Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - Веља

1
Времеплов / Песме кроз историју
December 22, 2005, 02:41:43 AM
Е, пази овамо...
Пауза је у првенству, па смо Ана и ја дошли на идеју да се мало занимамо ових дана, а и уједно да направимо неку врсту 'прегледа' песама које су се певале на нашем Северу од кад он постоји, па до данас...

Наравно, замолићу Ћиру и остале из 'старије екипе' да нам помогну и изнесу оно чега се сећају везано за ову тему.

Taкође знам да има на пивници топик сличан овоме, али овај отварам да у њега покушамо да саберемо што више песама које су се икада певае на нашем Северу.
Онај топик је посвећен заборављеним песмама...

Такође, Ана рече да ће за оне песме, за које постоји звучни запис на интернету, овде поставити линк, па да можете да скинете...


Поздрав и уживајте...
2
Пивница / Мало да се смејете :)
December 16, 2005, 03:16:09 AM
Кизо, оћеш да купиш нови апарат да сликамо за сајт?



Елем, оплодња...



Папагај - хулиган :) :) :)



Опуштено - танге:



Ана, ово ко да су нас на ади ономад сликали... :)




Фаул :)



Заштити се!!! :)



Шорт кат...



Навијачи...



Немам коментар :) :) :) :) :)



:rofl
3
Времеплов / ORGANIZOVANO NAVIJANjE
February 15, 2005, 09:34:49 AM
Evo našao sam ovaj tekst u svojoj "arhivi" na kompu, postovao sam ga ranije na kafeu, ali je kad nam je "vremeplov" sjeban - obrisan... Pa pošto je to bilo davno, a od tada ima dosta novih članova, evo ponovo... Uživajte...!

 Cesto se u navijackom svetu vode diskusije o tome da li je bolja ova ili ona grupa, da li su jaci ovi ili ono navijaci, koja je grupa u modernijem fazonu, bolje organizovana...
Teško je utvrditi opšte kriterijume po kojima bi se odgovorilo na predhodna pitanja.

 Do kraja pedesetih navijenje je svuda u svetu bilo stihijsko i neorganizovano na stadionima, cak i kad su bili puni, nisu postojali sektori gde su se okupljali najvatreniji navijaci.
Prvi faktor koji je uticao na stvaranje navijackih jezgra bio je cena ulaznice. Po pravilu, iza golova i na mestima za stajanje karte su redovno bile jeftinije i mnogo dostupnije mladjima i nižim društvenim slojevima. Mladji navijaci, koji su iz nedelje u nedelju dolazili na ove sektore postepeno su se upoznavali, zajedno provodili na utakmicama i postajali sve zagriženiji fanovi.

 Krajem šezdesetih nastaju prvi pokušaji organizovanog navijanja u Engleskoj i Italiji. Navijaci u pomenutim zemljama poceli su da se organizuju, ali sve je teklo u dva potpuno razlicita smera.

 U Engleskoj su navijaci bili organizovani neformalno, a okupljali su se oko klubova. Postojao je izvestan stepen saradnje oko registracije clanstva, ali se sve završavalo na tome. Takodje su organizovani i pojedini fan - klubovi i oni su okupljali sve simpatizere kluba. Oni, "zagriženiji", vreme pre i posle tekme su provodili po pabovima oko stadiona, gde su, uz dosta pica proslavljali pobede i tugovali zbog poraza. Organizovanog navijanja u smislu pravljenja koreografija, bakljadi i sl. nikada nije bilo, ali je postojao dobar stepen organizacije oko odlaska na gostovanja, uglavnom pod patronatom neke turisticke agencije koja je saradjivala sa klubom. Na tribinama nije bilo zvanicnog vodje, nego je navijanje pocinjalo na nekoliko mesta u kopu. I pored toga, bilo je jako dobro, prvenstveno zbog izuzetnih glasovnih sposobnosti i motivisanosti navijaca, ali i odlicne akusticnosti stadiona i melodocnosti pesama.
Sastanaka i druženja medju navijacima tokom nedelje nije bilo.
Izuzetak predstavljaju ekstremni navijaci skoro svih engleskih klubova, koji su bili organizovani gotovo vojnicki (i hijerarhiski) i koji su funkcionisali savršeno. Okupljali su se u manjim grupama (na tajnim sastancima), gde su pažljivo planirali akcije (uglavnom pravljenje incidenata), a finansirali su se samostalno.

 Do današnjeg dana u engleskoj se ništa nije znacajnije promenilo, izuzev što je usled pojacane policijske represije broj ekstremnih navijaca znatno smanjen.

 U Italiji su u medjuvremenu zaživele ULTRA grupe. Prva prava navijacka grupa bila je FOSSA DEI LEONI (Snaga lavova-navijaci Milana), a zatim slede ULTRAS GRANATA (navijaci Torina), FIGHTERS (Juventus) i mnoge druge. Ono što je italijanske grupe razlikovalo od engleskih je to što su predstavljale model za organizovane navijace, odnosno organizacija im je dovedena do savršenstva. Svaka veća grupa u Italiji ima svoje prostorije, manje ili veće, u zavisnosti od broja članova.
Grupe imaju svoje članske karte, članarina se placa jedanput godišnje, a pored satisfakcije, clan grupe dobija i raznorazne pogodnosti tipa jeftiniji materijal grupe, povlašcenja pri vadjenju pretplatnih karata, jeftiniji odlasci na gostovanja...
Zanimljivo je da su pojedine grupe u odredjenim periodima imale i po dvadeset hiljada clanova (kao na primer Fossa Dei Leoni), iz cega proizilazi da je grupa od novca koji se prikupljao (clanarina 10 EUR puta 20.000 clanova = 200.000 EUR) mogla odlicno da izfinansira svoje akcije. (I posle se pitaj otkud to da im vodja navijaca vozi bembaru!  prim.aut.)
Od tih para pravljene su prelepe koreografije krajem osamdesetih i pocetkom devedesetih, zakupljene su prostorije u elitnom delu grada, a grupa je sama finansirala svoje odlaske na gostovanja.
Pored toga, svaka grupa obavezno ima oficijelnog fotografa, cije je jedino zaduženje da prati grupu i brine o distribuciji fotografija.
Kod svih grupa postoji visok stepend disciplinovanosti u odnosu na vodje.
Na gostovanja se ide masovno, a na stadionima svaka grupa ima svoj razglas.

 Nešto kasnije, po ugledu na Italijane slicne grupe se oformljuju u Španiji, Portugalu, Francuskoj, a krajem sedamdesetih i na našim prostorima.
Medjutim, sve one su bile samo bleda kopija grupa u Italiji i po brojnosti i po stepenu organizovanosti.

 Dok su u ovim sredozemnim zemljama navijaci kopirali Italijena, u Nemackoj, Holandiji, Belgiji, tifo-pokret je viљe licio na onaj u Engleskoj. Navijaci su se okupljali po fan-klubovima, i jedini izuzetak predstavljaju holandjani kod kojih je postojala malo veca povezanost medju liderima grupa.

 U Grckoj su najekstremniji navijaci dobro organizovani po klubovima gde se okupljaju. Ta organizacija koliko god da je dobra pri organizovanju prodaje karata, odlaska na gostovanja, prodaje rekvizita, toliko je loša za situaciju na stadionima.
Grci ne slikaju, ne snimaju svoje akcije, ne prave koreografije, a jedina i glavna aktivnost im je pravljenje nereda, odnosno tuca sa "zaptitnicima plavetnila"  i kolegama-protivnicima.

 U zemljama bivše istocne Evrope, navijacki pokret je ugledao svetlost dana tek sa padom komunizma u tim zemljama. Vredniji pomena su navijaci u Poljskoj i donekle Madjarskoj, koji su prvi poceli da kapiraju fazon.

 U bivšoj SFRJ navijacki pokret je buknuo u drugoj polovini osamdesetih.
"Preko noći" su nastale grupe DELIJE, GROBARI, BAD BLUE BOYS, TORCIDA, ARMADA, HORDE ZLA, LEŠINARI, UNITED FORCE...
Veliki problem svih ovih grupa je bio tadašnji tvrdi komunisticki režim i nerazumevanje sredine za ovaj vid organizovanosti.
Navijaci su teško dolazili do prostorija za okupljanje, posle i najmanjih incidenata vodje su bivale hapšene, a ogroman problem je bio i nedostatak para.
U tadašnjoj ligi stanje na tifo-sceni je bilo takoreci katastrofalno. Skoro pune cetiri godine jedine aktivnosti navijaca bile su bakljade i po neki incident.

 Stanje je pocelo da se menja tek u nama relativno-skorije vreme.
Napravljene su izuzetno lepe koreografije (Pre svega DELIJE, a nešto slabije Djavoli, ostali nisu vredni pomena po ovom segmentu navijanja), ide se mnogo više na gostovanja, navijanje je buknulo u nekim gradovima gde nisu ranije postojale navijacke grupe (Pre svega Kragujevac i Smederevo).
Nekoliko grupa je imalo ili ima svoje navijacke fanzine (DELIJE, Grobari, Djavoli, Firma, Invalidi, Taurunum, Trans Bojs).
Pregršt sjajno uradjenih transparenata znak je da ovdašnjim navijačima ne nedostaje mašta.
 Rak rana domace tifo - scene i dan danas predstavlja navijanje. Osim par casnih izuzetaka (DELIJE i United Force) sve ostale navijacke grupe (prednjace Grobari u negativnom smislu) reperstoar svojih pesama svode na nekoliko vec prežvakanih tema, ili prepravljaju pesme protivnickog kopa, i to ne Bog zna kakvo prepravljanje, vec samo zamene dve reci i pevaju.

 Sve je ovo do sada uradjeno na našoj tifo-sceni ohrabrujuće, ali potrebno je mnogo više pravih grupa.
Da bi definisali pojam "prave grupe", navešcu nekoliko nazovi pravila kojih bi morala da se pridržava svaka grupa koja sebe smatra ozbiljnom.

-Grupa mora imati svoje prostorije;
-Grupa mora da ide na sva gostovanja sa svojim oficijelnim (ili ti udarnim) transparentom;
-Grupa mora imati svog oficijelnog fotografa, arhivu negativa i fotografija...;
-Grupa svoje vece akcije (koreografije, bakljade, tuce...) mora snimati video-kamerom;
-Grupa mora da razvije svoj marketing (da pravi šalove, majice, priveske, članske karte, nalepnice... kako za clanove tako i za prodaju);
-Svaki clan mora da nosi rekvizite svog kluba na tekme;


Pozz.,
Velja  ;pljuga
4
Терен /
February 12, 2005, 10:31:48 PM


Sportski direktor Hajduka Igor
5
Северна трибина / Saop
October 04, 2004, 05:13:35 AM
Delije Sever: Podr
6
Пивница / ???? ?? ?? ???? ??????? (2. ???)
October 04, 2004, 05:06:59 AM
????? ?? ????? "???? ?? ?? ???? ???????" ?????????!  :zbunjen

?????.
7
Пивница / ??????!
June 04, 2004, 02:04:22 PM
??????? ??????, ????? ?????????? ?? ????? ????????!!!  :ruke

?????? ? ?????: ????, ?????? ????????! ???? ?? ??? ??????? ????!!!  ;pivo

????? ?? ???? ??? 100 ?????? ? ??????? ? ?????? ? ?????? ?? ???? ??? ????? ????????!!! :sampion

??????? ????
8
This is topic about Greek scene!
9
Пивница / ????? ???? ???????
March 03, 2004, 02:55:48 AM
??????????? ???????? "?????????" ????????? ????????? ???????????? ???????

?? ?? ?? "?????" ????????? ??? ??????? ??????????? ???????? ?? ????? ? 53 ????? ?, ? ? ? ??????????? ???? ? ???????? "??????? ?????????". ?????? ?????????, ????? ??????, ????? ?????, ????????? ???????, ???????????? ???????, ?????? ?? ?????? ??????? ?? ????? ?????? ??????? ? ??????????? ???????????? ?????????? ??????. ??? ???? ?????? ????? ?????? ???? ???? ?? ??????? ?????????, ??? ????? ?? ?? ????, ?????, ?????, ?????, ???????? (...) ????? ?? ?????? ???????? ??????? ?????? ?????????? ( ???????????? ??? ??? ?????? ? ?? ????, ????????? ? ??????? ??????????? ???? ). ??????????? ????? ?????? ? ?????, ?? ?? ????? ??? ??????? ?????? ???? ?? 7,3 ????? ? ???????? ?????? 2,35 ????. ????????? ?? 0,9% ?? 1,64 ????, ??? ?? ???? ????? ?????? ??????? ??????? ?? ???????? ?????. ? ??????? ??? ??????? "??????????????? ??????" ????????? ???????? ??????? ???????????? ?????????? ( ? ????? ? ????? ?????? ???????? ?? ?? ?????? ??? ????????????? :) ), ??? ???? ????????? ??????? ?????????, ??? ?? "?????????" ?????????? ???????: ??????????? ?????? ?? "??????????" ??????, ?? ?? ?? ???? ???? ??????? ?????? ????????? ????????? ?????????!

???????? ?????????, ?????? ???? (??)??????? ?? ????????? ????????, ?????????? ??????, ??? ????? ????? ?? ?? "???????????" ????? ??????, ?????? ????????, ???? ?????? ?????? ?? ?? ???? ?????? ????? ?? ?? ???????? ??????. ???? ???????? ??????? ? ??????? ?????? ( ?????? ?????????? ) "???? ?? ????".
-?? ???? ??? ?? ????? ??????? ? ?????? ?? ??? ???????. ????????? ?????????? ?????? - ????????? ????????.
??????? ???????? ?????? ?? 1999. ?? ??? ??????, ? ?? ???? ???????? ?? ??????? ? ??????????? ??????, ???????? ???????, ????? ?? ??????? ? ?????? ?????. ?? ???? ?? ????????? ?? ?? ???????? ??????????? ??????? ??????? ????? ?????? ????? 500 ??????? ????!
?????? ?????? ?? ?????????-??????????? ????? ?? ??????? ?????? ?????? ?????? ????????, ???? ?? ? ???????? ?????? ?????? ???? ????????, ? ????? ???????? ?????? ? ????????? ???????? ???????????? ???????.
-?????? ?? ?????! ???? ?? ?? ???? ??????????, ??? ??? ?? ?????? ????? ?? ????, ??????? ??????? ?????? ????????? ???????, ???? ????????? ???????. ???????? ???? ?? ?? ??????? ????????? ??????????? ????????? ????? ??????????? - ??????????? ?? ????????, ???? ?? ?????????? ??????? ??????? ????? ?????????????.
"????????" ??????? ?????? ???????? ?? "??????" ?????, ???? ?? ?????????? ??????? ????? ??????? ?????? ??????? ????? ???????? ?????????, ??? ?? ????? ???? ??????? ????? ? ????????????? ??????? "????????", ???????, ????????? ???? ???????????? ????????????.

Poz,
Senjak -centar svIJeta!
10
Северна трибина / BALKAN PUNI MAKSIMIR
February 25, 2004, 07:10:36 PM
Kako danas pi
11
Пивница / SPORTSKI KOMENTATORI
January 09, 2004, 01:16:06 AM
??? ?? ? ?????? "???? ?????? ? ????? ?????" ???????? Saiyem.
?? ??????? ???? ????? ?? ??? ?????, ??? ?? ?? ???? ?????????????, ? ????????? ????? ???? ?????????? ????. ( copy-paste, jelte :) )

Pozdrav!
Velja
:)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Komentar Vanje Malid
12
Пивница / U Zvezdu kad padne sneg...
December 13, 2003, 03:32:28 AM
Briljantne igre i ove jeseni "tiranina" golmana - kod stare zelrezare nisu plod polusezonske efikasnosti ili, kako 'obavesteni' i 'strucni' zele da predstave, ciste slucajnosti.
Nenad Mirosavljevic petu sezonu za redom nemilosrdno zateze mrezu konkurentskih timova.
Kad vec pomenusmo opnente, razgovor s' drugim strelcem lige, zapocet je konstatacijom da Mateju Kezmana i njega vezuje ista prica: sreca im je, navodno, prvi saveznik u postizanju golova.
-Ne ljuti me, naprotiv, motivise. Ako hocete, sreca je sastavni deo fudbala, zivota. Medjutim, dzaba ako ste samo miljenik fortune, igrac bez osecaja za prostor, gol. Moras, jednostavno, da se rodis sa golgeterskim nervom. U slucaju da imas i srece, onda delujes mocno, ubedljivo.

Kao u Kezmanovom i tvom slucaju...?

-Tako nekako...

Izmedju Nikole Zigica i njega, kako izgleda i Delibasica, vodice se mrtva trka za krunu prvog strelca prvenstva. Delili su prvu poziciju na listi strelaca do minulog vikenda, ali ne i na ravne casti golgeterske pocasti, popularnost.

-Meni ne smeta sto se o Zigicu vise prica, pise. Momak igra u jednoj Crvenoj zvezdi, sto nije bez znacaja, zar ne? Jos nesto, nesvakidasnje: nenadano je izbio u prvi plan i otud ne bi trebalo da cudi sto se u prvoj prvoligaskoj sezoni nametnuo novinarima, javnosti.

Nije li to valjan razlog da vec ove zime promenis klub?

-Ostala je jos godina ugovora... Celni ljudi Sartida su na potezu. Dakle, i noz i pogaca su u njihovim rukama. Da ne budem previse "zakopcan", mozda vec ove zime promenim klub, razumljivo, ukoliko novi poslodavci zadovolje klupske racunice i moje ambicije.

Ponude se roje. Pominju se, najcesce, ukrajinski Metalurg, Sahtjor i Dinamo, zatim, Herenven, Hanza, Rapid... Crvena zvezda!

-Razgovarao sam letos sa Draganom Dzajicem, bio na korak od "Marakane"... Na moju zalost, klubovi se nisu dogovorili...

Mozda ce se dogovoriti kad budu padali snegovi?

-Mozda...

Partizan u poslednje vreme, sve ucestalije, konkretnije, trazi golgetera?

-Malo je poznato da sam leta 2000. okoncao gotovo sve poslove vezane za transfer u Partizan. Iskreno, ne znam ni dan-danas zasto sam, umesto u Humsku, stigao u Smederevo.
Da ne bude drugacije protumaceno, provodio sam, i provodim divne dane u Smederevu, i, kako su stvri tekle, znam da sam svojevremeno povukao pravi potez.

Odgovori, da li su te ovih dana kontaktirali celnici 'crno-belih'?

-Nisu.

Da jesu...?

-Laskalo bi. Sa uostalom ovdasnji igrac moze lepse da pozeli, osim Dzajinog ili Bjekovicevog poziva? Nista.

Konkretno: Gde bi pre, da kozes da biras - u Zvezdu ili Partizan?

- ( smeh )... Nisam previse probirljiv, zaista. Gde god bih otisao, mislim da ne bih pogresio.

Kako se cini, posvadjaces komsije?

-Nije to moje... Trodicu se da do zavrsetka jesenjeg dela pruzim jos dopadljivije partije, odrzim interesovanje zainteresovanih domacih i stranih klubova.

Selektora ne spominjes?

-Svako ima pravo na sopstveno misljenje.

Zabrinjuje da se nije u godini na izmaku udenuo ni medju cetrdeset reprezentativnih kandidata...

-Razocaran sam, iskreno... Mislim da sam zasluzio da se barem nadjem na tom golemom spisku. Kad vec nisam, to me nece pokolebati i sputati da nastavim da postizem golove, igram dobro.

Sta bi to jos trebalo da ucini najefikasniji igrac lige kako bi zavredeo selektorov poziv?

-Ne znam, zbilja. Golovi bi trebalo da budu najbolja preporuka, ali... Reprezentacija, predpostavljam, dogodila bi mi se da igram u vecem klubu, ovako...

Promeni klub?

- ( smeh )... Rekoh, malo zavisi od mene...

Aludiras li na kosmicko obestecenje za ovdasnje prilike, spominje se suma od  milion evra, tesko premostiva prepreka realizaciji eventualnog transfera.

-Ne bih o tome u ovom trenutku...

Nego, reci na kraju, Partizan, Zvezda, ili...?

-Ne bih po svaku cenu u inostranstvo, da odem u neku, fudbalski neatraktivnu zemlju. Ne ostaje mi se ni ovde... Dvadeset sest leta je iza mene, sve ucestalija razmisljanja o egzistanciji cine svoje.


--------------------------------------------------------------------------------------

Pa braco, sta mislite o dovodjenju ovog, priznacete, talentovanog napadaca? Mislim da nama fali jedan igrac njegovog profila. Neko, ko bi uz Zigica, umeo i nogom da da gol...

Pozdrav!
Velja :)
13
Zvezda na Partizan

Zrebom odredjeni parovi zavrsnog turnira u Novom Sadu, od 24. do 28. Decembra

Ceremonija zreba zavrsnog turnira Kupa Radivoja Koraca, koja je obavljena juce u novosadskom "Sport kafeu", izazvala je vekliku paznju, utisci posle raspleta se mogu svesti na - zadovoljstvo sa zadrskom.

Naime, zreb je obavljen poludirigovano, odluceno je unapred da se ucesnici Jadranske lige ne mogu sastati u cetvrtfinalu. Odluka je izazvala razlicite komentare, ali na kraju krajeva to ne mora biti odlucujuce za ono sto ce se dogoditi u Novom Sadu, u velikoj dvorani Sportsko-poslovnog centra "Vojvodina" od 24. do 28. decembra.
Prvog dana turnira, u sredu, sastace se pobednici Kupa sa teritorije Srbije i Crne gore. Na taj nacin dobice se osmi ucesnik turnira.
Zrebom su odredjeni sledeci parovi: U cetvrtak ce se sastati pobednik iz susreta prvog dana i Buducnost. Drugi par je drugoplasirana ekipa iz Efes lige i Refleks.
Treceg dana, u petak, parovi su: treci iz Efes lige - Lovcen, odnosno prvi iz Efes lige - Crvena Zvezda.

Polufinalni mechevi na programu su u subotu, 27. decembra. Sastaju se prvo pobednici prvog cetvrtfinalnog dana, sto skoro sigurno znaci Buducnost protiv boljeg iz susreta Refleks - drugi iz Efes lige. Drugi par ce sacinjavati pobednici mecheva Lovcen - treci Efes lige, i Crvena zvezda - prvi iz Efes lige.
Finale je, naravno, u nedelju, 28. decembra.
Da kazemo i to da je pobednik proslogodisnjeg Kupa ekipa Refleksa.

Predstavnici klubova koji su prisustvovali ceremoniji zreba, uglavnom su bili zadovoljni raspletom.

Nebojsa Ilic, predstavnik Crvene zvezde, nije krio da je njegov klub dobio najtezeg protivnika:
-Svi ocekuju, a tako mislim i ja, da cemo se sastati sa Partizanom. Parovi su zanimljivi, poznato je i da takmicenje u kupu neizbezno sa sobom donosi iznenadjenja, tako da se prakticno nista ne moze znati sa sigurnoscu.
Partizan je u usponu forme, mi takodje ocekujemo da cemo do zavrsnog turnira u Novom Sadu igrati najbolje sto mozemo, tako da cemo i jedni i drugi bit spremni za bitku koja nas ocekuje.

Dragan Todoric, predstavnik Partizana, nije bas bio siguran da ce prvi mech u Novom Sadu crno-beli igrati protiv 'vecitog rivala':
-Predstoji nam u nedelju mec protiv Hemofarma. Treba prvo da to resimo u svoju korist, tek onda, posto osiguramo prvo mesto u domacem sampionatu, mislimo na Kup i moguci mec sa Crvenom zvezdom. Ako sve bude kao sto se ocekuje, mislim da ce na Novosadskom  turniru najvise izgubiti navijaci. Poznato je da Partizan i Crvena zvezda imaju najveci broj pristalica, bice prava steta kad se jedan od ova dva kluba vec prvog dana oprosti od takmicenja. Naravno, mora se imati na umu i to da u Kupu retko pobedjuju favoriti.

Izvor: Sportski Zurnal


Eh... Braco, bedak je stvarno da se sa Pakistanom sastanemo vec na stratu ovog turnira... Mislim da bi mnogo bolje bilo da zreb nije bio dirigovan, ali sta je tu je...
No, ako ih izbacimo, onda nas opet cekaju teske utakmice, ali samo na terenu, na tribinama nazalost ne...


Pozdrav!
Velja :)
14
Северна трибина / Jesenja titula na vidiku!
December 06, 2003, 03:36:43 PM
U Novom Sadu zavrseno 2:0 za nas!!!  :sampion
Oba gola postigao je ko drugi do Nikola Zigic! A interesantno je da je oba pogodka nas "centar" ( kosarkaski receno ) postigao nogom, a ne glavom...  namigivanje

Sartid, koga docekujemo u poslednjem kolu je odigrao nereseno 0:0 protiv Zete iz Golubovaca.

Sampioni!!!!! :sampion

Evo i dve slike iz Srpske Atine...


15
Пивница / Predizborna kampanja, ili...
November 26, 2003, 02:35:51 AM
Aj'mo malo vedriju temu od ove za karte... namigivanje
Sirom grada su osvanuli plakati sa natpisom "BBRS" ili "ULTRA BOYS"...
Pa, Delije, sta vi mislite o ovome? Da li je ovo najava za kandidaturu ovih grupa za predstojece parlamentarne izbore ili su to oni plakati koje smo drzali na OFK-Zvezda, pa su nasi resili da ih ne bace... :zbunjen

Avanti!
Velja :)







;pljuga :zbunjen
16
Molio bih sve neverne tome  :finger  koji su mi na samom pocetku ove sezone obecali silne dresove, shalove raznih klubova, pivo i ostalo obecali da se jave da to potvrde! Secate se na pocetku sezone ste tvrdili da Zvezda ove sezone nece biti sampion. Ne zelim da baksuziram, ali sadasnje stanje na tabeli mislim da dovoljno govori koo je 99% novi shampion, tako da bih zeleo samo da potvrdite da cete ispuniti obecano!
Ja sam obecao, da ako Zvezda ne uzme titulu da cu zauvek otici sa ovog foruma.

Nemoj da vas je sramota ili nesto!
Velja :)