Evo sta pise Blic Evropa o nasim dugovima prema Zemunu. Nadam se da ce se to resiti vrlo brzo.

Crvenoj zvezdi preti suspenzija

Crvena zvezda još nije izmirila dugovanja prema Zemunu u iznosu od 280.000 evra za kupovinu Vladimira Stojkovića i Nenada Milijaša. Dogovor dva kluba bio je da se isplata izvrši u četiri rate (tri puta po 80.000 i jednom 40.000 evra), od kojih je prva trebalo da legne na račun Zemunaca do 28. februara, druga 28. marta...

- Rok je istekao još pre mesec dana, a mi nismo dobili ni dinara od Crvene zvezde. O tome smo obavestili i Fudbalski savez Srbije i Crne Gore i Zajednicu prvoligaša, međutim, niko ne reaguje. Ne znam dokle će i zbog čega Crvena zvezda i Partizan po svim pitanjima biti povlašćeni klubovi - pita se Ranko Karić, generalni menadžer Zemuna.

U Zajednici prvoligaša veruju da će se slučaj brzo rešiti, ali i podsećaju na konsekvence.

- Imamo čvrsto obećanje Dobrivoja Tanasijevića, člana Upravnog odbora Crvene zvezde, da će klub do petka izmiriti prvi deo dugovanja. Ukoliko se to ne desi, a pošto je rok za isplatu već istekao, Crvenoj zvezdi preti suspenzija. Naravno, konačan sud u tom slučaju doneće disciplinski sudija Fudbalskog saveza Srbije i Crne Gore Boro Obadović, jer je ovo u njegovoj nadležnosti - izjavio je Miodrag Janković, generalni sekretar Zajednice prvoligaša i dodao:

- Zemuncima su neophodna novčana sredstva za njihova dugovanja prema klubovima od kojih su kupili igrače. Ovako, svi su stopirani.

U ime predsednika Dragana Stojkovića, portparol Crvene zvezde Milan Bošković izneo je stav kluba povodom ovog slučaja.

- Crvena zvezda je u finansijskim problemima, jer je pred početak zimskog prelaznog roka doneta odluka da se ne proda nijedan igrač. To ipak ne znači da u narednih nekoliko dana klub neće uplatiti prvi deo duga - rekao je Bošković.

Crvena zvezda je, podsećanja radi, prošlog leta vratila golmana Vladimira Stojkovića iz Zemuna, dok je ove zime, uz dosta problema, dovela njihovog kapitena Nenada Milijaša. Kako će se okončati čitav slučaj, ostaje da se vidi.

Na sto je nas ona stara Uprava srozala  :(  Da jedna CZ ne moze da plati 280.000 €...


Blizi se derbi...mora se nesto pisati...i naravno pokusava se klub destabilizirati na ovaj nacin,kad im to na terenu,vec ne polazi za "nogom"...U svakom slucaju neprijatno za citanje,ali i glupo za pomisliti da ima imalo istine,pogotovu ovo oko suspenzije!

Цела прича ми јако смрди. И сигурно је новинарска патка.

А ако је ово тачно онда Џају у затвор. Да ли је могуће да купујемо од Земуна голмана који је поникао у Звезди за 300.000 еурона?

:batine

^valjda su obojica toliko :

280.000 evra za kupovinu Vladimira Stojkovića i Nenada Milijaša

valda ce se to resiti...
zemunu treba pare pomoc....

Voleo bi da mi navijaci mozemo znati bar kakvu-takvu istinu o realnoj financijskoj situaciji u nasem klubu. Jednom su na zvanicnom sajtu dali izvesne informacije o financijskoj situaciji, ali posle toga vise nije bilo nikakvih informacija o tome, da li je nesto dugova vraceno, refundirano i slicno.
Posebno je interesantno kad neki novinari iz ''poverljivih izvora'' imaju ''pouzdane'' informacije. Nije li malo cudno da bi nam Zemunci prodali Milijasa, a da znaju da ne mozemo da im platimo?
Срце на терен ...

sve ovo nakon onih pisanja o premiranju igraca Zemuna. Pa ove novinare stvarno treba uza zid.

A osim toga, prodali smo Djokaja, znaci trebalo je nesto para biti. Ne znam ni sam sta da verujem! Samo, ako je to stvarno istina, onda je to zalosno. Ipak, "nadam" se da je to samo jedna grobarska p.... izmislila!


I to je vrlo verovatno. Derbi je tu, a oni sad podgrejavaju atmosferu. Stare metode, nista orginalno.  :nene
Срце на терен ...


U najavi za utakmicu protiv Buducnsti na oficijelnom sajtu CZ imate vest (na dnu) da sve placeno. Pa onda topik mozemo i da zatvorimo.

Уплатили смо тек прву рату,коју је требало да платимо још крајем фебруара,а следећа доспева крајем марта,што ће рећи наредне недеље,па бих ја сачекао када је у питању катанац на ову тему.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!