Читам Журнал ја данас и стигнем до предпоследње стране и одбојке. Пише тамо наши изгубили бла бла бла, кад оно видим да у ружичастом правоугаонику на дну пише насе одбојкаше су пратили Славолјуб Муслин, тренер Локомотиве и Стеван Стојановић. Па ви видите...

Ne verujem da ima nesto od toga......nego pogledajte vi ovo:
Bisevac u Lens-u !!
Nakon utakmice LS protiv AC Milan-a, solidna partija Zvezdinog defanzivca Milana Bisevca je okončala prelazak Srpskog reprezentativca (23 godine) u redove Francuskog prvoligasa RC Lens. Kako L'Equipe najavljuje Bisevac bi trebai doputivati ovog četvrtka u Lens da potpise ugovor. Transfer iznosi oko 2.5 miliona €.
Danasnja vest iz Francuskog sportskog dnevnika. Izgleda da nam ne gine zadnja linija Joksa-Ibrahim!

Ako neko zna dobro francuski, neka prevede kako valja, ali mislim da je to, to!!
,,24/08/2006
Foot - Transferts : Un défenseur serbe à Lens

La prestation du défenseur international serbe Milan Bisevac mardi avec l'Etoile Rouge de Belgrade face au Milan AC (1-2) en 3e tour préliminaire de la Ligue des champions a fini de convaincre les dirigeants lensois de le faire venir dans le Nord. Selon L'Equipe de jeudi, će jeune (il aura 23 ans le 31 août) défenseur central, titualire avec la sélection serbe, sera jeudi à Lens et devrait s'engager avec les Sang et Or. Le montant du transfert est estimé à 2,5 millions d'euros."

Где си ово прочитао за Бишевца ?



Не знам шта да кажем.... не би ме зачудило !

Ahahahaha. Da sam na Bajevicevom mestu, podneo bih ostavku onog trenutka kad bi Bishevac otishao. Ako se to desi Pixyju vise nista necu verovati. Pa samo od ulaznica je sad mrdno milku evra.

Mada za utehu ostaje dobri stari Kostur Tima:



Pratite i dalje avanture Kostur-Time nedeljom i subotom, samo na terenima Meridijan Super Lige!
..кажу да причам много...

Jedino za tranfer Jankovica smo sigurni jer je on to licno potvrdio(sto cenim),nije zaobilazio i proseravao se-rekao je odmah posle tekme da odlazi(da je otisao) i cao.Samo mene druga stvar muci,a to je sledece,ako su ove druge glasine tacne onda je to uzas.A zasto,evo zasto,to mi sve smrdi na onu pedersku foru kojom igraci uslovljavaju upravu.I cini mi se kao da je bio dogovor sa pojedincima(naravno najboljim pojedincima) da ukoliko se ZVEZDA plasira u LS oni ce ostati i obnoviti postojece ugovore,a ako ispadne(kao sto se desilo)onda dovidjenja i prijatno prihvatamo ponude stranaca,a vi kako cete dalje i sta cete ko vas jebe.Ne zelim da tvrdim da je ovako-ovo su moje zle pretpostavke ali sve zvuci ka tome.Cim smo ispali iz LS krenulo je osipanje ekipe-prvi je Jankovic,videcemo ko je sledeci.
Iskreno se nadam da to sve nije ovako i da su ovo moja proseravanja,ali ako je tako onda to stvarno nije fer ni prema ZVEZDI ni prema nama... ;pljuga
___________________________
...SRBIJA,BEOGRAD,CRVENA ZVEZDA...

A ti sa kosturom mislis da se bajevica nista nepita? Otisao je Jankovic, kazi mi koji je drugi otisao?

Мени се ипак чини да Стојановић није отишао на летовање у Москву. Мислим да је Жигић све ближи Русији. Мислим да неће продати Бишевца али док не откуца 1. септембар, може бити свашта...

Odlazak Bisevca bi stvarno bio sraman potez Piksija.Neka onda igramo sa Joksom i Gajem :(

U koliko prodaju Bisevca Piksija treba javno lincovati,a sto se tice prodaje Zige i nekog iz sredine to je ok....Ziga je zasluzio da ode i treba uzeti neke pare za njegov transfer kao i pod hitno treba prodati Milovanovica ako ima ponuda i tako osloboditi se guzve na sredini terena gde bi verovatno Milijas i Tadeu konacno dobili priliku da igraju....

Napadač Crvene zvezde između Holandije i Engleske
Žigić zapevao ,,Odlazim u suzama"

,,Odlazim sav u suzama", pevao je Nikola Žigić prilikom odlaska u svlačionicu po završetku jučerašnjeg treninga na pomoćnom stadionu ,,Marakane".

Napadač Crvene zvezde je svestan da mu se bliži promocija u novom klubu, samo ni on ne zna da li će to biti u Fejenordu ili nekom engleskom premijerligašu.

Gde bude, biće - u svom stilu je izustio Žigić dok je parkirao ,,tojotu" na klupskom parkingu.

Dušan Bajević smatra da Crvena zvezda već ima zamenu za visokog napadača - u liku Dušana Đokića, Milana Purovića, Milanka Raškovića...

- Ako uspemo da dovedemo nekog, dobro je došao. Ako ne, zadovoljićemo se i trenutnim snagama. Niko nije nezamenljiv - poručio je trener srpskog šampiona dva dana nakon eliminacije od Milana u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Pregovori na relaciji Beograd-Roterdam ušli su u poslednju fazu. Fejenord za Žigića nudi šest miliona evra, ali u poslednji čas je stigla i nova ponuda sa Ostrva. Generalni sekretar Zvezde Nebojša Leković nije želeo da otkrije o kom klubu je reč.

- Mogu samo reći da smo na dobrom putu da prodamo Žigića. Razmatramo sve ponude, tako da ćemo do 31. avgusta, kada se završava prelazni rok, povući najbolji mogući potez - (ne)jasan je Leković.

Nikolu Žigića ne zanima mnogo današnji žreb za prvo kolo Kupa UEFA imajući u vidu da do proleća neće imati pravo nastupa u Evropi ni sa jednim klubom. Ista situacija je i sa kapitenom crveno-belih Nenadom Kovačevićem, koji je ponovo postao interesantan Lensu i Štutgartu, ali i sa Dejanom Milovanovićem kog i dalje želi Kjevo iz Verone. Ko će sve posle Dramana, Dudića, Stojkovića, Lukovića i Jankovića otići ovog leta iz Zvezde, znaće se u narednih šest dana.

G. Anđelković

---------------------------------------------------------------------------------

5 igraca je vec prodato ovog leta i tu nije kraj...Znaci isto je kao u Dzajino vreme.Ne kazem ja,mnoge stvari su se promenile na bolje,ali kada je rasporodaja u pitanju-isti kurac!
A uvek mi je na pameti onaj Pixijev govor iz kampanje kada je rekao "Pare nece vise biti problem za Crvenu Zvezdu"...a sad se stalno poziva na tesku finansijsku situaciju...

QuoteNije sve gotovo: Juventus "pomaže" Zvezdi da se plasira u Ligu šampiona!

Kao što je već poznato, ekipa torinskog Juventusa sprema se da uloži žalbu civilnom sudu zbog izbacivanja u Seriju B i odizimanja poslednje dve osvojene titule.

Koliko fod ova vest delovala kao samo još jedna od mnogih, ona ima veliki značaj za srpski sport, jer ukoliko "stara dama" i zvanično podnese žalbu civilnom sudu, to bi značilo da se Crvena Zvezda plasirala u Ligu šampiona!!!

Naime, pravila UEFA su jasna - ukoliko se fudbalski klub žali civilnom sudu na bilo koju odluku sportskog, reprezentacija te zemlje i svi klubovi izbacuju se iz svih evropskh takmičenja!

UEFA je već zapretila italijanskom savezu da će sprovesti u delo ovaj zakon ukoliko "stara dama" podnese žalbu, i izbaciti reprezentaciju Italije iz kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2008, a sve italijanske klubove, uključujući naravno i "rosonere", iz svih evropskih kupova.

Ukoliko do ovoga dođe, Crvena Zvezda bi se i pored poraza u duelima sa Milanom, ipak plasirala u Ligu šampiona!

Italijanski savez čini sve napore da spreči pokušaje Juventusa, te je najpopularnijem klubu u Italiji zapretio sa još većim kaznama, ali - sve je na čelnicima "stare dame", koja će doneti odluku o (ne) učestvovanju Crvene Zvezde u Ligi šampiona, ali i budućnosti italijanskog fudbala uopšte.

:jebanje луд :zbunjen

Quote:jebanje  lud  :zbunjen

tako nekako.

u svakom slucaju, napred sa tom zalbom Juventus.

Politika:
Бишевац од децембра у Лансу

Репрезентативни штопер Црвене звезде Милан Бишевац (22) јуче је у Француској потписао предуговор са тамошњим прволигашем Лансом, чији ће члан постати од децембра. Процењује се да ће Звезди за обештећење припаси око пет милиона евра а посредник у реализацији трансвера био је београдски менаџер Ранко Стојић, некадашњи голман Партизана и загребачког Динама

Pa ovakvu rasprodaju ni u najgorem snu nisam ocekivao.... :zbunjen Pa Piksi postaje najveci LAZOV u nasoj istoriji....Pa setimo se samo obecanja koje je davao a ovo je stvarno strasno....Prodali smo pola tima a pred odlascima je i druga polovina i sve to u sezoni za koju kazemo da nece biti rasprodaje(mogu zamisliti da je Piksi rekao bice prodaje sta bi tek onda bilo)...Sve pokusavam da shvatim i prodaju Zige i Lukovica,Jankovica,pa nekako sam svario i odlazak Stojkovica a kada smo konacno dobili solidnu odbranu mi prodajemo ove god naseg najboljeg igraca --Bisketa a uz to ko zna ko jos moze da ode....KAZEM DA AKO SE OVO DESI IZGUBICU SVE NADE DA PIKSI ZELI DOBRO ZVEZDI I MOJE MISLJENJE JE DA MU SE TREBA STAVITI DO ZNANJA DA NAM JE DOSTA LAGANJA I JEBANJA U ZDRAV MOZAK>>>> :jebanje

Quote from: "nikola82"U koliko prodaju Bisevca Piksija treba javno lincovati...
Ја гајим такве идеје још од почетка летње паузе.  :D
Кад су на кварно и без икакве најаве одвели Владу у Нант.
Ваљда је свима јасно да нашег председника занима само шке!

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

Odustajem od nade da cemo vise ikada postati ozbiljan klub! Ovaj sistem ne funkcionise, kada ce ljudi u klubu to da shvate! Oni bi da kupuju igrace za 200-300 hiljada a da ih prodaju za 3-4 miliona! Mislim, ok, mi moramo da prodamo, ali zar moramo da prodajemo igrace bas kada oni pocnu da lice na nesto? Taj Bisevac, pa covek je do ove sezone bio rupa, sada momak pocne nesto da pokazuje, sazreo, nas je zeznuo protiv PSV-a, Rome... iskalio se, i odmah ide! Ide i Zigic, otisao Stojkovic, Lukovic, Pantelic....  :nene
Ok, ako Piksi kaze da se nema para zasto nam lepo ne iznese racune da i mi vidimo! Samo od karata je zaradio milion evra! Lukovic 3, Stojkovic 3, Panta 2, Bosko 2-3, Dudic, Draman, Mladenovic... oko 1-2! Pa gde su te pare majku mu, jel oni tamo jedu pare? Daj bar kupite semafor, izgradite sportski centar, uradite nesto od tih para covece, ovo je ludnica...  :bes