Bembara=BMW  namigivanje

Quote from: "pop_Milutin""Ma koji bre srpski heroj. Ni njega ni Karadzica nikada necu priznati za heroje. Slobine produzene ruke...

Jedini pravi srpski heroj novijeg doba je Dragoljub Mihailovic."

Zaboravio si kapetana Dragana, ispravan covjek i vojnicina.Nije Ratko  bio Slobina produzena ruka, cak ima prica da mu Slobo nije dao da roka balije u Srebrenici nego je on to na svoju ruku, da nije bilo njega Srbi u Bosni bi gore prosli, on je od rulje napravio vojsku, ali realno sve vaznije poteze u ratu je vukao Milosevic.

Такође си заборавио и Димитрија Љотића  !

Dimitrije "izdajnik" Ljotic je otvoreno saradjivao sa Nemcima za vreme rata. Chak i pre rata on se vodio po fashistichkoj ideologiji, koju ti izgleda do jaja gotivish...

www.pogledi.co.yu/nedic_ljotic/ljotic.php
Ево текста о смраду издајничком Димитрију Љотићу.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!

Ali, stvarno, jebo vas Ljotić! Šta je on učinio da ga toliko gotiviš, je li, SF, SS ili kako se već zoveš? To što je učestvovao u ubijanju tvog i mog naroda...? neČovek je bio saradnik okupatora, a to su najveće pizde čovečanstva, izdajnici, i za njih je rezervisan najniži krug pakla.
Nacizam u osnovi predstavlja mržnju prema drugim narodima, a komunizam ima radničke proleterske ideje. Ne volim nijedne, ali razlikujte ideologije od diktatora.
Priče o partizanima i četnicima mi je stvarno dosta, dokle ćemo se više deliti na ove i one, kao narod moramo biti jedinstveni. Za mene je pravi borac za slobodu svako ko je deknuo bar jednog okupatora. I za to mu hvala.
Karadžića baš i ne gotivim, jer je prodao pola Krajine Turcima, dok Ratka Mladića doživljavam kao apsolutnog heroja i ruku bih u vatru za njega!
Nijedan narod u startu ne mrzim, nije neko kriv samo zato što je druge nacije, vere, rase itd. Ali najbliži tom stepenu su Hrvati, muslimani i Šiptari. Romi su socijalni problem.
Danas sam u Novostima pročitao članak o nacistima u Srbiji. To su prvorazredne budaletine.



Quote from: "100%anti crnobeli"www.pogledi.co.yu/nedic_ljotic/ljotic.php
Ево текста о смраду издајничком Димитрију Љотићу.

Па шта очекујеш да причају за своје противнике, како су били добри и поштени  :ruke

Мислиш да би овај боље писао за њих....



Једини је Љотић увидио гдје је спас Србије, али ова гамад комуњарска и Британија су хтјели то да зајебу по сваку цијену...

Kako ste krenuli stici cete do Vuka Brankovica i boja na Kosovu...