Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Skrimo

1
којих црних 5 прилика

за 90 минута смо имали 2 полушансе.
2
колико сам схватио вечерас у 20х протест на тргу поводом овог догађаја.
3
не знам брате,само сам чуо да смо добили само 400 карата и да карте неће моћи да се купе на дан утакмице.Дал ће моћи сутра да се купе на маракани или само на радовом стадиону и колико су то не знам и нема одакле ни да се сазна колико видим.
Једино је сигурно да неће бити у продаји карте у недељу,ово остало и мене занима па ко сазна нек јави обавезно.
4
да смо било која нормална држава министар полиције би истог тренутка поднео оставку,да смо бар мало нормалан народ изашли би на улице да изразимо протест,нажалост ништа од тога.
Најјадније од свега да градоначелник Београда и министар полиције данас причају о тешким условима за рад полицајаца ја не знам шта треба да се деси да се пробудимо из летаргије и докле ћемо као народ да жмуримо на свакакве појаве што се догађају?!
Ђорђе лака ти земља.
5
видех негде да неће се продавати карте у недељу већ ваљда само данас и сутра,тако да оно ко не зна.
6
али је и продао јанковића,жигића,пантелића,стојковића...за сигурно тродупло веће паре него што је дао за играче који су доведени,а дуг је и даље растао.
7
а незнам какве везе има то са квалитетом форума ???
па баш и треба да стоје старије теме,поготово у подфоруму северна трибина.
8
џаба и овде и на делије.нету прича о шишићу кад на крају дербија се потукоше скоро људи да узму дрес од њега.
9
упркос оном шоку кад смо примили изједначујући гол у последњем минуту сад реално кад сагледам и кад сам погледао извештај мислим да је донекле реално нерешено.Ми смо их самлели у првом,они су бољи били у другом тј имали су боље шансе и јебига...мене нервира само што су не знам дал је то тактички или несвесно играчи повукли али мислим да смо могли итекако да их лако дотучемо,овако смо чували јебени резултат.
10
Пивница / Одг: Svaštara
February 21, 2009, 06:31:43 PM
хаха
11
Баш прочитах негде малопре...

Вечна му слава и хвала на свему,лака му земља.
12
не капирам шта је чудно што се размишља о томе ???
ако пратиш европски фудбал знаш колико се утакмица одлаже због кише,снега...и у најбољим првенствима.
Уосталом најавили су снег да ће падати још неко време.
Слажем се за нашу лигу и неадекватну инфракструктуру али мени није ништа чудно што се размишља у том правцу.
13
Quote from: Mikelandjelo on February 08, 2009, 03:01:40 PM
Quote from: Skrimo on February 07, 2009, 11:18:49 PM
гледам на сосу извештај са Звездине утакмице уз коментар да Клеу уговор истиче 1.априла и да да би га задржали морамо да издвојимо 800 000 евра  ???  што је као у тренутном стању скоро па неизводљиво јер играчима касне плате,није исплаћено доста људи итд...сад колико је то тачно али ето.

Читам јутрос у Новостима то исто. Наводно Бразилци хоће да туже Звезду због неисплаћених обавеза!? Зар он није доведен из Португала? Какви курчеви Бразилци???
колико сам ја скапирао он је власништво агенције из Бразила.
14
гледам на сосу извештај са Звездине утакмице уз коментар да Клеу уговор истиче 1.априла и да да би га задржали морамо да издвојимо 800 000 евра  ???  што је као у тренутном стању скоро па неизводљиво јер играчима касне плате,није исплаћено доста људи итд...сад колико је то тачно али ето.

ОФтопик бетонлигар га даде комшијама :) ја и даље невезано за то мислим да смо требали да га истрпимо и да га оставимо још у клубу...
15
па ако финансира 90 посто странака а слажем се са тим,која год на власт странка дође нама исто.Уосталом ми већ јесмо највећи проблем државе.
16
нападосмо ми Пиксија и Дику после пиксија дође госн Спасојевић и Буња,отерасмо и њих ето ти конобара и Ивића...сви се измењаше,изређаше а само један пардон двојица увек остају.
Пресећи већ једном кад смо видели да смењивањем тог репа не долазимо до главе не знам што константно се враћамо ономе што нам је прошлост показала да ништа не помаже.

И не слажем се рукометашом да је најлакше напасти мишковића и да је то исто ко напасти шишића.Шишић је само играч за нас једино порекло ту грешно и нападом на њега слажем се да би јавност још горе и још енергичније и јаче стала нама на супротну страну,али Мишковић поред свих прича о намерном рушењу Звезде поред свега имате јасне факте што он ту где је не треба да се налази дакле за тренутак да занемаримо причу о намерном уништавању Звезде ради приватизације која је све објективнија.Откад је он главни финансијер дуг Звезде је са 5 милиона без главног финансијера је скочио на 17 милиона,откад је он главни финансијер нисмо урадили на спортском плану ништа ни макац више од времена кад он није био главни финансијер,продали смо 13123 играча и остварили доста новчано добрих трансфера и опет смо у великом минусу док је он главни финансијер.. То је више него довољно напасти њега.Дакле без оне приче о којој бруји цео град имамо спортски и финансијски биланс који је у дебелом минусу у сваком смислу за који мали мишко треба да оде са места где је.
И не мислим исто да би нападом на њега последице биле страшне,а што би? Има пар својих медија који би сервирали другачију причу,али заборављате да је народу пун к. Мишковића и онога шта ради по Србији...И сад има те исте медије,па дал народ има неко добро мишљење о њима?колико ја видим и чујем нема.
Нисам ја сад неко ко би грлом у јагоде,који је не знам што нестрпљив...али људи прођоше године,прођоше толико људи...Звезда све горе и горе потезе прави и ништа се не мења набоље.
17
а никола лазетић капитен постаје,значи и короман 99% одлази.
18
ако се добро сећам П.Станковић је после имао запажену улогу у Мајорци.
19
Демантовао је Марковић да прелази код југословена.Сад видећемо у наредним данима шта је ту истина.Али не би ме чудило нимало.
20
http://mtsmondo.com/sport/vesti/text.php?vest=121590

гованце напокон хоће у свој клуб.