Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - ciricdejancira

1
 БРАЋО ДЕЛИЈЕ !!!

У суботу играмо на нашој Маракани против Чукаричког првенствену утакмицу последњу пред вечити дерби на јна. Отварам ову тему неколико дана раније да би је што више наших Делија прочитало јер много људи само чита а није ни регистровано на форуму. Дођимо у што већем броју на поменуту утакмицу да направимо позитивну атмосверу пред дерби и да по ко зна који пут покажемо колико волимо нашу Црвену Звезду и наш вољени Север. Некада су се сливале колоне навијача Црвене Звезде ка стадиону и поред тога што су биле мале утакмице у питању али шта да се ради када су сада оваква времена дошла. Сви ми који смо редовни можемо ипак много тога учинити да наша СЕВЕРНА АРМИЈА буде још јача и моћнија ако се будемо сви много више исцимали око већег анимирања наше Браће која и нису баш толико редовни. Крајње је време да много више људи почне да долази из самог Београда јер је свакоме близу,скоро без неких трошкова само треба свако да схвати колико је у овим тренутцима сваки ДЕЛИЈА потребан СЕВЕРНОЈ МАШИНЕРИЈИ у борби за враћање клуба на старе славе успеха. Поред тога у суботу ће се вероватно моћи купити карте за предстојећи дерби што је врло битно јер се куповином карте неће доћи у ситуацију да на дан утакмице исту не можете купити јер слинави Гробари повлаче неку количину карата за Север па их купују Гробари и са њима улазе на југ.Све је то смишљено са њихове стране да би нас на Северу јна било што мање а њих на југу много више и на тај начин покушали да надјачају СЕВЕРНУ МАШИНЕРИЈУ али ни то им не помаже.Много је то јадно и бедно са каквим се све стварима баве.Ето да поновим још једном купујте карте на време да не би дошли у ситуацију да купујете исток и запад не би ли ушли на Север стадиона јна као што је био случај у много предходних дербија из поменутих разлога.Све је написано само да се појавимо у суботу против Чуке у што већем броју без обзира какви временски услови буду јер СЕВЕРНА МАШИНЕРИЈА је то нека свако зна.


               
2
Времеплов / OSTALE AKCIJE-veteranske price
October 25, 2005, 12:16:58 PM
Topik na kojem ce se pisati o raznim akcijama, po Zemlji i inostranstvu koja su vezana, ili ne, za nas i nas klub, itd,itd...
3
Topik koji je namenjen pisanju veteranskih prica, vezanih za gostovanja po bivsoj Jugoslaviji.
4
Времеплов / DERBI MECEVI-veteranske price
October 25, 2005, 12:04:33 PM
Topik na kojem ce se pisati o veteranskim pricama, vezanim za DERBI MECEVE.
5
Na ovom topiku neka idu veteranske price, sa Evropskih gostovanja...