Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - MACAK

1
Већ у суботу треба чеду отерати,а мали обрадовић нас разби.
2
Екстра песма која удара у центар мишева.Браво за барјак ПРАВДА ЗА УРОША.
3
Стока жандарска се свакодневно иживљава над грађанима Србије.Ко да су 007 и да имају дозволу за убијање.Грчка је горела 10 дана због жандарског иживљавања а ми и даље ћутимо и чекамо ново убиство.ДОКЛЕ ВИШЕ.
4
Мени није јасно зашто нису присуствовали сви кандидати за скупштину.Срамота за такозване финансијере што бојкотују сабор.Буди мушко и изађи за говорницу и кажи шта си урадио за 100 дана и колико си пара донео клубу.Одличан говор Јоце Шурбатовића и ментолски одговор Шоића.Мене је било срамота јуче да слушам тану и његово Е.
5
Срамота како се судије опходе према нама и то на МАРИ.
6
Пивница / Одг: KAKO I KAD STE POCELI...?
March 16, 2009, 04:41:07 PM
Једно јутро сам реко ћалету [ из муда] ајде закити кеву вечерас за 9 месеци је дерби па морам да стигнем на време на МАРУ.  Шала мала,ћале ми је ОФКовац ал зато старији брат звездаш и научио ме на време шта је живот а шта су ситнице.Данима сам га смаро да ме води на МАРАКАНУ да видим ЏАЈУ и то се десило сезоне 1974-75 Звезда-Војводина 1-1.Имао сам 9год и мојој срећи није било краја.Сутрадан кад сам причао другарима да сам био на Мари и да сам видео Џају нико ми није веровао док им нисам у детаље испричао целу текму и амбијент.После пар година почињем да будем редован до дана данашњег.                           
7
Скупили су паре,прво за воду сада и за струју па нема разлога да се недође у што већем броју.Вечерњи термин 18 h
8
Оног Томовића би и моја баба данас обишла ладно.Шта је тај дечко данас радио па то је страшно.Титулу смо изгубилу у задњем колу против Хајдука на Мари ал овакво да нам се шетају по одбрани па то страшно.
9
Поред скупих карарата напунили смо нашу трибину.Навијање много боље у првом у односу на друго полувреме а зашто,па вероватно мисле ако имамо кореографију неморамо да певамо.Песма о Косову је звучала као никад до сада,заставице одличне,пароле још боље а песма сасвим просечна у неким деловима текме.По обичају савез преко судија није нам дозволио да победимо.НЕПОСУСТАЈТЕ СВЕ ДО ПОБЕДЕ.
10
Могу за себе да кажем да сам ветеран и пратим наш клуб задњих 30год.редовно на северу.Овакву управу нисмо имали никад и по мени она је ту само да нас уназади.1.априла Клеу истиче позајмица и они још ништа не предузимају.Мој предлог је да наша навијачка група позове Ивића на разговор и ако клуб неможе да откупи Клеов уговор да нам кажу бр.жиро рачуна и да ДЕЛИЈЕ то одраде.100 000 навијача по 10е и ето ти милионче.Били би прва навијачка грипа на  свету која би купила неког играча.Ако би Ивић рекао да се неслаже са тиме то би нам било јасно да раде против нашег клуба.Свако од нас има у мобилном барем 5 људи који би издвојили по 10е и  за 7 дана би нашлио 100 000 људи .Унапред знам да ће многи да ме прозивају ,да је то смешно и неизводљиво ал треба покушати НАША ЗВЕЗДА ЈЕ У ПИТАЊУ.Шта је 10е.ЗВЕЗДА ЈЕ ЖИВОТ ОСТАЛО СУ СИТНИЦЕ.
11
Господин трајковић је постао навијач вождовца,јавно је признао да је постао инвалид  :D
12
Пивница / Одг: Ja te volim Srbijo...
March 08, 2009, 10:00:10 PM
Quote from: Пијанац on March 08, 2009, 06:57:00 PM
Ми се пре непуних годину дана убисмо да расправимо која је боља, лепша, бољи човек, већи патриота, кад оно:



Јадна си Србијо кад ти деца мозга немају.  :(
Шта рећи него ЈАДНО И ЖАЛОСНО
13
Quote from: Игор on March 08, 2009, 01:53:18 PM
Песма "Звезди треба подршка да не буде сама.." која је јуче певана и која је на тренингу први пут увежбавана некако се "не прима" онако како би требало. Ни мелодија, а ни тескт ми нешто не обећавају...
Ja баш мислим супротно,да ће да јечи.
14
Код песме /још једна победа и титула/ неки су певали оКлео лео ле.Занимљиво ал још незаслужено поменутом играчу,мада знамо да му ускоро истиче уговор а један је од најбољих.По онаком шугавом врамену данашње издање нам је одлично.Требало би оволика победа да буде позив осталим навијачима за следећу текму.
15
СРЕЋАН РОЂЕНДАН НАШЕМ СПОРТСКОМ ДРУШТВУ
16
Е сад би Трајковића требало тужити за лажно сведочење и да нам објасни како то колеге кажу да није био на дужности а он туц муц.Шта ће он на СЕВЕРУ са пиштољем.Каже да му је страдала јетра,па од чега ако не од алкохола и још глуми невинашце.ПРАВДА ЗА УРОША ВЕЛИКОГ
17
Правда је спора али праведна.ПРАВДА ЗА УРОША
18
Свака част момци.Где игра сада Марта Дрпа.
19
После шута божовића дал је слепац што нам је дао гол био у офсајду.Рано смо се повукли и шта је било билоје.Играмо до краја и ко се задњи смеје најслађе се смеје.
20
Шта рећи него одлично издање почев од кореогрефије па до грмљавине од песме=смалим падовима.Новајлије сасвим солидне чак и муја у зеленим копачкам.Слепци што мисле да су нека навијачка група СМЕШНА и веома јадна.Свака част за  феноменалне слике и СЕВЕР У ТРАНСУ ЛУДУЈЕ.