини ми се да имамо у свакој генрацији барем 2 или 3 играча који су екстремно квалитетни.

По мени главне узданице су Јагош Вуковић,Милан Пршо,Игор Миладиновић,Марко Николић и голман Павловић који је по карактеристикама бољи од Владе Стојковића мислим на партије за време док је био омладинац.

Време ће показати,али мислим да је много важна и политика клуба,односно колико ће места момци из омладинског погона имати прилику да се докажу као првотимци.

Било би добро да овде после сваког кола пишемо резултате и извештаје са тих утакмица,наравно они који то прате.
30
Терен / Млађе селекције
September 06, 2007, 02:23:19 PM
Quote from: "Djole"Јагош Вуковић,Немања Николић,Немања Златковић,Ненад Срећковић,Милош Рељић,Милош Обрадовић,Ненад Томовић...нису ли то све велики таленти наше школе фудбала?И Славко Перовић...


Плус Марко Николић
31
На мене је највећи утисак оставио поред лошег издања један магарац који је из чиста мира почео да ломи столицу неких 15-ак минута пре краја.Стварно има толико сељка који много себи дозвољавају.Није Маракана њихова баштина па да на њој раде шта хоће.Уопште ми није жао када избије туча због овакавих поступака појединаца или мањих група сељака.Тако и треба.
Ово се све дешавало мало према западу од копа,а ову сељачину није стигла заслужена казна.

Иначе свака част људима са шипке на уложеном труду да ову масу претворе у нешто вредно помена!!!
32
Извините због грешака у писању  и  дуплог одговора.
33
Свака част за неке од ових коментара.Наравно да треба бити оптимиста,али не само против Ренџерса него против сваког тима са којим играмо.Можда ми се тренер Косановић није најбоље решење ,али то није разлог да будем песимиста.Разговарајући са људима ових дана схватио сам колико су сви малодушни.То нама некада није била одлика.За то су по мени криви новинари,који пред сваку утакмицу направе од неког сасвим просечног тима европског гиганта.На тај начин сасеку крила и играчима и тренеру који се вероватно на тај начин бојећи се неуспеха играју бојажљиво.Сећам се то је била утакмица против Каирата када су о њима написали хвалоспеве.Тада смо убедљиво победили.


Против оваквог Ренџерса коме је оваква игра врхунац форме,а верујте јесте,јел су овако,а можда и лошије играли целу прошлу сезону,треба играти максимално офанзивно од почетка на што више голова 3 или 4 па макар примили гол.По мени никада ништа нисмо урадили у Европи играјући дефанзивно сем можда у Барију.

Кроз историју овакве тимове смо испраћали са 5 комада са Маракане.Нека се историја понови


:sampion
34
Quote from: "uncle vanja"нисам сигуран да ли треба потписати ову петицију и навешћу пар разлога због чега

1.пробисвети и безбожници из европског парламента са једне стране хоће нама да одузму косово и дају шиптарима а са друге стране се праве добри са светом софијом.тако да ја сумњам у искреност њихових намера.

2.већина грка су мишљења да док се константинопољ не врати грчкој нема сврхе да света софија поново функионише као православни храм,и нашта ће то да личи,православни свештеници држе литургију у светој софији а напољу 4.хоџе завијају са оних минарета који опкољавају храм.

3.турци у европи!они не припадају европи њих треба послати назад одакле су дошли а не признати их као европску земљу.


Апсолутно се слажем са тобом,само желим још да додам да је тренутно навјвећи проблем полажај Васељенског патријарха који столује у Фенеру,који је изложен непрестаним нападима исламских фундаменталиста.То је први проблем који најпре мора да се реши па тек онда долази ово остало.

Ја као Православац никада неђу прихватити да свети град Константинопољ буде у рукама неверника.
35
Терен / ФК Црвена звезда 07/08
August 11, 2007, 10:24:27 AM
Ја сам оптимиста,поред свега по играчком кадру Ренџерс је тотална нула.Све су то магарци Шкоти и понеки стрнац.Игра им се заснива на тактици шутни напред,а остали играчи трче ко волови.
Мислим да имамо добре шансе за пролаз.Дефинитивно Ренџерс није тим кога претерано треба поштовати.Само треба одиграти храбро и паметно и пролаз неће изостати! :sampion
36
Шта се дешава са Ненадом Масловаром који је поле Барија дошао у Звезду из Вележа?Такође из те генерације се сећам и Ратковића мислим да је ту био и Анто Дробњак сада функционер у ФК Будућности и Владан Лукић.Исправите ме ако сам негде погрешио.


Извините због дуплог одговора.
37
Терен / ФК Црвена звезда 07/08
August 10, 2007, 08:54:26 PM
Мислим да је највећи проблем у целој овој причи недостатак ауторитета код тренера и немогућност да пренесе своје замисли на терен.Ипак,стоји да је за резултате одговоран стручни штаб,али у том стручном штабу је и један Бора Цветковић такође легенда клуба.

Ако ме сећање добро служи игру са једним шпицем је увео Бајевић,тада је у нападу играо само Пуровић,а Ђокић је играо неког полушпица.Бошко је наставио са овом тактиком која му је донела дуплу круну.

Шта је ту је из ове коже се не може!!!
Напред у нове победе !!!!!!!!!!!!!:sampion
38
Терен / ФК Црвена звезда 07/08
August 10, 2007, 06:17:03 PM
Quote from: "Alco Boy 40"Кап која је прелила чашу? Значи од данас не навијаш за Звезду? Лепо, баш ми је драго. Ако си мислио нешто друго онда се извињавам. Читам коментаре по интернету, ово је страшно где ми живимо и ко све навија за овај клуб. После пораза од Левадије брдо коментара како Ђуровски треба да лети, сада брдо коментара како Косановић не ваља и како више принцезе неће да прате Звезду. Ма марш бре, ко вас тера да навијате за Звезду и да причате да ли хоћете да навијате или нећете да долазите на стадион!! Замислите да се неко хвали како је верник а говори како неће да иде у цркву. Смешно зар не? Е толико сте смешни. Звезда није Косановић, Ђуровски, Ђокај или не знам ко, Звезда је култ, светиња.
Како ми је само мука од ових који воле Звезду кад се побеђује а кад је криза неће да прате Звезду. Због таквих и имамо 3 000 људи на утакмицама.
Порука за све такве који ово читају : навијајте за Реал, Манчестер и остале фенси клубове, немој да вам падне на памет да мислите како ће Звезда пропасти ако јој ви окренете леђа, јебем вас у главу ретардирану и малоумну. Сви ћете ви похрлити на Маракану на реванш ако изборимо добар резултат у Глазгову, па кад на Маракани испаднемо опет ћете окренути леђа и наставити да пљујете, до неке наредне европске утакмице, покењам се на то ваше лицемерство.
Колико је само негативне енергије око клуба то је просто невероватно. Уместо да сви станемо иза клуба, да подржимо све ово, јер и Стојковић и Ђуровски и Косановић и сви остали желе добро клубу... Па човече, то је наш клуб, другог немамо, зашто да кењамо и да отежавамо људима ситуацију. Зашто ће Маракана бити празна кад испаднемо од Рендзерса? Па то је и даље Звезда, дођите, гледајте фудбал и бодрите свој клуб, је ли треба неко да вас учи да се љубав према клубу не испољава кењањем по интернету него појавом на стадиону. Па били смо већ прваци европе, шта би ви, да сваке године освајамо Лигу шампиона? Ма посерем се на вашу спортску културу и на ваше звездаштво, најсрећнији бих био да такви не прате спорт уопште, макар не бих читао издркавање по клубу кад му крене лоше.
Не знам шта више да кажем, дубоко сам разочаран менталним склопом људи око нас, а што је најгоре знам да ће такви окупирати Маракану ако Звезда уђе у ЛШ. Тек сада видим колико уствари има мало људи који истински воле овај клуб и тек сада ми је јасно зашто је Маракана празна на прволигашким мечевима. Како да буде пуна кад све врви од фенси навијача. Дође ми да се плачем.


И ја би додао доста тога да ме не мрзи да се препирем са дебилима.Лупетање појединаца на овом форуму би некако и прогутао,али ста исти пису на једном другом форуму, удрузени са ликовима који су побегли из менталне установе,је невероватно.
ПС. Знају они на који форум мислим.

Ја би скочио са моста да сам на њиховом месту,али би вероватно презивео посто такве ни смрт неће.

Бошко Ђуроски ће за мене остати легенда клуба и човек коме многи људи могу да позавиде на лојалности ,понајвише играчи.Ни Пикси не може да се похвали са 500 утакмица у црвено-белом дресу, а такође још многи извикани асови.Бошко се прихватио улоге тренера у тешком тренутаку за клуб и на томе сам му захвалан.

Ја нисам рекао да нећу навијати за мој вољени тим,напротив још више ћу га подржавати.Ипак имам право да изнесем своје мишљење.За мене је срамота да један велики клуб игра овако срамно,а за то најмање кривим Бошка.Он је хтео најбоље,али га други нису испратили.Мени га је чак жао јел легенда клуба није
заслужила такво поступање са њим.

О Косановићу имам своје мишљење које није баш најбоље.Ипак треба га подржати па шта буде.

Звездина историја не почиње и не завршава се са ЛШ.

Од Звезде јаче дроге нема!!!
39
Quote from: "Pijanac"МИША КОСАНОВИЋ!!!  :ruke  :ruke  :ruke  ВРХ брате ВРХ!!!

Надам се да прецедник озбиљно разматра успостављање спонзорске сарадње са фирмом Рубин Крушевац. Чисто да тренер може џаба да пије пред утакмицу. А после утакмице ће нам онако кроз дим од цигаре на конференцији за штампу, промуклим гласом, процедити објашњење зашто смо на Маракани изгубили од Смедерева са 1:0.

Они су нам већ спонзори :ruke  :ruke  :ruke Пецони је наш спонзор,а он је уједно власник Рубина.Немој за Мишу да бринеш снаћиће се он већ :flasa  :flasa  :flasa  :flasa  ;pivo  ;pivo  ;pljuga  ;pljuga  namigivanje
40
Терен / ФК Црвена звезда 07/08
August 10, 2007, 01:17:14 PM
Quote from: "Verbal Kint"Због Косана сам се обрадовао када нам је Кежман дао гол у 90. минуту на јна (2-1). Тада је рекао да одлази ако изгубимо. После меча је рекао да "не може да остави екипу на цедилу"...
И поред тога за мене је ово добра вест..Бошко је показао да је потпуно неспособан, и Косан тешко да је лошији..Ма у ствари скроз сам збуњен, не знам више шта да мислим...Косана виђам у кафани на лиману како туче карте са неком екипом матораца...Сад одједном води Звезду ка ЛШ...

Ја сам остао без текста.Иначе ја сам вечити оптимиста,и увек подржавам тим и тренера,али ово је кап која је прелила чашу.Човек никада није имао никљакв успех са Звездом.Јел се сећате срамне утакмице против Меца и наче тада последњеплацираног тима у француској лиги и кукавичке игре.

Бошко хвала ти на дуплој круни.Ретко ко може да се похвали са 500 утакмица у црвено-белом дресу,па ни Пикси.Једноставно није ово твоје време када се срцем играло за Звезду,ово је време када сви играју за своју продају.